Sevmeye gelirler merak etme
mrb arkadaşlar ben grip oldum sürekli hapsurup duruyorum, burnum tıkanmış akıyor sürekli burnum, nane limon içtim bi sakıncası olmaz demi, yada önerdiğiniz birsy var mi
Geçmiş olsun ben bi sakıncası yok diye biliyorum

mrb arkadaşlar ben grip oldum sürekli hapsurup duruyorum, burnum tıkanmış akıyor sürekli burnum, nane limon içtim bi sakıncası olmaz demi, yada önerdiğiniz birsy var mi
Ihlamur , evde olan meyveler(elma, portakal,limon vs.) Bunları kaynat içersine bal koy iç canım.
Ayrıca tavuk suyuna çorba yap içerisine havuç rendele ve bolca sarmısak koy iç şifa olsun

Kizlar selam ilk alisverisimizi yaptik biryerden baslamak lazimdi saglicakla gelsnler insskampanyali donemleri kacirmadik:) araba siparisini de verdim bugun
Amanda aman, cicilerde alınmış. Bezler, mendiller, küçük ayaklara çoraplar
Hepsi çok güzeller. Rabbim saglıkla giydirmeyi nasip etsin
Meriç Egeyi merak eden yok
o bizim ilk göz ağrımız, unutur muyuz bu aralar evde misafirim var ve hastamız var. O yüzden sık giremiyorum
Nasılsınız canım, Meriç Ege ile hayat nasıl gidiyor

tavuk suyu çorba ve burun tıkanıklığına geçici çözüm naneli şeker bu ikisi aklında olsun çok geçmiş olsun, inşallah atlatırsınız

Canım biri ya hep hareketli ya da bacak bacak üstüne:) dr erkek diyor kesin gibi konuşuyor ama ben gene de ayrıntılıyı bekleyeceğim
Amin inşallah canım
Meriç Egeyi merak eden yok
Canım ben çok sık giremedim iki gündür. Meriç’i ve seni elbette merak ediyoruz. Nasılsınız alıştınız mı birbirinize

Ay ne iyi kaynanaymis o keşke bizimkisi de öyle olsa annemi zor tutuyor ben biseyler almak istiyo ben de totem yaptım sanki bekletiyom
olmaz mi nasilsiniz ana ogul?
Hehe torun diye oyle iste bnden dolayi degl:)) bizim anneler bambaska canim vlaa aynen❤

Cok disnceli degl ama bu aralar iyi ilk torun olck sagolsn hevesli baya oyle olmaz bnce ya helede dognca degisr elbet canim. Kendi annemz gibi olmuyo tabi ki. Benim annem hastsnelerde hep refakatci kadinin akli kaliyo uzuluyorm onada

Cok sagolasn canimm hayirlisyla gelsnler giysnler hepimzn kuzulari❤

Kızlar internetten anne yanı beşik sipariş ettim 2.3 güne gelicek sizce nasıl

Sallanabiliyor

Uyku seti,cibinliğide içinde
canım bundan anneler çok memnundu gebeleri sık sık uyanıp bebeklerine bakıyorlardı, yanında yatırıp ezdim mi düşüncesi olmuyor ve gece emzirmek daha kolay oluyormuş

Seninde bi bebis heyecan yaratiyo demek:) en guzel detylida net kesin olir hayirlisi olsn saglkla gelsn

Kızlar internetten anne yanı beşik sipariş ettim 2.3 güne gelicek sizce nasıl

Sallanabiliyor

Uyku seti,cibinliğide içinde
Cok gizel canim gule ile saglicakla kullan inss evt bu uzinlar anne yani olabiliyodu gormdtm kullansli bence:) bende oval sepet besik dusunuyorm 2 olnca :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…