Sağol canım. Biz böyle diyoruz da işte işverenin düşüncesi pek öyle olmuyor. Hayırlısı bakalım ay sonuna belli olur durumum. Zaten ben nöbet falan tutsam çatlarım galiba karnım akşamları yedi aylık gibi oluyorSelam kizlar.Saye- senin icn rapirlu olmana sevindim canim bir kolayligi olur ins sorasindada. Cogul gebelk zatn birde risket atacak duemda insnlar degiliz tedaviyle oldgndan. Zatn hamilelikle iskanununa gore 7 bucuk calsma saati gecerli oluyor mesai nobet yasak oluyor. Ek calsma olmamasi lazm yani. Bnde yarm saat erken cikabilirm ama servis kullandgmdn mecbur ayni saat oluyo dinlenerk kullanilabiliyo gelgor ki isten firsat olmuyo cognlkla:s 5 buckta birakmam lazim aslnda
Valla sorma. Baktıkça insan daha da kararsızlasıyorBacaklara geciyorya kuzum soguklardahala kafam corba benimde tek istedgm pratik faydali kullansli olmasi. Aksam foruma gittim yok ki magazalrda ikiz araba
Bnde yatarken iciyorm canim basucuma koydum sabah kusturabilir bu:))Amin canimmm aminnnn. Valla canim tatli ceker oldu. Oturup kahvaltilik cikolatayi kasiklayasim var ama yerine pekmezle yapilan seyleri tuketiyorum hem daha cabuk kesiyo hem dogal diye. Abartmamaya calisiyorum. Demir ilacini da yatarken icicem ki ac icmek lazim yatmadan bisey yememis olucam
Aynen dar selerde belli oluyor dmeek ilk denedim bnde aksam sok oldm canim:) bi haftada ne oldu bole diyorm 2 bebistn dolayi sanirim bizim durumlar❤ gozum korktu son aylardan:))Ayy kiz ayni karnimizmasallah yuvarlak duruyo. Bende dar kesim tuniklerimi giyemiyorum ciki veriyo gobus. Dedigin gibi bi anda buyudu sanki ama normalmis artik kilo almaya basliyolar bizde sisiyoruz bebisler buyuyolar buyucekler kocaman olucaklarrrr 1 degil 2 tanelerrrrr
Tabi canim onlr kendi acisini dusunuyo isler yurusun de mantgi hepsnde. Bi sisiyo bi iniyo bu karinlar anlamadim zaten ben:))Sağol canım. Biz böyle diyoruz da işte işverenin düşüncesi pek öyle olmuyor. Hayırlısı bakalım ay sonuna belli olur durumum. Zaten ben nöbet falan tutsam çatlarım galiba karnım akşamları yedi aylık gibi oluyor
Evet tedavinin basindan beri igneler falan derken insanin alt karni zaten az cikiyo ama bu bambaska oldu yuvarlaklasti karnim. Rahim artik legen kemiklerinden tasmaya baslamis yukarida buyumustur. Acikcasi bende bu denli erken cikmasindan korktum. Bide dun aksam sunu farkettim normal duramiyorum psikolojik heralde karnim gerilmesin diye. One dogru duruyorum sankiAynen dar selerde belli oluyor dmeek ilk denedim bnde aksam sok oldm canim:) bi haftada ne oldu bole diyorm 2 bebistn dolayi sanirim bizim durumlar❤ gozum korktu son aylardan:))
Evt canim ignelerde sisiriyo etkiliyo. Evet yayildi yuvrlklasti sanki benmde:) yukari dogru buyuyo yavastn tabi. Oyle rahat ediyosn demk ki canim:)Evet tedavinin basindan beri igneler falan derken insanin alt karni zaten az cikiyo ama bu bambaska oldu yuvarlaklasti karnim. Rahim artik legen kemiklerinden tasmaya baslamis yukarida buyumustur. Acikcasi bende bu denli erken cikmasindan korktum. Bide dun aksam sunu farkettim normal duramiyorum psikolojik heralde karnim gerilmesin diye. One dogru duruyorum sanki
Gunaudin canimcm sola yatmak oneriliyor zstn bende solda daha rahat ediyorm:) o bsski agrilar bendede var ilk oldgnda pankle gtmstm hatta hersey yolundaydi. Ikiz oldugundan ve suan asagida hala bebekler baski agri oluyor. Oturma pozisyonndan kalkrken sknti oluyo biraz. Cok yuruyp ayakta kaldysm agriyo benmdeGunaydin kizlar bugun arastirma hastanesinden testimi almaya gidicem. Insallah cikmistir ve sonuclar iyidir. Tup bebek merkezimde cok yakin oraya yurume mesafesinde doktoruma da ugrucam. Kasiklarimdaki agriyi atlatamadim. Koltuga oturup kalkarken karnimin sag kismindan afedersiniz seyimin icine batma hissediyorum ve bu bi sure devam ediyor. Yatarken de nefes darligi cekiyorum dun yastigi yukseltip yattim boynum tutulmussssilaclardan biri yapiyor galiba nefes darligi boynumdaki damarlar basinctan patlicak gibi oluyo yatinca o denli kotulesiyorum. Bi de sagima yatamiyorum icimde bisey aciyo bebekler saga mi yakin cozemedim soluma mahkum kaldim. Galiba 4 ay sonraya solumu tamamen kullanamaz olurum ustune yatmaktannnn.
Gunaydin canim evet siyah daha kapatmis karnini ama duz bakarkenGunaydin kizlar:) hayirli cumalarvazgectm ondan ya kilolu gosterdi moralimi bozdu normaldede ustume yapisiyodu zaten:)) bole iyim bence sanirim bi sure sora elimizdekileri giyemicez
Agriyi hafife alma canim sen yine sklikla git doktoruna. Allah korusun acilma vs. Habercisi olabilir. Doktorum gel demisti hazir cikmisken gideyim diyorum gecen sefer resimde vermedi bebislerimin onuda isticemmmmmmGunaudin canimcm sola yatmak oneriliyor zstn bende solda daha rahat ediyorm:) o bsski agrilar bendede var ilk oldgnda pankle gtmstm hatta hersey yolundaydi. Ikiz oldugundan ve suan asagida hala bebekler baski agri oluyor. Oturma pozisyonndan kalkrken sknti oluyo biraz. Cok yuruyp ayakta kaldysm agriyo benmde
Duz blli olmuyo zatn bu hafta yeni fsrkediyo isyerndekiler:) hamile gibi yine deglsn diyolar. O elbise aksm moralimi bozduGunaydin canim evet siyah daha kapatmis karnini ama duz bakarkeno gobus yandan her turlu merhaba dicek herkese bos ver saklama senin iki bebisin var
Aynen canim gtmstm bende hep rahm agzi kapali cikiyo sukur ayni benzerleri oluyo anliyorm artikAgriyi hafife alma canim sen yine sklikla git doktoruna. Allah korusun acilma vs. Habercisi olabilir. Doktorum gel demisti hazir cikmisken gideyim diyorum gecen sefer resimde vermedi bebislerimin onuda isticemmmmmm
Paylasirim canim. Gecen gun gordugumde daha dik duruyolardi boynu falan. Cikarken monitorde kalan resimi cekmistimAynen canim gtmstm bende hep rahm agzi kapali cikiyo sukur ayni benzerleri oluyo anliyorm artikiste iste bizlede paylas kuzulari❤
Ya bende ayni senin gibiyimGunaydin kizlar:) hayirli cumalarvazgectm ondan ya kilolu gosterdi moralimi bozdu normaldede ustume yapisiyodu zaten:)) bole iyim bence sanirim bi sure sora elimizdekileri giyemicez
Ay canım senin yine maşallahın var. Ben tüp bebek tedavisindeyken öyleydim. Şimdi beni her gören hamile olduğumu anlıyor.Iyi gecelr kizlar❤ gecn hfta kilom ayniydi acaba bi kilo aldm mi diyorumverdigimi geri almstm ben sadece ama bu hafta karnim hizli buyudu atak yapti bebisler siskinlikde var biraz. Hep pantoln oluyo sikildim dar kesim elbiseydi bu cok belli oldu gobus daha genis bisi giyerm blki:))
Her bebek kısmetiyle gelir canım, belki bir yerden hayır kapıları açılır. Benimde anlamın eşi bugün işten çıkarılıyor. Allah herkesin yardımcısı olsun inş. Gün doğmadan neler doğarKizlar hakkinizi helal edin. Bir cok sorunum ust uste geldi. Suan beynim durmus durumda. konyadaki butun is umutlari bitti. Esim issiz kaldi tasinicaz burdan en kisa surede. En iyi ihtimal annemin yanina gidicez. biz cocukla kalicaz orda okula yazdiricam ama evimin esyalari nolucak bi fikrimiz yok. Evladimin burdada yuzu gulmedi yine okulunu bitiremeden tasiniyoruz. Gitsek hastane uzak ben naparim onu dusunuyorum. Cikmaza girdim rabbim hayirli kapilar acar insallah su zor gunlerimizde.
Canım basvurabilecegi heryere basvurdu mu hiç mi eleman alan yok onun pozisyonuna göreKizlar hakkinizi helal edin. Bir cok sorunum ust uste geldi. Suan beynim durmus durumda. konyadaki butun is umutlari bitti. Esim issiz kaldi tasinicaz burdan en kisa surede. En iyi ihtimal annemin yanina gidicez. biz cocukla kalicaz orda okula yazdiricam ama evimin esyalari nolucak bi fikrimiz yok. Evladimin burdada yuzu gulmedi yine okulunu bitiremeden tasiniyoruz. Gitsek hastane uzak ben naparim onu dusunuyorum. Cikmaza girdim rabbim hayirli kapilar acar insallah su zor gunlerimizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?