- 4 Haziran 2015
- 4.620
- 20.039
- 308
- 39
Avent penguenli kullandım. Bit süre sonra akıtıyor. Çantaya koymayacaksan sorun yok.Kızlar alıştırma bardağı da bakıyorum hangisi sizce avent düşnüyorum kullanan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avent penguenli kullandım. Bit süre sonra akıtıyor. Çantaya koymayacaksan sorun yok.Kızlar alıştırma bardağı da bakıyorum hangisi sizce avent düşnüyorum kullanan var mı
toplam 2 saat uyudum bende sabah olu gibiydim biraz is yaptim acildim yarin yardimci gelicek bu gecede uyku yok evi toparlamam lazim bende inanmiyorum zaman gecmiyor bazende buyuk olanin bu halleri kucugun minnoslugu gecmesin diyorum tabi bunu dusundugum zaman sadece onlar uyudugunda oluyoÇok zor geçti gecegündüz zaten yoruyo gece bari uyusa aslında yataktan çıkmıyoruz ama uyumuyoda 10 dk bir kalkıyo kodlanmış gibi
başım çatlıyo ve yeni gün başlıyo büyürler mi ya doğdum doğalı anne gibi hissediyorum kendimi ama epi topu 6 sene olacak daha zaman hızlı geçiyo diyenlere inanmıyorum
![]()
WebKizlar siz uygulamami kullaniyorsunuz yoksa wep sayfasindanmi giriyorsunuz![]()
Ben Web sayfasından giriyorumKizlar siz uygulamami kullaniyorsunuz yoksa wep sayfasindanmi giriyorsunuz![]()
Canım benimkide arada kusuyo ama o eski kusmalar kalmadıKızlar sizde de hala kusma var mı her emmeden sonra az da olsa mutlaka kusuyor oğlum. Ne zaman bitiyor bu kusmalar
toplam 2 saat uyudum bende sabah olu gibiydim biraz is yaptim acildim yarin yardimci gelicek bu gecede uyku yok evi toparlamam lazim bende inanmiyorum zaman gecmiyor bazende buyuk olanin bu halleri kucugun minnoslugu gecmesin diyorum tabi bunu dusundugum zaman sadece onlar uyudugunda oluyo![]()
Aslında çantayada koyarım yani mecburen dışarı çıkınca ne alsam kiyaAvent penguenli kullandım. Bit süre sonra akıtıyor. Çantaya koymayacaksan sorun yok.
Çiğneme mi anlamıyorum cnm tam Sanki emiyomuş gibide yapıyo ama bakıyorum mesela salatalık vermiştim yemiş brokoli bütün olarak vermiştim onuda yiyoÇiğneyebiliyor mu canım?
Mycey aldım cnm kaşıkları biberonda minik su biberonu varya onu aldım suyu da onla içiriyorum tabak fln almadım ben dahaCanım sen hangi marka kaşık deniyosun mama kaşığı biberon falan ne alsam bilemedim
Nerdeyse her emmeden sonra kusuyor halaaCanım benimkide arada kusuyo ama o eski kusmalar kalmadı
Bendee allah isteyen herkese versinn benim için bitmiştir yok yani gerçekten bide annelik vicdan rahatsızlığı demekmiş 5 dk yalnız bıraksam içim rahat etmiyo ztn oda durmuyo yorgunluk fln bide birgün uyuyabilcekmiyim yada birgün biri uyamdırmadan kafam rahat uyanabilcekmiyim gibi sorular bide artık herkese bağımlıyım gibi hissdiyorum ya eskiden hiç bişey umrumda olmazdı şimdi yok annem alınmasında yardım etsin yok kocamın üstüne gitmiyim bu sefer banyoyada yardım etmez yok kv idare ediymde gün gelir çocuğu bırakmak zorunda kalırız ayy içim şişti ya devamlı muhtaçlık psikolojisiYok canım ben havlu attım tek çocukta büyük konuşmayayım ama ikinci düşünmüyorum kesinlikleAllah kolaylık versin sana
![]()
oturmaya baslayinca azaliyor alerjik degilseKızlar sizde de hala kusma var mı her emmeden sonra az da olsa mutlaka kusuyor oğlum. Ne zaman bitiyor bu kusmalar
acaba reflumu canim senin bebeginde oda hen uykusuz hem huzursuz ederCanım benimkide arada kusuyo ama o eski kusmalar kalmadı
Senin de bebisinin kilosu iyiydi masaallah eskiler demekki dogru soyluyor kusan bebege sut yariyor derlerdiNerdeyse her emmeden sonra kusuyor halaa![]()
Ay inşallah ogünler gelsinn şimdi tam sıkıntılı zamna gibi mesela yerde elimle tutup oturtuyorum devamlı kaydırıyo kendini yatar pozisyona geçmek için yatırıyorum oturcam diye kalkıyo hiçbirinde rahat edemiyo şu an çok zor bu durum geçen gün ellerimi bıraktım kendisi 20 sn fln durdu devrildi:) 7 aylığa kadar daha yolumuz varr gibiKızlar benım bı arkadasım oglu bı ay once oturamıyodu suan oturup herseyı alıp yıyor ugrasıyor bı ay ıcınde bu normal mı altı aylık suan cok sasırdım bızımkılerde mı boyle olacak![]()
Bende arıyorum ya wee baby aldık akıtmadı ama kızım sevmedi hiçKızlar alıştırma bardağı da bakıyorum hangisi sizce avent düşnüyorum kullanan var mı
Maşallah canım bence senınkı yakında oturur boyleyse bızımkı hıc duramıyor ben kucagımda destekleyerek oturtunca sevınıyor .Bende gelsın ıstıyorum o gunler kendi otursun yurusun kucagımdan ınsın artıkAy inşallah ogünler gelsinn şimdi tam sıkıntılı zamna gibi mesela yerde elimle tutup oturtuyorum devamlı kaydırıyo kendini yatar pozisyona geçmek için yatırıyorum oturcam diye kalkıyo hiçbirinde rahat edemiyo şu an çok zor bu durum geçen gün ellerimi bıraktım kendisi 20 sn fln durdu devrildi:) 7 aylığa kadar daha yolumuz varr gibi
iste annelik bu ve annelerimiz bu duyguyla merhametle vicdan azabiyla sefkatle sayilarca dogurup buyutuyorlardi ne kizar ne azarlarlardi sahsen bende cok uzun bir sure daha dusunmuyorum bende asiri zorlaniyorum . Ben biraz yapisal cok minnet duygusu tasirim o yuzden kimsenin yardimini kabul etmem oglum kolikti annem 1 hafta dogum yapmistim gitti 6 aylik olunca biz gittik yanlarina bir Allah in kulu gelip el atmadi attirmadim da sonra en ufak tartismada nankor damgasi yiyor insan birinin yardimini alinca. insanlar bugun iyiler yarin kotu o yuzden bir Allah in kulundan yardim istemedim esim kussede tutusturuyorum eline yaptiriyorum cunku o mecbur ricayla minnetle yaptirmam hele de kusken aramiz iyiyse guzellikle rica ederimBendee allah isteyen herkese versinn benim için bitmiştir yok yani gerçekten bide annelik vicdan rahatsızlığı demekmiş 5 dk yalnız bıraksam içim rahat etmiyo ztn oda durmuyo yorgunluk fln bide birgün uyuyabilcekmiyim yada birgün biri uyamdırmadan kafam rahat uyanabilcekmiyim gibi sorular bide artık herkese bağımlıyım gibi hissdiyorum ya eskiden hiç bişey umrumda olmazdı şimdi yok annem alınmasında yardım etsin yok kocamın üstüne gitmiyim bu sefer banyoyada yardım etmez yok kv idare ediymde gün gelir çocuğu bırakmak zorunda kalırız ayy içim şişti ya devamlı muhtaçlık psikolojisi
Bizimki de 20 Aralık kızlar ben çarşamba artık doktora götürcem perşembe rota aşısı var çarşamba doktora sorduktan sonra başlıcam sana ek gıda tadımlıklaraSen basladın mı canım ek gıdaya 20 aralıktı senın kızında demı benımkıde o tarıhte merak ettım
Ben de koronadan dolayı çağırmak istemiyorum yAaynı ben benimde yardımcıya ihtiyacım var ama çevremde hiç yok bulamıyorum bu ara