Esin iyi niytli dusnms haliyle ama adam deglms karsidaki para isine girmemek lazm insanlara guvn kalmiyo hic gercktn. Yine iyi dayanms sizleri dusndgu icin. Allah goruyor canim mtlaka ciksr ondn bebislerin ne gunahi var kisgunu yapilana bak

Esin iyi niytli dusnms haliyle ama adam deglms karsidaki para isine girmemek lazm insanlara guvn kalmiyo hic gercktn. Yine iyi dayanms sizleri dusndgu icin. Allah goruyor canim mtlaka ciksr ondn bebislerin ne gunahi var kisgunu yapilana bak
Insallah ciksin canim. Beddua etmek istemiyorum etmiyorum da rabbime havale ettim goruyor rabbim sorsun en iyi sekilde. Duzenim dirligim bozulacak yine. Esim surekli biseyler diyo hayirlisi diyip susmaktan baska care gelmiyo elimden.

Hatirladim seni sisknlign vardi cok sanki bebis buyusun yeterki canim biz toparlariz hersy onlsr icin dimi ama❤
Evet canım o şiş olan bendim. Şimdi 5-6 kg alınca dahada şiştim
Insallah ciksin canim. Beddua etmek istemiyorum etmiyorum da rabbime havale ettim goruyor rabbim sorsun en iyi sekilde. Duzenim dirligim bozulacak yine. Esim surekli biseyler diyo hayirlisi diyip susmaktan baska care gelmiyo elimden.
Bir anne içim ne kadar büyük stres. Benim hemen karnın kasılıyor stresli durumlarda, Allah yardımcın olsun bebeklerini korusun

Evet canım o şiş olan bendim. Şimdi 5-6 kg alınca dahada şiştim

Bir anne içim ne kadar büyük stres. Benim hemen karnın kasılıyor stresli durumlarda, Allah yardımcın olsun bebeklerini korusun
Amin canim sagol. Yolculugun ustune denk geldi bu haber belki kasik agrilarimin sebebidir dedigin gibi. Oturup icimi doke doke aglasam belki acilirim da onu da yapamiyorum.

Neyse kizlar hayirlisi rabbimden goruyo duyuyo. Bugun hastaneden testlerimi aldim domz gribi yok cok sukur ama kanda yuksek oranda enfeksiyon cikmis idrar falan temiz. Yine kan verdim dusmus mu bakilacak. Pazartesi alicam sonucu. Nefesim daraliyo diye gogus hast. Bolumune de girdim iki dk ordada tedavi oldum testler yapildi hersey normal dedi doktor. Doktorunda ikiz bebekleri olmus esimden biliyorum normal bebekler buyudukce baski olusur endiselenme dedi.

Rabbim yardımcınız olsun kuzum, inşallah önünüze bir çıkış kapısı açılır. Herşey hallolur. Stres bebeklerini de olumsuz etkiler.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, patronu da Allaha havale et. Kış günü zor, inşallah biran önce atlatırsınız.

Canim hakkinda hayirlisi olsun isallah.

Benim ki sağ sol her yerde hareket ediyor cama tıklar gibi
Günaydın ben gecen ultrasona gittigmde kafasi sol kasigmn olduğu yerdeydi tam genelde kasklarda hissediliyorms zaten bazen kuvvetli hissedilyor bazen az az Allah bilir neler yapiyor içimde kordonu elindeydi geçende anammmm çok tatlılar şimdiden

Benim esimin is yeri kapandi dogumdan bir hafta sonra. Sadece 4 kisi kalacakti. Cok sukur 4 kisiden biride esim oldu. Evime cok yakin is yeri aracla 5 dk. Ordan ciksin istemiyorum. Cunku vardiyali calisiyor. Cocuk hasta oldugunda cagirsam acil yetisir. Birde benim is yerimede 3 dk mesafe. Birlikte gidiyoruz. Allahim herkese yardim etsin

Selam Kızlar. Bende dün kontrole gitmiştim hala ikisine de erkek diyorum birinin bacakları kapalı olsada. Herşey yolunda haftasıyla uyumlu dedi. Çok ayakta kalma dedi dr erken Doğum olmasını istemeyiz dedi

Selam Kızlar. Bende dün kontrole gitmiştim hala ikisine de erkek diyorum birinin bacakları kapalı olsada. Herşey yolunda haftasıyla uyumlu dedi. Çok ayakta kalma dedi dr erken Doğum olmasını istemeyiz dedi
Masallah canim biri net degil miydi senin cinsiyet. Saglikli olsunlar yeter zatn cok ayakta kalinamiyo ve gezilemiyoda vucut sinyali veriyo hemen:)) Yuruyusude agir yapma demsti dr uzun yuruys onermedi. Ben gezmeyi cok severim nirmalde smdi bikac magazada tikaniyorm bebeklere bisielr bakarken hicbisi alamadim daha begenemedm az gzmyle olmuo:)

Maşallah canım saglıkla gelsinler bebişler. :)
Hayırlısı olsun canım, bende 2 gündür çok yoruldum. Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin
C cantanem
Orkide_sever
hilal1907
laiyka canlar 2018 ekim tup bebek hamisleri burda toplanmış bakıyorum beni hatrladniz insalah bende katıldım aranıza :)
Maşallah canım, hoş geldin. Hatırlamaz mıyım :) kür yapıyordun, sperm testi sonucuna ağlıyordun boşuna :)) rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…