- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Amin canimmmGözünaydın canım maşallah hep böyle sağlıkla ilerlesin inşallah
Canım var burda eğitim araştırma da yenidoğan yoğun bakım kapsamlı bir hastane
Ay ne güzel maşallah :) Sağlıkla gelsin kuzucuklarKizlar kendi doktorumdan da ciktim. Bebislerin cinsiyetini kesinlestirdikkk. Hayirlisiyla bi kizim 1 oglum olacakkkksagliklarida yerinde cok sukur. Guzelinden birerde yuz resmi verin kimse bisey anlamiyo dedim aldimmmm
Amin canim sagol cumlemizin ki saglikla gelsinnnAy ne güzel maşallah :) Sağlıkla gelsin kuzucuklar
Canım bende 9+2 günlüğüm bende bugune kadar hiç bulantı kusma falan olmadı insallah bundan sonrada olmaz o kişiden kişiye değişiyor insallah sende de olmaz bende clexane 0.6ve coraspin kullanıyorum bana da kan pırtılasması testi yapılmadı ama tedbir amaçlı doktorum Doğuma kadar kullanacağımı söyledi ilaçları kullanırken test yaptırabilir misin bu konuda bi fikrim yok bende yaptırmayı düşünüyorum aslındaKızlar birsey soracağım sizlere. Ben 7.haftama girdm ama bu hafta sadece hafif bulantı ve 2 kere kusma yaşadm. Kasiklarda agri yada lekelenme yaşamadım çok şükür bu hafta kalp atışı için gideceğim inşallah duyarım çok korkuyorum kötü birseyle karsilasirm diye vallahi. Birde ben kan pitilasma testi yaptrmadm var mı yokmu bilmiyoruz doktorum oksapar 0.4 ve 100 mg coraspin kulandiriyor bu ilaçları kullanırken pıhtılaşma testini de yaptrabilrmiym
Gözün aydın canım çok sevindim senin adına ne güzelKizlar kendi doktorumdan da ciktim. Bebislerin cinsiyetini kesinlestirdikkk. Hayirlisiyla bi kizim 1 oglum olacakkkksagliklarida yerinde cok sukur. Guzelinden birerde yuz resmi verin kimse bisey anlamiyo dedim aldimmmm
Canım herkes farklı bişey söylüyo en iyisi sabredip kontrolde doktordan öğrenmekCanım son adet başlama gunune göre hesaplanıyor. Ben 6+5 im ve bugün kapl atışını duyduk çok şükür :)
Gerçekten çok karışıkmışAteşin inatla çıkıyorsa git bence onun harici arkadaşlarında dediği şeyler yapıyoruz bol su ve burunu iyi yıkama
Benim hastanem son adet tarihini baz almıyor. Transfer tarifinden 5. Gün embriyosu transferiyselk önce 5 sonra 14 çıkarıyorlar 3. Gün embriyosu transfer edildiyse ilk önce 3 sonra 14 gün çıkarıyorlar. Benim transferim 25 ekim ve 5. Gün embriyosuydu ilk önce 5 çıkardılar 20 ekim oldu ardından 14 daha çıkardılar 6 ekim belirlediler. Bıraz karışık oldu ama böyleymiş.
Maşallah canım rabbim gönlüne gore verdi ne guzel ikisini birden tadacaksn allahm saglikla devam ettirsnKizlarrr devlet hastanesindeki perinatologdan ciktim. Cok sevecen bi kadin surekli biseyler acikliyo bebekleri anlatiyo falan cok sevdim doktoru. Cok sukur bebislerin her yeri iyi suyu vs. Rahim uzunlugu 32mm dedi o da iyi cikti cok sukur. 21. Veya 22. Hafta gel organlara bakalim. Detayli icin erken gelmissin dedi. Insallah burda olursam gelirim dedim. Cinsiyetlerini sordum. Soldakine her zamanki gibi bu doktorda erkek dedi. Sagdakine kiz tecrubeyle sabit dedi ayy nasil mutlu oldum. Rabbim saglikli evlar versin. Acildeki doktorda kiz demisti. Simdi kendi doktoruma geldim sonuc gosterme bahanesine yine sorucam cinsiyetlerini
İnşallah kuzum ya bu benim ikinci denemem ilk demede tutmuştu çok sevinmiştim sonradan kanamalarım falan oldu sonrada işte gelişmedi daha kalp atışını bile duyamadan kaybettim onu ve kürtaj oldumDuyarsın inşallah annesi güzel düsun hep kendini mutlu et az kaldı duymana
Kalmaz inşallah canım her gebelik aynı olmuyor ya aynı şeyleri yasarm diye düşünüp kendini hiç üzme kalp atisini duyduktan sonra zaman hiiiizzzzlaaa akip gidiyor güzel haberinj bekleriz burdan ne zaman gideceksin dinlemeyeİnşallah kuzum ya bu benim ikinci denemem ilk demede tutmuştu çok sevinmiştim sonradan kanamalarım falan oldu sonrada işte gelişmedi daha kalp atışını bile duyamadan kaybettim onu ve kürtaj oldumoyüzden şimdi tam sevinemiyorum dejavu yaşamaktan çok korkuyorum yine kanamam olucak diye ödüm kopuyo inşallah bu sefer hevesim kursağımda kalmaz
İnşallah canım inşallahhhhhhKalmaz inşallah canım her gebelik aynı olmuyor ya aynı şeyleri yasarm diye düşünüp kendini hiç üzme kalp atisini duyduktan sonra zaman hiiiizzzzlaaa akip gidiyor güzel haberinj bekleriz burdan ne zaman gideceksin dinlemeye
Bulantı bazen 2. Aydan sonra başlıyor bende öyle oldu oda hafif geçti çok kanaman ya da ağrın olmadığı surece korkma canım su kanda pihtilasmayi tekrarlayan dusuklerde yapıyorlar ancak niyeyse senin özellikle istemen gerekiyor ben istemistm ameliyat olmstm zaten oncesnde doktorm yok demisti phtilasma her ihtimale karsi corasprn verdi son aya kadar kullancam şendere öyle dusunulms olabilir rabbim yavrunu korusun o sana tutundysa bırakmaz Allahn izniyleKızlar birsey soracağım sizlere. Ben 7.haftama girdm ama bu hafta sadece hafif bulantı ve 2 kere kusma yaşadm. Kasiklarda agri yada lekelenme yaşamadım çok şükür bu hafta kalp atışı için gideceğim inşallah duyarım çok korkuyorum kötü birseyle karsilasirm diye vallahi. Birde ben kan pitilasma testi yaptrmadm var mı yokmu bilmiyoruz doktorum oksapar 0.4 ve 100 mg coraspin kulandiriyor bu ilaçları kullanırken pıhtılaşma testini de yaptrabilrmiym
Duyarsn canım o zamana artista güzelse gerisi Allah'tan dualarla geçir bu günlerini çok etkili inanİnşallah canım inşallahhhhhhkan sonucumun artışına güzel dedi doktorum geçen hafta salı günü konuştuk iki hafta sonra gel demişti bi hafta geçti haftaya inşallah kontrole giderim inşallah hem kese görür hem kalp atışlarını duyarım aynı gün canım
Rabbim hepimize miniklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahDuyarsn canım o zamana artista güzelse gerisi Allah'tan dualarla geçir bu günlerini çok etkili inan
Sagol canim darisi sizlere olsunGözün aydın canım çok sevindim senin adına ne güzel
Amin canim hepimizinki saglikla devam etsin. Rabbim biliyo kizim olsun istedim. Sevindim de yalan degil. Insallah sagliklarida yerinde olur yavrularimizinMaşallah canım rabbim gönlüne gore verdi ne guzel ikisini birden tadacaksn allahm saglikla devam ettirsn
Kizlarrr devlet hastanesindeki perinatologdan ciktim. Cok sevecen bi kadin surekli biseyler acikliyo bebekleri anlatiyo falan cok sevdim doktoru. Cok sukur bebislerin her yeri iyi suyu vs. Rahim uzunlugu 32mm dedi o da iyi cikti cok sukur. 21. Veya 22. Hafta gel organlara bakalim. Detayli icin erken gelmissin dedi. Insallah burda olursam gelirim dedim. Cinsiyetlerini sordum. Soldakine her zamanki gibi bu doktorda erkek dedi. Sagdakine kiz tecrubeyle sabit dedi ayy nasil mutlu oldum. Rabbim saglikli evlar versin. Acildeki doktorda kiz demisti. Simdi kendi doktoruma geldim sonuc gosterme bahanesine yine sorucam cinsiyetlerini
Amin canim cumlemize nasip olsunnnn. Valla annem haric ablamlara dedimgözünaydın canım sağlıkla kucağına almak nasib olsun inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?