- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.332
- 548
Öyle miRotanın 2. Dozu ilk dozundan tamıtamına 60 gün sonra yapılmalı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle miRotanın 2. Dozu ilk dozundan tamıtamına 60 gün sonra yapılmalı.
Bir yanlış anlaşılna olmuş sanırımÖyle mibana 4 hafta arayla dedi sağlık ocağı ve eczane
![]()
4 hafta olmaz ya onlar yanlış biliyordur ya da sen yanlış anlamışsındır. 2 ay ara olması lazımÖyle mibana 4 hafta arayla dedi sağlık ocağı ve eczane
![]()
Merhaba Amin cümlemizin evladını ınsallah... Hemde nasıl araştırıyorum youtube ta nöbet videolarını acıyorum ama yüreğim agzimda hemde Allahım sen koru diyerekMerhaba allah bağışlasın öncelikle bizdede titreme oldu arada ama uyanık oyun oynarken bi ses gelince fln nöbetler benim bildiğim tek titremeyle olmuyo ama çok önemsiz refleksle ilgili bir durum olabilir bide biz anne olarak herşeyin detayını irdeliyoruz videoyla sorma imkanınız varsa sorun tabi ama ciddi bir belirti olmadan da kendinizi mutsuz etmeyin tahmin ediyorum devamlı araştırıyosunuzdur şimdi![]()
Yok canım ya az önce aradım tekrar. Doktoru bi arayım4 hafta olmaz ya onlar yanlış biliyordur ya da sen yanlış anlamışsındır. 2 ay ara olması lazım
Prospektüsünde dozlar arası en az 4 hafta diyor. Ama genel kullanımı 8 hafta sanırım. Hep öyle uygulanıyor çünkü. Bşr bir şey daha öğrenmiş oldukÖyle mibana 4 hafta arayla dedi sağlık ocağı ve eczane
![]()
Evet canım eczacı da bana arada 4 hafta olmalı dedi. Ama öğle arası bitsin doktoru arayıp sorucamProspektüsünde dozlar arası en az 4 hafta diyor. Ama genel kullanımı 8 hafta sanırım. Hep öyle uygulanıyor çünkü. Bşr bir şey daha öğrenmiş olduk)
Bence 5. Ay yaptr cnm 3. Ay yaptıranlara öle diyolar hep biz 2. Ay yaptrdık şimdi 4. Ayda yaptrdıkSen de mi 2 ay arayla yaptırdın? Biz ilkini 3. Ay yatırdık. Şimdi ikinci doz ama 4. Ay mı yatırsam 5. Mi bilemedim
Merak etmeyin öyledir hepsi farklı şekilde alışıyo bu dünyaya düşünsenize daha ne kdrdır burdalar biz hemen alışsınlar bizim gibi tepki versinler istiyoruz burda biz annelere çok iş düşüyo titremelerini takip edin bütün belirtiler uyuyosa şüphelenmeye başlayın yoksa doktor aa bi bakmak lazım oladabilir falan diyolar daha da stres olunuyo eğer gelin derse gidin gösterin sizinde içiniz rahat eder kendinizi yok yere üzmeyin bide internette yazanlarda evham yaptırıyo bazen herşey yolundadır üzülmeyinMerhaba Amin cümlemizin evladını ınsallah... Hemde nasıl araştırıyorum youtube ta nöbet videolarını acıyorum ama yüreğim agzimda hemde Allahım sen koru diyerekbu gece de bi takip edip videoya almaya çalışicam bakalım inşallah dediğiniz gibi kas sistemiyle alakalı geçici bi durumdur
Öyle yapicam ınsallah teşekkür ederim ilginiz için yavrunuzla sağlıklı günler insallahMerak etmeyin öyledir hepsi farklı şekilde alışıyo bu dünyaya düşünsenize daha ne kdrdır burdalar biz hemen alışsınlar bizim gibi tepki versinler istiyoruz burda biz annelere çok iş düşüyo titremelerini takip edin bütün belirtiler uyuyosa şüphelenmeye başlayın yoksa doktor aa bi bakmak lazım oladabilir falan diyolar daha da stres olunuyo eğer gelin derse gidin gösterin sizinde içiniz rahat eder kendinizi yok yere üzmeyin bide internette yazanlarda evham yaptırıyo bazen herşey yolundadır üzülmeyin☺
Ya ben yanlış biliyorum ya doktorun. Aşı takviminde menenjit yok. Menejitin 2 aşısı var ikisi de özel.Kızlar doktorumuza sordum. Aradan en az 28 gün geçmesi gerekiyormuş 1. Ve 2. Doz rota virüsü aşıları için. Yani 1 ay arayla oluyormuş.
Özel menenjit aşısını sordum yaptıralım mı diye.
Sağlık ocağının aşı takviminde yaygın 2 menenjit mikrobu için aşı yapılıyor. Özel olanı bağışıklığı zayıf risk grubundaki çocuklara öneriyoruz. Sağlıklı görünen her çocuğa önermiyoruz. Fazlaca reklamı yapılıyor sadece dedi. Menenjit konusunda kararsızdım yeni bir aşı olduğu için şimdi tamamen vazgeçtim.
İlk dozunu ne zaman yaptırdın canım arasının 2ay olması gerekiyorKızlar pzt 4. Ay aşımızı yaptırıcaz inşallah. Rota virüsünü aynı gün mü yaptırsam 5. Ay mı sizce
Canım sağlık ocağının yaptıklarının içinde yaygın menenjit mikrobu için de 2 tane var dediYa ben yanlış biliyorum ya doktorun. Aşı takviminde menenjit yok. Menejitin 2 aşısı var ikisi de özel.
Hib diye yazanmışCanım sağlık ocağının yaptıklarının içinde yaygın menenjit mikrobu için de 2 tane var dedi![]()
Geçen ay yaptırdım canım. Aradan 28 gün geçmesi yeterliymişİlk dozunu ne zaman yaptırdın canım arasının 2ay olması gerekiyor
Evet ihtiyaç oldukça öğreniyoruz işteHib diye yazanmışbugün çok şey öğreniyoruz
![]()
Bu mesajını görmemiştim yeni bir şey daha öğrendimKızlar doktorumuza sordum. Aradan en az 28 gün geçmesi gerekiyormuş 1. Ve 2. Doz rota virüsü aşıları için. Yani 1 ay arayla oluyormuş.
Özel menenjit aşısını sordum yaptıralım mı diye.
Sağlık ocağının aşı takviminde yaygın 2 menenjit mikrobu için aşı yapılıyor. Özel olanı bağışıklığı zayıf risk grubundaki çocuklara öneriyoruz. Sağlıklı görünen her çocuğa önermiyoruz. Fazlaca reklamı yapılıyor sadece dedi. Menenjit konusunda kararsızdım yeni bir aşı olduğu için şimdi tamamen vazgeçtim.
Ben bu hafta yedim çok lezzetli değil ama vitamin için iyi bence alKızlar sizce balık sezonu bitti mi? Şu andan sonra balık yenmez mi? Haftada bir alıyordum ama artık kararsızım. Bugün alsam mı almasam mı bilemedim