Daha cicili die ilk onlara bkailiyo sanirm canim:) bugun oyle setler gordm ki erkeklerinkide cok tatlisti kuzum bulursn guzel bisi prense❤ odanin yarisini pembe yarisini mavi cok isterdm bnde ksmer tabiki hepsine sukurler olsn esim oda pespembe olck ozaman diyo:))Maşallah Meriç ege'ye. Bende marttan itibaren alırım herhalde. Sarılık ve işitme testiniz ne oldu ? Sütün gelmiyor mu canım ? Biz iyiyiz şükür :)
Hepsi bir olmaz tabiki, sende haklısın. Saglıkla sıhhatle gelsinlerde :)
yarama basma kııızcinsiyet belli olmadan hep kız kıyafetlerine bakıyordum, çok cicilerdi ama yine oglum olacakmış, ne yapalım
Gerci buyuyunce o boyada girecek illa dimi:) bi pkt ole alirm olmadi ama bslamk lazim canim sanirm her ay bisi:)Prematüre bezler de var canım. İlk ondan alırsın, sonra bir boy büyüğü olarak devam eder
Eşin ve 3 hanımDaha cicili die ilk onlara bkailiyo sanirm canim:) bugun oyle setler gordm ki erkeklerinkide cok tatlisti kuzum bulursn guzel bisi prense❤ odanin yarisini pembe yarisini mavi cok isterdm bnde ksmer tabiki hepsine sukurler olsn esim oda pespembe olck ozaman diyo:))
Gerci buyuyunce o boyada girecek illa dimi:) bi pkt ole alirm olmadi ama bslamk lazim canim sanirm her ay bisi:)Prematüre bezler de var canım. İlk ondan alırsın, sonra bir boy büyüğü olarak devam eder
Aynen canım, bez ve ıslak mendil çok gidiyor. O yuzden stok iyi oluyor. Birde sizin ıkız olacak. Herşeyden 2 tane almak zorundasınGerci buyuyunce o boyada girecek illa dimi:) bi pkt ole alirm olmadi ama bslamk lazim canim sanirm her ay bisi:)
Canım çok şükür iyiyiz bizler inşallah yarın sende Meriç’in işitme testinden hayırlı haberler alırsınMeriç 52 cm doğdu. Bende bez stoğu yapmiştim. Simdi onlari kullaniyorum. Biz suan arasira mama veriyoruz bebeğe. Sizler nasilsiniz kizlar
Bende 1.64 69 kiloyum eşim 174 90 kilo az değiliz bizdeCanım benim boyum kısa 1.62 ama kilom 67eşimde 1.88 kilo 107 bizden tosuncuk çıkacak heralde
Ben hamile kaldığımdan beri 5,5 kg aldım tatlıyı kesmem lazım yaa. Kilom çok önde gidiyorBende 1.64 69 kiloyum eşim 174 90 kilo az değiliz bizdebakalım Kuzular nasıl olacak
Sorma bende aenle ayni durumdaym 5 kilo aldım 5 ayda nerdeyseBen hamile kaldığımdan beri 5,5 kg aldım tatlıyı kesmem lazım yaa. Kilom çok önde gidiyor
Ben 7 kilo verdim 2 kilo aldım canım ama zaten kilolu hamile kalmıştım. İnşallah çok almam yaBen hamile kaldığımdan beri 5,5 kg aldım tatlıyı kesmem lazım yaa. Kilom çok önde gidiyor
Esime diyorm sen bana sukredersn bak kizlarn nasi nazlancal sana:) senin isinde zor canimm aynen biri abi olck neguzel amaEşin ve 3 hanımişi zor görünüyor. Aynen rabbim saglıklı ve hayırlısını versin. Ben de 3 erkekle mücadele edecegim. 2 si yetiyordu ama hayırlısı artık
Evet ya ondn annemde diyo baslayn 2 cocuk pisleyecek bez dyaanmaz sizeAynen canım, bez ve ıslak mendil çok gidiyor. O yuzden stok iyi oluyor. Birde sizin ıkız olacak. Herşeyden 2 tane almak zorundasın
Esime diyorm sen bana sukredersn bak kizlarn nasi nazlancal sana:) senin isinde zor canimm aynen biri abi olck neguzel ama
Mide yanması erkekte olur derler, hadi hayırlıdı canımKizlar yaa benim agzimin tadi gitti midem bulaniyo desem bulanmiyo ama bi tuhaf keyfim kaciyo. Surekli agzima bisi atasim var o igrenc tat yuzundenn. Uyuyup zaman gecirmeye calisiyorumm. Yatinca da midem yaniyo deli olcam hep boyle mi olcak
Yedigin hicbisiden tat almiyosun dimi canim bnde oleydim ya hala eski tatlar yok gerci bende:) bulanti yoksa yine iyi ins baslamaz. cok kesiliyordm yemeklerde surda 10 gundur daha iyiyim yedklerimi yiyebiliyorm enazndan:)Kizlar yaa benim agzimin tadi gitti midem bulaniyo desem bulanmiyo ama bi tuhaf keyfim kaciyo. Surekli agzima bisi atasim var o igrenc tat yuzundenn. Uyuyup zaman gecirmeye calisiyorumm. Yatinca da midem yaniyo deli olcam hep boyle mi olcak
Hayirlisi olsun canimm. Saglikli olsun da.Mide yanması erkekte olur derler, hadi hayırlıdı canım
Vala ya biz dayankli sabirli kadnlariz e okadr olacakkbenimde eşim bugün diyor nazlı sen olup ben uğraşacağıma benim gibi olsun sen uğraş diye. Sanki ne nazımız varsa
Konyada olan arkadaşlar doğum sonrası bakım kongresi varmış zamanınız varsa bence gidin kayıt olmadan çaktırmadan dinleyin gelin bizimle paylaşın yenilikleri
Seker ve hamurlu seler cok aldirir kesersen farki gorursn mtlaka canim benceBen hamile kaldığımdan beri 5,5 kg aldım tatlıyı kesmem lazım yaa. Kilom çok önde gidiyor
Yok canim yemeklerin tadini aliyorum zevkle yiyorum ama yemegin tadi gidince agzim surekli aciYedigin hicbisiden tat almiyosun dimi canim bnde oleydim ya hala eski tatlar yok gerci bende:) bulanti yoksa yine iyi ins baslamaz. cok kesiliyordm yemeklerde surda 10 gundur daha iyiyim yedklerimi yiyebiliyorm enazndan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?