Aayy ayy ay kuzucukların cicileri de olmuş, güle güle güzel günlerde giysinler. Mis kokulularGunaydin annislerrrr ve annis adaylariiiibiz dun ilk hediyemizi cicamizdan (kendi annem) aldikkk.. bi de 3 li corapciklar varrr minicikkkk...digerinin cinsiyeti belli degil ama kizsa daha guzelini alirim dediEki Görüntüle 2230935
Kızlar keseyi gördük çok şükür... darısı kalp atışlarını inşallah
Ekliyorum canımYas 34
Sorun pko ve progesteron yuksekligi
6.deneme
Cinsiyet belli degil
Dogum tarihi 12-09-2019
gebelikler farklı olabiliyor ama erkek bebekler genelde öne dogru sivri oluyorSelamünaleyküm güzel annişler nasılsınız?ben size bir şey sormak istiyorum ben 11 haftadayım karnım çok büyüdü 1 tane kızım var onda bu aylarda hiç belli olmuyordu ama bunda çok belli oluyor sizce normal midir
İdrar sancı ve bulantı yapar canım akıntı yapmaz, ben geçen sefer erken doğurduğum için panikliyorum birazda. Rahim ağzıma baktı içerdeki beyaZ/gri dedi beyaz çamaşır giyince bana sarı geliyo valla.
Isitme testinden hergun banyo yaptirdik diye gecemedik canim. Dogum kiri olabilir normal bir durum dedi dokor
Allah seninde hastana şifa versin canım, bende annem yoğunbakıma alınacak diye çok korktum, sağ akciğeri tıkanmış, bol bol solunum cihazı ile çalışıyor.
Ben normalde 22. Haftada ayrıntılı için ggidecektim direk 10gün önce gitmiştim doktoruma ama muayene olmuş sgklı 360tl içim rahat etmedi 10. Gün geldim sordum ki saha sonra 22. Haftaya kadar neden gitmedim diye kendimi yemeyeyim dedim. Doktorumda akıntı gebelik boyuncada geçmeZ deyince çok takmam kafama artık.
Canım sen bol bol su iç, hergün ılık duş al, memene masaj yap ve bol bol az gelsede emzir, azalmasın sütün. Bebekler mamaya alışınca emmek istemiyor zor geliyor onlara. İşitme testinden kilo nedeniyle mi geçemediniz canım?
Pazar gunu falan cikicaz galiba canim. Gelmeden uzatiriz gec ciktik demistik ama koyde degilde merkezde olunca skildik cok fazla.Allah kolaylık versin canımDönüş ne zaman ?
Amin canimmm.Evet canim dayanamamis dun almis gelmis. Kardesimde kizininkileri yollamis. Masallah kizi iri dogdu bi cok seyi 1 kere zorla giydirdi hepsi yepyeni hatta etiketi ustunde olanlar var. Onlari simdi almayayim doguma yakin alirim dedimCanım güle güle giydir insallah ah bu anneanneler hepsi ayni demek ki iyiki varlar
Ya ben onu bilmiyordum hayırlı olsun da kız erkek fark etmezAayy ayy ay kuzucukların cicileri de olmuş, güle güle güzel günlerde giysinler. Mis kokulular
Ekliyorum canım
gebelikler farklı olabiliyor ama erkek bebekler genelde öne dogru sivri oluyor
Olsun sizede değişiklik olmuşturPazar gunu falan cikicaz galiba canim. Gelmeden uzatiriz gec ciktik demistik ama koyde degilde merkezde olunca skildik cok fazla.
Sagol canim. Evet oglumdanda kardeslerine bisey kalmadi. Simdi digerinin cinsiyetini ogrenmek icin sabirsizlaniyorum bende baslarim ufaktan biseyler almayaGüle güle giysin inşallah çok güzeller böyle hediyeler alınca insan daha çok heycanlanıyor
Evet hayırlısı ve sağlıklısı canım:)Ya ben onu bilmiyordum hayırlı olsun da kız erkek fark etmez
Tesekkur ederiz canimmAayy ayy ay kuzucukların cicileri de olmuş, güle güle güzel günlerde giysinler. Mis kokulular
Ekliyorum canım
gebelikler farklı olabiliyor ama erkek bebekler genelde öne dogru sivri oluyor
Sagol canimmmOlsun sizede değişiklik olmuşturşimdiden hayırlı yolculuklar :)
bisey çıkmadığına sevindimGebelikte progesteron 100katı artıyormuş oda akıntı yapıyormuş. Kremsi yada kötü kokulu değil bakteriyel yada mantar değil dedi. Akıntı hormonal nedenlerden dolayı o yüzdende antibiyotik yazmayalım dedi. Haklısın korkuyorsun bende olsam korkardım diyip bebişe baktık. Erkek dedi yine eline almış kordonunu oynuyorduzafen muayene 2-3dk bişi sürüyor benim.
Amin inşallahGözün aydın inşallah yakında kalp atışınıda duyarsın hareketlerini de hissedersin birde bakmışsın doğuma gidiyorsun
Ben pek fazla bir şey almıycam kızımın küçüklükleri duruyor çabuk büyüdükleri için birde çok hediye geldiği için fazla giymeden küçük gelmeye başlamıştı o yüzden kaldırdım hepsi duruyor ama erkek olursa mecbur alırım o zamanSagol canim. Evet oglumdanda kardeslerine bisey kalmadi. Simdi digerinin cinsiyetini ogrenmek icin sabirsizlaniyorum bende baslarim ufaktan biseyler almaya
İyi yapmışsınız canım, bende ilk defa bebegimi rüyamda gördüm, emzirdim. Çok güzeldi, gözleri mavi yada yeşil gibiydi. Saglıkla alalım kucagımızaTesekkur ederiz canimminsallah kucagima aldigim gunlerini de goreyim yavrularimin. Donuste hastaneye gidicem karnim kocaman artik bol tuniklerden de belli. Burda da yedim surekli hamur isi bi daha bulup yiyemem diye abarttim
Ben de bilgerimi yazayim:
Yas:38 (gelecek ay 39)
Sorun: tanisi net konulmamis tup tikanikligi
Ekim ayinda basladik tup bebek tedavisine. Ilk taze transfer basarisiz oldu. Ikinci transfer basarili.
Dogum Eylul ayi gorunuyor, hayirlisi bakalim.
Bende gecen gun gördüm o kadar güzeldi ki sapsarı kivir kivir saclari vardı cimcime emziriyodm gozleri sanki ay gibi paril parildi allahm dedim nasil guzel bi bebek benden nasıl boyle bisey olduİyi yapmışsınız canım, bende ilk defa bebegimi rüyamda gördüm, emzirdim. Çok güzeldi, gözleri mavi yada yeşil gibiydi. Saglıkla alalım kucagımıza
Rabbim gönlümüze göre verir inşallah, şuan bile tekme atıyor. Bu ara daha iyi hissediyorumBende gecen gun gördüm o kadar güzeldi ki sapsarı kivir kivir saclari vardı cimcime emziriyodm gozleri sanki ay gibi paril parildi allahm dedim nasil guzel bi bebek benden nasıl boyle bisey oldu
Ekledim canım :)Ben de bilgerimi yazayim:
Yas:38 (gelecek ay 39)
Sorun: tanisi net konulmamis tup tikanikligi
Ekim ayinda basladik tup bebek tedavisine. Ilk taze transfer basarisiz oldu. Ikinci transfer basarili.
Dogum Eylul ayi gorunuyor, hayirlisi bakalim.
Yarın gorucem Allah izin verirse yavru kuşu 3 hafta oldu özledim vallahiRabbim gönlümüze göre verir inşallah, şuan bile tekme atıyor. Bu ara daha iyi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?