Gecmis olsun canimm. Makinadandir ya kotu dusnme bnce. Aklin takilacksada muayene olursn. Bu arada aile hekmliklernde cihaz varmi cok iyimis. Bi kere kayit icn gtmstm ben tansiyon ve bilgileri yazdi tsrtti kan aldi cihaz flaan gormedim:) asiya gittgmde soraym

Oyledor ozaman sagolasn bilgi icin:) cok agri yapiyo bazen zaten:)

Canım dopler ar onlarda 16. Hftadan sonra bakıyorlar kalp atışlarını duyabiliyorlar sadece. Haftaya Cumartesi kontrolüm beklerim sanırım bşr sorun olmadığı sürece. Makinadandır bencede dediğin gibi işte insan işkilleniyor

Ben aynı sıkıntıyı 2 haftadır yaşıyorum doktorda anlam verememişti meğerse hemoroid miş :/
Yaaa öylemi bende süphelenmıstim ama bende daha oncede hemoroid olmustu makatta şişlik oluşmuştu ve kabızlık oluyordu ama bende Suan ne şişlik nede kabızlık var eee peki Suan nasıl yapılabilecek birsey varmıymiş

Son düzenleme:
İnsallah kötü birseye yol açmasın bebişime bi zararı olmasında ben çekmeye razıyım ama makatta herhangi birsey yok bi şişlik çatlak gbi kanama falan olur genelde böyle durumlarda ama bende öyle bisey de Yok insallah önemsiz birseydir

He anladim canim gittgmz ultrasn gibi bisi deglse tabi ondandir. Aynen kafaya sokuyolar iste bikere

Sknti ic kisimda oluyo zatn taninin ismi oyle. Bndede kanama olmuyo ama elime ufk bi prca geliyo nadiren. Yok canim zarari olmz merak etme zorlugu bize olur iste:) benim merk ettigm bu durmda norml dogum olirmu etkilermi cnku yirtlma ihtimali oluyoms sanirm. Oxamanlar bi krem vermsti dr ozaman toparlamsti biraz ama yan etki gosterdi cok basagrisi yapmsti. Yediklerine dikat ediceksn diyolar iste asitli falan etkuliyo. Lifli yemek lazim hem sivi hem kati bslenmek lazm saglkli seklde.

Ben gecn yil acibademe gtmstim isyernden bi arkadasn esi de genel cerrah doktor hatta sonucumu ona gostermstim. Lazerle yapilan opersyonlr kesn cozm olmayip tekrarlayabiliyo birde daha cok gencms kalici seler de olabiliyo demsti korkup vazgecmstm sikaytlermde dinmsti:))

Bende de daha önce olmustu hatta makatta şişlik kanama ve meme ucu gbi birsey çıkmıştı doktor krem ve bi ilaç vermişti sonra geçmişti galiba şimdi tekrar etti

Benimde önceden vardı kabızlık yaşamadığım halde tekrarladı işte tekrar gidince konuşucam bakalım ne diyicek

Son düzenleme:
Bende de daha önce olmustu hatta makatta şişlik kanama ve meme ucu gbi birsey çıkmıştı doktor krem ve bi ilaç vermişti sonra geçmişti galiba şimdi tekrar etti
Aynen canim ya bikacyil gectktn sora bile tekrar geri gelebiliyoms:s ogrencilkten kalma bisi oldu bndede yediklerimzdn sora yillarca bisi yokti gecn yil bi hatrlatti sagolsn. Genel cerrahlarda hep erkek anacim malum bolge zatn kadin zor bulp gtmstm:))

Benimde önceden vardı kabızlık yaşamadığım halde tekrarladı işte tekrar gidince konuşucam bakalım ne diyicek
Ay sendede mi canim ya normal kisilerdede hamilelk donemnde olusabiliyorms veya dogumdn sora. Bizim gecmis hikaye oldgndn geralde patlak verdi. Benimde cok kotu bi sanci oldu onceki gub kimildayamadim 2 dk boynca

Her asm’de yok canım, ben gebe kaydını olurken sormuşrum bizde yok demişti

Hayırlı olsunnn
Isguzarlik yapmış ebe makinadandir kesin
Oyledor ozaman sagolasn bilgi icin:) cok agri yapiyo bazen zaten:)
http://serkanoral.com/hamilelikte-goguslerde-meydana-gelen-degisimler/
Kolostrummuş adi 2.trimesterde yani bu periyodda uretiyomusuz benim daa gelmedi

Bizimkide bomboş valla. Geçen bi idrar verecektim kap bile yoktu
Sennkide ayri garipms canim:) adresime gore tasimkla ugrasmamstm naslsa gtmiyorm die annemn ordakine gtmstm merkezi bi yer aslnda ama sasirmstm ay nasi kalabalikk. Bkletcklerdi beni bisuru hsta dedim hani bklemicektm gebelere oncelk bana gelnce bklemiceksnz dedielr telefonda falan diyince hemen almslardi yoksa 2 saat kalrdim orda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…