İşte bizim kadar kimse düşünümez karnımızda ki canları ama anlatamıyoruz. İnsanın mecburen yapması gerekenler oluyor anlayış göstermek lazım. Bende kendime aynısını dedim canım işte ben iyiyim herşey aynı rutininde inşallah benilerimde iyi vakti zamanında kucağıma da alacağım Allah’ın izniyle. Hepimiz de tek tek doğurup sağlık haberlerini paylaşacağız inşallahCanım sen ebeyi hiç takma kaç tane gebe dinliyorki.. pratikleri azdır. Önemli olan senin sağlığın vücudunu dinle eğer çalışmak seni yormuyorsa çalış iki insanla sohbet eder stresin gider. Herseyden önemlisi senin psikolojin. Bugün tuvalette kan görünce bayılıcam sandım eşim çok ayakta kalıyorsun hastanede, sen bu bebeği istemiyormusunki 12 saat hastanedesin, senin durumun farklı, bu bebek düşsün seninle külahları değişiriz dedi. Bende kanı gördüm doğurucam sandım bir yanda emek bir yanda anneme gittimde doğurdum diye kavga, bir yanda can. 2dk içinde insan neler düşünüyor
Gecmis olsun canim dondugumde musait bi anda bende gidicem.demir ilaci baslaticakti. Yurumek iyi geliyo. Iyice sistim burda tipim degisti resmen. Dondugumde biraz dikkat edicem kendime sisligim varsa insin. Kilo konusunda diyet yapamicam icin onlar kalacakkkk.Cok iyi canim zatn yuruyus oneriyorlar. Bnde normalde cok yururdum anck cok olmuyo suan yarm saattn sora pil bitiyo dnlenme istegi oluyo. Calstgm icnde yoruyo herlde. Kanim da dusms bnce oda etkiler. Yarin yazick dr kan ve vitamn haplarini toparlar biraz beni:)
9 temmuzTahmini dogum tarihi nedir? :)
Gidersn sanada yazar canim vitamn icerikliyms. Yuruyus hafif onerdi ama agir olmasn dedi. Cok kilo almamaya cals dedi iste.Gecmis olsun canim dondugumde musait bi anda bende gidicem.demir ilaci baslaticakti. Yurumek iyi geliyo. Iyice sistim burda tipim degisti resmen. Dondugumde biraz dikkat edicem kendime sisligim varsa insin. Kilo konusunda diyet yapamicam icin onlar kalacakkkk.
gözünaydın canım ikiz kızlar çok sevimli oluyor kuzenimin ikiz kızları var bayılıyorum onlara :)Selam kizlar 2 bebegim de kiz olacakmis nasipse❤ gelisimler de iyimis sukur. 150 gr olmslar:) bisuru sey yzdi detyli usg icin perinatologa gidicm yine bi ay sora sonuclara kendi doktorm bakicakms bikac isim onerdi. Ozel sigortm var muayene yine dusuk fiyt oluyo da detyli ultrasn incelemeleri pahali die biliyorm bakalim artik buarada dogmda ikiz bebek fiyati nekadr farkediyor diye sordum 700 tl fark aliyorlarms yine iyi buldm:)
Sagol tatlim❤ esim icin evde 3 bayan zor:))gözünaydın canım ikiz kızlar çok sevimli oluyor kuzenimin ikiz kızları var bayılıyorum onlara :)
Ayyy ben çoktandır takip etmemişim ya çok sevindim sağlıkla gelsinler inşallah canım. Minnoş kızlarSelam kizlar 2 bebegim de kiz olacakmis nasipse❤ gelisimler de iyimis sukur. 150 gr olmslar:) bisuru sey yzdi detyli usg icin perinatologa gidicm yine bi ay sora sonuclara kendi doktorm bakicakms bikac isim onerdi. Ozel sigortm var muayene yine dusuk fiyt oluyo da detyli ultrasn incelemeleri pahali die biliyorm bakalim artik buarada dogmda ikiz bebek fiyati nekadr farkediyor diye sordum 700 tl fark aliyorlarms yine iyi buldm:)
Maşallah canım, demek iki prenses annesi oluyorsun. Çok güzel, rabbim saglıkla kucağına sıhhatle kucagına almayı da nasip etsin inşallahSelam kizlar 2 bebegim de kiz olacakmis nasipse❤ gelisimler de iyimis sukur. 150 gr olmslar:) bisuru sey yzdi detyli usg icin perinatologa gidicm yine bi ay sora sonuclara kendi doktorm bakicakms bikac isim onerdi. Ozel sigortm var muayene yine dusuk fiyt oluyo da detyli ultrasn incelemeleri pahali die biliyorm bakalim artik buarada dogmda ikiz bebek fiyati nekadr farkediyor diye sordum 700 tl fark aliyorlarms yine iyi buldm:)
Maşallah canım çok sevindim iki kız çok şirin olurlar. Sağlıkla gelsinler inşallahSelam kizlar 2 bebegim de kiz olacakmis nasipse❤ gelisimler de iyimis sukur. 150 gr olmslar:) bisuru sey yzdi detyli usg icin perinatologa gidicm yine bi ay sora sonuclara kendi doktorm bakicakms bikac isim onerdi. Ozel sigortm var muayene yine dusuk fiyt oluyo da detyli ultrasn incelemeleri pahali die biliyorm bakalim artik buarada dogmda ikiz bebek fiyati nekadr farkediyor diye sordum 700 tl fark aliyorlarms yine iyi buldm:)
Selam kizlar 2 bebegim de kiz olacakmis nasipse❤ gelisimler de iyimis sukur. 150 gr olmslar:) bisuru sey yzdi detyli usg icin perinatologa gidicm yine bi ay sora sonuclara kendi doktorm bakicakms bikac isim onerdi. Ozel sigortm var muayene yine dusuk fiyt oluyo da detyli ultrasn incelemeleri pahali die biliyorm bakalim artik buarada dogmda ikiz bebek fiyati nekadr farkediyor diye sordum 700 tl fark aliyorlarms yine iyi buldm:)
Hadi hayırlısı olsun insallah canım allah kızlarını sağ Salim kucağına almayı nasip etsinSelam kizlar 2 bebegim de kiz olacakmis nasipse❤ gelisimler de iyimis sukur. 150 gr olmslar:) bisuru sey yzdi detyli usg icin perinatologa gidicm yine bi ay sora sonuclara kendi doktorm bakicakms bikac isim onerdi. Ozel sigortm var muayene yine dusuk fiyt oluyo da detyli ultrasn incelemeleri pahali die biliyorm bakalim artik buarada dogmda ikiz bebek fiyati nekadr farkediyor diye sordum 700 tl fark aliyorlarms yine iyi buldm:)
Ayy hadi insallahhh.. gozun aydin. Saglikli sekilde dogsunlar insallah. Hala bizimkiler biri insallah kizdir diyoSelam kizlar 2 bebegim de kiz olacakmis nasipse❤ gelisimler de iyimis sukur. 150 gr olmslar:) bisuru sey yzdi detyli usg icin perinatologa gidicm yine bi ay sora sonuclara kendi doktorm bakicakms bikac isim onerdi. Ozel sigortm var muayene yine dusuk fiyt oluyo da detyli ultrasn incelemeleri pahali die biliyorm bakalim artik buarada dogmda ikiz bebek fiyati nekadr farkediyor diye sordum 700 tl fark aliyorlarms yine iyi buldm:)
Sagol canim inss allaj gonline gore verirAyy hadi insallahhh.. gozun aydin. Saglikli sekilde dogsunlar insallah. Hala bizimkiler biri insallah kizdir diyo
Aminn canim cok sagolasn❤ evet ya ikize gore ayri fiyt veriyolarms benimde 1000 civari olck sanirm sigorta indirimime ragmen onlar iyi olsn yeterki:)Ayy canım çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Minnoş minnoş çok tatlı olurlar. Gelişimleride gayet iyi. Bende detaylı için perinatologa gidiyorum geçen sene 900dü sağlıkçı indirimi ile 750 tl idi. İkizler saha yüksek ücret maalesef
Maşallah canım ne güzel büyümüş darısı benimkilerin başınaSlm kızlar biz kontroldeydik bugün nartanem 273 gram olmuş 2 hafta sonra ayrıntıli olacak şükür herşey yolunda dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?