Şimdilik beni bazı takip edenler var canm bırakıyorum braz Merk ta kalsinlar takvimi oyüzden yapmiyorum

Açıkcası ben radyolog istemem, doktorumda hep perinatolog dedi iki gebeliğimde de. Birisi çoluk çocuk bebek yetişkinin tüm organlarına bakıyor( karaciğer fırık mide barsak rahim karın doku kist vs) ama diğeri yani perinatolog yalnız anne ve bebekle ilgileniyor. Perinatolog sürekli gebe kadına bakıyor radyolog tüm hastalara, bu nedenle ben perinatologun işinde daha deneyimli olduğunu düşünüyorum.

Yaa hiç sorma bende gıcık oluyorum bir yararları olmaz ararlar haftalık dedikoduyu alıp öğüt verip kapatırlar, sonrada kendi aralarında konuşurlar. İnsanlara gezicek kapı konuşulacak insan lazım.

Perinatolog iyidir, bende bir iki gündür daha net hissediyorum. 6 kilo olmuş bende, kendimi tutamıyorum iştahım çok açık.

Aynen bende tup bebek doktoruma gidiyorum hala dediğin gibi aynen bende o konuda sıkıntı çekiyorum sürekli yazdrmak zorunda kaliyorm bu anlatılan perinatolog nasıl bulabilrzki
Canım tüp bebek doktoruna sgk anlaşmalı bir yerdeyse sgk kaydı açtığında e-reçete yazabilir.

Ayrıntılıda zaten sana tüm çekimleri ölçümleri içeren cd veriyor hoca. Bir iki ultrason çıktısıyla birlikte.

Ben özelde yaptırmama rağmen sadece rapor ve foto verdi doktor yani cd mız yok maalesef , her hastanenin işleyişi farklı büyük ihtimalle

Doktorumla konustum zaten eğer bi sıkınti görürse perinatologa yönlendirme olacakmış ilk gebeligim zaten inşallah da gerek kalmaz bizler ne güzel dogmusz ne ayrintisi ne ultrasonu ama artık herşey hastalık bi sürü seyler çıkıyor kişiden kisiyede değişir bence bu ayrintili ultrason işi bakan kişi onemli yani ben açıkcasi çok istemyorm ama mecbur yaptıriliyor bişey varsa onceden müdahale olsun diye allahm kötü bişey gostermesnde bakanda görmez zaten allahn izniyle sağlıkla gelsinler

Kizlar selam ilk alisverisimizi yaptik biryerden baslamak lazimdi saglicakla gelsnler insskampanyali donemleri kacirmadik:) araba siparisini de verdim bugun
Ay canımm güle güle kullansın. Bişey almak için 28i beklicem ben. Ama bu hafta yelek örmeye başlarım heralde

Bu aylar için ayda 1-1,5 'ün üzerinde alma dedi inşallah dedim doğum tarihi yaklaşık bizle aynı kuzenim var tam bu zaman fotoğrafı var benden karinli görünüyo 12 kilo aldım diyo hala umudumuz var yani
Ya ben tedavide zaten 2 kilo aldım çok etkileniyo benim bunyem hormonlardan
Regl dönemi bile 2 kilo alan biriydim
Kusma filan olmadı hiç ondan aldım ben 5 kilo mide yanmamdan dolayı aşırı yiyemiyom o frenliyo beni normalde bu yemeye ben kilo verirdim
Illa problem olduğunda değildir heralde çünkü benim doktorum ben ayrıntılı baktım bi problem görmedim bir de başka göz baksın diye perinatolog a ayrıntılı ultrason yönlendirdi eğer isterse endişelenme yani
Kizlar selam ilk alisverisimizi yaptik biryerden baslamak lazimdi saglicakla gelsnler insskampanyali donemleri kacirmadik:) araba siparisini de verdim bugun
Hayırlı olsun canım çok tatlılar ikizlerın giyeceğini düşününce daha bi tatlı geliyo goze

Ay canımm güle güle kullansın. Bişey almak için 28i beklicem ben. Ama bu hafta yelek örmeye başlarım heralde
Sagol canim benim. Uzun sureli gezemiyorm malesf ya sonlara birakamicm hayirlisi artik bebeklerimizi rabbim korusun ay neguzel biliyorsan kendi el emegin harika olur❤

Sagolasn canim dimi ah neler var:) yelekleri topladi kaynanam alalim bunlari diye herseyi alasi geldi ilk torun heyecani

Özel hastane cnm olur mu aceba

Beni de ekler misiniz? Yaş 29, 5.deneme, sebep çikolata kistleri, cinsiyet belli değil, tahmini doğum tarihi 18.09.2019

Ayy masallah gule gule kullansin insallah. Bende bugun e-bebekteki zibin indiriminden faydalanayim dedim koca engeline takildim. Doktor 25.haftadan sonra alisveris yap demisti aldirmadi yaa bana zibin

Sagolasn canim dimi ah neler var:) yelekleri topladi kaynanam alalim bunlari diye herseyi alasi geldi ilk torun heyecani
Ay ne iyi kaynanaymis o keşke bizimkisi de öyle olsa annemi zor tutuyor ben biseyler almak istiyo ben de totem yaptım sanki bekletiyom
Meriç Egeyi merak eden yok
olmaz mi nasilsiniz ana ogul?

masallah canım ne guzel kaynanin kiymetini bil bende annemi tutamiyorm nerdeyse kunseyini kupesini alacak zor durdurdm gecen gun kayinvalidemi sorarsan kendisi etkisiz eleman şuan halbuki çocuk olsun diye içimzii yiyip kemirende oydu insan işte anlamak cok güç bazen uzaktan sevmelik istediler demek bebegi

KuZum hangi ikiz arabasını diyorsun

mrb arkadaşlar ben grip oldum sürekli hapsurup duruyorum, burnum tıkanmış akıyor sürekli burnum, nane limon içtim bi sakıncası olmaz demi, yada önerdiğiniz birsy var mi

mrb arkadaşlar ben grip oldum sürekli hapsurup duruyorum, burnum tıkanmış akıyor sürekli burnum, nane limon içtim bi sakıncası olmaz demi, yada önerdiğiniz birsy var mi
Gecmis olsum canim doktoruna soyle mutlaka. Ona gore ilac verebilir. Bol su tavuk suyu corba ic yat dinlen. Biran once atlatmaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…