Bugun sana bol bol dua edicem canim allahm en kısa zamanda güzel bı kapi acar umarım kısa bı süre annenin yanında olacaksnz herşey nasip kismet bu hayatta gün dogmadan neler dogarmisKizlar hakkinizi helal edin. Bir cok sorunum ust uste geldi. Suan beynim durmus durumda. konyadaki butun is umutlari bitti. Esim issiz kaldi tasinicaz burdan en kisa surede. En iyi ihtimal annemin yanina gidicez. biz cocukla kalicaz orda okula yazdiricam ama evimin esyalari nolucak bi fikrimiz yok. Evladimin burdada yuzu gulmedi yine okulunu bitiremeden tasiniyoruz. Gitsek hastane uzak ben naparim onu dusunuyorum. Cikmaza girdim rabbim hayirli kapilar acar insallah su zor gunlerimizde.
Amin canim. Haklisin gun dogmadan neler dogar. Hos hayatim son bi kac senedir boyle ansizin santiye isi bitiyo yeni bi sehire tasiniyoduk ama bu sefer patronuyla ayirdi yollarini yani tamamen issiz ve ortada kaldik.Her bebek kısmetiyle gelir canım, belki bir yerden hayır kapıları açılır. Benimde anlamın eşi bugün işten çıkarılıyor. Allah herkesin yardımcısı olsun inş. Gün doğmadan neler doğar
Sagol canim. Amin insallah yavrularimin yuzu suyu hurmetine hayirli kapilar acilsin. Basvurdu iki firmayla konustu biri bastan olumsuzdu digeride simdiye kadar oldu olacak diye beklerken buyuk firmayla anlasmazlik olmus eleman alimi yapamicaklarmis. Yani ayni santiyede en azindan calisirim umudu vardi bi firmayla ama kalmadi o sans. Ankara var diyodu orada ki santiye de durmus. Simdiye kadar cok basimiza geldi boyle durum tasindik ayri kaldik cocugu okuldan almak zorunda kaldik falan ama hic boyle cikmaza gormemistik. Simdi evin esyalari cocugun zorunlu okulu benim riskli hamileligim derken cok ust uste geldiCanım basvurabilecegi heryere basvurdu mu hiç mi eleman alan yok onun pozisyonuna görebebeklerin ve oğlun için cok üzülmemeye calış..arkadaşlarında dediği gibi bebekler kısmeti ile gelir insallah suanki sürecinden cabuk sıyrılır daha iyi daha mutlu zamanlara ulaşırsın Allah bebeklerinin yüzü suyu hürmetine yardımcın olsun.
Allah razi olsun canim sagol. Gidersem okul kapanana kadar durucam mecbur bir daha cocugu okuldan alamam. ee okul kapanasiya benimde dogum vaktim gelir hazir ordayken annem yanimdayken dogurmak tabi isterim ama esim uzakta olacak hastane uzakta sonucta insan bi sire sonra kendi evi kendi esyalarinin icine girmek ister. Ev var icinde kiraci var kis gunu cik demekte olmaz sonucta bende evim oldugu halde is icin senelerce kirada oturdum kiracilik nedir bilirim. Rabbim hayirlara yorsun yuzumuzun akiyla bu sinavida gecmek nasip olsun insallahBugun sana bol bol dua edicem canim allahm en kısa zamanda güzel bı kapi acar umarım kısa bı süre annenin yanında olacaksnz herşey nasip kismet bu hayatta gün dogmadan neler dogarmis
Canım Allah yardımcın olsun. Allah büyük belki bir kapı açılır. Benim eşimde evlendiğimizden beri iş konusunda çok sıkıntı çekti. Şimdi iyi bir firmada ama onlarda küçülmeye gidiyor ekonomiden dolayı. O da diken üstünde duruyor. Allah yardım etsin hepimizeKizlar hakkinizi helal edin. Bir cok sorunum ust uste geldi. Suan beynim durmus durumda. konyadaki butun is umutlari bitti. Esim issiz kaldi tasinicaz burdan en kisa surede. En iyi ihtimal annemin yanina gidicez. biz cocukla kalicaz orda okula yazdiricam ama evimin esyalari nolucak bi fikrimiz yok. Evladimin burdada yuzu gulmedi yine okulunu bitiremeden tasiniyoruz. Gitsek hastane uzak ben naparim onu dusunuyorum. Cikmaza girdim rabbim hayirli kapilar acar insallah su zor gunlerimizde.
Aminnn canim. 6 senedir ayni firmadaydi. patronu yuzunden birakti isini. Borc aldi patronu bizden az buz da degildi odemememek icin esimle arasini bozdu resmen. Esimde daha fazla cekemem seni dedi cikti isten.parasini da simdi dogru duzgun alamicak esim. Her turlu zarara soktu. Allaha havale ettim. Rabbim gordu biliyo.Canım Allah yardımcın olsun. Allah büyük belki bir kapı açılır. Benim eşimde evlendiğimizden beri iş konusunda çok sıkıntı çekti. Şimdi iyi bir firmada ama onlarda küçülmeye gidiyor ekonomiden dolayı. O da diken üstünde duruyor. Allah yardım etsin hepimize
Allah kötü insandan korusun canım kul hakkıyla nereye kadar gidecek. Eşinden aldığını bari ödesin çok üzüldüm şimdi bunu duyunca.Aminnn canim. 6 senedir ayni firmadaydi. patronu yuzunden birakti isini. Borc aldi patronu bizden az buz da degildi odemememek icin esimle arasini bozdu resmen. Esimde daha fazla cekemem seni dedi cikti isten.parasini da simdi dogru duzgun alamicak esim. Her turlu zarara soktu. Allaha havale ettim. Rabbim gordu biliyo.
Canım ağız mendili alabilirsem bende işleme yapacağım ya fırsat bulamadım bir. Kaneviçe çok hoş oluyorKızlar bebeğine birşeylet yapan oldumu? Ben kendi el emeğim 1 patik 1 yelek 3-4 ağız mendili düşünüyorum. Birde kanaviçe pano gördüm ondan yaparım belki
Çok güzeller canım insan nasıl heves ediyorEki Görüntüle 2233813 Eki Görüntüle 2233814 Eki Görüntüle 2233815
Böyle sadece kasnaklı kirlenir tablo gibi olan daha mantıklı gibi geliyor. İkizler, kızlar, erkekler için bir sürü var. Ne güzel
Cinsiyetlerini tam ogrensem yelek patik baslicam daKızlar bebeğine birşeylet yapan oldumu? Ben kendi el emeğim 1 patik 1 yelek 3-4 ağız mendili düşünüyorum. Birde kanaviçe pano gördüm ondan yaparım belki
Ohh keyiftee masallah canim:))Paylasirim canim. Gecen gun gordugumde daha dik duruyolardi boynu falan. Cikarken monitorde kalan resimi cekmistimEki Görüntüle 2233699
Gozumuz yeni alisiyor sanirim canim bu hafta patladi benimkiler:))Ya bende ayni senin gibiyimbelli olunca hopp hemen başka şey giyiyorum neden bilmiyorm ama şimdilik göbeğim çıktığında disardan bakilmasina alisamadm hala hayirli cumalar herkeslere
Allah hayirli guzel kapilar acsin canim iss. Bebekler ksmetyle gelir mtlaka bi yol gosterir rabbim. Sen stres yapmamaya bak dualarimz senle. Suan sartlarda kotu ulkede:s tyzemnde ikizleri var 2. Cocuk ikiz olnca 3 oldu kara kara dusunuyolardi bi maasla istnbulda ama gercktn rizkini Allah veriyor yardm ediyor smdi 10 yasina geldiler bileKizlar hakkinizi helal edin. Bir cok sorunum ust uste geldi. Suan beynim durmus durumda. konyadaki butun is umutlari bitti. Esim issiz kaldi tasinicaz burdan en kisa surede. En iyi ihtimal annemin yanina gidicez. biz cocukla kalicaz orda okula yazdiricam ama evimin esyalari nolucak bi fikrimiz yok. Evladimin burdada yuzu gulmedi yine okulunu bitiremeden tasiniyoruz. Gitsek hastane uzak ben naparim onu dusunuyorum. Cikmaza girdim rabbim hayirli kapilar acar insallah su zor gunlerimizde.
Esin patrondan alsa anlicam da patron alip odememis cok kotu bidurm ya hakkiniza girms resmen cocuklarnizin rizki..Aminnn canim. 6 senedir ayni firmadaydi. patronu yuzunden birakti isini. Borc aldi patronu bizden az buz da degildi odemememek icin esimle arasini bozdu resmen. Esimde daha fazla cekemem seni dedi cikti isten.parasini da simdi dogru duzgun alamicak esim. Her turlu zarara soktu. Allaha havale ettim. Rabbim gordu biliyo.
Cok guzel hpsi canim arkadasmda gormstm tablo yapmslar cok ciciydi:) benm yetenegim yok bu konularda arkadasimin annesi battaniye oruyor cok severm bebek orme battaniyesiniEki Görüntüle 2233813 Eki Görüntüle 2233814 Eki Görüntüle 2233815
Böyle sadece kasnaklı kirlenir tablo gibi olan daha mantıklı gibi geliyor. İkizler, kızlar, erkekler için bir sürü var. Ne güzel
Amin canim. Stres yapmadan olmuyor da hayirlisi diyip bekliyorumAllah hayirli guzel kapilar acsin canim iss. Bebekler ksmetyle gelir mtlaka bi yol gosterir rabbim. Sen stres yapmamaya bak dualarimz senle. Suan sartlarda kotu ulkede:s tyzemnde ikizleri var 2. Cocuk ikiz olnca 3 oldu kara kara dusunuyolardi bi maasla istnbulda ama gercktn rizkini Allah veriyor yardm ediyor smdi 10 yasina geldiler bile
Odemelere skisinca patronu esimden borc istemis. esimde senelerdir onla calisiyo guvenmis verdi. Aynen girdi hakkimiza. konyaya geldigimizden beri esimin burnundan getiriyo nede olsa parasi var onda diye surekli kullandi esimi. ses cikaramaz diye. Bi yere kadar enayi yerine konulmak zor geldi parasina da sana da dedi esim birakti isi. Ama helal etmiyorum colugum cocugumla kis gunu herseyi birakip gitmek zorunda kaliyorum Allah sorsun.Esin patrondan alsa anlicam da patron alip odememis cok kotu bidurm ya hakkiniza girms resmen cocuklarnizin rizki..
Canım zor bir süreç Rabbim yardımcınız olsun... Ama şer bildigimizde bile bir hayır vardır... Allah daha güzel kapılar açar inşallahOdemelere skisinca patronu esimden borc istemis. esimde senelerdir onla calisiyo guvenmis verdi. Aynen girdi hakkimiza. konyaya geldigimizden beri esimin burnundan getiriyo nede olsa parasi var onda diye surekli kullandi esimi. ses cikaramaz diye. Bi yere kadar enayi yerine konulmak zor geldi parasina da sana da dedi esim birakti isi. Ama helal etmiyorum colugum cocugumla kis gunu herseyi birakip gitmek zorunda kaliyorum Allah sorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?