Canım ha için ayaklarının altına elma yağıyla masaj yapsan faydasını görürsün belki. Dr zaten damla falan vermiştir ya gaz ilk etapta bebekleri çok zorluyor. Bağırsakların yeni dünyaya alışması zaman alıyor

Selam kızlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben griple savaşıyorum doktora gitsem mi gitmesem mi karar veremedim
Bol bol su iç
Sürekli burnunu yıka canım
Ilık Balli süt iç
Karabiberli bal ye
Limonu tuzlayıp yiyodum boğazım için

Terlediğinde ise terin kurumadan hemen banyoyo gir 5 dkkada çık canım

Çok geçmiş olsun insallah hemen iyleşirsin

Bende 13 haftalikken çok fena hastaydım
Bunları yaparak 3 günde iyleştim canım

Canım transferin 9.gün kan testinde pozitif sonuç aldım bugün transferin 19.günü ben son adete göre takvim oluşturdum burda haftaya kontrole gidicem nasipse inşallah duyarım canım korkuyorum kanama falan olucak diye

Canım son adet başlama gunune göre hesaplanıyor. Ben 6+5 im ve bugün kapl atışını duyduk çok şükür :)

Selam kızlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben griple savaşıyorum doktora gitsem mi gitmesem mi karar veremedim
Ateşin inatla çıkıyorsa git bence onun harici arkadaşlarında dediği şeyler yapıyoruz bol su ve burunu iyi yıkama

Benim hastanem son adet tarihini baz almıyor. Transfer tarifinden 5. Gün embriyosu transferiyselk önce 5 sonra 14 çıkarıyorlar 3. Gün embriyosu transfer edildiyse ilk önce 3 sonra 14 gün çıkarıyorlar. Benim transferim 25 ekim ve 5. Gün embriyosuydu ilk önce 5 çıkardılar 20 ekim oldu ardından 14 daha çıkardılar 6 ekim belirlediler. Bıraz karışık oldu ama böyleymiş.

Teşekkürler canım bende yapıyım dediklerini çok şükür ateşim yok

Kizlarrr devlet hastanesindeki perinatologdan ciktim. Cok sevecen bi kadin surekli biseyler acikliyo bebekleri anlatiyo falan cok sevdim doktoru. Cok sukur bebislerin her yeri iyi suyu vs. Rahim uzunlugu 32mm dedi o da iyi cikti cok sukur. 21. Veya 22. Hafta gel organlara bakalim. Detayli icin erken gelmissin dedi. Insallah burda olursam gelirim dedim. Cinsiyetlerini sordum. Soldakine her zamanki gibi bu doktorda erkek dedi. Sagdakine kiz tecrubeyle sabit dedi ayy nasil mutlu oldum. Rabbim saglikli evlar versin. Acildeki doktorda kiz demisti. Simdi kendi doktoruma geldim sonuc gosterme bahanesine yine sorucam cinsiyetlerini

Massallah canım gözün aydın hayırlısıyla gelsin miniklerin insallah çok tatlı olurlar ya ne güzel

Kızlar birsey soracağım sizlere. Ben 7.haftama girdm ama bu hafta sadece hafif bulantı ve 2 kere kusma yaşadm. Kasiklarda agri yada lekelenme yaşamadım çok şükür bu hafta kalp atışı için gideceğim inşallah duyarım çok korkuyorum kötü birseyle karsilasirm diye vallahi. Birde ben kan pitilasma testi yaptrmadm var mı yokmu bilmiyoruz doktorum oksapar 0.4 ve 100 mg coraspin kulandiriyor bu ilaçları kullanırken pıhtılaşma testini de yaptrabilrmiym

Canimm sağlıkla kucağına al insallah

Canım bazısında bulantı hafif oluyor bazısında hiç olmuyor korkma. İnşallah hiç olmaz. Benim orta derecede var diyeyim ama beni mahfetti. Çok şükür benim de hiç lekelenme vs olmadı, kasık ağrılarımda çok nadir oldu ama bebiş sağlıklı çok şükür senin de öyledir korkma

Hadi gözün aydın canım, inşallah biri kızdır ben çok seviyorum kız bebeklerini. Burda kalırsanız kendi doktorunda doğurmazsın oda sana maddi katkı sağlar. Yalnız sor bakalım yenidoğam yoğunbakımları varmı, ikizlerde önemli.

Canım ben de 6+5 im ve hiç bulantı vs yok ama bugün kalp atışını duyduk çok şükür :) o konuda endişe etme. Ben de corasprin kullanıyorum test yapılmamıştı bana da... gönlünü ferah tut herşey çok güzel olacak inşallah

Gözünaydın canım maşallah hep böyle sağlıkla ilerlesin inşallah
Canım var burda eğitim araştırma da yenidoğan yoğun bakım kapsamlı bir hastane

Massallah canım gözün aydın hayırlısıyla gelsin miniklerin insallah çok tatlı olurlar ya ne güzel
Amin canim sagollll cumlemizin saglikla hayirla gelsin yavrulariii
Canimm sağlıkla kucağına al insallah
Aminn kuzum hepimiz saglikla alalim kucagimiza
Sagol canim. Soyledim tasinma durumum var memlekete gidicem dedim. Yazin bende oraya gitmeyi dusunuyorum dedi. Doguma denk getirin dedimmmm. Artik memleketteki hastaneyi arastiricam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…