Ayy valla sorma ablam elhamdulillah bende katıldım aranıza :)

Yalnız kızlar birey soracam ben hamileliği öğrenene kadar bacak ağrısı çok hafif bel ve kasık ağrım vardı ama şimdiki haftada sadece mide bulanti kusma ve kokuya.karşı hassasiyet var korkuyirum inşallah bi sorun.yoktr

Kizlar esimle burdaki ssk hastanesine bayildik. Kalabalik evet ama cok doktor var ve hemen sira geliyor. Her katta 4 5 tane makine var hemen sira alabiliyorsun. Ozel de daha cok bekliyoruz. Pazartesi kadin doguma gorunup perinatologa gondermesini isticem. Doktor yonlendirmedikce gidilemiyomus ssk da. Tasinmadan once bebislerime genis kapsamli bakiticam hemde cinsiyetleri hakkinda bisey der belki. Annem surekli soruyo. Doktora istanbula gidicem alisveris yapmaya soyle dicekmisim. Goremedigi seyi nasil soylesin anne diyorum anlamiyo. En azindan perinatolog daha uzun sure bakarda gorur belki.

Ayy valla sorma ablam elhamdulillah bende katıldım aranıza :)
Çok şükür canım, saglıkla devam etsin inşallah. Bilgilerini eklede seni de listeye ekleyeyim :)
O kadar olacak :) içerde bir canlı gelişiyor. Benim şuanda ağrımayan yerim yok
İyi düşünmüşsün canım, inşallah bir sorun çıkmaz. Annen niye acele ediyor ki, illaki öğreneceksiniz
Perinatolog ne oluyor aceba
Perinatoloji, gebelik dönemi esnasında hem anne hem de bebeğin sağlığı ile ilgilenen bilim dalıdır. Yurtdışında kadın hastalıkları ve doğum uzmalığı üzerine yapılan bir üst ihtisastır. Amaç gebelik dönemindeki riskli durumları belirlemek ve buna göre gebelik takibini ve gerekli tedaviyi planlamaktır

Canim ya allah iyi yollar cikarsin karsina bende benzer durumdayim biliyosun esim bugun isyeri ile konustu biz de kesin gidiyoruz 1 ay a falan

Biseyler mi hazirlicak cozemedim valla. O doktor uzun sure baksa gorur bastan savma bakiyo kesin falan diyo. Hos ogrensem de soylemeyi dusunmuyorum anneme. Agzinda bakla islanmaz. Koye bi gittim herkes hayirli olsun ikizin varmis diyo. Kizdim anneme tamam hamile de istiyosan ikizmis tekmis kimene bilmelerine gerek mi vardi dedim. 8. Ve 9. Torunu olacak hala torun meraki var bi istah anlatiyo herkese. Esimin tarafida oyle ablasina soylemisti bi tek. teyzelerinden abisine kadar herkes duymus. Gecende abisi mesaj atmis bisey icin. Cocuklarin cinsiyetlerini sormus. Ben bu kadar merak etmiyorum saglikli olsunlar erken dogurmayayim diye dua ediyorum.

Canim ya allah iyi yollar cikarsin karsina bende benzer durumdayim biliyosun esim bugun isyeri ile konustu biz de kesin gidiyoruz 1 ay a falan
Amin canim sizinde hakkinizda hayirlisi olsun. Aynen esim kirayla cocugun okul taksidini yeni yatirmisti gunu gelene kadar duralim idare edelim dedi. Daha annemlere bisey diyemedim biz gelicez diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…