• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar bizimkide bugün yeni huy güncellenmesi geldi kucağımda dolaşırken gözü bişey takılıyo eğer ona ellemezse çığlığı basıyo bide biberonu ağzında çeviriyoda çeviriyo dişlerine değdikçe mutlu oluyo kulağını çekmekten kanatmış annem de calpol verelim yazık ağrısı var dişinden diyo versemmi bilemedim
calpolu biraz üşüttüğünde bile veriyorum ben, karnı ağrıdığında veriyorum. Annem demişti hatta, bi-2 vermişliğim olmuş oldu bu durumlarda.Ben olsam bi sefer verirdim.Bu zamanlarda cidden değişiyor huylar 🤷🏻‍♀️

İştr korktuğum tam da bu canım. Çocuğa iyilik yapmak isterken kötülük yapmak🙄 eşim de bu yüzden sıcak bakmıyor. Ama ben ya birkaç ay sonra ya hiç diyorum. Amacım hep kardeşi var olmuş olsun tek çocuk Olmanın tadını almamışken. Ama ihmal etmek en büyük korkum. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah

Hakkinizda hayırlısı olsun kardesim.
Imkansız degil
Kimisine gore kolay kimisine göre zordur.
Siz kendinize güveniyorsaniz neden olmasın 🥰
Ben bile bazen minigimin ilk zamanlarini ozluyorum.
Bir tane daha olsa birlikte sarar sarmalar bakarim diyorum 😇:anne::anneadayı:

Kasım annelerinde biri hamileymis mesela 😁
Gayet memnundu halinden

Imkansız degil

Gayet memnundu halinden
Hadi ya maşallah 😁Kasım annelerine bakmak lazım arada

Imkansız degil

Gayet memnundu halinden
Ooo o baya cesurmuş🎊 Kesin doğum kilolarından da kurtulmuştur arkadaş😁

Kızlar premium care döndüm tekrar baby turco deneme geldi güzel ama lastik izi yeri tahriş etmiş miniğin bacaklarını hepsiburadadan aldım bide ses çıkaran elinde tutması için oyuncak aldım

Kızlar premium care döndüm tekrar baby turco deneme geldi güzel ama lastik izi yeri tahriş etmiş miniğin bacaklarını hepsiburadadan aldım bide ses çıkaran elinde tutması için oyuncak aldım
Canım ben de primanın pampers kullanıyorum. Değiştiricem. Çişini yaptığında sızdırma ıslaklık falan yok ama çok yoğun bir koku oluyor tek işemesinde bile. Premium çare mi alsam sleepy natural mi? Premiumda çiş yapınca dışarı yoğun bir koku çıkıyor mu

Tüm anneler merhaba. Ben de Aralık annesiyim 4 buçuk aylık bir bebeğim var. Burayı sonradan keşfettim. Bir sorum olacaktı böyle bir sorun yaşayan var mı aranizda bebeğim 2 gündür emerken uykuya geçiş esnasında titremeye başlıyor 20-30 saniye kadar titriyor. Doktorumuz nörolojik gelişimi tamamlanana kadar devam eder diyor. İnternette de 4-7 ay arası bebeklerde olabiliyor diye okudum Var mı böyle bi tecrübe yaşayan anne? Destek olursanız çok sevinirim

Ben ya hep ya hiç mantığındaki biriyim canım. Madem rahat değilim sal gitsin 2. Yi modum 🥳 tek endişem var kızımı ihmal eder miyim🤔 onu yalnız bırakmayım derken daha beter yalnızlaştırmaktan korkuyorum. İlgi ve sevgimden kısıp onun hakkına gitmekten korkuyorum. Gerisini önemsemiyorum valla🎈🎊😃
Çocugun her yaşta anne ilgisine ihtiyacı var.
Tüm anneler merhaba. Ben de Aralık annesiyim 4 buçuk aylık bir bebeğim var. Burayı sonradan keşfettim. Bir sorum olacaktı böyle bir sorun yaşayan var mı aranizda bebeğim 2 gündür emerken uykuya geçiş esnasında titremeye başlıyor 20-30 saniye kadar titriyor. Doktorumuz nörolojik gelişimi tamamlanana kadar devam eder diyor. İnternette de 4-7 ay arası bebeklerde olabiliyor diye okudum Var mı böyle bi tecrübe yaşayan anne? Destek olursanız çok sevinirim
merhaba, hoşgeldiniz. Titreme dediğiniz ağzını titretme mi tüm vucut titremesi mi? Ağzını yada kafasını titretmesiyse normal. Diğerini bilmiyorum.

Canım şuan aktif bebek kullanıyorum ama sanki dediğin gibi kokuyo premium care sanki kokmuyodu bi ara denemiştim benim sleeppy pişik yapmıştı

Orası öyle tabiki canım bahsettiğim ilgiyi ikiye bölmek bundan ötürü yetememek kaygısı
Cnm ben emzirirken yazıyordum yarım kalmış devam etmemişim. Orda şunu diyecektim. Her yaşta ilgiye ihtiyacı var. Ve her zaman bölünecek ilgin. O yüzden yaşın önemi çok yok. 2-3 yaş arası ekstra zor bir çocukluk dönemi grçirdikleri için o yaşlardan uzak dur. Biz ettik sen etme;))
Yetememe kaygısı hep olacak, büyüğü liseye gitse bile olacak. Napalım artık kabullencek ablalar abiler başka yolu yok. Kardeş güzel şey;))

Canım bu yazdığını okuyunca aklıma bebeğini ilk doğurduğunda buraya yazdıkların geldi.aklımda kaldı çünkü üzülmüştüm senin için.bir üye o çocuğa senin gibi bir annesi olduğu için çok acıyorum sen anne olmayı hak etmiyorsun yazmıştı. Sen bunu okuyup saatlerce ağladığını yazmıştın . O üyeye hakkımı helal etmiyorum demiştin. Hepimiz sana destek olmaya ve bu günlerin geçeceğini anlatmaya çalıştık ve geçti bak. Ama sen sana yapılanı şimdi başka zor durumdaki bir anneye yapıyorsun. Yazdıkların onun zaten sıkıntılı ruhunu daha da sıkıntıya sokabilir. Yapma lütfen
Valla ben lohusaydım gidio döv bebeğini sende o zsman şidderi mi savunuyosun

Artık sinirlendim okurken dayanamadım kimsenin yazdığına karışmak haddim değildir ama sizin bu kaçıncı yapışınız!!! Ben hamileyken çok kilo aldım diye yazınca direk doktorunuz müdahale etmiyomu yazıp beni germiştiniz hamileyken doğumlar yapıldı herşey bitti sonra siz lohusalık depresyonundayken ben pişmanım bakmak istemiyorum yazmıştınız çoğu arkadaşımız bende dahil size destek olduk ki olmayanlara tepkinizi verdiniz şimdi bir arkadaşımız belki hayatının en zor günlerini geçiriyor yaptığı yalnış olabilr ama kimbilir ne kadar üzülüyor emin olun daha mutlu anılarla telafi edicektir bu günleri !!!!!! Bırda yazılanları okuyosunuz hiçbi zaman bişey yazmıyosunuz birşey dikkatinizi çekince kötü bir yorumla bırda kimseyi düşürmeye hakkınız yok biz burda zor günlerimizi paylaşıyoruz arkadaşımıza bu şekilde yorum yazamazsınız!!! Kimseyi hiç bir paylaşımınız olmadan eleştiremezsiniz yeter artık
Ay maşallah ne kadar şiddet savunucusu varmış iyiki bırakmışım burayı

Sizi ilgilendirmeyen şeylere burnunuzu sokmayın burda kaç aylık bebeğini sarsanlar bile oldu onlara yorum yapsaydınız bana yapacağınıza yada başta kendinize el kadar size zararı olmayan sizin psikolojik nedenlerinizden dolayı ağlama ihtiyacı duyan bir bebek hakkında konuştuklarınıza bakın. Vurma deyince Emin’im sizin aklınıza alıp çocuğu evire çevire dövmek gelmiştir beklerim çünkü aklınızda sıkıntı var herşeyi üç yaşıyorsunuz. Size yazan arkadaşlar az bile yazmıştı bence ozaman siz bunalımda değildiniz gerçekten bebeğinizden acizdiniz ve pişmandınız çünkü tahammülsüz agrasif bir yapınız var burda sizin gibi birtane daha karaktere rastlamadım
Valla ben tek bir konuda büyük konuşurum o da bebeğe hayvana vurmam doğaya zarar vermem onuj dışında dışarıda yada burada aciz bir bebeğe fiske vuranı gözüm kırpmadan kaldırıma yığarım da gram vicdanım sızlamaz onı bi bil bı bir ikincisi benim yazdıklarımın paikolojide bile yeri var bellinir dönem olabiliyo ki topladım da kendimi ayrıxa ben bebeğimi sarsmadım herhalde kendinşe karıştırdın o yazr ve onı savunan herkes gözümde şiddetseverdir nokta net bitti bye

Valla ben lohusaydım gidio döv bebeğini sende o zsman şidderi mi savunuyosun
Canım yazdıklarımı çok yanlış anladın. Elbette çocuk dövmek asla tasvip edilemez ki yazan arkadaşımız da poposuna hafif vurduğunu ve vicdan azabı çektiğini söylemiş. Birbirimizi anlayalım anlamında söyledim ben. Kimseyi yargılamak için değil

Back
X