en iyisini yapmışsın canım biraz daha merak etsin annen :)
benimde esim kimseye söylemiyo daha babannesi falan bilmiyo sürekli kvye soruyolarmış kadıncağız bizim yüzümüzden sürekli yalan söylüyo :)
Biraz kizdim bugun anneme o yuzden soylemicem canim. Bi de agzinda bakla islanmiyo diyee

Bu gun agzina elma suyu verdim. Kakasini yapti. Kimyob ve corek otu cayi iyi geliyor. Doktor damla vermedi

İnsallah canım amin

O sepet beşiklerden de aldım canım
Salona koydum onu
Her gelen bebegi gormek icin yatak odama girmesin diye düşündüm
Biri geldiginde salonda yanımizda olur sonra kendi odama götürürum
Iyi disinmssn tabi herks 2 li dusunuyo mecbur sepet besik alcm 2 tane cocuk odasima cibnlkli suslulerden cok begeniyodm onlari bide pembe mobilyada yapiyorm dedi baktgmz yer oyle yaptirabilrm ic uyku seti beyaz olsn:)

Masallah canim daha iyi olun inss. Ay benim kaynvalidede bole. Tecrubelerine guveniyorm 2 annemizinde ama cok atesli benimki ya ama yeni dogan bebek usur yani ki:)

Selam kızlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben griple savaşıyorum doktora gitsem mi gitmesem mi karar veremedim
Cok gecms olsn canim bu yilkiler agir geciyor ins hmeen iyilesrsn baktn olmuyo gidersn zatn bisi degsmiyo parol icip yatiyon:))

Masallah canim ay cok sevindimm bir prenses gelicek super ya bi kiz bi erkek cok tatli olir baslarsn kiz cicilerine❤

Cok gecms olsn canim bu yilkiler agir geciyor ins hmeen iyilesrsn baktn olmuyo gidersn zatn bisi degsmiyo parol icip yatiyon:))
Sağol canım ilaç bir şey değil de yatıp dinlenemiyorum çünkü 5 yaşında bir kızım var ona bakacak kimse yok ki dinleneyim mecbur onunla da ilgilenmem lazım inşallah onada bulaştırmadan atlatırım

Sağol canım ilaç bir şey değil de yatıp dinlenemiyorum çünkü 5 yaşında bir kızım var ona bakacak kimse yok ki dinleneyim mecbur onunla da ilgilenmem lazım inşallah onada bulaştırmadan atlatırım
Iste ilac da pek veremiyorlar sorun o yatip dinlenmen lazim oda herzmaan olmuyo bak kucuk cocugn varms nasi yatcan surekli analik zor vala:) serum veriyolar anca halszlige vitamn icerkli. ins kizina bulasmz canim.

Iyi disinmssn tabi herks 2 li dusunuyo mecbur sepet besik alcm 2 tane cocuk odasima cibnlkli suslulerden cok begeniyodm onlari bide pembe mobilyada yapiyorm dedi baktgmz yer oyle yaptirabilrm ic uyku seti beyaz olsn:)
Aaa ne güzel canım çok güzel olur pembiş mobilya
genelde mobilya beyaz
uyku seti renkli oluyor
Seninki farklı olucak :)

Dedem hala hastanede yatiyor kizlar yer yoktu serviste tedavi ediyorlardi smdi tekrar acil yogun bakim talebi istemsler bekleniyor annemde maskeni tak gel gor yognbakima girdimi goremeyiz de dedi. Bilinc kapali gibi arada kendine geliyor. Geldim maskemle gordum icim koptu suanki duygu yognlugmzla bu ortamlari kaldrmak cok zormus Allahim tum hastslarimiza sifa versin

Aaa ne güzel canım çok güzel olur pembiş mobilya
genelde mobilya beyaz
uyku seti renkli oluyor
Seninki farklı olucak :)
Sagol canim ins guzel olur bakalim foto atarim bnde benim gordklermde hep beyaz veya kremdi ic uyku setleri sorada dedm daha mantkli sade zatn oda pembis olck cok karistirmayim ortaligi:))

bu hafta sonu bizde şöyle bi fikrimiz olsun diye mobilyacıları gezdik cok güzel modeller var
1 ay sürüyormuş siparisten sonra gelmesi o yüzden önümüzdeki ay siparis verelim diyoruz hic bir zamanda mobilyacıların dedigi vakitte gelmiyo zaten bu tarz seyler

Ya kızlar sizde akıntı ne durumda ben günde 3-4 çamaşır değişiyorum 1 tl kadar ıslaklık oluyor genelde. Acaba normal mi yoksa kese kaçağımıdır?
Bende de oluyor, sarımsı gibi

Kızlar internetten anne yanı beşik sipariş ettim 2.3 güne gelicek sizce nasıl

Sallanabiliyor

Uyku seti,cibinliğide içinde
Çok güzel canım
Kayınvalidenin oldugu odanın peteğini kapatın madem bebecik üşütür hasta olur, soguk alınca da gaz yapar
Selam kızlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben griple savaşıyorum doktora gitsem mi gitmesem mi karar veremedim
Geçmiş olsun canım
Canım son adet başlama gunune göre hesaplanıyor. Ben 6+5 im ve bugün kapl atışını duyduk çok şükür :)
Gözünüz aydın

Kizlar kendi doktorumdan da ciktim. Bebislerin cinsiyetini kesinlestirdikkk. Hayirlisiyla bi kizim 1 oglum olacakkkk sagliklarida yerinde cok sukur. Guzelinden birerde yuz resmi verin kimse bisey anlamiyo dedim aldimmmm

Oglusum kucuk cukummm...(ustteki)Eki Görüntüle 2234656 bu da agzini yuzunu yedigim guzel kizim geriniyoken (alttaki)Eki Görüntüle 2234655
Maşallah maşallah canım, gözün aydın. Çok güzel, bir kız iki oglan
Sağlıcakla gelsinler
Çok geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…