Ben neden yokum burdaaaaa

Tesekkur ederim canim. Normalde bulaniyordu. O gun nedense bulanmadi. Neyse tekrar bulanmaya basladi cok sukur insan buna bile mutlu oluyor.

Amin canim, insallah

Canım bende seninle aynıyım hersey yolunda ama hala bi korku bi tedirginlik var sanırım kucağımıza alana kadar gecmıycek allah sağlıklı bir şekilde dünyaya getirip kucağımıza almayı nasip eder insallah

Allah razi olsun canim. Ee sen napiyosn bakalim nasi geciyo:) aynen benmde ole bi 2 haftadir belrgn arts oldu. Sizde okuynca icim rahatladi vala sagol
Iyiyiz canim dun yurumekten bi hal oldum pazar vardi. Aksam 12den once yatamiyoruz cayi kahvesi dizisi derken duzenimiz cok bozuldu cocugu sabahlari nasil okula yollucam onu dusunuyorum

Amin canim insallah. Bazen diyorum artik buraya bakmayayim. Cunu cok olumsuz sey goruyorum etkileniyorum. Mesela doktorumdan ogrenmedigim seyleri buradan ogrendim. Ama tabi doktor gerekmedikce soylemiyor ben de bilmedigim icin sormuyorum ama burada okuyunca su da varmis bu da varmis ya bende de varsa diye paranoyak oluyorum. Genel olarak zaten evhamli bir insanim. Insallah rahat olmayi ogreniriz

Gunaydin annislerrrr ve annis adaylariiii biz dun ilk hediyemizi cicamizdan (kendi annem) aldikkk.. bi de 3 li corapciklar varrr minicikkkk...digerinin cinsiyeti belli degil ama kizsa daha guzelini alirim dediEki Görüntüle 2230935
Canım güle güle giydir insallah ah bu anneanneler hepsi ayni demek ki iyiki varlar

Gunaydin annislerrrr ve annis adaylariiii biz dun ilk hediyemizi cicamizdan (kendi annem) aldikkk.. bi de 3 li corapciklar varrr minicikkkk...digerinin cinsiyeti belli degil ama kizsa daha guzelini alirim dediEki Görüntüle 2230935
Güle güle giysin inşallah çok güzeller böyle hediyeler alınca insan daha çok heycanlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…