Benimkiler baya gelişmiş o zamanBizimkide bomboş valla. Geçen bi idrar verecektim kap bile yoktu
2 haftadır doktorumuda bıktırdım bu ağrıdan dolayı sürekli kontrole git gel meğerse buymuş allah beterinden korusun napalım dayancazAy sendede mi canimya normal kisilerdede hamilelk donemnde olusabiliyorms veya dogumdn sora. Bizim gecmis hikaye oldgndn geralde patlak verdi. Benimde cok kotu bi sanci oldu onceki gub kimildayamadim 2 dk boynca
Benimde 3 gündür kasık sertleşmesi ağrısı ve aşagıda bi ağrı var vajinamda. Doktoruma bugün mesaj atacağım2 haftadır doktorumuda bıktırdım bu ağrıdan dolayı sürekli kontrole git gel meğerse buymuş allah beterinden korusun napalım dayancaz
Çok geçmiş olsun batma şeklindeyse oluyor bndedeBenimde 3 gündür kasık sertleşmesi ağrısı ve aşagıda bi ağrı var vajinamda. Doktoruma bugün mesaj atacağım
Kızlar vajinası ağrıyan varmı
Benim de altta oluyor agri sanciyo sankiBenimde 3 gündür kasık sertleşmesi ağrısı ve aşagıda bi ağrı var vajinamda. Doktoruma bugün mesaj atacağım
Kızlar vajinası ağrıyan varmı
Canım doktora geldim alttan bakacak belki enfeksiyonum vardır fitil verir. Rahim ağzı açılacak diye korkuyorumBenim de altta oluyor agri sanciyo sanki
inşallah bişey çıkmaz endişelenmeCanım doktora geldim alttan bakacak belki enfeksiyonum vardır fitil verir. Rahim ağzı açılacak diye korkuyorum
Gebelikte progesteron 100katı artıyormuş oda akıntı yapıyormuş. Kremsi yada kötü kokulu değil bakteriyel yada mantar değil dedi. Akıntı hormonal nedenlerden dolayı o yüzdende antibiyotik yazmayalım dedi. Haklısın korkuyorsun bende olsam korkardım diyip bebişe baktık. Erkek dedi yine eline almış kordonunu oynuyorduinşallah bişey çıkmaz endişelenme
ne dedi?
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım heeşeyden korkar oldukGebelikte progesteron 100katı artıyormuş oda akıntı yapıyormuş. Kremsi yada kötü kokulu değil bakteriyel yada mantar değil dedi. Akıntı hormonal nedenlerden dolayı o yüzdende antibiyotik yazmayalım dedi. Haklısın korkuyorsun bende olsam korkardım diyip bebişe baktık. Erkek dedi yine eline almış kordonunu oynuyorduzafen muayene 2-3dk bişi sürüyor benim.
gecmis olsun cnmm ama sanmiyorum bisi oldugunu normal diyolarCanım doktora geldim alttan bakacak belki enfeksiyonum vardır fitil verir. Rahim ağzı açılacak diye korkuyorum
Oyunlara baslamis simdidenGebelikte progesteron 100katı artıyormuş oda akıntı yapıyormuş. Kremsi yada kötü kokulu değil bakteriyel yada mantar değil dedi. Akıntı hormonal nedenlerden dolayı o yüzdende antibiyotik yazmayalım dedi. Haklısın korkuyorsun bende olsam korkardım diyip bebişe baktık. Erkek dedi yine eline almış kordonunu oynuyorduzafen muayene 2-3dk bişi sürüyor benim.
Aynen bebekle ve gebelkle ilgili bisi olmasn da aman canim2 haftadır doktorumuda bıktırdım bu ağrıdan dolayı sürekli kontrole git gel meğerse buymuş allah beterinden korusun napalım dayancaz
Allah razi olsn canim sende dikat et dinlen gecms olsnGünaydın kızlar güzel sağlıklı hamilelikler diliyorum hepinize. Bulantı ve başdönmesinden yazamıyorum. Hasta olan dedeye ve kayınpedere allah acil şifalar versin inşallah.
Selam canim bisi olmamasina sevindm masallah ona❤ benmde sari akinti cok oluyo iyice size yazcaktm bende. Kasnti yanma yok rskli degldir herlde diyordm ctesi sorucam bnde doktora idrar tsti verir blki.Gebelikte progesteron 100katı artıyormuş oda akıntı yapıyormuş. Kremsi yada kötü kokulu değil bakteriyel yada mantar değil dedi. Akıntı hormonal nedenlerden dolayı o yüzdende antibiyotik yazmayalım dedi. Haklısın korkuyorsun bende olsam korkardım diyip bebişe baktık. Erkek dedi yine eline almış kordonunu oynuyorduzafen muayene 2-3dk bişi sürüyor benim.
Rabbim yardımcın olsun canım, zamanla geçer inşallahGünaydın kızlar güzel sağlıklı hamilelikler diliyorum hepinize. Bulantı ve başdönmesinden yazamıyorum. Hasta olan dedeye ve kayınpedere allah acil şifalar versin inşallah.
Herşeyin yolunda gittiğine sevindim canımGebelikte progesteron 100katı artıyormuş oda akıntı yapıyormuş. Kremsi yada kötü kokulu değil bakteriyel yada mantar değil dedi. Akıntı hormonal nedenlerden dolayı o yüzdende antibiyotik yazmayalım dedi. Haklısın korkuyorsun bende olsam korkardım diyip bebişe baktık. Erkek dedi yine eline almış kordonunu oynuyorduzafen muayene 2-3dk bişi sürüyor benim.
Doguncada kucagina alincada bitmiyor canim. Surekli evham yapiyoruz. Surekli endise ediyoruz. Sutum yetmiyor suan mamaya gectik. Isitme testinden gecemedik. Yine gidicez. Surekli panikleyorumOyunlara baslamis simdidenbı sorun olmamasina sevindim canim hakli olarak insan herseyden nem kapiyor sanırım dogup kucagimiza alana kadar bı derin ohh diyemycz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?