Maşallah canim prenses anneleriyiz artık bu saatten sonra cimcimelerin olacak ayy çok tatlısss allahm sana bagislasn

Amin insallahhhh...
Slm kızlar biz kontroldeydik bugün nartanem 273 gram olmuş 2 hafta sonra ayrıntıli olacak şükür herşey yolunda dedi.
Gozun aydin. Hep boyle hersey yolunda olsun

Günaydın hayırlı sabahlar

Slm kızlar biz kontroldeydik bugün nartanem 273 gram olmuş 2 hafta sonra ayrıntıli olacak şükür herşey yolunda dedi.
slm canım. Maşallah kuzuya, yavaş yavaş kilo almaya başlıyorlar. Bende perşembe gidecegim, Allah kısmet ederse

Saol canım aynen kilo takibi yapicaz artık Allah izin verirse az kalkis sanada yediklermz kan can olsun miniklerimize

Ben kilodan çok boy merak ediyorum ya eşimle benim zayıf bebeğimiz olacağını sanmam 25+4 te doğum yaptığımda 35cmdi ikiside kilolarıda 780-930gr. İnsan büyümelerini nasıl merakla takip ediyor. Şimdi 17+0ım 180gr olmuş.

Bizimki şimdi 21 cm bakalım ne kadar doğacak bende meraktaym vallahi çok heyecanlı büyüdugunu izlemek allahm herkese tattrsn insallah

Ne güzel büyümüş maşallah :) bizden de sanırım minnak bebek olmaz ikimizde iriyiz ama ben minik doğmuşum 2 kg civarı

Ben bı kac parca bişey aldım ama atamadim buraya fotosunu muslin bezle ikili takım aldm en pembisinden
Bende alacağım valla, ilk önce 3 lü bir gardırop almam lazım. 2 çocuğun çamaşırlarını alması gerek yavaş yavaş bez stoğu ve ıslak mendil stoğu da yapmak gerek

Bende alacağım valla, ilk önce 3 lü bir gardırop almam lazım. 2 çocuğun çamaşırlarını alması gerek yavaş yavaş bez stoğu ve ıslak mendil stoğu da yapmak gerek
Meriç 52 cm doğdu. Bende bez stoğu yapmiştim. Simdi onlari kullaniyorum. Biz suan arasira mama veriyoruz bebeğe. Sizler nasilsiniz kizlar

Benim ağzım yandı erken doğumdan, şimdi 30 olmadan hazırlık yapmıcam canım. Para olsun herşey alınır halledilir.

Meriç 52 cm doğdu. Bende bez stoğu yapmiştim. Simdi onlari kullaniyorum. Biz suan arasira mama veriyoruz bebeğe. Sizler nasilsiniz kizlar

Maşallah Meriç’e canım. İdeal doğdu.
Benim biraz kasık ve vajinal sancılarım oluyor onun harici özlemle büyümelerini bekliyoruz. Sütün arttı mı biraz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…