Sağol canım. Biz böyle diyoruz da işte işverenin düşüncesi pek öyle olmuyor. Hayırlısı bakalım ay sonuna belli olur durumum. Zaten ben nöbet falan tutsam çatlarım galiba karnım akşamları yedi aylık gibi oluyor

Bnde yatarken iciyorm canim basucuma koydum sabah kusturabilir bu:))

Aynen dar selerde belli oluyor dmeek ilk denedim bnde aksam sok oldm canim:) bi haftada ne oldu bole diyorm 2 bebistn dolayi sanirim bizim durumlar❤ gozum korktu son aylardan:))

Tabi canim onlr kendi acisini dusunuyo isler yurusun de mantgi hepsnde. Bi sisiyo bi iniyo bu karinlar anlamadim zaten ben:))

Aynen dar selerde belli oluyor dmeek ilk denedim bnde aksam sok oldm canim:) bi haftada ne oldu bole diyorm 2 bebistn dolayi sanirim bizim durumlar❤ gozum korktu son aylardan:))
Evet tedavinin basindan beri igneler falan derken insanin alt karni zaten az cikiyo ama bu bambaska oldu yuvarlaklasti karnim. Rahim artik legen kemiklerinden tasmaya baslamis yukarida buyumustur. Acikcasi bende bu denli erken cikmasindan korktum. Bide dun aksam sunu farkettim normal duramiyorum psikolojik heralde karnim gerilmesin diye. One dogru duruyorum sanki

Evt canim ignelerde sisiriyo etkiliyo. Evet yayildi yuvrlklasti sanki benmde:) yukari dogru buyuyo yavastn tabi. Oyle rahat ediyosn demk ki canim:)

Gunaydin kizlar:) hayirli cumalar vazgectm ondan ya kilolu gosterdi moralimi bozdu normaldede ustume yapisiyodu zaten:)) bole iyim bence sanirim bi sure sora elimizdekileri giyemicez

Eklentiler

• 20190208_080535.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 62
Gunaydin kizlar bugun arastirma hastanesinden testimi almaya gidicem. Insallah cikmistir ve sonuclar iyidir. Tup bebek merkezimde cok yakin oraya yurume mesafesinde doktoruma da ugrucam. Kasiklarimdaki agriyi atlatamadim. Koltuga oturup kalkarken karnimin sag kismindan afedersiniz seyimin icine batma hissediyorum ve bu bi sure devam ediyor. Yatarken de nefes darligi cekiyorum dun yastigi yukseltip yattim boynum tutulmussss ilaclardan biri yapiyor galiba nefes darligi boynumdaki damarlar basinctan patlicak gibi oluyo yatinca o denli kotulesiyorum. Bi de sagima yatamiyorum icimde bisey aciyo bebekler saga mi yakin cozemedim soluma mahkum kaldim. Galiba 4 ay sonraya solumu tamamen kullanamaz olurum ustune yatmaktannnn.

Gunaudin canimcm sola yatmak oneriliyor zstn bende solda daha rahat ediyorm:) o bsski agrilar bendede var ilk oldgnda pankle gtmstm hatta hersey yolundaydi. Ikiz oldugundan ve suan asagida hala bebekler baski agri oluyor. Oturma pozisyonndan kalkrken sknti oluyo biraz. Cok yuruyp ayakta kaldysm agriyo benmde

Gunaydin kizlar:) hayirli cumalar vazgectm ondan ya kilolu gosterdi moralimi bozdu normaldede ustume yapisiyodu zaten:)) bole iyim bence sanirim bi sure sora elimizdekileri giyemicez
Gunaydin canim evet siyah daha kapatmis karnini ama duz bakarken o gobus yandan her turlu merhaba dicek herkese bos ver saklama senin iki bebisin var

Agriyi hafife alma canim sen yine sklikla git doktoruna. Allah korusun acilma vs. Habercisi olabilir. Doktorum gel demisti hazir cikmisken gideyim diyorum gecen sefer resimde vermedi bebislerimin onuda isticemmmmmm

Gunaydin canim evet siyah daha kapatmis karnini ama duz bakarken o gobus yandan her turlu merhaba dicek herkese bos ver saklama senin iki bebisin var
Duz blli olmuyo zatn bu hafta yeni fsrkediyo isyerndekiler:) hamile gibi yine deglsn diyolar. O elbise aksm moralimi bozdu aynen canim biz 3 canliyiz esim aksam benim kizlarim artik burdayim mi diyorlar yoksa diyo:)

Agriyi hafife alma canim sen yine sklikla git doktoruna. Allah korusun acilma vs. Habercisi olabilir. Doktorum gel demisti hazir cikmisken gideyim diyorum gecen sefer resimde vermedi bebislerimin onuda isticemmmmmm
Aynen canim gtmstm bende hep rahm agzi kapali cikiyo sukur ayni benzerleri oluyo anliyorm artik iste iste bizlede paylas kuzulari❤

Ya bende ayni senin gibiyim belli olunca hopp hemen başka şey giyiyorum neden bilmiyorm ama şimdilik göbeğim çıktığında disardan bakilmasina alisamadm hala hayirli cumalar herkeslere

Ay canım senin yine maşallahın var. Ben tüp bebek tedavisindeyken öyleydim. Şimdi beni her gören hamile olduğumu anlıyor. Saye- nin dediği akşamları 7 aylık oluyorum. Ve benimki tek

Kizlar hakkinizi helal edin. Bir cok sorunum ust uste geldi. Suan beynim durmus durumda. konyadaki butun is umutlari bitti. Esim issiz kaldi tasinicaz burdan en kisa surede. En iyi ihtimal annemin yanina gidicez. biz cocukla kalicaz orda okula yazdiricam ama evimin esyalari nolucak bi fikrimiz yok. Evladimin burdada yuzu gulmedi yine okulunu bitiremeden tasiniyoruz. Gitsek hastane uzak ben naparim onu dusunuyorum. Cikmaza girdim rabbim hayirli kapilar acar insallah su zor gunlerimizde.

Her bebek kısmetiyle gelir canım, belki bir yerden hayır kapıları açılır. Benimde anlamın eşi bugün işten çıkarılıyor. Allah herkesin yardımcısı olsun inş. Gün doğmadan neler doğar

Canım basvurabilecegi heryere basvurdu mu hiç mi eleman alan yok onun pozisyonuna göre bebeklerin ve oğlun için cok üzülmemeye calış..arkadaşlarında dediği gibi bebekler kısmeti ile gelir insallah suanki sürecinden cabuk sıyrılır daha iyi daha mutlu zamanlara ulaşırsın Allah bebeklerinin yüzü suyu hürmetine yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…