Selam canim bisi olmamasina sevindm masallah ona❤ benmde sari akinti cok oluyo iyice size yazcaktm bende. Kasnti yanma yok rskli degldir herlde diyordm ctesi sorucam bnde doktora idrar tsti verir blki.
Rabbim yardımcın olsun canım, zamanla geçer inşallah
Sagolasın, tum hastalara rabbim şifa versin
Herşeyin yolunda gittiğine sevindim canımmaşallah paşaya. Bende 18. Haftada gidecegim :)
Canım sen bol bol su iç, hergün ılık duş al, memene masaj yap ve bol bol az gelsede emzir, azalmasın sütün. Bebekler mamaya alışınca emmek istemiyor zor geliyor onlara. İşitme testinden kilo nedeniyle mi geçemediniz canım?Doguncada kucagina alincada bitmiyor canim. Surekli evham yapiyoruz. Surekli endise ediyoruz. Sutum yetmiyor suan mamaya gectik. Isitme testinden gecemedik. Yine gidicez. Surekli panikleyorum
Idrarla ilgili aynen sikntim yok bisi yok bnce bendede hormonsaldir. Aynen baya sari benimde:) temkinli olmkta fayda var canim cok iyi yapiyorsn bence Allah korusun bebegini❤İdrar sancı ve bulantı yapar canım akıntı yapmaz, ben geçen sefer erken doğurduğum için panikliyorum birazda. Rahim ağzıma baktı içerdeki beyaZ/gri dedi beyaz çamaşır giyince bana sarı geliyo valla.
Allah seninde hastana şifa versin canım, bende annem yoğunbakıma alınacak diye çok korktum, sağ akciğeri tıkanmış, bol bol solunum cihazı ile çalışıyor.
Ben normalde 22. Haftada ayrıntılı için ggidecektim direk 10gün önce gitmiştim doktoruma ama muayene olmuş sgklı 360tl içim rahat etmedi 10. Gün geldim sordum ki saha sonra 22. Haftaya kadar neden gitmedim diye kendimi yemeyeyim dedim. Doktorumda akıntı gebelik boyuncada geçmeZ deyince çok takmam kafama artık.
Canım sen bol bol su iç, hergün ılık duş al, memene masaj yap ve bol bol az gelsede emzir, azalmasın sütün. Bebekler mamaya alışınca emmek istemiyor zor geliyor onlara. İşitme testinden kilo nedeniyle mi geçemediniz canım?
Selam canim gecms olsun. Yeni ya zamanla gelir belki. Cok bilgim yok bu konuda ama gecen soyle bisi okumstm kitapda siz de nekadr dinlenir uykunuzu alirsanz okadr sutunuz de olur yenilenir yaziyodu. Gnelde bebekler uyuynca annende uyusn dinlensn diyolar. Tabi nekadri yapilabilir bilmiyorm zor gibi duruyo:))Doguncada kucagina alincada bitmiyor canim. Surekli evham yapiyoruz. Surekli endise ediyoruz. Sutum yetmiyor suan mamaya gectik. Isitme testinden gecemedik. Yine gidicez. Surekli panikleyorum
Bugunlerimize Şükür canım annelik işte dedigin gibi hep bı tetik sen sıkıntı yapmamaya calis bu dönemde en önemli şey o sütün için gerildikce daha kötü olur işitme testinide geçer bu sefer telas yapmaDoguncada kucagina alincada bitmiyor canim. Surekli evham yapiyoruz. Surekli endise ediyoruz. Sutum yetmiyor suan mamaya gectik. Isitme testinden gecemedik. Yine gidicez. Surekli panikleyorum
Allah razi olsun canim. Ee sen napiyosn bakalim nasi geciyo:) aynen benmde ole bi 2 haftadir belrgn arts oldu. Sizde okuynca icim rahatladi vala sagolMerhaba hanimlar. Uzaktan takip edebildim. Hastasi olanlara, ameliyat olacaklara rabbim sifa versin guc kuvvet versin insallah.
Morasigi canim benimde 2 haftadir akintim vardi ama azdi dediginiz gibi sarimsi. o yuzden idrar testi vermistim enfeksiyon mu var diye temiz cikmisti doktor hormonel normal dedi bol su ic demisti. arada hala oluyor takilmiyorum artik
Allah hepimizin yavrusunu korusun inşallahIdrarla ilgili aynen sikntim yok bisi yok bnce bendede hormonsaldir. Aynen baya sari benimde:) temkinli olmkta fayda var canim cok iyi yapiyorsn bence Allah korusun bebegini❤
herşeyin hayırlısı olsun, saglıkla kavuşalım :)İdrar sancı ve bulantı yapar canım akıntı yapmaz, ben geçen sefer erken doğurduğum için panikliyorum birazda. Rahim ağzıma baktı içerdeki beyaZ/gri dedi beyaz çamaşır giyince bana sarı geliyo valla.
Allah seninde hastana şifa versin canım, bende annem yoğunbakıma alınacak diye çok korktum, sağ akciğeri tıkanmış, bol bol solunum cihazı ile çalışıyor.
Ben normalde 22. Haftada ayrıntılı için ggidecektim direk 10gün önce gitmiştim doktoruma ama muayene olmuş sgklı 360tl içim rahat etmedi 10. Gün geldim sordum ki saha sonra 22. Haftaya kadar neden gitmedim diye kendimi yemeyeyim dedim. Doktorumda akıntı gebelik boyuncada geçmeZ deyince çok takmam kafama artık.
Canım sen bol bol su iç, hergün ılık duş al, memene masaj yap ve bol bol az gelsede emzir, azalmasın sütün. Bebekler mamaya alışınca emmek istemiyor zor geliyor onlara. İşitme testinden kilo nedeniyle mi geçemediniz canım?
Merhaba canım, aramıza hoş geldin. Rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı da nasip etsin inşallahHerkese merhaba... Benim pozitif sonucumu alalı daha çok yeni ama inşallah sonuna kadar sağlıkla devam eder
Teşekkür ederim canım amin inşallah hepimiz kucağımıza alalım sağlıklaMerhaba canım, aramıza hoş geldin. Rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı da nasip etsin inşallah
GeçmiyorMerhaba kizlar, ben de insallah 2019’da anne olacagim. Henuz cok yeni ve hala tedirginligimi uzerimden atamadim. Hep bir sey ters gidecekmis gibi geliyor. Ilk kontrolumuzu olduk. Keseyi gorduk, kalp atisini duyduk cok sukur. Haftaya tekrar kontrol var ama icimde boyle atamadigim bir tedirginlik. Sebebi de biraz burada okuduklarim aslinda. Bebegini kaybeden cok kisi var. Allah onlara sabir versin. Insallah istediklerine kavusurlar bir an once.
Sizde de bu tedirginlik oldu mu? Ne zaman geciyor bu endiseler? Sanki doguma kadar surecekmis gibi geliyor.
Bana da gecmeyecek gibi geliyor. Dun bulantim olmadi. Niiye olmadi diye stres yaptim. Doktora gidip ultrasona girmeyi bile dusundum. Sonra kendimi sakinlestirdim. Haftaya kontrolum var zaten. Olacaksa olacak diye telkin ettim kendimi ama iste insan korkuyor.Geçmiyoryani bende geçmedi en azndan, kotu düşünmüyorum genelde iyi dusun iyi olsuncuyum ama bazen tedrgin oluyorm gebelik psikolojisi iste hep bişey olacakmış işler yolunda gitmyecekms kaygisi var ilk başlarda daha çok oluyor sonralari azaliyor sadece Allah'ım sağa salim kucagina almayı nasip etsin
Merhaba canım, sende aramıza hoş geldin :)Merhaba kizlar, ben de insallah 2019’da anne olacagim. Henuz cok yeni ve hala tedirginligimi uzerimden atamadim. Hep bir sey ters gidecekmis gibi geliyor. Ilk kontrolumuzu olduk. Keseyi gorduk, kalp atisini duyduk cok sukur. Haftaya tekrar kontrol var ama icimde boyle atamadigim bir tedirginlik. Sebebi de biraz burada okuduklarim aslinda. Bebegini kaybeden cok kisi var. Allah onlara sabir versin. Insallah istediklerine kavusurlar bir an once.
Sizde de bu tedirginlik oldu mu? Ne zaman geciyor bu endiseler? Sanki doguma kadar surecekmis gibi geliyor.
Ben dogru düzgün hiç mide bulantısı yaşamadım şükürBana da gecmeyecek gibi geliyor. Dun bulantim olmadi. Niiye olmadi diye stres yaptim. Doktora gidip ultrasona girmeyi bile dusundum. Sonra kendimi sakinlestirdim. Haftaya kontrolum var zaten. Olacaksa olacak diye telkin ettim kendimi ama iste insan korkuyor.
Hosgeldin canim Allah saglkla kucagina almayo nasip etsin❤Herkese merhaba... Benim pozitif sonucumu alalı daha çok yeni ama inşallah sonuna kadar sağlıkla devam eder
Masallah canim gosgeldin hayirli olsun❤ hepimz oyleyiz cok rahat olunmuyo bence zor elde ettigmzden farkli bisi yasadkmi hemen doktora gidiyoruz soruyoruz zatn onlarda normal karsiliyor tupbebekle oldgndan:) sadece olumsz seler cok dusnmemeye calsmk lazim iyi seleri dusncede tutmak lazim bn ole yapmaya calisiyorm hep. Tedavi surecndede hep burdaki pozitf yazilari okudm olmsz seler okumadm insan etkileniyor cnku.Rabbim tum yavrularimizi korusn saglikla kucagimiza alalim inssMerhaba kizlar, ben de insallah 2019’da anne olacagim. Henuz cok yeni ve hala tedirginligimi uzerimden atamadim. Hep bir sey ters gidecekmis gibi geliyor. Ilk kontrolumuzu olduk. Keseyi gorduk, kalp atisini duyduk cok sukur. Haftaya tekrar kontrol var ama icimde boyle atamadigim bir tedirginlik. Sebebi de biraz burada okuduklarim aslinda. Bebegini kaybeden cok kisi var. Allah onlara sabir versin. Insallah istediklerine kavusurlar bir an once.
Amin canım inşallah... Teşekkür ederimHosgeldin canim Allah saglkla kucagina almayo nasip etsin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?