Dun sana donemedim koltkta bi sizmisim sorasi yatak:) ikimizdde masallah canim senin prenses de super kilosu gelisimi kizceler geliyo❤ ikimizede rabbim bagislasn cumlemize canimMaşallah canim prenses anneleriyiz artık bu saatten sonra cimcimelerin olacak ayy çok tatlısss allahm sana bagislasn
Haha bnde dun baktm canim dayandim tatli seler var smdi kiz erkek hepsi suslu sirin:)İnsallah insallah, şimdi dışardan geldim. Hastane çıkışı almamak için kendimi zor tuttum
Maşallah Meriç ege'ye. Bende marttan itibaren alırım herhalde. Sarılık ve işitme testiniz ne oldu ? Sütün gelmiyor mu canım ? Biz iyiyiz şükür :)Meriç 52 cm doğdu. Bende bez stoğu yapmiştim. Simdi onlari kullaniyorum. Biz suan arasira mama veriyoruz bebeğe. Sizler nasilsiniz kizlar
Hepsi bir olmaz tabiki, sende haklısın. Saglıkla sıhhatle gelsinlerde :)Benim ağzım yandı erken doğumdan, şimdi 30 olmadan hazırlık yapmıcam canım. Para olsun herşey alınır halledilir.
Maşallah Meriç’e canım. İdeal doğdu.
Benim biraz kasık ve vajinal sancılarım oluyor onun harici özlemle büyümelerini bekliyoruz. Sütün arttı mı biraz?
yarama basma kııızHaha bnde dun baktm canim dayandim tatli seler var smdi kiz erkek hepsi suslu sirin:)
Benim ağzım yandı erken doğumdan, şimdi 30 olmadan hazırlık yapmıcam canım. Para olsun herşey alınır halledilir.
Benim akintim hep oluyordu.canim kuru incir yiyorum cok sukur mericin doyacagi kadar oluyor.
Maşallah Meriç’e canım. İdeal doğdu.
Benim biraz kasık ve vajinal sancılarım oluyor onun harici özlemle büyümelerini bekliyoruz. Sütün arttı mı biraz?
Sarilik azaliyor canim. Isitme testi yarin. Dua edin.Maşallah Meriç ege'ye. Bende marttan itibaren alırım herhalde. Sarılık ve işitme testiniz ne oldu ? Sütün gelmiyor mu canım ? Biz iyiyiz şükür :)
Hepsi bir olmaz tabiki, sende haklısın. Saglıkla sıhhatle gelsinlerde :)
yarama basma kııızcinsiyet belli olmadan hep kız kıyafetlerine bakıyordum, çok cicilerdi ama yine oglum olacakmış, ne yapalım
Bulantıda belirteç değilkiz şükür ben iki gebeliğimde de çok sıkıntı yaşamadım bulamtı adına, sadece 1 kere sabah açken kusmuştum. İçini ferah tut sen herşey yolunda gidecek. Onlar seçme bebek en iyileri seçiliyorKızlar merhaba... ne güzel hazırlık donemleriniz yaklaşmış darısı başımıza!
Bende mide bulantısı hâlâ yok kalp atışını duyana kadar içim hiç rahat olmayacak sanırım
İnşallah ikisini de hayırlısı ile atlatırsınız canım.Sarilik azaliyor canim. Isitme testi yarin. Dua edin.
Günler çabuk geçiyor,inşallah sende pıtpıtları duyacaksın merak etmeKızlar merhaba... ne güzel hazırlık donemleriniz yaklaşmış darısı başımıza!
Bende mide bulantısı hâlâ yok kalp atışını duyana kadar içim hiç rahat olmayacak sanırım
Teşekkür ederim canımBulantıda belirteç değilkiz şükür ben iki gebeliğimde de çok sıkıntı yaşamadım bulamtı adına, sadece 1 kere sabah açken kusmuştum. İçini ferah tut sen herşey yolunda gidecek. Onlar seçme bebek en iyileri seçiliyor
Amin canım inşallahGünler çabuk geçiyor,inşallah sende pıtpıtları duyacaksın merak etme
Aynen canım onada başlarız bı aya artikBende alacağım valla, ilk önce 3 lü bir gardırop almam lazım. 2 çocuğun çamaşırlarını alması gerekyavaş yavaş bez stoğu ve ıslak mendil stoğu da yapmak gerek
Maşallah canım yarın için dualarim sizinleMeriç 52 cm doğdu. Bende bez stoğu yapmiştim. Simdi onlari kullaniyorum. Biz suan arasira mama veriyoruz bebeğe. Sizler nasilsiniz kizlar
Bende çok zor tutuyordum kendimi ama annem yok bütün kıyafet ihtiyacını bitirdi nerdeyse tutamıyorum :)İnsallah insallah, şimdi dışardan geldim. Hastane çıkışı almamak için kendimi zor tuttum
Anane olmak kolay değil, varsın alsın. Heves ediyor demek kiBende çok zor tutuyordum kendimi ama annem yok bütün kıyafet ihtiyacını bitirdi nerdeyse tutamıyorum :)
Hangi marka düşünüyorsunuz ?? :)Aynen canım onada başlarız bı aya artik
Vallahi hiç bir fikrim yok desem inanirmsn arastrmada yapmadm hic hangisi iyidir değildir bilmiyormHangi marka düşünüyorsunuz ?? :)
Ben oglumda molfix kullanmıştım. Bunda da aynısını kullanmayı düşünüyorum :)Vallahi hiç bir fikrim yok desem inanirmsn arastrmada yapmadm hic hangisi iyidir değildir bilmiyorm
Prematüre bezler de var canım. İlk ondan alırsın, sonra bir boy büyüğü olarak devam ederKizlar selam bez sohbetleri baslamis:) deneymli annelerimz memnun oldklarini yazsin bizedeherkes stok yapmaya baslicam diyor boyutlari var dimi ben kararsizim ya kucuk dogcakalr sanirm buyuk gelrse die de dusunuyorum:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?