Sevmeye gelirler merak etmemasallah canımne guzel kaynanin kiymetini bil bende annemi tutamiyorm nerdeyse kunseyini kupesini alacak zor durdurdm gecen gun kayinvalidemi sorarsan kendisi etkisiz eleman şuan halbuki çocuk olsun diye içimzii yiyip kemirende oydu insan işte anlamak cok güç bazen uzaktan sevmelik istediler demek bebegi
Geçmiş olsun ben bi sakıncası yok diye biliyorummrb arkadaşlar ben grip oldum sürekli hapsurup duruyorum, burnum tıkanmış akıyor sürekli burnum, nane limon içtim bi sakıncası olmaz demi, yada önerdiğiniz birsy var mi
Ihlamur , evde olan meyveler(elma, portakal,limon vs.) Bunları kaynat içersine bal koy iç canım.mrb arkadaşlar ben grip oldum sürekli hapsurup duruyorum, burnum tıkanmış akıyor sürekli burnum, nane limon içtim bi sakıncası olmaz demi, yada önerdiğiniz birsy var mi
Amanda aman, cicilerde alınmış. Bezler, mendiller, küçük ayaklara çoraplarKizlar selam ilk alisverisimizi yaptik biryerden baslamak lazimdi saglicakla gelsnler insskampanyali donemleri kacirmadik:) araba siparisini de verdim bugun
o bizim ilk göz ağrımız, unutur muyuzMeriç Egeyi merak eden yok
tavuk suyu çorba ve burun tıkanıklığına geçici çözüm naneli şekermrb arkadaşlar ben grip oldum sürekli hapsurup duruyorum, burnum tıkanmış akıyor sürekli burnum, nane limon içtim bi sakıncası olmaz demi, yada önerdiğiniz birsy var mi
Canım biri ya hep hareketli ya da bacak bacak üstüne:) dr erkek diyor kesin gibi konuşuyor ama ben gene de ayrıntılıyı bekleyeceğimMasallah canimbiri net degil miydi senin cinsiyet. Saglikli olsunlar yeter zatn cok ayakta kalinamiyo ve gezilemiyoda vucut sinyali veriyo hemen:)) Yuruyusude agir yapma demsti dr uzun yuruys onermedi. Ben gezmeyi cok severim nirmalde smdi bikac magazada tikaniyorm bebeklere bisielr bakarken hicbisi alamadim daha begenemedm az gzmyle olmuo:)
Amin inşallah canımMaşallah canım saglıkla gelsinler bebişler. :)
Hayırlısı olsun canım, bende 2 gündür çok yoruldum. Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin
Maşallah canım, hoş geldin. Hatırlamaz mıyım :) kür yapıyordun, sperm testi sonucuna ağlıyordun boşuna :)) rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Çok sevindim
Canım ben çok sık giremedim iki gündür. Meriç’i ve seni elbette merak ediyoruz. Nasılsınız alıştınız mı birbirinizeMeriç Egeyi merak eden yok
Amiiin canım hepimize inşallahEklerim tabiki canım, hoş geldin. Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin:)
Sgklı anlaşmalıysa oluyor diye biliyorum canım. Ücretli yada özel sigorta girişi değilde sgk girişi yapıldığında olurÖzel hastane cnm olur mu aceba
Amin canim sagolasnAyy masallah gule gule kullansin insallah. Bende bugun e-bebekteki zibin indiriminden faydalanayim dedim koca engeline takildim. Doktor 25.haftadan sonra alisveris yap demisti aldirmadi yaa bana zibin
Ben kraft aldim canim 3 tekerlekli onu begendk biz yanyanalarda. Arkali onlu dusnmuyorz degisk seler var biri pusetli ve cok ust fiytlar var btcemizi asar:)KuZum hangi ikiz arabasını diyorsun
Hehe torun diye oyle iste bnden dolayi degl:)) bizim anneler bambaska canim vlaa aynen❤Ay ne iyi kaynanaymis o keşke bizimkisi de öyle olsaannemi zor tutuyor ben biseyler almak istiyo ben de totem yaptım sanki bekletiyom
olmaz minasilsiniz ana ogul?
Cok disnceli degl ama bu aralar iyi ilk torun olck sagolsn hevesli bayamasallah canımne guzel kaynanin kiymetini bil bende annemi tutamiyorm nerdeyse kunseyini kupesini alacak zor durdurdm gecen gun kayinvalidemi sorarsan kendisi etkisiz eleman şuan halbuki çocuk olsun diye içimzii yiyip kemirende oydu insan işte anlamak cok güç bazen uzaktan sevmelik istediler demek bebegi
Cok sagolasn canimm hayirlisyla gelsnler giysnler hepimzn kuzulari❤Amanda aman, cicilerde alınmış. Bezler, mendiller, küçük ayaklara çoraplar
Hepsi çok güzeller. Rabbim saglıkla giydirmeyi nasip etsin
o bizim ilk göz ağrımız, unutur muyuzbu aralar evde misafirim var ve hastamız var. O yüzden sık giremiyorum
Nasılsınız canım, Meriç Ege ile hayat nasıl gidiyor
tavuk suyu çorba ve burun tıkanıklığına geçici çözüm naneli şekerbu ikisi aklında olsun çok geçmiş olsun, inşallah atlatırsınız
canım bundan anneler çok memnundu gebeleri sık sık uyanıp bebeklerine bakıyorlardı, yanında yatırıp ezdim mi düşüncesi olmuyor ve gece emzirmek daha kolay oluyormuş
Kızlar internetten anne yanı beşik sipariş ettim 2.3 güne gelicek sizce nasıl
Sallanabiliyor
Uyku seti,cibinliğide içinde
Seninde bi bebis heyecan yaratiyo demek:) en guzel detylida net kesin olir hayirlisi olsn saglkla gelsnCanım biri ya hep hareketli ya da bacak bacak üstüne:) dr erkek diyor kesin gibi konuşuyor ama ben gene de ayrıntılıyı bekleyeceğim
Amin inşallah canım
Canım ben çok sık giremedim iki gündür. Meriç’i ve seni elbette merak ediyoruz. Nasılsınız alıştınız mı birbirinize
500 tl ye kadar düştü dedin ya. 1000 lira diye biliyordum fiyatını ondan şaşırdımBen kraft aldim canim 3 tekerlekli onu begendk biz yanyanalarda. Arkali onlu dusnmuyorz degisk seler var biri pusetli ve cok ust fiytlar var btcemizi asar:)
Cok gizel canim gule ile saglicakla kullan inss
Kızlar internetten anne yanı beşik sipariş ettim 2.3 güne gelicek sizce nasıl
Sallanabiliyor
Uyku seti,cibinliğide içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?