Güzel haberlerle gelin canımYarın gorucem Allah izin verirse yavru kuşu 3 hafta oldu özledim vallahibende iyim sukur hissetikce daha iyi oluyorm
Dayanio yuruyebildiysen iyi masallah canimIyiyiz canim dun yurumekten bi hal oldum pazar vardi. Aksam 12den once yatamiyoruz cayi kahvesi dizisi derken duzenimiz cok bozuldu cocugu sabahlari nasil okula yollucam onu dusunuyorum
Oy masallahh cok tatli❤ yarn netlescek benimde annem bkliyo heyecanla:))Gunaydin annislerrrr ve annis adaylariiiibiz dun ilk hediyemizi cicamizdan (kendi annem) aldikkk.. bi de 3 li corapciklar varrr minicikkkk...digerinin cinsiyeti belli degil ama kizsa daha guzelini alirim dediEki Görüntüle 2230935
Canım benim akıntıyla birlikte çok kasık ve vajinal ağrım oluyor. Sürekli alt tarafımı kasıyorum yürürken, sanki sıkmasam birşey düşecek öyle basınç var yani. Dün gittim bir sorum görünmedi ama bu ağrı sertleşme basınç neden kaynaklanıyor anlamıyorum.bisey çıkmadığına sevindimmaşallah ona
benim tedaviden beri akıntım hep çok ama sarı filan değil bildiğin su gibi hormonlardandır diye hiç sormadım
Cok sukur canim sadece araba yolculugunda son saatlerde kotu olmustum ama yurumek falan yormuyor cok sukur aliskin zaten bunyem ondan galibaaa.Dayanio yuruyebildiysen iyi masallah canimcocuklar icin evet esneklk olms zaten meyilliler gec yatmaya:) ben de 12dn once yatamiyorm ki calisiyorm bide hp diyorm bugb erken yatalm olmuyo yani yemekti caydi yok camasirdi e dinleneym diyon falan:) sabah da kalkamiyorum:))
Bende yazayım canım beni de eklermisinEkledim canım :)
Maşallah çok güzel ciciler Aşşah sağlıkta giydirmeyi nasip etsin canımGunaydin annislerrrr ve annis adaylariiiibiz dun ilk hediyemizi cicamizdan (kendi annem) aldikkk.. bi de 3 li corapciklar varrr minicikkkk...digerinin cinsiyeti belli degil ama kizsa daha guzelini alirim dediEki Görüntüle 2230935
Gözünaydın maşallahKızlar keseyi gördük çok şükür... darısı kalp atışlarını inşallah
Canım kanama yok demi sabah oldu yazmışsın. Ben çok yorulduğumda senin dediğin gibi bir his yaşıyorum ama normal şartlarda yokCanım benim akıntıyla birlikte çok kasık ve vajinal ağrım oluyor. Sürekli alt tarafımı kasıyorum yürürken, sanki sıkmasam birşey düşecek öyle basınç var yani. Dün gittim bir sorum görünmedi ama bu ağrı sertleşme basınç neden kaynaklanıyor anlamıyorum.
Amin canim sagolllMaşallah çok güzel ciciler Aşşah sağlıkta giydirmeyi nasip etsin canım
Gözünaydın maşallah
Canım kanama yok demi sabah oldu yazmışsın. Ben çok yorulduğumda senin dediğin gibi bir his yaşıyorum ama normal şartlarda yok
Tabiki canımBende yazayım canım beni de eklermisin
Yas:24
Sorun: sebepsiz
İlk denemede oldu çok şükür
Sabah ilk wcde peçeteye geldi, ardında. magnezyum içtim, progesteron fitilimi koydum sonra yoktu. Yani doktorumda bişey diyemiyor ama bu aşağı basınç ve kasık sancısından rahatsızım. Ben geçen gebeliğimde de karnımın altında taş taşıyordum o yüzden tedirginim. İnşallah erken doğmaz kuzum, annemde ameliyat olunca 12 saat hastanede beklediğim oldu yoruldum. Allah ablamdan razı olsun bıraktı çocuğunu, kocasını 4 gecedir hastaneden ayrılmadıCanım kanama yok demi sabah oldu yazmışsın. Ben çok yorulduğumda senin dediğin gibi bir his yaşıyorum ama normal şartlarda yok
Benide eklermisiniz?Tabiki canım
Şimdi ekliyorum :)Benide eklermisiniz?
Yas 39
Sebep nedensiz inferlite
1. Denemeden 2012 d.gumlu oğlum var
Bu 3. Deneme yine oğlum olcak insallah
Tahmini dogum tarihi nedir? :)Benide eklermisiniz?
Yas 39
Sebep nedensiz inferlite
1. Denemeden 2012 d.gumlu oğlum var
Bu 3. Deneme yine oğlum olcak insallah
Gelmiş geçmiş olsun canım annen iyi mi şimdi. İnşallah erkenden gelmeyecek zamanında sağlıkla kavuşalım bebeklerimize. İnsan herşeyden tedirgin oluyor işteSabah ilk wcde peçeteye geldi, ardında. magnezyum içtim, progesteron fitilimi koydum sonra yoktu. Yani doktorumda bişey diyemiyor ama bu aşağı basınç ve kasık sancısından rahatsızım. Ben geçen gebeliğimde de karnımın altında taş taşıyordum o yüzden tedirginim. İnşallah erken doğmaz kuzum, annemde ameliyat olunca 12 saat hastanede beklediğim oldu yoruldum. Allah ablamdan razı olsun bıraktı çocuğunu, kocasını 4 gecedir hastaneden ayrılmadı
Gelmiş geçmiş olsun canım annen iyi mi şimdi. İnşallah erkenden gelmeyecek zamanında sağlıkla kavuşalım bebeklerimize. İnsan herşeyden tedirgin oluyor işte
İnsanların sürekli konuşmasından bende sıkıldım canım. İşe dönsem diyorum bir taraftan sürekli öncekinde çalıştın bal ne oldu demelerinden bıktım resmen psikolojik baskı yapıyorlar. Bende sürekli tedirgin oluyorum. O ebe ikinci bebeği bulamadı diye kabusum oldu hiç rahat değilim. Bugün arkadaşıma dedim ki ben 20. Haftaya geleyim nasipse beşik galan büyük eşyaları alayım hepsini aynı anda alamam. Sen bekle biraz daha falan deyince içim kıyıldı. Bşr arkadaş da onu aramış gebeliğimin devam edip etmediğini sormuş bana soramamışÇok şükür ciğerleri biraz daha iyi. İnsan kayıp yaşayınca herşeyden endişeleniyor gerçekten. Hep bir önceki olumsuz gebeliği ile kıyaslıyor. Bu hafta doktorum 28-32 yaşam sınırı o haftaları bi görsek tamamdır dedi. Transfer yaparkende nasıl dua ediyor inşallah son ana kadar doğurmaz indüksiyon başlanır diyor. Bu hafta eşimin sülale öğrendi, herkes aman yat aman yat. İnsanların tembihlerimden de bıktım kimse bebeğini isteyerek kaybetmek istemez heralde, 3 gün anneme uğradım 3 makina çamaşır ben yıkamasam kim yıkayacak?? Sadece öğüt sinir oluyorum bazen
Aynı durum bizdede mevcut, akıl veren oluyor da onla kalıyor. Kimse oralı degil, Rabbim kimseye muhtaç etmesin. Herşeyin hayırlısı, annende biran önce toparlar inşallahÇok şükür ciğerleri biraz daha iyi. İnsan kayıp yaşayınca herşeyden endişeleniyor gerçekten. Hep bir önceki olumsuz gebeliği ile kıyaslıyor. Bu hafta doktorum 28-32 yaşam sınırı o haftaları bi görsek tamamdır dedi. Transfer yaparkende nasıl dua ediyor inşallah son ana kadar doğurmaz indüksiyon başlanır diyor. Bu hafta eşimin sülale öğrendi, herkes aman yat aman yat. İnsanların tembihlerimden de bıktım kimse bebeğini isteyerek kaybetmek istemez heralde, 3 gün anneme uğradım 3 makina çamaşır ben yıkamasam kim yıkayacak?? Sadece öğüt sinir oluyorum bazen
İnsanların sürekli konuşmasından bende sıkıldım canım. İşe dönsem diyorum bir taraftan sürekli öncekinde çalıştın bal ne oldu demelerinden bıktım resmen psikolojik baskı yapıyorlar. Bende sürekli tedirgin oluyorum. O ebe ikinci bebeği bulamadı diye kabusum oldu hiç rahat değilim. Bugün arkadaşıma dedim ki ben 20. Haftaya geleyim nasipse beşik galan büyük eşyaları alayım hepsini aynı anda alamam. Sen bekle biraz daha falan deyince içim kıyıldı. Bşr arkadaş da onu aramış gebeliğimin devam edip etmediğini sormuş bana soramamışüzüldüm yani ne bileyim işte
Cok iyi canim zatn yuruyus oneriyorlar. Bnde normalde cok yururdum anck cok olmuyo suan yarm saattn sora pil bitiyo dnlenme istegi oluyo. Calstgm icnde yoruyo herlde. Kanim da dusms bnce oda etkiler. Yarin yazick dr kan ve vitamn haplarini toparlar biraz beni:)Cok sukur canim sadece araba yolculugunda son saatlerde kotu olmustum ama yurumek falan yormuyor cok sukur aliskin zaten bunyem ondan galibaaa.
Sevndm canim annenin iyi olmasina tez zamanda toparlar inss. Of cok bos konusuyo insanlar bu derdi yasamayn bilmez empati yapmazlar ama laf cok. Kim ister tabi ki bi annenin yasamak istedgi son sey allah korusnÇok şükür ciğerleri biraz daha iyi. İnsan kayıp yaşayınca herşeyden endişeleniyor gerçekten. Hep bir önceki olumsuz gebeliği ile kıyaslıyor. Bu hafta doktorum 28-32 yaşam sınırı o haftaları bi görsek tamamdır dedi. Transfer yaparkende nasıl dua ediyor inşallah son ana kadar doğurmaz indüksiyon başlanır diyor. Bu hafta eşimin sülale öğrendi, herkes aman yat aman yat. İnsanların tembihlerimden de bıktım kimse bebeğini isteyerek kaybetmek istemez heralde, 3 gün anneme uğradım 3 makina çamaşır ben yıkamasam kim yıkayacak?? Sadece öğüt sinir oluyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?