Maşallah canim prenses anneleriyiz artık bu saatten sonra cimcimelerin olacak ayy çok tatlısss allahm sana bagislasn
Dun sana donemedim koltkta bi sizmisim sorasi yatak:) ikimizdde masallah canim senin prenses de super kilosu gelisimi kizceler geliyo❤ ikimizede rabbim bagislasn cumlemize canim

Meriç 52 cm doğdu. Bende bez stoğu yapmiştim. Simdi onlari kullaniyorum. Biz suan arasira mama veriyoruz bebeğe. Sizler nasilsiniz kizlar
Maşallah Meriç ege'ye. Bende marttan itibaren alırım herhalde. Sarılık ve işitme testiniz ne oldu ? Sütün gelmiyor mu canım ? Biz iyiyiz şükür :)
Hepsi bir olmaz tabiki, sende haklısın. Saglıkla sıhhatle gelsinlerde :)
Haha bnde dun baktm canim dayandim tatli seler var smdi kiz erkek hepsi suslu sirin:)
yarama basma kııız cinsiyet belli olmadan hep kız kıyafetlerine bakıyordum, çok cicilerdi ama yine oglum olacakmış, ne yapalım

Sarilik azaliyor canim. Isitme testi yarin. Dua edin.

Kızlar merhaba... ne güzel hazırlık donemleriniz yaklaşmış darısı başımıza!
Bende mide bulantısı hâlâ yok kalp atışını duyana kadar içim hiç rahat olmayacak sanırım

Kızlar merhaba... ne güzel hazırlık donemleriniz yaklaşmış darısı başımıza!
Bende mide bulantısı hâlâ yok kalp atışını duyana kadar içim hiç rahat olmayacak sanırım
Bulantıda belirteç değilkiz şükür ben iki gebeliğimde de çok sıkıntı yaşamadım bulamtı adına, sadece 1 kere sabah açken kusmuştum. İçini ferah tut sen herşey yolunda gidecek. Onlar seçme bebek en iyileri seçiliyor

Teşekkür ederim canım ben ilk gebeligim de de yaşamamıştım ama ne bileyim insan kalp atışını duyana kadar rahat edemiyo

Kizlar selam bez sohbetleri baslamis:) deneymli annelerimz memnun oldklarini yazsin bizede herkes stok yapmaya baslicam diyor boyutlari var dimi ben kararsizim ya kucuk dogcakalr sanirm buyuk gelrse die de dusunuyorum:s

Kizlar selam bez sohbetleri baslamis:) deneymli annelerimz memnun oldklarini yazsin bizede herkes stok yapmaya baslicam diyor boyutlari var dimi ben kararsizim ya kucuk dogcakalr sanirm buyuk gelrse die de dusunuyorum:s
Prematüre bezler de var canım. İlk ondan alırsın, sonra bir boy büyüğü olarak devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…