Maşallah ne mutlu sizeSlm kızlar biz kontroldeydik bugün nartanem 273 gram olmuş 2 hafta sonra ayrıntıli olacak şükür herşey yolunda dedi.
Maşallah canim prenses anneleriyiz artık bu saatten sonra cimcimelerin olacak ayy çok tatlısss allahm sana bagislasnSelam kizlar 2 bebegim de kiz olacakmis nasipse❤ gelisimler de iyimis sukur. 150 gr olmslar:) bisuru sey yzdi detyli usg icin perinatologa gidicm yine bi ay sora sonuclara kendi doktorm bakicakms bikac isim onerdi. Ozel sigortm var muayene yine dusuk fiyt oluyo da detyli ultrasn incelemeleri pahali die biliyorm bakalim artik buarada dogmda ikiz bebek fiyati nekadr farkediyor diye sordum 700 tl fark aliyorlarms yine iyi buldm:)
Amin insallahhhh...Kizlar hepinize ayri ayri tesk ederim tektek donemedm yorldm bugun biraz iyiki varsnz hmeen sevnclerimizi dertlerimizi paylasiyoriz❤ bu arada dogmu sordm daha erken dur konuscz hepsini diyo peki nezmn oluyo dedm 36,5 civari gnlde diyo miyatlari o oluyo ve sezaryn dedi:s bugun bi bayan dogm yapms 36. Hftada bi kiz bi erkek saglkli dogms darisi ikiz anneleri olan arkadaslarimzca basimiza
Gozun aydin. Hep boyle hersey yolunda olsunSlm kızlar biz kontroldeydik bugün nartanem 273 gram olmuş 2 hafta sonra ayrıntıli olacak şükür herşey yolunda dedi.
Maşallahh cnm tam kaç haftalık oldu seninki benimde 2 hafta sonra detaylı varSlm kızlar biz kontroldeydik bugün nartanem 273 gram olmuş 2 hafta sonra ayrıntıli olacak şükür herşey yolunda dedi.
18+5 canim bugun, senle aynı gün dogurursam sasmamMaşallahh cnm tam kaç haftalık oldu seninki benimde 2 hafta sonra detaylı var
Maşallah canım. Artık yüzleri seçilmeye başlanıyor çok tatlılar yaaSlm kızlar biz kontroldeydik bugün nartanem 273 gram olmuş 2 hafta sonra ayrıntıli olacak şükür herşey yolunda dedi.
Heheeh olabilir cnm banada öyle geliyor 2 gün var aramızda :)18+5 canim bugun, senle aynı gün dogurursam sasmam
slm canım. Maşallah kuzuya, yavaş yavaş kilo almaya başlıyorlar. Bende perşembe gidecegim, Allah kısmet ederseSlm kızlar biz kontroldeydik bugün nartanem 273 gram olmuş 2 hafta sonra ayrıntıli olacak şükür herşey yolunda dedi.
Saol canım aynen kilo takibi yapicaz artık Allah izin verirse az kalkis sanada yediklermz kan can olsun miniklerimizeGünaydın hayırlı sabahlar
slm canım. Maşallah kuzuya, yavaş yavaş kilo almaya başlıyorlar. Bende perşembe gidecegim, Allah kısmet ederse
Saol canım aynen kilo takibi yapicaz artık Allah izin verirse az kalkis sanada yediklermz kan can olsun miniklerimize
İnsallah insallah, şimdi dışardan geldim. Hastane çıkışı almamak için kendimi zor tuttumSaol canım aynen kilo takibi yapicaz artık Allah izin verirse az kalkis sanada yediklermz kan can olsun miniklerimize
Bizimki şimdi 21 cm bakalım ne kadar doğacak bende meraktaym vallahi çok heyecanlı büyüdugunu izlemek allahm herkese tattrsn insallahBen kilodan çok boy merak ediyorum ya eşimle benim zayıf bebeğimiz olacağını sanmam25+4 te doğum yaptığımda 35cmdi ikiside kilolarıda 780-930gr. İnsan büyümelerini nasıl merakla takip ediyor. Şimdi 17+0ım 180gr olmuş.
Ben bı kac parca bişey aldım ama atamadim buraya fotosunu muslin bezle ikili takım aldm en pembisindenİnsallah insallah, şimdi dışardan geldim. Hastane çıkışı almamak için kendimi zor tuttum
Ne güzel büyümüş maşallah :) bizden de sanırım minnak bebek olmaz ikimizde iriyizBen kilodan çok boy merak ediyorum ya eşimle benim zayıf bebeğimiz olacağını sanmam25+4 te doğum yaptığımda 35cmdi ikiside kilolarıda 780-930gr. İnsan büyümelerini nasıl merakla takip ediyor. Şimdi 17+0ım 180gr olmuş.
Bende alacağım valla, ilk önce 3 lü bir gardırop almam lazım. 2 çocuğun çamaşırlarını alması gerekBen bı kac parca bişey aldım ama atamadim buraya fotosunu muslin bezle ikili takım aldm en pembisinden
Meriç 52 cm doğdu. Bende bez stoğu yapmiştim. Simdi onlari kullaniyorum. Biz suan arasira mama veriyoruz bebeğe. Sizler nasilsiniz kizlarBende alacağım valla, ilk önce 3 lü bir gardırop almam lazım. 2 çocuğun çamaşırlarını alması gerekyavaş yavaş bez stoğu ve ıslak mendil stoğu da yapmak gerek
Benim ağzım yandı erken doğumdan, şimdi 30 olmadan hazırlık yapmıcam canım. Para olsun herşey alınır halledilir.Bende alacağım valla, ilk önce 3 lü bir gardırop almam lazım. 2 çocuğun çamaşırlarını alması gerekyavaş yavaş bez stoğu ve ıslak mendil stoğu da yapmak gerek
Meriç 52 cm doğdu. Bende bez stoğu yapmiştim. Simdi onlari kullaniyorum. Biz suan arasira mama veriyoruz bebeğe. Sizler nasilsiniz kizlar
Canım benim boyum kısa 1.62 ama kilom 67Ne güzel büyümüş maşallah :) bizden de sanırım minnak bebek olmaz ikimizde iriyizama ben minik doğmuşum 2 kg civarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?