ultrason, toplum arasında genellikle 3 boyutlu veya 4 boyutlu ultrasonografilerle karıştırılabiliyor. Hâlbuki bu ayrıntılı ultrasonografide önemli olan cihazın fonksiyonelliği değildir. Önemli olan hekimin alanında deneyimli olması ve anne adayı hakkında detaylı bir kontrol yapabilmesidir. Gebeliğin genel takibi kadın doğum hekimleri ve perinatoloji uzmanları tarafından yapılırken ayrıntılı ultrason kontrolü, alanında deneyimli bir radyolog tarafından gerçekleştirilmelidir. Günaydın annisler 10 gün sonra falan ayrintiliya giricem simdi kafam karisti benim dotkorm radyologa yönlendirdi beni perinatolog dedim ? Yok dedi radyolog bakacak ikisi aynı şey mi ya kızlar anlamadım?

Bende bilmiyorum canim. Aman aman ayrintili baktirmak degil benim amacim genel olcumleri yapilsin cinsiyet soylensin yeter. Durumlarinin genel olarak iyi oldugunu bileyim icim rahat etsin.

Bende bilmiyorum canim. Aman aman ayrintili baktirmak degil benim amacim genel olcumleri yapilsin cinsiyet soylensin yeter. Durumlarinin genel olarak iyi oldugunu bileyim icim rahat etsin.
Bu sefer net olur kesin seninkinin cinsiyeti allahm saglikla gondersin yeter insanlar bizden daha meraklı Cidden her asamayidaa bilip soruyorlar keşke hamile olduğumuzu kimse bilmese vallahi bazen daraliyorm insanlardan en yakınlarımdan bile

Geçmiş olsun canım inşallah bisey çıkmaz
Sağlık olsun üzme kendini iş de olur ev de olur elbet yoluna girer
Günaydıııın. Bizimki yavaş hala, arada hissediyorum oda alt kasığımda, heralde ayakları aşağıda
Ya dün kontrolde doktor sordu bana biseyler hissediyom ama bebek mi gaz mi bilmiyom dedim
Webde de aynen 18-19 hafta için hissedilir ama karıştıra da bilir 20 de kesin hissetmezler başlar diyor hadi inşallah bu duyguyu da tadariz
Sabah ac karna gittim 1 kilo verdim sandı saf adam
20.hafta için detaylı ultrason perinatolog a yönlendirdi ilk kez ben baktım bi de başka göz baksın dedi
Selam Kızlar. Bende dün kontrole gitmiştim hala ikisine de erkek diyorum birinin bacakları kapalı olsada. Herşey yolunda haftasıyla uyumlu dedi. Çok ayakta kalma dedi dr erken Doğum olmasını istemeyiz dedi
Maşallah canım

Gunaudinlar kzlar❤ yeni arkadasmz hosgeldn gozun aydin. Missfrlktym bnde kzlar yatili. Kraftta %28 indrm vsrm bugun e bebekte. Ben kraftn kendi sitesnde de gordm subata ozel. Benm begendgm ikiz arabasi da indrme girms erken olck ama 550 tl kadr fiysti inmsken almayi dusunuyoruz paylasaym dedim aklinzda olsun:))

Cantanem anlatmis kuzum. Ben hala tup bebek doktoruma devam ediyorum ozel oldugu icin ne yazdigi recete ssk tarafindan karsilaniyo ne bi yere yonlendirebiliyor. Doktor olarak memnunum ama daha genis kapsamli bakilmasini istiyorum bebislere
Aynen bende tup bebek doktoruma gidiyorum hala dediğin gibi aynen bende o konuda sıkıntı çekiyorum sürekli yazdrmak zorunda kaliyorm bu anlatılan perinatolog nasıl bulabilrzki

Sağol canm hosbuldum

200 bin sperm sayisi hareket 0 morfoloji 0 esimin
Benim 1 tup tıkalı polip alindi ilk deneme yaş 22 :) en genç ben miyim aceba :)))

Aynı şey değil canim. Perinatolog riskli gebeliklere bakıyor , Allah korusun doktor bebeğinde anormal bir durum olduğunu dusunurse yönlendirip detaylı inceleme istiyor. Radyolog ise her gebeye yapılan klasik ayrıntılı ultrasonu yapıyor. 15-20-30 dk falan sürebilir doktora kalmış bir durum. Her türlü kan akışı , iç organlar çok detaylı bakılıyor . 22.haftada yaptırdım ben

Bu arada sadece işini sağlama almak amacıyla da perinatolog a yönlendirme yapabilir doktorlar malum biz tüp bebek gebeleri kıymetli bebek taşıyor diye geçiyoruz . Ama ben hiç yonlendirilmedim

Benim annemde aynı, varsın söylesin. Nede olsa gizlenecek bişey değil. Sonuçta öğrenecekler :)
200 bin sperm sayisi hareket 0 morfoloji 0 esimin
Benim 1 tup tıkalı polip alindi ilk deneme yaş 22 :) en genç ben miyim aceba :)))
Tamam canım, ekliyorum. Evet, en genç sensin. Bende ilk anne olduğumda 23 yaşındaydım, artık 27 ye gireceğim

Canım listeye beni de ekler misin? 32 yaşındayım çikolata kisti sebebiyle gebe kalamadım ama normal gebelik le bir kızım var (6 yaşında ) ilk tüp bebek denemem yarın kalp atışını duymak için gideceğim

Çok tesekkur ederim canım aydinlandm suan bu konuda fikrim yoktu pek

Ayy Allah sağlıkla kucağımıza da almayi nasip eder isteyen herkese de nasip eder insallahhh

Çok tesekkur ederim canım aydinlandm suan bu konuda fikrim yoktu pek
Ne demek canım kafana takılan birşey varsa sor lütfen..
Bu arada eşine soyle sen ayrıntılı da iken telefonunu hazır Edip çekim yapsın . Bebişi renkli görmek çok güzel oluyor :) bizimki gulumsemisti ama çekim yapamadık tecrubesizlik iste

Şimdilik yapmicam canm hoş bilmiyorum yapmayı da
niye canım, ben sana öğretirim
Yukarıdan kişisel bilgilerine gireceksin. O sayfayı kaydırınca hamilelik takvimi yazıyor. Onun altında hesaplayıcı var, son adet tarihinden hesaplayıp, çıkan tarihi hamilelik takvimi yazan yere kodlayacaksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…