Ay sendede mi canim ya normal kisilerdede hamilelk donemnde olusabiliyorms veya dogumdn sora. Bizim gecmis hikaye oldgndn geralde patlak verdi. Benimde cok kotu bi sanci oldu onceki gub kimildayamadim 2 dk boynca
2 haftadır doktorumuda bıktırdım bu ağrıdan dolayı sürekli kontrole git gel meğerse buymuş allah beterinden korusun napalım dayancaz

2 haftadır doktorumuda bıktırdım bu ağrıdan dolayı sürekli kontrole git gel meğerse buymuş allah beterinden korusun napalım dayancaz
Benimde 3 gündür kasık sertleşmesi ağrısı ve aşagıda bi ağrı var vajinamda. Doktoruma bugün mesaj atacağım

Kızlar vajinası ağrıyan varmı

inşallah bişey çıkmaz endişelenme
ne dedi?
Gebelikte progesteron 100katı artıyormuş oda akıntı yapıyormuş. Kremsi yada kötü kokulu değil bakteriyel yada mantar değil dedi. Akıntı hormonal nedenlerden dolayı o yüzdende antibiyotik yazmayalım dedi. Haklısın korkuyorsun bende olsam korkardım diyip bebişe baktık. Erkek dedi yine eline almış kordonunu oynuyordu zafen muayene 2-3dk bişi sürüyor benim.

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım heeşeyden korkar olduk

Oyunlara baslamis simdiden bı sorun olmamasina sevindim canim hakli olarak insan herseyden nem kapiyor sanırım dogup kucagimiza alana kadar bı derin ohh diyemycz

Selam canim bisi olmamasina sevindm masallah ona❤ benmde sari akinti cok oluyo iyice size yazcaktm bende. Kasnti yanma yok rskli degldir herlde diyordm ctesi sorucam bnde doktora idrar tsti verir blki.

Günaydın kızlar güzel sağlıklı hamilelikler diliyorum hepinize. Bulantı ve başdönmesinden yazamıyorum. Hasta olan dedeye ve kayınpedere allah acil şifalar versin inşallah.
Rabbim yardımcın olsun canım, zamanla geçer inşallah

Sagolasın, tum hastalara rabbim şifa versin
Herşeyin yolunda gittiğine sevindim canımmaşallah paşaya. Bende 18. Haftada gidecegim :)

Oyunlara baslamis simdiden bı sorun olmamasina sevindim canim hakli olarak insan herseyden nem kapiyor sanırım dogup kucagimiza alana kadar bı derin ohh diyemycz
Doguncada kucagina alincada bitmiyor canim. Surekli evham yapiyoruz. Surekli endise ediyoruz. Sutum yetmiyor suan mamaya gectik. Isitme testinden gecemedik. Yine gidicez. Surekli panikleyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…