Bugun sana bol bol dua edicem canim allahm en kısa zamanda güzel bı kapi acar umarım kısa bı süre annenin yanında olacaksnz herşey nasip kismet bu hayatta gün dogmadan neler dogarmis

Her bebek kısmetiyle gelir canım, belki bir yerden hayır kapıları açılır. Benimde anlamın eşi bugün işten çıkarılıyor. Allah herkesin yardımcısı olsun inş. Gün doğmadan neler doğar
Amin canim. Haklisin gun dogmadan neler dogar. Hos hayatim son bi kac senedir boyle ansizin santiye isi bitiyo yeni bi sehire tasiniyoduk ama bu sefer patronuyla ayirdi yollarini yani tamamen issiz ve ortada kaldik.
Sagol canim. Amin insallah yavrularimin yuzu suyu hurmetine hayirli kapilar acilsin. Basvurdu iki firmayla konustu biri bastan olumsuzdu digeride simdiye kadar oldu olacak diye beklerken buyuk firmayla anlasmazlik olmus eleman alimi yapamicaklarmis. Yani ayni santiyede en azindan calisirim umudu vardi bi firmayla ama kalmadi o sans. Ankara var diyodu orada ki santiye de durmus. Simdiye kadar cok basimiza geldi boyle durum tasindik ayri kaldik cocugu okuldan almak zorunda kaldik falan ama hic boyle cikmaza gormemistik. Simdi evin esyalari cocugun zorunlu okulu benim riskli hamileligim derken cok ust uste geldi

Bugun sana bol bol dua edicem canim allahm en kısa zamanda güzel bı kapi acar umarım kısa bı süre annenin yanında olacaksnz herşey nasip kismet bu hayatta gün dogmadan neler dogarmis
Allah razi olsun canim sagol. Gidersem okul kapanana kadar durucam mecbur bir daha cocugu okuldan alamam. ee okul kapanasiya benimde dogum vaktim gelir hazir ordayken annem yanimdayken dogurmak tabi isterim ama esim uzakta olacak hastane uzakta sonucta insan bi sire sonra kendi evi kendi esyalarinin icine girmek ister. Ev var icinde kiraci var kis gunu cik demekte olmaz sonucta bende evim oldugu halde is icin senelerce kirada oturdum kiracilik nedir bilirim. Rabbim hayirlara yorsun yuzumuzun akiyla bu sinavida gecmek nasip olsun insallah

Canım Allah yardımcın olsun. Allah büyük belki bir kapı açılır. Benim eşimde evlendiğimizden beri iş konusunda çok sıkıntı çekti. Şimdi iyi bir firmada ama onlarda küçülmeye gidiyor ekonomiden dolayı. O da diken üstünde duruyor. Allah yardım etsin hepimize

Aminnn canim. 6 senedir ayni firmadaydi. patronu yuzunden birakti isini. Borc aldi patronu bizden az buz da degildi odemememek icin esimle arasini bozdu resmen. Esimde daha fazla cekemem seni dedi cikti isten.parasini da simdi dogru duzgun alamicak esim. Her turlu zarara soktu. Allaha havale ettim. Rabbim gordu biliyo.

Allah kötü insandan korusun canım kul hakkıyla nereye kadar gidecek. Eşinden aldığını bari ödesin çok üzüldüm şimdi bunu duyunca.

Kızlar bebeğine birşeylet yapan oldumu? Ben kendi el emeğim 1 patik 1 yelek 3-4 ağız mendili düşünüyorum. Birde kanaviçe pano gördüm ondan yaparım belki
Canım ağız mendili alabilirsem bende işleme yapacağım ya fırsat bulamadım bir. Kaneviçe çok hoş oluyor

Kızlar bebeğine birşeylet yapan oldumu? Ben kendi el emeğim 1 patik 1 yelek 3-4 ağız mendili düşünüyorum. Birde kanaviçe pano gördüm ondan yaparım belki
Cinsiyetlerini tam ogrensem yelek patik baslicam da kesin bisey diyen yok. Hatta birer kadife ipten battaniye baslamayi dusunuyorum

Ay canım senin yine maşallahın var. Ben tüp bebek tedavisindeyken öyleydim. Şimdi beni her gören hamile olduğumu anlıyor. Saye- nin dediği akşamları 7 aylık oluyorum. Ve benimki tek
Hatirladim seni sisknlign vardi cok sanki bebis buyusun yeterki canim biz toparlariz hersy onlsr icin dimi ama❤

Allah hayirli guzel kapilar acsin canim iss. Bebekler ksmetyle gelir mtlaka bi yol gosterir rabbim. Sen stres yapmamaya bak dualarimz senle. Suan sartlarda kotu ulkede:s tyzemnde ikizleri var 2. Cocuk ikiz olnca 3 oldu kara kara dusunuyolardi bi maasla istnbulda ama gercktn rizkini Allah veriyor yardm ediyor smdi 10 yasina geldiler bile

Esin patrondan alsa anlicam da patron alip odememis cok kotu bidurm ya hakkiniza girms resmen cocuklarnizin rizki..

Amin canim. Stres yapmadan olmuyor da hayirlisi diyip bekliyorum

Esin patrondan alsa anlicam da patron alip odememis cok kotu bidurm ya hakkiniza girms resmen cocuklarnizin rizki..
Odemelere skisinca patronu esimden borc istemis. esimde senelerdir onla calisiyo guvenmis verdi. Aynen girdi hakkimiza. konyaya geldigimizden beri esimin burnundan getiriyo nede olsa parasi var onda diye surekli kullandi esimi. ses cikaramaz diye. Bi yere kadar enayi yerine konulmak zor geldi parasina da sana da dedi esim birakti isi. Ama helal etmiyorum colugum cocugumla kis gunu herseyi birakip gitmek zorunda kaliyorum Allah sorsun.

Canım zor bir süreç Rabbim yardımcınız olsun... Ama şer bildigimizde bile bir hayır vardır... Allah daha güzel kapılar açar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…