Daha cicili die ilk onlara bkailiyo sanirm canim:) bugun oyle setler gordm ki erkeklerinkide cok tatlisti kuzum bulursn guzel bisi prense❤ odanin yarisini pembe yarisini mavi cok isterdm bnde ksmer tabiki hepsine sukurler olsn esim oda pespembe olck ozaman diyo:))

Eşin ve 3 hanım işi zor görünüyor. Aynen rabbim saglıklı ve hayırlısını versin. Ben de 3 erkekle mücadele edecegim. 2 si yetiyordu ama hayırlısı artık

Meriç 52 cm doğdu. Bende bez stoğu yapmiştim. Simdi onlari kullaniyorum. Biz suan arasira mama veriyoruz bebeğe. Sizler nasilsiniz kizlar
Canım çok şükür iyiyiz bizler inşallah yarın sende Meriç’in işitme testinden hayırlı haberler alırsın
Canım benim boyum kısa 1.62 ama kilom 67 eşimde 1.88 kilo 107 bizden tosuncuk çıkacak heralde
Bende 1.64 69 kiloyum eşim 174 90 kilo az değiliz bizde bakalım Kuzular nasıl olacak

Ben hamile kaldığımdan beri 5,5 kg aldım tatlıyı kesmem lazım yaa. Kilom çok önde gidiyor
Sorma bende aenle ayni durumdaym 5 kilo aldım 5 ayda nerdeyse acilen hamur işidr tatlidir kesmem lazım zaten cok yemiyorm ama hiç yememek lazım demek ki ben anlamadm ki normalde ne yiyosam onu yiyorm ama kilo alıyorum

Eşin ve 3 hanım işi zor görünüyor. Aynen rabbim saglıklı ve hayırlısını versin. Ben de 3 erkekle mücadele edecegim. 2 si yetiyordu ama hayırlısı artık
Esime diyorm sen bana sukredersn bak kizlarn nasi nazlancal sana:) senin isinde zor canimm aynen biri abi olck neguzel ama

Esime diyorm sen bana sukredersn bak kizlarn nasi nazlancal sana:) senin isinde zor canimm aynen biri abi olck neguzel ama
benimde eşim bugün diyor nazlı sen olup ben uğraşacağıma benim gibi olsun sen uğraş diye. Sanki ne nazımız varsa

Konyada olan arkadaşlar doğum sonrası bakım kongresi varmış zamanınız varsa bence gidin kayıt olmadan çaktırmadan dinleyin gelin bizimle paylaşın yenilikleri

Kizlar yaa benim agzimin tadi gitti midem bulaniyo desem bulanmiyo ama bi tuhaf keyfim kaciyo. Surekli agzima bisi atasim var o igrenc tat yuzundenn. Uyuyup zaman gecirmeye calisiyorumm. Yatinca da midem yaniyo deli olcam hep boyle mi olcak
Mide yanması erkekte olur derler, hadi hayırlıdı canım

Kizlar yaa benim agzimin tadi gitti midem bulaniyo desem bulanmiyo ama bi tuhaf keyfim kaciyo. Surekli agzima bisi atasim var o igrenc tat yuzundenn. Uyuyup zaman gecirmeye calisiyorumm. Yatinca da midem yaniyo deli olcam hep boyle mi olcak
Yedigin hicbisiden tat almiyosun dimi canim bnde oleydim ya hala eski tatlar yok gerci bende:) bulanti yoksa yine iyi ins baslamaz. cok kesiliyordm yemeklerde surda 10 gundur daha iyiyim yedklerimi yiyebiliyorm enazndan:)

Vala ya biz dayankli sabirli kadnlariz e okadr olacakk

Yedigin hicbisiden tat almiyosun dimi canim bnde oleydim ya hala eski tatlar yok gerci bende:) bulanti yoksa yine iyi ins baslamaz. cok kesiliyordm yemeklerde surda 10 gundur daha iyiyim yedklerimi yiyebiliyorm enazndan:)
Yok canim yemeklerin tadini aliyorum zevkle yiyorum ama yemegin tadi gidince agzim surekli aci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…