- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Ikizmi canim onunda? 39. Haftayi gordu mu masallah24. Haftada toplam 10 kilo alinms olmasi mi gerekirms canım ben oyle anladm sanırsam eğer oyleyse duyduğum en saçma şey olabilir çünkü benim çevremde çok var bizzat ablam en son yigenime 8 kilo ile girdi doğuma 39 . Haftada dogum yapmsti erken olma olacağını sanmıyorum ben
Ye tabii şifa olsun :) ben köye bir gitsem ohoo kiloları alır da gelirimYedim onu inkar etmiyorum hicte pisman degilimbir daha nerde bulup anamin yemeklerini yicemmmm
Ben ikiz değilim artık tek bebek devam ediyor ama hiç kilo almıyorum gören kimse hamile olduğuma inanmıyor moralim bozuluyor acBa bebeğe zArarı olurmu bunun diye endişe ediyorum 5 kilo vermiştim onuda alamadım karnımda çok hafif var hiç belli olmuyoe ancak dar atlet vs onlarla belli oluyor
Bacaklara geciyorya kuzum soguklardaKış tulumu dediğin ne canım ? Bizde aynı araba kullanıyoruz hep. Araba için puset alırız zaten oto koltuğu olarak kullanmak için ilk zaman
Allah tekrarindan korusun canim cok sukur size bise olmamisGünaydın canlar nasılsınız bir kaç gündür takip edemiyorum sizi cuma akşamı annemlere gelirken kaza geçirdik çok şükür bizim bir şeyimiz yok arabamız biraz hasar aldı ilk defa başımıza böyle bir şey gelince çok korktum yeni yeni etkisinden kurtuluyorum Rabbim kimseye böyle bir şey yaşatmasın
24.haftaya kadar 10 kilo fazla degil mi ya esas 24.haftadan sonra alınıyor20-24. HAFTALARDA KİLO ALIMI ÖNEM KAZANIR
Çoğul gebelikte erken doğum ve düşük doğum ağırlıklı bebek doğma riski tekil gebeliklere oranla daha fazladır. Bu nedenle özellikle 20-24. Haftalarda kilo alımı daha da önem kazanmaktadır. Uzmanlar, anne adaylarının 24. Haftaya kadar 10 kilo almaları gerektiğini belirtirken, bu kiloya ulaşamayan anne adaylarında erken doğum riski ihtimalinin olduğunu belirtmektedirler.
Ayy ben yine şoookkk. Asli var mi acaba dersiniz? Posta gazetesinin yazisinda gordum
Hic mi bombe yapmadı karnın kilo almasan daBen ikiz değilim artık tek bebek devam ediyor ama hiç kilo almıyorum gören kimse hamile olduğuma inanmıyor moralim bozuluyor acBa bebeğe zArarı olurmu bunun diye endişe ediyorum 5 kilo vermiştim onuda alamadım karnımda çok hafif var hiç belli olmuyoe ancak dar atlet vs onlarla belli oluyor
Oglumiz olursa mete koyacaktik biz canim esim istemsti sevdigndn kisa net gelmsti bizede ailede etrfta olmamasina bakmstik. Icinize hangisi sinerse siz onemlisiniz. Arhan ilk duydum farkli ve orjinal geliyor kulaga:)Size asil soylemek istedigim isim konusuesim tarihçi ve pek kullanilmayan isim istiyoruz.isim dusuncelerimiz Arhan,Ilber,Çağatay,Mete bu isimleridusunuyoruz. Bu ara Arhan üzerinde yogunlastim
Hamilelkte normal haplar toparliyor hemenAllah sizinde yardımcınız olsun canım
Benim de çok hoşuma gidiyor bebek alışverişi ve sizinle paylaşmak.
Sende ozaman yaptığında paylaşırsın resimlerini
Bugun kan sonucum çıkmış, kansızlık 10.28 çıktı. Doktor ilacı değişti
Bu yaziyi tam okuyamadim gorup sasirdim senin yazinla suan:) ben almadim henuz kilo karnm belli oluyo artik cok degl tabi. Bebek gelisimi beslenmesi kilosu onmli bence dr bana ctesi cok kilo almamaya bak dedi hatta:))24.haftaya kadar 10 kilo fazla degil mi ya esas 24.haftadan sonra alınıyor
Hic mi bombe yapmadı karnın kilo almasan da
Yok ikiz degildi canım 4. Bebegiydi biraz geç geldi kendi gitti hatta doktora gelmiyor Sancm diye o gün suyu gelmisti hastanede bu kilo alıp almama olayi tamamen kişiye özel sen ikiz bebek tasiyosn mesela benden daha çok yemelisin beslenmelisn bence yani ben yeme porsiyonumu hic degistirmedm hala ayni yiyorm ama hormonlardanmi nedir kilo alıyorum herşeyden artık doğuma kadar kaç olursam 5 kilo aldık simdilik çokta takmiyorm bebegim ben sağlıklı olalimda acık tombis olabilirzIkizmi canim onunda? 39. Haftayi gordu mu masallah
Sorma sorma benimde beynim yandi Ankara'da gezecem her yeri artık doguma kadar en kullanışlisni alacm Allah izin verirse netten baktıkça kafam karıştıBacaklara geciyorya kuzum soguklardahala kafam corba benimde tek istedgm pratik faydali kullansli olmasi. Aksam foruma gittim yok ki magazalrda ikiz araba
Normaldede saglkli beslendgmzdn ben de cok zorlanmadim acikcasi canim:) dissrda pek yemeyi sevmiyoruz arada disrda yenck selerde terch ediyoruz midemz hassasti. Kola meyvesuyu eve almiyorz kendim hep komposta ayrn limonata falan yapiyorm. Hazir corba hic almadik nebiliym paketli seler aburcubur pek tuketmiyoruz. Arada esim yer. Cayi birakmadim sabah bi brdk zatn cok etkilemz bide aksm. Kotu alskanligim o olsun diyorum:)) arada kacamak olsada hamurisi tarzi evde yapilan daha iyi az miktrda tuketp abrtmamak lazim. Yumrta peynir muz sut ihmal etmemye calisiyorm bakliyt krmizi et mercimek onmli tktmeye calisiyorm aklima gleenlerBen de bu yola girdigimden beri kahve ve çay konusunda sınırladim kendimi... Gazlı içecek sigara alkol vs zaten hayatımda hiç olmadı... Bana çaysızlık zor geldi ama ona da alıştım :)
Aynen canim nettn bakiyoruz da gorup ellemek bi denemk lazim yani uzun omrlu pahali bisi. Son yer sarachane kaldi istnbulda haftaya faln bakarm blki canli gorursem nettn da uyguna glerde ole alirizSorma sorma benimde beynim yandi Ankara'da gezecem her yeri artık doguma kadar en kullanışlisni alacm Allah izin verirse netten baktıkça kafam karıştı
Bende evdeyken cok yemiyorum. Her zaman yedigim porsiyon. Simdi yemek ismi vermeyeyim bizim oralarin yoresel yemekleri vardir cokta severim 1 hafta boyunca annem sagolsun her istedigimi yapti yedirdi hepside hamur isi o yuzden orda birazda sistim. Oglumda da 20 kilo almistim vermek sorun degil asla. kiloya kendim icin takilmiyorum cocuklara zarari olmasin son zamanlarda diye. Bi de ikiz olunca insan nereye sigacaklar diye dusunuyoYok ikiz degildi canım 4. Bebegiydi biraz geç geldi kendi gitti hatta doktora gelmiyor Sancm diye o gün suyu gelmisti hastanede bu kilo alıp almama olayi tamamen kişiye özel sen ikiz bebek tasiyosn mesela benden daha çok yemelisin beslenmelisn bence yani ben yeme porsiyonumu hic degistirmedm hala ayni yiyorm ama hormonlardanmi nedir kilo alıyorum herşeyden artık doğuma kadar kaç olursam 5 kilo aldık simdilik çokta takmiyorm bebegim ben sağlıklı olalimda acık tombis olabilirz
Bende evdeyken cok yemiyorum. Her zaman yedigim porsiyon. Simdi yemek ismi vermeyeyim bizim oralarin yoresel yemekleri vardir cokta severim 1 hafta boyunca annem sagolsun her istedigimi yapti yedirdi hepside hamur isi o yuzden orda birazda sistim. Oglumda da 20 kilo almistim vermek sorun degil asla. kiloya kendim icin takilmiyorum cocuklara zarari olmasin son zamanlarda diye. Bi de ikiz olunca insan nereye sigacaklar diye dusunuyo
Sağol canım amin Rabbim hiç kimseye yaşatmasınAllah tekrarindan korusun canim cok sukur size bise olmamis
Amin canimmm aminnnn. Valla canim tatli ceker oldu. Oturup kahvaltilik cikolatayi kasiklayasim var ama yerine pekmezle yapilan seyleri tuketiyorum hem daha cabuk kesiyo hem dogal diye. Abartmamaya calisiyorum. Demir ilacini da yatarken icicem ki ac icmek lazim yatmadan bisey yememis olucamhamur isine dayanamiyorm asla ya ekmeksiz hiç bişey yiyeyem napaym artik kilo verilir aynen en fazla 1 yıl sürsun hadi bı arkadaşım çok fazla şekerli ürünler yedi mesela gebelik şekeri çıktı bebekte şeker hastası olarak doğdu çok yazikki zararli şeyleri yemedkten sonra bebeğe yemenin bı zarari olmaz bence doğal sekerler almaya mutlak ozen gostermeliyz bence yani allahm saglikli evlatlar nasip etsin inşallah hepimize
Ayy kiz ayni karnimizIyi gecelr kizlar❤ gecn hfta kilom ayniydi acaba bi kilo aldm mi diyorumverdigimi geri almstm ben sadece ama bu hafta karnim hizli buyudu atak yapti bebisler siskinlikde var biraz. Hep pantoln oluyo sikildim dar kesim elbiseydi bu cok belli oldu gobus daha genis bisi giyerm blki:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?