Esin iyi niytli dusnms haliyle ama adam deglms karsidaki para isine girmemek lazm insanlara guvn kalmiyo hic gercktn. Yine iyi dayanms sizleri dusndgu icin. Allah goruyor canim mtlaka ciksr ondn bebislerin ne gunahi var kisgunu yapilana bakOdemelere skisinca patronu esimden borc istemis. esimde senelerdir onla calisiyo guvenmis verdi. Aynen girdi hakkimiza. konyaya geldigimizden beri esimin burnundan getiriyo nede olsa parasi var onda diye surekli kullandi esimi. ses cikaramaz diye. Bi yere kadar enayi yerine konulmak zor geldi parasina da sana da dedi esim birakti isi. Ama helal etmiyorum colugum cocugumla kis gunu herseyi birakip gitmek zorunda kaliyorum Allah sorsun.
Insallah canimCanım zor bir süreç Rabbim yardımcınız olsun... Ama şer bildigimizde bile bir hayır vardır... Allah daha güzel kapılar açar inşallah
Insallah ciksin canim. Beddua etmek istemiyorum etmiyorum da rabbime havale ettim goruyor rabbim sorsun en iyi sekilde. Duzenim dirligim bozulacak yine. Esim surekli biseyler diyo hayirlisi diyip susmaktan baska care gelmiyo elimden.Esin iyi niytli dusnms haliyle ama adam deglms karsidaki para isine girmemek lazm insanlara guvn kalmiyo hic gercktn. Yine iyi dayanms sizleri dusndgu icin. Allah goruyor canim mtlaka ciksr ondn bebislerin ne gunahi var kisgunu yapilana bak
Evet canım o şiş olan bendim. Şimdi 5-6 kg alınca dahada şiştimHatirladim seni sisknlign vardi cok sankibebis buyusun yeterki canim biz toparlariz hersy onlsr icin dimi ama❤
Bir anne içim ne kadar büyük stres. Benim hemen karnın kasılıyor stresli durumlarda, Allah yardımcın olsun bebeklerini korusunInsallah ciksin canim. Beddua etmek istemiyorum etmiyorum da rabbime havale ettim goruyor rabbim sorsun en iyi sekilde. Duzenim dirligim bozulacak yine. Esim surekli biseyler diyo hayirlisi diyip susmaktan baska care gelmiyo elimden.
Amin canim sagol. Yolculugun ustune denk geldi bu haber belki kasik agrilarimin sebebidir dedigin gibi. Oturup icimi doke doke aglasam belki acilirim da onu da yapamiyorum.Evet canım o şiş olan bendim. Şimdi 5-6 kg alınca dahada şiştim
Bir anne içim ne kadar büyük stres. Benim hemen karnın kasılıyor stresli durumlarda, Allah yardımcın olsun bebeklerini korusun
Rabbim yardımcınız olsun kuzum, inşallah önünüze bir çıkış kapısı açılır. Herşey hallolur. Stres bebeklerini de olumsuz etkiler.Kizlar hakkinizi helal edin. Bir cok sorunum ust uste geldi. Suan beynim durmus durumda. konyadaki butun is umutlari bitti. Esim issiz kaldi tasinicaz burdan en kisa surede. En iyi ihtimal annemin yanina gidicez. biz cocukla kalicaz orda okula yazdiricam ama evimin esyalari nolucak bi fikrimiz yok. Evladimin burdada yuzu gulmedi yine okulunu bitiremeden tasiniyoruz. Gitsek hastane uzak ben naparim onu dusunuyorum. Cikmaza girdim rabbim hayirli kapilar acar insallah su zor gunlerimizde.
GünaydınGünaydın cici anneler
Oğluşumun tekmeleriyle uyanmak ne güzel
Benim ki sağ sol her yerde hareket ediyorGünaydıııın. Bizimki yavaş hala, arada hissediyorum oda alt kasığımda, heralde ayakları aşağıda
Canim hakkinda hayirlisi olsun isallah.Odemelere skisinca patronu esimden borc istemis. esimde senelerdir onla calisiyo guvenmis verdi. Aynen girdi hakkimiza. konyaya geldigimizden beri esimin burnundan getiriyo nede olsa parasi var onda diye surekli kullandi esimi. ses cikaramaz diye. Bi yere kadar enayi yerine konulmak zor geldi parasina da sana da dedi esim birakti isi. Ama helal etmiyorum colugum cocugumla kis gunu herseyi birakip gitmek zorunda kaliyorum Allah sorsun.
Günaydın ben gecen ultrasona gittigmde kafasi sol kasigmn olduğu yerdeydi tam genelde kasklarda hissediliyorms zaten bazen kuvvetli hissedilyor bazen az azBenim ki sağ sol her yerde hareket ediyorcama tıklar gibi
Benim esimin is yeri kapandi dogumdan bir hafta sonra. Sadece 4 kisi kalacakti. Cok sukur 4 kisiden biride esim oldu. Evime cok yakin is yeri aracla 5 dk. Ordan ciksin istemiyorum. Cunku vardiyali calisiyor. Cocuk hasta oldugunda cagirsam acil yetisir. Birde benim is yerimede 3 dk mesafe. Birlikte gidiyoruz. Allahim herkese yardim etsinInsallah ciksin canim. Beddua etmek istemiyorum etmiyorum da rabbime havale ettim goruyor rabbim sorsun en iyi sekilde. Duzenim dirligim bozulacak yine. Esim surekli biseyler diyo hayirlisi diyip susmaktan baska care gelmiyo elimden.
Masallah canimSelam Kızlar. Bende dün kontrole gitmiştim hala ikisine de erkek diyorum birinin bacakları kapalı olsada. Herşey yolunda haftasıyla uyumlu dedi. Çok ayakta kalma dedi dr erken Doğum olmasını istemeyiz dedi
Ay ay ay çok sevindiiiim ne kadarlık olduC cantanem
Orkide_sever
hilal1907
laiyka canlar 2018 ekim tup bebek hamisleri burda toplanmış bakıyorum beni hatrladniz insalah bende katıldım aranıza :)
Hatirladim canimmm. Hayirli olsun insallahhhC cantanem
Orkide_sever
hilal1907
laiyka canlar 2018 ekim tup bebek hamisleri burda toplanmış bakıyorum beni hatrladniz insalah bende katıldım aranıza :)
Maşallah canım saglıkla gelsinler bebişler. :)Günaydın ben gecen ultrasona gittigmde kafasi sol kasigmn olduğu yerdeydi tam genelde kasklarda hissediliyorms zaten bazen kuvvetli hissedilyor bazen az azAllah bilir neler yapiyor içimde kordonu elindeydi geçende anammmm çok tatlılar şimdiden
Hayırlısı olsun canım, bende 2 gündür çok yoruldum. Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de göstersinSelam Kızlar. Bende dün kontrole gitmiştim hala ikisine de erkek diyorum birinin bacakları kapalı olsada. Herşey yolunda haftasıyla uyumlu dedi. Çok ayakta kalma dedi dr erken Doğum olmasını istemeyiz dedi
Maşallah canım, hoş geldin. Hatırlamaz mıyım :) kür yapıyordun, sperm testi sonucuna ağlıyordun boşuna :)) rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Çok sevindimC cantanem
Orkide_sever
hilal1907
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?