Ben neden yokum burdaaaaaHerkese merhaba
Tüp bebekle 2015 de 1 evladım oldu.
Şimdi Allah izin verirse kardeşi de geliyor.
Oğlum 2. Tüp bebek denemesinde, şimdiki ilk denemede oldu, cok şükür.
26 yaşındayım, sebebi esimde Sperm azlığı ve morfoloji sorunu var.
9. Gün kan testi 141.3
11. Gün kan değeri 306.4 çıktı
10 gün sonra kese muayenesi olacak.
Ilac olarak progestan kapsül (fitil şeklinde kullanıyorum) 12. Haftaya kadar.
Clexane iğne 5. Aya kadar devam
Sizlerde gelin doğuma kadar beraber vakit geçirelim, birbirimize yardımcı olalım.
üye adı yaş sebebi kaçıncı deneme cinsiyet Tahmini doğum tarihi @gve 29 sperm azlığı 1. Deneme erkek 19.01.2019 @Brave and beautiful 34 sebepsiz infertilite 2.deneme kız 16.02.2019 @begonyas 25 sperm azlığı ve morfoloji sorunu 1.deneme erkek 06.04.2019 @natalia01 32 sperm azlığı +tüp tıkanıklığı 2 deneme negatif 3.deneme pozitif Kız 10.04.2019 @Asli-yldz-06 37 sol tüp tıkalı ve sperm azlığı hareketsizliği 1.deneme erkek 18.05.2019 @victoryvivi 38 Sperm azlığı ve morfoloji 1.deneme .... 08.06.2019 @takucum 29 sebesiz infertilite 1.denemeden 1 çocuğu var 2.deneme ... 12.06.2019 A Annelig 25 çikolata kisti ve morfoloji 1.deneme kız 01.07.2019 @Toprakduru 32 sebepsiz infertilite 1.deneme Erkek 04.07.2019 C A N O @Melusina22 33 sebepsiz infertilite 1.deneme Kız 24.07.2019 Orkide_sever 26 sebepsiz infertilite normal yolla 1 oğlu var. 1.deneme .... 26.07.2019 @beyazyaka 36 sebepsiz infertilite 2.deneme Kız 12.07.2019 Saye- 34 pko 4.deneme ikiz+erkek 13.07.2019 @Tyt82 35 çikolata kisti 1. deneme .... 26.07.2019 @Umut kadar 30 .... 2.deneme .... 23.07.2019 @Night82 36 erkek infertilite 1.deneme . ... 29.07.2019 @Ecino 26 sebepsiz infertilite 1.deneme Erkek 29.07.2019 @Arz123 37 Sperm azlığı 1.denemede 4 yaşında oğlu var. 3.deneme
[td]......17.07.2019 @Tuana 1892 32 sebesiz infertilite 2.deneme ... ... @Barnimm 34 ileri hareket ve morfoloji bozukluğu ilk denemeden bir kızı var, 3.deneme ... 17.08. 2019 @smsnbbk ... erkek infertilitesi 2.deneme ... 01.09.2019 @Videsupra 28 1.deneme sebepsiz infertilite .... ... @Mk123 27 tüp tıkanıklığı 1.deneme ... 05.09.2019 erzurumlu25en 32 azosperm 5.deneme ... .. 08.2019 @Islaksu34
[tr]
[tr]
C A N O C A N O [/td]
[td] 36 [/td]
[td] tüp yokluğu [/td]
[td] 2.deneme [/td]
[td]Erkek[/td]
[td]16.07.2019 [/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[/td] [td]
[tr]
[tr]
[td] 25 [/td]
[td] Sperm azlığı ve morfoloji [/td]
[td] 3.deneme [/td]
[td]Erkek[/td]
[td] 09.07.2019 [/td]
[tr]
[td] @Bebitoma_yolculuk [/td]
[td] 27[/td]
[td] hipo[/td]
[td]3.deneme [/td]
[td]... [/td]
[td] 18.09.2019[/td]
[/tr]
[/tr][/tr][/td] [tr] [td] [/td][/tr][td][/td] [td][/td][/tr][td][/td][/tr][/USER][/tr] [/tr]C A N O [/tr] [/tr] [/tr] [/tr][/tr][/USER]
GunaydiiinGünaydın kızlar
Tesekkur ederim canim. Normalde bulaniyordu. O gun nedense bulanmadi. Neyse tekrar bulanmaya basladi cok sukurBen dogru düzgün hiç mide bulantısı yaşamadım şükürOlmaması daha iyi senin için. Herkes bir olmuyor, kimisi 9 ay mide bulantısı çekerken kimisi hiç çekmiyor mesela ben
İlk hamilelikte de olmamıştı
Amin canim, insallahMasallah canim gosgeldin hayirli olsun❤ hepimz oyleyiz cok rahat olunmuyo bence zor elde ettigmzden farkli bisi yasadkmi hemen doktora gidiyoruz soruyoruz zatn onlarda normal karsiliyor tupbebekle oldgndan:) sadece olumsz seler cok dusnmemeye calsmk lazim iyi seleri dusncede tutmak lazim bn ole yapmaya calisiyorm hep. Tedavi surecndede hep burdaki pozitf yazilari okudm olmsz seler okumadm insan etkileniyor cnku.Rabbim tum yavrularimizi korusn saglikla kucagimiza alalim inss
olabilir canimm devami gelmiyorsa korkma sakinGünaydın kızlar sabah hafif gaz sancım vardı wcye gittim peçetede kan vardı. Acaba dün alttan mıayene olduğum için midir
Bilgilerinizi yazın canım, ekleyeyim listeyeBen neden yokum burdaaaaa
rica ederimTesekkur ederim canim. Normalde bulaniyordu. O gun nedense bulanmadi. Neyse tekrar bulanmaya basladi cok sukurinsan buna bile mutlu oluyor.
Bilemiyorum canım, olabilir.Günaydın kızlar sabah hafif gaz sancım vardı wcye gittim peçetede kan vardı. Acaba dün alttan mıayene olduğum için midir
Canım bende seninle aynıyım hersey yolunda ama hala bi korku bi tedirginlik var sanırım kucağımıza alana kadar gecmıycek allah sağlıklı bir şekilde dünyaya getirip kucağımıza almayı nasip eder insallahMerhaba kizlar, ben de insallah 2019’da anne olacagim. Henuz cok yeni ve hala tedirginligimi uzerimden atamadim. Hep bir sey ters gidecekmis gibi geliyor. Ilk kontrolumuzu olduk. Keseyi gorduk, kalp atisini duyduk cok sukur. Haftaya tekrar kontrol var ama icimde boyle atamadigim bir tedirginlik. Sebebi de biraz burada okuduklarim aslinda. Bebegini kaybeden cok kisi var. Allah onlara sabir versin. Insallah istediklerine kavusurlar bir an once.
Sizde de bu tedirginlik oldu mu? Ne zaman geciyor bu endiseler? Sanki doguma kadar surecekmis gibi geliyor.
Iyiyiz canim dun yurumekten bi hal oldum pazar vardi. Aksam 12den once yatamiyoruz cayi kahvesi dizisi derken duzenimiz cok bozuldu cocugu sabahlari nasil okula yollucam onu dusunuyorumAllah razi olsun canim. Ee sen napiyosn bakalim nasi geciyo:) aynen benmde ole bi 2 haftadir belrgn arts oldu. Sizde okuynca icim rahatladi vala sagol
Allah kolaylık versin canımIyiyiz canim dun yurumekten bi hal oldum pazar vardi. Aksam 12den once yatamiyoruz cayi kahvesi dizisi derken duzenimiz cok bozuldu cocugu sabahlari nasil okula yollucam onu dusunuyorum
Amin canim insallah. Bazen diyorum artik buraya bakmayayim. Cunu cok olumsuz sey goruyorum etkileniyorum. Mesela doktorumdan ogrenmedigim seyleri buradan ogrendim. Ama tabi doktor gerekmedikce soylemiyor ben de bilmedigim icin sormuyorum ama burada okuyunca su da varmis bu da varmis ya bende de varsa diye paranoyak oluyorum. Genel olarak zaten evhamli bir insanim. Insallah rahat olmayi ogrenirizCanım bende seninle aynıyım hersey yolunda ama hala bi korku bi tedirginlik var sanırım kucağımıza alana kadar gecmıycek allah sağlıklı bir şekilde dünyaya getirip kucağımıza almayı nasip eder insallah
Canım güle güle giydir insallah ah bu anneanneler hepsi ayni demek ki iyiki varlarGunaydin annislerrrr ve annis adaylariiiibiz dun ilk hediyemizi cicamizdan (kendi annem) aldikkk.. bi de 3 li corapciklar varrr minicikkkk...digerinin cinsiyeti belli degil ama kizsa daha guzelini alirim dediEki Görüntüle 2230935
Yas 34Bilgilerinizi yazın canım, ekleyeyim listeye
rica ederimdogru, insan buna bile mutlu olabiliyor. Çünkü sana varlığını hissettiriyor
Gözün aydın inşallah yakında kalp atışınıda duyarsın hareketlerini de hissedersin birde bakmışsın doğuma gidiyorsunKızlar keseyi gördük çok şükür... darısı kalp atışlarını inşallah
Güle güle giysin inşallah çok güzeller böyle hediyeler alınca insan daha çok heycanlanıyorGunaydin annislerrrr ve annis adaylariiiibiz dun ilk hediyemizi cicamizdan (kendi annem) aldikkk.. bi de 3 li corapciklar varrr minicikkkk...digerinin cinsiyeti belli degil ama kizsa daha guzelini alirim dediEki Görüntüle 2230935
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?