- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
İnsallah canımCok gizel canim gule ile saglicakla kullan inssevt bu uzinlar anne yani olabiliyodu gormdtm kullansli bence:) bende oval sepet besik dusunuyorm 2 olnca :))
Çok güzel canım güle güle kullan inşallah sağlıklı günlerde
Kızlar internetten anne yanı beşik sipariş ettim 2.3 güne gelicek sizce nasıl
Sallanabiliyor
Uyku seti,cibinliğide içinde
Evet canımSeninde bi bebis heyecan yaratiyo demek:) en guzel detylida net kesin olir hayirlisi olsn saglkla gelsn
Oyy masaallah canım çok tatlı bunlar ya insallah dağ Salim dünya ya gelirde bunları giymek nasip olurKizlar selam ilk alisverisimizi yaptik biryerden baslamak lazimdi saglicakla gelsnler insskampanyali donemleri kacirmadik:) araba siparisini de verdim bugun
Canim acil durumsun sen git doktoruna soyle randevu vs. Bekleme. Insallah onemli bisey degildirGünaydın kızlar size birsey sormak istiyorum benim 6. 7. Haftalarda kahverengi akıntım olmustu birkaç gün sonra geçti iki haftadır birsey yoktu dün yine koyu kahverengi akıntım oldu hatta dün gece siyah gibi bi akıntı oldu şimdi ise daha açık renkte sarıya yakın bi kahverengi akıntım var hala sizce neden oluyor bu doktordan randevu alacaktım bugun icin randevuları doluymuş bende biraz daha bekleyip devam ederse yada fazlalaşırsa gideyim dedim ama korkuyorum da bir yandan
Tabi canım annelerimz gibi olmuyor annelerin akli hep bizde eminimCok disnceli degl ama bu aralar iyi ilk torun olck sagolsn hevesli bayaoyle olmaz bnce ya helede dognca degisr elbet canim. Kendi annemz gibi olmuyo tabi ki. Benim annem hastsnelerde hep refakatci kadinin akli kaliyo uzuluyorm onada
İnsallah canımCanim acil durumsun sen git doktoruna soyle randevu vs. Bekleme. Insallah onemli bisey degildir
Amanda aman, cicilerde alınmış. Bezler, mendiller, küçük ayaklara çoraplar
Hepsi çok güzeller. Rabbim saglıkla giydirmeyi nasip etsin
o bizim ilk göz ağrımız, unutur muyuzbu aralar evde misafirim var ve hastamız var. O yüzden sık giremiyorum
Nasılsınız canım, Meriç Ege ile hayat nasıl gidiyor
tavuk suyu çorba ve burun tıkanıklığına geçici çözüm naneli şekerbu ikisi aklında olsun çok geçmiş olsun, inşallah atlatırsınız
Canım bı sorun yok inşallah ikinzde iyisiniz demi, bebekle yasaminiza alistiniz mı??
Canım biri ya hep hareketli ya da bacak bacak üstüne:) dr erkek diyor kesin gibi konuşuyor ama ben gene de ayrıntılıyı bekleyeceğim
Amin inşallah canım
Canım ben çok sık giremedim iki gündür. Meriç’i ve seni elbette merak ediyoruz. Nasılsınız alıştınız mı birbirinize
9Oy hic olurmu kendi derdimize yognlugumuza hep canim nasilsinz bakalim❤
Oyy masallahhh. Oglumla ilk zamanim geldi aklimaaa. Aman bebisin basindan pitiyi ayagindan cetiyi eksik etme. Gozunden bile soguk alir derler. Sende gorun canim doktora ihmal etme kendini de9
Sariligimiz dusuyor. Bazen uslu bazen hic durmuyor. Bu gaz sancisi uyutmuyor yavrumu. Ama genel olarak iyiyiz. Onunla gun cabuk bitiyor. Kv yanimda hala. Seker hastasi ates basiyor surekli kombiyi kapatiyor. Patik giydirince sanki kistayiz diyor . Bebegi usutnekten korkuyorum. Ondan gizli kombiyi aciyorum onun disinda iyiyiz. Kan degerlerim dusuk. Kanamam azar azar hala devam ediyor. Durmazsa bi doktora gideyim diyorum
Canım benimde 7-11-16. Haftlarda sabah pembe-kırmızı öğleden sonra kahverengi olmuştu. Doktora gitmiştim bi kanama odağı bulamamıştı. Bazen sebepsiz bazen plesantanın yeri ile ilgili olabiliyor. Sen yinede bir doktora görün canım bana progesteron başlanmıştı.Günaydın kızlar size birsey sormak istiyorum benim 6. 7. Haftalarda kahverengi akıntım olmustu birkaç gün sonra geçti iki haftadır birsey yoktu dün yine koyu kahverengi akıntım oldu hatta dün gece siyah gibi bi akıntı oldu şimdi ise daha açık renkte sarıya yakın bi kahverengi akıntım var hala sizce neden oluyor bu doktordan randevu alacaktım bugun icin randevuları doluymuş bende biraz daha bekleyip devam ederse yada fazlalaşırsa gideyim dedim ama korkuyorum da bir yandan
Ay içim rahatladı 1 haftadır progesteron kullanıyorum. Kontrolümde 11martta.Bende progestani gece yatmadan fitil olarak kullaniyorum gunde bir kere.
Su gibi akintim oluyor dedim doktoruma
Progestandan oluyordur dedi.
Progestani paket bitince birakacagim. Biraktiktan sonra akintinda degisiklik olur dedi. Olmazsa tekrar konusuruz dedi.
Bu gaz bebeklerde hep var canım. Allah yardımcın olsun9
Sariligimiz dusuyor. Bazen uslu bazen hic durmuyor. Bu gaz sancisi uyutmuyor yavrumu. Ama genel olarak iyiyiz. Onunla gun cabuk bitiyor. Kv yanimda hala. Seker hastasi ates basiyor surekli kombiyi kapatiyor. Patik giydirince sanki kistayiz diyor . Bebegi usutnekten korkuyorum. Ondan gizli kombiyi aciyorum onun disinda iyiyiz. Kan degerlerim dusuk. Kanamam azar azar hala devam ediyor. Durmazsa bi doktora gideyim diyorum
Canım test günü pozitif ise 4 haftalık hamile oluyorsun bu şekilde hesaplarsan ben 6+2 de vajinal ultrason ile hem bebeği gördüm hem kalp atışını duydum ama çok zor duyuluyor o ara hatta karından hiç duyulmuyor. Bu arada tebrik ederimKızlar ben kaçıncı haftadayım emin değilim takvim hesaplaması doğrumu yanlışmı tam bilmiyorumhenüz kontrole gitmedim zaten gidince netleşir herşey sizler transferin kaçıncı günü kalp atışını duydunuz net bilen varmı?
Birde Googleda tüp bebek hamilelik haftası hesaplama yaz ordan hesaplarsın sonra telefonuna mobil uygulama yüklr bi tane gebelikle alakalı bende kaç hafta kaç günlük olduğumu ordan takip ediyorum yoksa karıştırımKızlar ben kaçıncı haftadayım emin değilim takvim hesaplaması doğrumu yanlışmı tam bilmiyorumhenüz kontrole gitmedim zaten gidince netleşir herşey sizler transferin kaçıncı günü kalp atışını duydunuz net bilen varmı?
Ultrason da net söyler doktor canım ben 6+3 te duydum kalp atisini ama oncesinde 4 gun once gittigmde doktor ben goruyorm ama çok mink dedi dinletmemisti.Kızlar ben kaçıncı haftadayım emin değilim takvim hesaplaması doğrumu yanlışmı tam bilmiyorumhenüz kontrole gitmedim zaten gidince netleşir herşey sizler transferin kaçıncı günü kalp atışını duydunuz net bilen varmı?
Gittim canım kontrole bi sorun görülmedi bi kanama alanı falan Yok rahim ağzı kapalı Dedi bebişimde gayet iyiymiş ben transferden beri progestan kullanıyordum zaten bugun son du normalde ama bu lekelenme olunca devam et Dedi doktor coraspin kullanıyorum onu bırakmamı söylediCanım benimde 7-11-16. Haftlarda sabah pembe-kırmızı öğleden sonra kahverengi olmuştu. Doktora gitmiştim bi kanama odağı bulamamıştı. Bazen sebepsiz bazen plesantanın yeri ile ilgili olabiliyor. Sen yinede bir doktora görün canım bana progesteron başlanmıştı.
Ay içim rahatladı 1 haftadır progesteron kullanıyorum. Kontrolümde 11martta.
Bu gaz bebeklerde hep var canım. Allah yardımcın olsun
Guzel haber almana sevindim canim.Gittim canım kontrole bi sorun görülmedi bi kanama alanı falan Yok rahim ağzı kapalı Dedi bebişimde gayet iyiymiş ben transferden beri progestan kullanıyordum zaten bugun son du normalde ama bu lekelenme olunca devam et Dedi doktor coraspin kullanıyorum onu bırakmamı söyledi
Hayirli olsun canim cok cici
Kızlar internetten anne yanı beşik sipariş ettim 2.3 güne gelicek sizce nasıl
Sallanabiliyor
Uyku seti,cibinliğide içinde
Bende 2 tane besik var biri odasinda biri yatagimin yaninda. Bende misafir geldiginde sepet besigi tasiyorum.İnsallah canımamin
O sepet beşiklerden de aldım canım
Salona koydum onu
Her gelen bebegi gormek icin yatak odama girmesin diye düşündüm
Biri geldiginde salonda yanımizda olur sonra kendi odama götürürum
Sağol canım benim çok teşkkur ederim :)Hayirli olsun canim cok cici
Bende 2 tane besik var biri odasinda biri yatagimin yaninda. Bende misafir geldiginde sepet besigi tasiyorum.[/QUOT]
En iyisi canım
Nasıl çok mıncıklayan yapış yapış seven oluyo mu? canım
Ben hiç dayanamam sanırım böyle yapan olursa
simdiden düşünüyorum duvarlara yazsam mı bebekler öpülmez koklanır diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?