- 13 Eylül 2017
- 664
- 1.375
- 33
- 39
Insallah sizin isler duzelir canim bizim kesin gibi tasinmamiz kira cok zorAyni durumdayiz canim. Esim isten ayrildi patronu yuzunden. Burda 2 firmayla konustu biri maasi dusuk tuttu diger firma olacak gibiydi bugun haber geldi o firmada ana firmayla anlasamamis kaldik ortada. Pazartesiye kadar beklicez diyo sonra tasinabilirmisiz. Buyuk bir boslugun icindeyiz nolucak napicaz belirsiz
Cok sagol canim nasipse dogum orda olur sonra 1 ay sonra falan anca donus yapicaz heralde.Canım seni cok iyi anlıyorm benimde 1 sene önce kurulu duzenim bozuldu o zaman bile zor geldi bana evimi bozup başka yere gitmek simdi hamilesin bide çok normal olarak tepkiler veriyorsun eşinin anlayışı cok önemli geçici olarak gidilecekse bı sure idare edilebilir bı durum maddi sıkıntlar hepinzde var inan özellikle şu aralar elim neye giderse 2 kere düşunuyorm sart mı alaymmi diye şahsen biz eskisi gibi yaşayamiyoruz umarim bu durum çok uzun sürmez evlatlarımızı daha güzel buyutebilirz insan herşeye alışıyor stres yapma bebisin üzülmesin annesi
iyileş de önce kuzu sonra tartılırsınAyy ben daha korkuma tartilmadim. Valla anamlarda affetmedim yedim hep hamur islerini hos simdi hastaliktan istah kalmadi aldiysamda vericem gibi duruyor. Sen hantallastiysan ben napimm daha simdiden ayakkabi giymekte zorlaniyorum. Ameliyatta icine kacan gobus deligi parmak gibi cikti gerilmekten
e parti parti ancak biter bunlar yaz sen aldıkça okumak çok hoşuma gidiyorSagol canım, sırada gardırop varbeşiği falan var çünkü 2 çocukla ancak 3 4 kapılı bir dolap yeter
seninki ideal kuzu fazla olan benimkiBende 4 kilo almışım
nasıl geçti kontrolcok sukur cnm bi problem yok kontrole gidicem bu gun heycanliyim biraz :)
çok geçmiş olsunGünaydın canlar nasılsınız bir kaç gündür takip edemiyorum sizi cuma akşamı annemlere gelirken kaza geçirdik çok şükür bizim bir şeyimiz yok arabamız biraz hasar aldı ilk defa başımıza böyle bir şey gelince çok korktum yeni yeni etkisinden kurtuluyorum Rabbim kimseye böyle bir şey yaşatmasın
Ayni durumdayiz canim. Esim isten ayrildi patronu yuzunden. Burda 2 firmayla konustu biri maasi dusuk tuttu diger firma olacak gibiydi bugun haber geldi o firmada ana firmayla anlasamamis kaldik ortada. Pazartesiye kadar beklicez diyo sonra tasinabilirmisiz. Buyuk bir boslugun icindeyiz nolucak napicaz belirsiz
Allah yardımcınız olsunInsallah sizin isler duzelir canim bizim kesin gibi tasinmamiz kira cok zor
Canım kv de de daha anlayışlı olursa bu süreç senin için biraz daha kolaylaşır. İnşallah hayırlısıyla tez zamanda toparlarsınız. Bebeğin rızkıyla gelir de size hayırlı kapılar açılır inşallahCanim kayinvalidem gecen hafta ziyarete geldi memleketten.uzulmeyin diyor ben size odami veririm rahat edersiniz diyor.ben is yaptirmam sana diyor.cok sukur iyi aramiz.iki sene once memleketteydik bazi problemler yasadik kayinvalidemle ama az.yani stresli donemlerde birbirimize kirici seyler soylemesek de biraz daha mesafeli olsam daha iyi oluyor.simdi hamilelik zaten stresli donem onlarin evine duzenine yük olacam.bu insanlar bana bakmak zorunda degil esime kiziyorum.cok karisik duygularim.kimsenin suçu yok ama hamilelikten dolayi sanirim panter gibiyim esime bizim duzenimizi bozuyosun cocuguma kalabalikta nasil bakicam diye ona patliyorum bugun biraz daha iyiyim
Allah hayırlı kapılar açsın canım inşallah bulunur gönlüne göre bir yerAyni durumdayiz canim. Esim isten ayrildi patronu yuzunden. Burda 2 firmayla konustu biri maasi dusuk tuttu diger firma olacak gibiydi bugun haber geldi o firmada ana firmayla anlasamamis kaldik ortada. Pazartesiye kadar beklicez diyo sonra tasinabilirmisiz. Buyuk bir boslugun icindeyiz nolucak napicaz belirsiz
Allah sizinde yardımcınız olsun canımAyni durumdayiz canim. Esim isten ayrildi patronu yuzunden. Burda 2 firmayla konustu biri maasi dusuk tuttu diger firma olacak gibiydi bugun haber geldi o firmada ana firmayla anlasamamis kaldik ortada. Pazartesiye kadar beklicez diyo sonra tasinabilirmisiz. Buyuk bir boslugun icindeyiz nolucak napicaz belirsiz
Benim de çok hoşuma gidiyor bebek alışverişi ve sizinle paylaşmak.iyileş de önce kuzu sonra tartılırsınyol şişliği de oluyor belki seyahatte karnım şişti
e parti parti ancak biter bunlar yaz sen aldıkça okumak çok hoşuma gidiyor
eşim ve kayınvalidem şimdiden almamızı istemiyor. gönülleri olsun ben de yıllık primi Nisan başında alacam o zamana 26 haftayı da tamamlamış olurum gönül rahatlığıyla alırım Allah nasip ederse inşallah
ama gezerim o zamana kadar fikir edinmek için taşınabilir ve bebeğin büyüklüğüne göre ayarlanabilir beşik varmış, yaklaşık 3 yaşa kadar kullanılıyormuş. arkadaşım bahsetti nasıl bişey olduğunu bilmiyorum ama fonksiyonu çok cazip geldi ilk başta ona bakacam
seninki ideal kuzu fazla olan benimki
nasıl geçti kontrol
çok geçmiş olsun
Allah yardımcınız olsunbizim şirket de etkilendi krizden çıkarmalar oldu maalesef
Sağol canım Allah razıCok gecmis olsun canim. Allah'ım beterinden korusun
Sağol canımiyileş de önce kuzu sonra tartılırsınyol şişliği de oluyor belki seyahatte karnım şişti
eşim ve kayınvalidem şimdiden almamızı istemiyor. gönülleri olsun ben de yıllık primi Nisan başında alacam o zamana 26 haftayı da tamamlamış olurum gönül rahatlığıyla alırım Allah nasip ederse inşallah
ama gezerim o zamana kadar fikir edinmek için taşınabilir ve bebeğin büyüklüğüne göre ayarlanabilir beşik varmış, yaklaşık 3 yaşa kadar kullanılıyormuş. arkadaşım bahsetti nasıl bişey olduğunu bilmiyorum ama fonksiyonu çok cazip geldi ilk başta ona bakacam
nasıl geçti kontrol
çok geçmiş olsun
Allah yardımcınız olsunbizim şirket de etkilendi krizden çıkarmalar oldu maalesef
ben kalp atışını duymadan önce kanamam oldu dr düşük tehlikesi demişti igne verdi şükür atlattım o tehlikeden 10 gun sonra kalp atışını duydum, o gün bugündür dikkat ediyorum kendime sürekli dinlenip uzaniyorum arada ufak yürüyüşler yapıyorum o kadr, şehir dışındayım annem yanıma geldi sagolsn o bana bakıyor bi 15 gune gider annemAllah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin cnm benim doktorumda oyle dedi 3 ay dan sonra pek sorun olmuyo peki doktur yatip yatmaman konusunda birsey dedimi
Canım raporluyum çok şükür. Ama rapor tekrar almazsam ambulansa geçeceğim. Personel şube ikiz gebesin bu kaçıncı gebeliğin kesinlikle riske atma drum rapor verdin biz asla problem çıkarmayacağız dedi. Seni de bebekleri de riske atamayız çalıştıracak yerimiz yok dediler. Benim için daha iyi oldu. 20 şubatta drumla tekrar konuşacağımSaye- canım senin yerini değiştilermi yoksahala ambulans tepesinde misin?
En azından sana seyahat edemez yazsa o bile masa başına geçmeni sağlar sonuçta 2-3 ay. Kadrosu farklı olup depoda kalitede olan bir sürü insan var, kurum sanada geçici yer bulsun doktor heyet vermek zorunda sana 20+20den sonra. Heyet belki doktoru zorlar kurumundaki yöneticide elini taşın altına koyacakCanım raporluyum çok şükür. Ama rapor tekrar almazsam ambulansa geçeceğim. Personel şube ikiz gebesin bu kaçıncı gebeliğin kesinlikle riske atma drum rapor verdin biz asla problem çıkarmayacağız dedi. Seni de bebekleri de riske atamayız çalıştıracak yerimiz yok dediler. Benim için daha iyi oldu. 20 şubatta drumla tekrar konuşacağım
Bizimde kesin duruyor canim. Bende annemlerin yanina gidicem gibi. Hakkimizda hayirlisi olsun. Kiz gunu hamile hamile bakalim ne kadar toparlicam eviInsallah sizin isler duzelir canim bizim kesin gibi tasinmamiz kira cok zor
Canım onu hocaya söyledim neden bilmem işe yaramaz diyor nöbet tutamaz raporu. Bizimkiler kolaya kaçıyor iiin açığı hoca rapor versin onlar uğraşmasın galiba bu mesele. Hoca rapor veriyor ama hocaya laf gelmesin dedim. Biz bildirmedikçe hakem hasteneye sevk etmedikçe sorun yok diyorlar. Hiç anlamıyorum bu işlerden. Ben zaten şurda bir ay daha 24 den sonra daha da ağırlaşırımEn azından sana seyahat edemez yazsa o bile masa başına geçmeni sağlar sonuçta 2-3 ay. Kadrosu farklı olup depoda kalitede olan bir sürü insan var, kurum sanada geçici yer bulsun doktor heyet vermek zorunda sana 20+20den sonra. Heyet belki doktoru zorlar kurumundaki yöneticide elini taşın altına koyacak
Napalim canim basimiza geldi bebeklerimiz oldu ya tuttu ya Allah bizi boyle sinayacakmis.dikkat et agir is yapmaBizimde kesin duruyor canim. Bende annemlerin yanina gidicem gibi. Hakkimizda hayirlisi olsun. Kiz gunu hamile hamile bakalim ne kadar toparlicam evi
Dogru canim. Tekim kimse de gelemez mecbur tum is bana bakiyo bi sekilde halledicem artikNapalim canim basimiza geldi bebeklerimiz oldu ya tuttu ya Allah bizi boyle sinayacakmis.dikkat et agir is yapma
Cok sukur iyi canim haftasiyla uyumlu dedi 9 haftayi doldurduk ultrason goruntusu verdi buyumus minigimmAhh o heyecanlar her seferinde nabzım yükseliyor tansiyonum evde 10/6 orda 12/7 oluyor inşallah güzel güzel habrrlerle gel canım
iyi gecti canim cok sukur iyiymisizziyileş de önce kuzu sonra tartılırsınyol şişliği de oluyor belki seyahatte karnım şişti
nasıl geçti kontrol
çok geçmiş olsun
En basindan beri dikkat ediyorum sigara kola kahve az pismis etler ve yumurta tuketmiyorum. Simdi yalan olmasin gecenlerde kucuk bardak kola ve bi aksam sekersiz kahve ictim. Ama proteinle beslenicem seker tuketmicem vs. diye sartlanmadimGebeliği yeni başlayan arkadaşlar beslenmeye dikkat ediyor musunuz?
Ben de bu yola girdigimden beri kahve ve çay konusunda sınırladim kendimi... Gazlı içecek sigara alkol vs zaten hayatımda hiç olmadı... Bana çaysızlık zor geldi ama ona da alıştım :)En basindan beri dikkat ediyorum sigara kola kahve az pismis etler ve yumurta tuketmiyorum. Simdi yalan olmasin gecenlerde kucuk bardak kola ve bi aksam sekersiz kahve ictim. Ama proteinle beslenicem seker tuketmicem vs. diye sartlanmadim
Türk kahvesi hergun içen ben 5aydr bı bardak içmedim çok özledim ama çayla hic aram yok zaten kahvaltılar da açık hergun bı elma yemenizi tavsiye ederim hurma ceviz incir şeker ihtiyacıim icin yiyorm çok cankm cektiginde cips çikolata yedm ama tadmlik doyumluk değil işte bol sebze yemeye çalısin bence gerisi Allah'a kalmis elimizden geldiğince biseyler yapıyorz işteGebeliği yeni başlayan arkadaşlar beslenmeye dikkat ediyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?