Şimdilik beni bazı takip edenler var canm bırakıyorum braz Merk ta kalsinlar takvimi oyüzden yapmiyorumniye canım, ben sana öğretirim
Yukarıdan kişisel bilgilerine gireceksin. O sayfayı kaydırınca hamilelik takvimi yazıyor. Onun altında hesaplayıcı var, son adet tarihinden hesaplayıp, çıkan tarihi hamilelik takvimi yazan yere kodlayacaksın :)
Tamam canım, diger bilgilerin yazıyorŞimdilik beni bazı takip edenler var canm bırakıyorum braz Merk ta kalsinlar takvimi oyüzden yapmiyorum
ultrason, toplum arasında genellikle 3 boyutlu veya 4 boyutlu ultrasonografilerle karıştırılabiliyor. Hâlbuki bu ayrıntılı ultrasonografide önemli olan cihazın fonksiyonelliği değildir. Önemli olan hekimin alanında deneyimli olması ve anne adayı hakkında detaylı bir kontrol yapabilmesidir. Gebeliğin genel takibi kadın doğum hekimleri ve perinatoloji uzmanları tarafından yapılırken ayrıntılı ultrason kontrolü, alanında deneyimli bir radyolog tarafından gerçekleştirilmelidir. Günaydın annisler10 gün sonra falan ayrintiliya giricem simdi kafam karisti benim dotkorm radyologa yönlendirdi beni perinatolog dedim ? Yok dedi radyolog bakacak ikisi aynı şey mi ya kızlar anlamadım?
Yaa hiç sorma bende gıcık oluyorum bir yararları olmaz ararlar haftalık dedikoduyu alıp öğüt verip kapatırlar, sonrada kendi aralarında konuşurlar. İnsanlara gezicek kapı konuşulacak insan lazım.sefer net olur kesin seninkinin cinsiyeti allahm saglikla gondersin yeter insanlar bizden daha meraklı Cidden her asamayidaa bilip soruyorlar keşke hamile olduğumuzu kimse bilmesevallahi bazen daraliyorm insanlardan en yakınlarımdan bile
Perinatolog iyidir, bende bir iki gündür daha net hissediyorum. 6 kilo olmuş bende, kendimi tutamıyorum iştahım çok açık.Geçmiş olsun canım inşallah bisey çıkmaz
Sağlık olsun üzme kendini iş de olur ev de olur elbet yoluna girer
Ya dün kontrolde doktor sordu bana biseyler hissediyom ama bebek mi gaz mi bilmiyom dedim
Webde de aynen 18-19 hafta için hissedilir ama karıştıra da bilir 20 de kesin hissetmezler başlar diyor hadi inşallah bu duyguyu da tadariz
Sabah ac karna gittim 1 kilo verdim sandı saf adam
20.hafta için detaylı ultrason perinatolog a yönlendirdi ilk kez ben baktım bi de başka göz baksın dedi
Maşallah canım
Canım tüp bebek doktoruna sgk anlaşmalı bir yerdeyse sgk kaydı açtığında e-reçete yazabilir.Aynen bende tup bebek doktoruma gidiyorum hala dediğin gibi aynen bende o konuda sıkıntı çekiyorum sürekli yazdrmak zorunda kaliyorm bu anlatılan perinatolog nasıl bulabilrzki
Ayrıntılıda zaten sana tüm çekimleri ölçümleri içeren cd veriyor hoca. Bir iki ultrason çıktısıyla birlikte.Ne demek canım kafana takılan birşey varsa sor lütfen..
Bu arada eşine soyle sen ayrıntılı da iken telefonunu hazır Edip çekim yapsın . Bebişi renkli görmek çok güzel oluyor :) bizimki gulumsemisti ama çekim yapamadık tecrubesizlik iste
Ben özelde yaptırmama rağmen sadece rapor ve foto verdi doktor yani cd mız yok maalesef , her hastanenin işleyişi farklı büyük ihtimalleAçıkcası ben radyolog istemem, doktorumda hep perinatolog dedi iki gebeliğimde de. Birisi çoluk çocuk bebek yetişkinin tüm organlarına bakıyor( karaciğer fırık mide barsak rahim karın doku kist vs) ama diğeri yani perinatolog yalnız anne ve bebekle ilgileniyor. Perinatolog sürekli gebe kadına bakıyor radyolog tüm hastalara, bu nedenle ben perinatologun işinde daha deneyimli olduğunu düşünüyorum.
Yaa hiç sorma bende gıcık oluyorum bir yararları olmaz ararlar haftalık dedikoduyu alıp öğüt verip kapatırlar, sonrada kendi aralarında konuşurlar. İnsanlara gezicek kapı konuşulacak insan lazım.
Perinatolog iyidir, bende bir iki gündür daha net hissediyorum. 6 kilo olmuş bende, kendimi tutamıyorum iştahım çok açık.
Canım tüp bebek doktoruna sgk anlaşmalı bir yerdeyse sgk kaydı açtığında e-reçete yazabilir.
Ayrıntılıda zaten sana tüm çekimleri ölçümleri içeren cd veriyor hoca. Bir iki ultrason çıktısıyla birlikte.
Doktorumla konustum zaten eğer bi sıkınti görürse perinatologa yönlendirme olacakmış ilk gebeligim zaten inşallah da gerek kalmaz bizler ne güzel dogmusz ne ayrintisi ne ultrasonu ama artık herşey hastalık bi sürü seyler çıkıyor kişiden kisiyede değişir bence bu ayrintili ultrason işi bakan kişi onemli yani ben açıkcasi çok istemyorm ama mecbur yaptıriliyor bişey varsa onceden müdahale olsun diye allahm kötü bişey gostermesnde bakanda görmez zaten allahn izniyle sağlıkla gelsinlerAçıkcası ben radyolog istemem, doktorumda hep perinatolog dedi iki gebeliğimde de. Birisi çoluk çocuk bebek yetişkinin tüm organlarına bakıyor( karaciğer fırık mide barsak rahim karın doku kist vs) ama diğeri yani perinatolog yalnız anne ve bebekle ilgileniyor. Perinatolog sürekli gebe kadına bakıyor radyolog tüm hastalara, bu nedenle ben perinatologun işinde daha deneyimli olduğunu düşünüyorum.
Yaa hiç sorma bende gıcık oluyorum bir yararları olmaz ararlar haftalık dedikoduyu alıp öğüt verip kapatırlar, sonrada kendi aralarında konuşurlar. İnsanlara gezicek kapı konuşulacak insan lazım.
Perinatolog iyidir, bende bir iki gündür daha net hissediyorum. 6 kilo olmuş bende, kendimi tutamıyorum iştahım çok açık.
Canım tüp bebek doktoruna sgk anlaşmalı bir yerdeyse sgk kaydı açtığında e-reçete yazabilir.
Ayrıntılıda zaten sana tüm çekimleri ölçümleri içeren cd veriyor hoca. Bir iki ultrason çıktısıyla birlikte.
Ay canımm güle güle kullansın. Bişey almak için 28i beklicem ben. Ama bu hafta yelek örmeye başlarım heraldeKizlar selam ilk alisverisimizi yaptik biryerden baslamak lazimdi saglicakla gelsnler insskampanyali donemleri kacirmadik:) araba siparisini de verdim bugun
Bu aylar için ayda 1-1,5 'ün üzerinde alma dedi inşallah dedimAçıkcası ben radyolog istemem, doktorumda hep perinatolog dedi iki gebeliğimde de. Birisi çoluk çocuk bebek yetişkinin tüm organlarına bakıyor( karaciğer fırık mide barsak rahim karın doku kist vs) ama diğeri yani perinatolog yalnız anne ve bebekle ilgileniyor. Perinatolog sürekli gebe kadına bakıyor radyolog tüm hastalara, bu nedenle ben perinatologun işinde daha deneyimli olduğunu düşünüyorum.
Illa problem olduğunda değildir heralde çünkü benim doktorum ben ayrıntılı baktım bi problem görmedim bir de başka göz baksın diye perinatolog a ayrıntılı ultrason yönlendirdi eğer isterse endişelenme yaniDoktorumla konustum zaten eğer bi sıkınti görürse perinatologa yönlendirme olacakmış ilk gebeligim zaten inşallah da gerek kalmaz bizler ne güzel dogmusz ne ayrintisi ne ultrasonu ama artık herşey hastalık bi sürü seyler çıkıyor kişiden kisiyede değişir bence bu ayrintili ultrason işi bakan kişi onemli yani ben açıkcasi çok istemyorm ama mecbur yaptıriliyor bişey varsa onceden müdahale olsun diye allahm kötü bişey gostermesnde bakanda görmez zaten allahn izniyle sağlıkla gelsinler
Hayırlı olsun canım çok tatlılar ikizlerın giyeceğini düşününce daha bi tatlı geliyo gozeKizlar selam ilk alisverisimizi yaptik biryerden baslamak lazimdi saglicakla gelsnler insskampanyali donemleri kacirmadik:) araba siparisini de verdim bugun
Sagol canim benim. Uzun sureli gezemiyorm malesf ya sonlara birakamicm hayirlisi artik bebeklerimizi rabbim korusunAy canımm güle güle kullansın. Bişey almak için 28i beklicem ben. Ama bu hafta yelek örmeye başlarım heralde
Sagolasn canim dimi ah neler var:) yelekleri topladi kaynanam alalim bunlari diye herseyi alasi geldi ilk torun heyecaniBu aylar için ayda 1-1,5 'ün üzerinde alma dedi inşallah dedimdoğum tarihi yaklaşık bizle aynı kuzenim var tam bu zaman fotoğrafı var benden karinli görünüyo 12 kilo aldım diyo hala umudumuz var yani
Ya ben tedavide zaten 2 kilo aldım çok etkileniyo benim bunyem hormonlardan
Regl dönemi bile 2 kilo alan biriydim
Kusma filan olmadı hiç ondan aldım ben 5 kilo mide yanmamdan dolayı aşırı yiyemiyom o frenliyo beni normalde bu yemeye ben kilo verirdim
Illa problem olduğunda değildir heralde çünkü benim doktorum ben ayrıntılı baktım bi problem görmedim bir de başka göz baksın diye perinatolog a ayrıntılı ultrason yönlendirdi eğer isterse endişelenme yani
Hayırlı olsun canım çok tatlılar ikizlerın giyeceğini düşününce daha bi tatlı geliyo goze
Özel hastane cnm olur mu acebaAçıkcası ben radyolog istemem, doktorumda hep perinatolog dedi iki gebeliğimde de. Birisi çoluk çocuk bebek yetişkinin tüm organlarına bakıyor( karaciğer fırık mide barsak rahim karın doku kist vs) ama diğeri yani perinatolog yalnız anne ve bebekle ilgileniyor. Perinatolog sürekli gebe kadına bakıyor radyolog tüm hastalara, bu nedenle ben perinatologun işinde daha deneyimli olduğunu düşünüyorum.
Beni de ekler misiniz? Yaş 29, 5.deneme, sebep çikolata kistleri, cinsiyet belli değil, tahmini doğum tarihi 18.09.2019Herkese merhaba
Tüp bebekle 2015 de 1 evladım oldu.
Şimdi Allah izin verirse kardeşi de geliyor.
Oğlum 2. Tüp bebek denemesinde, şimdiki ilk denemede oldu, cok şükür.
26 yaşındayım, sebebi esimde Sperm azlığı ve morfoloji sorunu var.
9. Gün kan testi 141.3
11. Gün kan değeri 306.4 çıktı
10 gün sonra kese muayenesi olacak.
Ilac olarak progestan kapsül (fitil şeklinde kullanıyorum) 12. Haftaya kadar.
Clexane iğne 5. Aya kadar devam
Sizlerde gelin doğuma kadar beraber vakit geçirelim, birbirimize yardımcı olalım.
[td][td][td][td][td][td][td][td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td]
üye adı yaş sebebi kaçıncı deneme cinsiyet Tahmini doğum tarihi gve 29 sperm azlığı 1. Deneme erkek 19.01.2019 @Brave and beautiful 34 sebepsiz infertilite 2.deneme kız 16.02.2019 begonyas 25 sperm azlığı ve morfoloji sorunu 1.deneme erkek 06.04.2019 @natalia01 32 sperm azlığı +tüp tıkanıklığı 2 deneme negatif 3.deneme pozitif Kız 10.04.2019 @Asli-yldz-06 37 sol tüp tıkalı ve sperm azlığı hareketsizliği 1.deneme erkek 18.05.2019 @victoryvivi 38 Sperm azlığı ve morfoloji 1.deneme .... 08.06.2019 @takucum 29 sebesiz infertilite 1.denemeden 1 çocuğu var 2.deneme ... 12.06.2019 A Annelig 25 çikolata kisti ve morfoloji 1.deneme kız 01.07.2019 @Toprakduru 32 sebepsiz infertilite 1.deneme Erkek 04.07.2019 C A N O @Melusina22 33 sebepsiz infertilite 1.deneme Kız 24.07.2019 Orkide_sever 26 sebepsiz infertilite normal yolla 1 oğlu var. 1.deneme .... 26.07.2019 beyazyaka 36 sebepsiz infertilite 2.deneme Kız 12.07.2019 @Saye- 34 pko 4.deneme ikiz+erkek 13.07.2019 @Tyt82 35 çikolata kisti 1. deneme .... 26.07.2019 @Umut kadar 30 .... 2.deneme .... 23.07.2019 @Night82 36 erkek infertilite 1.deneme . ... 29.07.2019 @Ecino 26 sebepsiz infertilite 1.deneme Erkek 29.07.2019 @Arz123 37 Sperm azlığı 1.denemede 4 yaşında oğlu var. 3.deneme
[td]......17.07.2019 @Tuana 1892 32 sebesiz infertilite 2.deneme ... ... @Barnimm 34 ileri hareket ve morfoloji bozukluğu ilk denemeden bir kızı var, 3.deneme ... 17.08. 2019 @smsnbbk ... erkek infertilitesi 2.deneme ... 01.09.2019 @Videsupra 28 1.deneme sebepsiz infertilite .... ... M Mk123 27 tüp tıkanıklığı 1.deneme ... 05.09.2019 @erzurumlu25en 32 azosperm 5.deneme ... .. 08.2019 @Islaksu34 [td][td][td][td][td][td][td] [td][td][td]
[tr]
[tr]
C A N O C A N O [/td]
[td] 36 [/td]
[td] tüp yokluğu [/td]
[td] 2.deneme [/td]
[td]Erkek[/td]
[td]16.07.2019 [/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[/td] [td]
[tr]
[tr]
[td] 25 [/td]
[td] Sperm azlığı ve morfoloji [/td]
[td] 3.deneme [/td]
[td]Erkek[/td]
[td] 09.07.2019 [/td]
[tr]
[td] @Bebitoma_yolculuk [/td]
[td] 27[/td]
[td] hipo[/td]
[td]3.deneme [/td]
[td]... [/td]
[td] 18.09.2019[/td]
[/tr]
[tr]
[td] @hilal1907 [/td]
[td] 34[/td]
[td]pko ve progesteron yüksekliği [/td]
[td] 6.deneme [/td]
[td].... [/td]
[td] 12.09.2019[/td]
[/tr]
[tr]
[td] @kzbnyns [/td]
[td] 24[/td]
[td]sebepsiz infertilite [/td]
[td] 1.deneme[/td]
[td]....[/td]
[td]12.09.2019[/td]
[/tr]
[tr]
[td]@Nonamexxx[/td]
[td]39[/td]
[td]tüp tıkanıklığı [/td]
[td] 2.deneme[/td]
[td]...[/td]
[td]18.09.2019[/td]
[tr/]
[tr]
[td] @Rana4853 [/td]
[td] 32[/td]
[td]çikolata kisti[/td]
[td] bir kızı var, 1.deneme [/td]
[td] ... [/td]
[td] 03.10.2019[/td]
[/tr]
[tr]
[td] @FatMahmut [/td]
[td] 22[/td]
[td]tüp tıkalı ve sperm azlığı [/td]
[td] 1.deneme [/td]
[td].... [/td]
[td]... [/td]
[/tr]
[tr]
[td] @Pembepanterr [/td]
[td] 32[/td]
[td]sebepsiz infertilite [/td]
[td] 2.deneme [/td]
[td] .... [/td]
[td] 09.10.2019 [/td]
[/tr]
[/USER=914936][td][td][td][td]
[/td][/td][/td][/td][/tr] [/tr][/tr][/td] [tr][tr] [/td][/td][/td] [/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td] [td][td][td][td][td][td][td][td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/tr][td][td][td][td][td][td][td][td][/td] [tr] [td] [/td][/tr][td][/td] [td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/tr][td][td][td][td][td][td][td][td][td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/tr][/tr][/USER] [tr] [/td][/td][/td] [td][td][td][td]C A N O [td][td][td][td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/tr][td][td][td][td][td][td][td][td] [/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/tr][td][td][td][td][td][td][td][td] [/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/tr][td][td][td][td][td][td][td][td] C A N O [/tr] [/tr] [/tr] [/tr][/tr][/USER][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td]
Ayy masallah gule gule kullansin insallah. Bende bugun e-bebekteki zibin indiriminden faydalanayim dedim koca engeline takildim. Doktor 25.haftadan sonra alisveris yap demisti aldirmadi yaa bana zibinKizlar selam ilk alisverisimizi yaptik biryerden baslamak lazimdi saglicakla gelsnler insskampanyali donemleri kacirmadik:) araba siparisini de verdim bugun
Ay ne iyi kaynanaymis o keşke bizimkisi de öyle olsaSagolasn canim dimi ah neler var:) yelekleri topladi kaynanam alalim bunlari diye herseyi alasi geldi ilk torun heyecani
olmaz miMeriç Egeyi merak eden yok
masallah canımSagolasn canim dimi ah neler var:) yelekleri topladi kaynanam alalim bunlari diye herseyi alasi geldi ilk torun heyecani
KuZum hangi ikiz arabasını diyorsunGunaudinlar kzlar❤ yeni arkadasmz hosgeldn gozun aydin. Missfrlktym bnde kzlar yatili. Kraftta %28 indrm vsrm bugun e bebekte. Ben kraftn kendi sitesnde de gordm subata ozel. Benm begendgm ikiz arabasi da indrme girms erken olck ama 550 tl kadr fiysti inmsken almayi dusunuyoruz paylasaym dedim aklinzda olsun:))
Eklerim tabiki canım, hoş geldin. Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsinBeni de ekler misiniz? Yaş 29, 5.deneme, sebep çikolata kistleri, cinsiyet belli değil, tahmini doğum tarihi 18.09.2019
Gecmis olsum canim doktoruna soyle mutlaka. Ona gore ilac verebilir. Bol su tavuk suyu corba ic yat dinlen. Biran once atlatmaya bakmrb arkadaşlar ben grip oldum sürekli hapsurup duruyorum, burnum tıkanmış akıyor sürekli burnum, nane limon içtim bi sakıncası olmaz demi, yada önerdiğiniz birsy var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?