Gunaydin annislerrrr ve annis adaylariiii biz dun ilk hediyemizi cicamizdan (kendi annem) aldikkk.. bi de 3 li corapciklar varrr minicikkkk...digerinin cinsiyeti belli degil ama kizsa daha guzelini alirim dediEki Görüntüle 2230935
Aayy ayy ay kuzucukların cicileri de olmuş, güle güle güzel günlerde giysinler. Mis kokulular
Kızlar keseyi gördük çok şükür... darısı kalp atışlarını inşallah

Yas 34
Sorun pko ve progesteron yuksekligi
6.deneme
Cinsiyet belli degil
Dogum tarihi 12-09-2019
Ekliyorum canım
gebelikler farklı olabiliyor ama erkek bebekler genelde öne dogru sivri oluyor

Canım güle güle giydir insallah ah bu anneanneler hepsi ayni demek ki iyiki varlar
Amin canimmm.Evet canim dayanamamis dun almis gelmis. Kardesimde kizininkileri yollamis. Masallah kizi iri dogdu bi cok seyi 1 kere zorla giydirdi hepsi yepyeni hatta etiketi ustunde olanlar var. Onlari simdi almayayim doguma yakin alirim dedim

Aayy ayy ay kuzucukların cicileri de olmuş, güle güle güzel günlerde giysinler. Mis kokulular

Ekliyorum canım
gebelikler farklı olabiliyor ama erkek bebekler genelde öne dogru sivri oluyor
Tesekkur ederiz canimm insallah kucagima aldigim gunlerini de goreyim yavrularimin. Donuste hastaneye gidicem karnim kocaman artik bol tuniklerden de belli. Burda da yedim surekli hamur isi bi daha bulup yiyemem diye abarttim

bisey çıkmadığına sevindim maşallah ona
benim tedaviden beri akıntım hep çok ama sarı filan değil bildiğin su gibi hormonlardandır diye hiç sormadım

Sagol canim. Evet oglumdanda kardeslerine bisey kalmadi. Simdi digerinin cinsiyetini ogrenmek icin sabirsizlaniyorum bende baslarim ufaktan biseyler almaya
Ben pek fazla bir şey almıycam kızımın küçüklükleri duruyor çabuk büyüdükleri için birde çok hediye geldiği için fazla giymeden küçük gelmeye başlamıştı o yüzden kaldırdım hepsi duruyor ama erkek olursa mecbur alırım o zaman

Tesekkur ederiz canimm insallah kucagima aldigim gunlerini de goreyim yavrularimin. Donuste hastaneye gidicem karnim kocaman artik bol tuniklerden de belli. Burda da yedim surekli hamur isi bi daha bulup yiyemem diye abarttim
İyi yapmışsınız canım, bende ilk defa bebegimi rüyamda gördüm, emzirdim. Çok güzeldi, gözleri mavi yada yeşil gibiydi. Saglıkla alalım kucagımıza

İyi yapmışsınız canım, bende ilk defa bebegimi rüyamda gördüm, emzirdim. Çok güzeldi, gözleri mavi yada yeşil gibiydi. Saglıkla alalım kucagımıza
Bende gecen gun gördüm o kadar güzeldi ki sapsarı kivir kivir saclari vardı cimcime emziriyodm gozleri sanki ay gibi paril parildi allahm dedim nasil guzel bi bebek benden nasıl boyle bisey oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…