Ben de bu yola girdigimden beri kahve ve çay konusunda sınırladim kendimi... Gazlı içecek sigara alkol vs zaten hayatımda hiç olmadı... Bana çaysızlık zor geldi ama ona da alıştım :)
Ayy bende kahveciydimm. Gecende o 1 bardagi kokusunu icime ceke ceke ictim tadini cikara cikara daha da icmeme izin vermez esim. Kolanin sonunu bile elimden aldi cay bardagina denk kucukcuk su bardagindaydi. Onlar gitti yerine sut sahlep soda falan geldi.

Valla ben herşeyi yiyorum. Gazlı içeçek kola patates kızartması hamburger günde 1 türk kahvesi yada 2 küçük çay, çiğ köfte vss diğer gebeliğimde de yemiştim
Patates kizartmasi hamburger cigkofte bende yakalarsam affetmem aslaaa...kolayida bulsam sisesiyle icerim ama eve sokmuyo ogluyla kendine kucuk sise aliyo bitiriyolar hemen banada cocuk gibi meyve suyu alip geliyo

Patates kizartmasi hamburger cigkofte bende yakalarsam affetmem aslaaa...kolayida bulsam sisesiyle icerim ama eve sokmuyo ogluyla kendine kucuk sise aliyo bitiriyolar hemen banada cocuk gibi meyve suyu alip geliyo

Canım bende hiç meyve suyu içmem. İçlerinde meyve oranı çok az sırf şekerli su. Kolayıda haftada 1 dışarı çıktığımızda içiyorum. Okadarda olsun eşim benden çok ısrar ediyor canım çeker iç bişey olmaz diye.

riskli gebelik nöbet tutmaya uygun degildir diye rapor verse sorun cıkmaz canım
ikiz gebeliği olan bi arkadasımada doktoru 20 haftada nöbetten cikmasi icin rapor yazarım demisti arkadasım kalan nöbetlerini tutup 21de cikti nöbetten

Ben hemen çıktım nöbetten. Doktorum nöbet tutamaz raporu verdi. Suan 7 haftalıgım gündüz çalışıyorum artık. Hoş bizim meslek gece de gündüz de zor ama

İşe yarar bencede ama hoca ne düşündü de dedi böyle bir şeyi bilmiyorum canım. Bende öyle bunaldım artık stresi yetiyor. Çalışsam olmuyor çalışmasam olmuyor ne yapacağımı şaşırdım. Bakalım bir dahakine me diyecek hoca
Ben hemen çıktım nöbetten. Doktorum nöbet tutamaz raporu verdi. Suan 7 haftalıgım gündüz çalışıyorum artık. Hoş bizim meslek gece de gündüz de zor ama
Haklısın canım gece de gündüz de aynı

Bende bazen canim cekti diyorum da iyi bisey cekmez zaten canin der 1 yudumdan az verir. Meyve suyu dedigim hazir degil evin altinda kafede taze skim yapiyolar bazen portakal suyu bazen havuc elma karisik biseyler alip geliyo. Ama icmemek gercekten iyidir bence. Bende oglumda icerdim tabi o zamanlar duzenli bi doktorum yoktu. Cocuk gazli dogdu ben hep yedigime ictigime dikkat etmemeye bagliyorum. Bunlarda denicem bakalim yemekle mi alakaliymis.

Valla çocuk bana çekerse yandım bizim aile çok gazlı bir yapıya sahip. 2 teyzem annem dayım safra kesesini aldırdı, ultrason çekiliyoruz gazdan değerlendirilemedi diyor. Ameliyat oldum okadar ağır geçti, tek derdim gaz sancısıydı. Bıçak gibi batıyordu. İnşallah bebişte olmaz.

Ayy insallah olmaz yoksa 6 ay gecesi gunduzu belli olmaz cocugun. Taki kendi kendine hareket edene kadar. Sen de son zamanlarinda gaz yapacak yiyecek iceceklere ara verirsin. Zaten emziriyoken de gaz yapicak bisey yememen lazim sutunden bile gecer. Rezene vs. Herseyi denemistim fayda etmemisti bizde

20-24. HAFTALARDA KİLO ALIMI ÖNEM KAZANIR
Çoğul gebelikte erken doğum ve düşük doğum ağırlıklı bebek doğma riski tekil gebeliklere oranla daha fazladır. Bu nedenle özellikle 20-24. Haftalarda kilo alımı daha da önem kazanmaktadır. Uzmanlar, anne adaylarının 24. Haftaya kadar 10 kilo almaları gerektiğini belirtirken, bu kiloya ulaşamayan anne adaylarında erken doğum riski ihtimalinin olduğunu belirtmektedirler.
Ayy ben yine şoookkk. Asli var mi acaba dersiniz? Posta gazetesinin yazisinda gordum

Ben ikiz değilim artık tek bebek devam ediyor ama hiç kilo almıyorum gören kimse hamile olduğuma inanmıyor moralim bozuluyor acBa bebeğe zArarı olurmu bunun diye endişe ediyorum 5 kilo vermiştim onuda alamadım karnımda çok hafif var hiç belli olmuyoe ancak dar atlet vs onlarla belli oluyor

Aa hayirlisi olsun hakkinizda. Soyledin mi ben mi kacirdim noldu digerine canim.? Kiloyu doktoruna sor. benim doktor en basindan beri kilo konusunda kisitlamadi beni al al diyip durdu bu yuzden mi merak etmeye basladim gidersem sorucam.

Kizlar az once tartildimmm ben şoookkkk 6 kilo almisimmmm. (3 gunluk wcye cikmamayi ve karin toklugumu sayarsak) Bu gobek bosuna pirtlamamissss... sabah ac karnina bi daha tartilicam bakalim ortalama ne cikicammmm
Canım memlekete gidince insan kendini tutamıyor dikkat edersin biraz daha olmazsa bundan sonra

Bende verdiğim kiloyu sahan geri almadım canım yedi kilo vermiştim daha yeni bir kilo aldım. Üzülme bir şey olmaz bebeğe sen yediklerine dikkat et muz ceviz kefir yoğurt yemeye çalış

24. Haftada toplam 10 kilo alinms olmasi mi gerekirms canım ben oyle anladm sanırsam eğer oyleyse duyduğum en saçma şey olabilir çünkü benim çevremde çok var bizzat ablam en son yigenime 8 kilo ile girdi doğuma 39 . Haftada dogum yapmsti erken olma olacağını sanmıyorum ben

Canım benimde yeni belli oldu karnm her gören ay sen hamile degil gibisin diyor 5 ay bitecek senle ayniyz zaten biliyosn doktora sordum bunu ben bebegin masallahi var vallahi disardan belli olması bebegin kilosuya gelisimyle asla ilgili degil karnın küçükse bebeğin küçük olur soylemleri yanlis yani benim iç karnm genismis o yuzdende cok genis buyume var dar giyince belli oluyor bol giyince kimse anlamaz hamile olduğumu yani hiiicc telaş etme bebegin gunuyle uyumlu ise boşver karni falan az catlar iste ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…