Iyiyiz canim dun yurumekten bi hal oldum pazar vardi. Aksam 12den once yatamiyoruz cayi kahvesi dizisi derken duzenimiz cok bozuldu cocugu sabahlari nasil okula yollucam onu dusunuyorum
Dayanio yuruyebildiysen iyi masallah canim cocuklar icin evet esneklk olms zaten meyilliler gec yatmaya:) ben de 12dn once yatamiyorm ki calisiyorm bide hp diyorm bugb erken yatalm olmuyo yani yemekti caydi yok camasirdi e dinleneym diyon falan:) sabah da kalkamiyorum:))

Gunaydin annislerrrr ve annis adaylariiii biz dun ilk hediyemizi cicamizdan (kendi annem) aldikkk.. bi de 3 li corapciklar varrr minicikkkk...digerinin cinsiyeti belli degil ama kizsa daha guzelini alirim dediEki Görüntüle 2230935
Oy masallahh cok tatli❤ yarn netlescek benimde annem bkliyo heyecanla:))

bisey çıkmadığına sevindim maşallah ona
benim tedaviden beri akıntım hep çok ama sarı filan değil bildiğin su gibi hormonlardandır diye hiç sormadım
Canım benim akıntıyla birlikte çok kasık ve vajinal ağrım oluyor. Sürekli alt tarafımı kasıyorum yürürken, sanki sıkmasam birşey düşecek öyle basınç var yani. Dün gittim bir sorum görünmedi ama bu ağrı sertleşme basınç neden kaynaklanıyor anlamıyorum.

Cok sukur canim sadece araba yolculugunda son saatlerde kotu olmustum ama yurumek falan yormuyor cok sukur aliskin zaten bunyem ondan galibaaa.

Gunaydin annislerrrr ve annis adaylariiii biz dun ilk hediyemizi cicamizdan (kendi annem) aldikkk.. bi de 3 li corapciklar varrr minicikkkk...digerinin cinsiyeti belli degil ama kizsa daha guzelini alirim dediEki Görüntüle 2230935
Maşallah çok güzel ciciler Aşşah sağlıkta giydirmeyi nasip etsin canım
Kızlar keseyi gördük çok şükür... darısı kalp atışlarını inşallah
Gözünaydın maşallah
Canım kanama yok demi sabah oldu yazmışsın. Ben çok yorulduğumda senin dediğin gibi bir his yaşıyorum ama normal şartlarda yok

Amin canim sagolll

Canım kanama yok demi sabah oldu yazmışsın. Ben çok yorulduğumda senin dediğin gibi bir his yaşıyorum ama normal şartlarda yok
Sabah ilk wcde peçeteye geldi, ardında. magnezyum içtim, progesteron fitilimi koydum sonra yoktu. Yani doktorumda bişey diyemiyor ama bu aşağı basınç ve kasık sancısından rahatsızım. Ben geçen gebeliğimde de karnımın altında taş taşıyordum o yüzden tedirginim. İnşallah erken doğmaz kuzum, annemde ameliyat olunca 12 saat hastanede beklediğim oldu yoruldum. Allah ablamdan razı olsun bıraktı çocuğunu, kocasını 4 gecedir hastaneden ayrılmadı

Gelmiş geçmiş olsun canım annen iyi mi şimdi. İnşallah erkenden gelmeyecek zamanında sağlıkla kavuşalım bebeklerimize. İnsan herşeyden tedirgin oluyor işte

Gelmiş geçmiş olsun canım annen iyi mi şimdi. İnşallah erkenden gelmeyecek zamanında sağlıkla kavuşalım bebeklerimize. İnsan herşeyden tedirgin oluyor işte

Çok şükür ciğerleri biraz daha iyi. İnsan kayıp yaşayınca herşeyden endişeleniyor gerçekten. Hep bir önceki olumsuz gebeliği ile kıyaslıyor. Bu hafta doktorum 28-32 yaşam sınırı o haftaları bi görsek tamamdır dedi. Transfer yaparkende nasıl dua ediyor inşallah son ana kadar doğurmaz indüksiyon başlanır diyor. Bu hafta eşimin sülale öğrendi, herkes aman yat aman yat. İnsanların tembihlerimden de bıktım kimse bebeğini isteyerek kaybetmek istemez heralde, 3 gün anneme uğradım 3 makina çamaşır ben yıkamasam kim yıkayacak?? Sadece öğüt sinir oluyorum bazen

İnsanların sürekli konuşmasından bende sıkıldım canım. İşe dönsem diyorum bir taraftan sürekli öncekinde çalıştın bal ne oldu demelerinden bıktım resmen psikolojik baskı yapıyorlar. Bende sürekli tedirgin oluyorum. O ebe ikinci bebeği bulamadı diye kabusum oldu hiç rahat değilim. Bugün arkadaşıma dedim ki ben 20. Haftaya geleyim nasipse beşik galan büyük eşyaları alayım hepsini aynı anda alamam. Sen bekle biraz daha falan deyince içim kıyıldı. Bşr arkadaş da onu aramış gebeliğimin devam edip etmediğini sormuş bana soramamış üzüldüm yani ne bileyim işte

Aynı durum bizdede mevcut, akıl veren oluyor da onla kalıyor. Kimse oralı degil, Rabbim kimseye muhtaç etmesin. Herşeyin hayırlısı, annende biran önce toparlar inşallah

Canım sen ebeyi hiç takma kaç tane gebe dinliyorki.. pratikleri azdır. Önemli olan senin sağlığın vücudunu dinle eğer çalışmak seni yormuyorsa çalış iki insanla sohbet eder stresin gider. Herseyden önemlisi senin psikolojin. Bugün tuvalette kan görünce bayılıcam sandım eşim çok ayakta kalıyorsun hastanede, sen bu bebeği istemiyormusunki 12 saat hastanedesin, senin durumun farklı, bu bebek düşsün seninle külahları değişiriz dedi. Bende kanı gördüm doğurucam sandım bir yanda emek bir yanda anneme gittimde doğurdum diye kavga, bir yanda can. 2dk içinde insan neler düşünüyor

Cok sukur canim sadece araba yolculugunda son saatlerde kotu olmustum ama yurumek falan yormuyor cok sukur aliskin zaten bunyem ondan galibaaa.
Cok iyi canim zatn yuruyus oneriyorlar. Bnde normalde cok yururdum anck cok olmuyo suan yarm saattn sora pil bitiyo dnlenme istegi oluyo. Calstgm icnde yoruyo herlde. Kanim da dusms bnce oda etkiler. Yarin yazick dr kan ve vitamn haplarini toparlar biraz beni:)

Sevndm canim annenin iyi olmasina tez zamanda toparlar inss. Of cok bos konusuyo insanlar bu derdi yasamayn bilmez empati yapmazlar ama laf cok. Kim ister tabi ki bi annenin yasamak istedgi son sey allah korusn mecbur yapiliyoki canim ya. Konusnlar sana dstk olsyms keske. Bnde eve yetsmeye calisiyorm smdi annem dedemin yannda kaliyo hep kadin evde bisi yapamiyo arada evde yaptgm yemektn aksm birakiyorz mesafemz birz var ama olsn. Elmdn da cok glse keske pazar da bi temzleym digorm perisn oldu kadin oda calisiyo uykusz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…