Amin canim cumlemize nasip olsunnnn. Valla annem haric ablamlara dedim
Biraz kizdim bugun anneme o yuzden soylemicem canim. Bi de agzinda bakla islanmiyo diyeeen iyisini yapmışsın canım biraz daha merak etsin annen :)
benimde esim kimseye söylemiyo daha babannesi falan bilmiyo sürekli kvye soruyolarmış kadıncağız bizim yüzümüzden sürekli yalan söylüyo :)
Bu gun agzina elma suyu verdim. Kakasini yapti. Kimyob ve corek otu cayi iyi geliyor. Doktor damla vermediCanım ha için ayaklarının altına elma yağıyla masaj yapsan faydasını görürsün belki. Dr zaten damla falan vermiştir ya gaz ilk etapta bebekleri çok zorluyor. Bağırsakların yeni dünyaya alışması zaman alıyor
Canım ayağının altına yağını sür aktardan alıp çorabını da giydir sıcak sıcak biz amcamın oğlunda çok faydasını gördükBu gun agzina elma suyu verdim. Kakasini yapti. Kimyob ve corek otu cayi iyi geliyor. Doktor damla vermedi
Yok canim 1900 du fiyati 1360 mi dustu cok iyibi dusis kacirmadim vala:)500 tl ye kadar düştü dedin ya. 1000 lira diye biliyordum fiyatını ondan şaşırdım
Iyi disinmssn tabi herks 2 li dusunuyo mecburİnsallah canımamin
O sepet beşiklerden de aldım canım
Salona koydum onu
Her gelen bebegi gormek icin yatak odama girmesin diye düşündüm
Biri geldiginde salonda yanımizda olur sonra kendi odama götürürum
Inss canimm hepimznki saglikla gelsin insan sabirszlaniyorms zaman gectkce gormek icin❤Oyy masaallah canım çok tatlı bunlar ya insallah dağ Salim dünya ya gelirde bunları giymek nasip olur
Masallah canim daha iyi olun inss. Ay benim kaynvalidede bole. Tecrubelerine guveniyorm 2 annemizinde ama cok atesli benimki ya ama yeni dogan bebek usur yani ki:)9
Sariligimiz dusuyor. Bazen uslu bazen hic durmuyor. Bu gaz sancisi uyutmuyor yavrumu. Ama genel olarak iyiyiz. Onunla gun cabuk bitiyor. Kv yanimda hala. Seker hastasi ates basiyor surekli kombiyi kapatiyor. Patik giydirince sanki kistayiz diyor . Bebegi usutnekten korkuyorum. Ondan gizli kombiyi aciyorum onun disinda iyiyiz. Kan degerlerim dusuk. Kanamam azar azar hala devam ediyor. Durmazsa bi doktora gideyim diyorum
Cok gecms olsn canim bu yilkiler agir geciyor ins hmeen iyilesrsn baktn olmuyo gidersn zatn bisi degsmiyo parol icip yatiyon:))Selam kızlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben griple savaşıyorum doktora gitsem mi gitmesem mi karar veremedim
Canım 6 ay bebeğe su bile vermiyorlar. Sadece anne sütü onların barsakları çok hassasBu gun agzina elma suyu verdim. Kakasini yapti. Kimyob ve corek otu cayi iyi geliyor. Doktor damla vermedi
Masallah canim ay cok sevindimm bir prenses gelicek super ya bi kiz bi erkek cok tatli olir baslarsn kiz cicilerine❤Kizlarrr devlet hastanesindeki perinatologdan ciktim. Cok sevecen bi kadin surekli biseyler acikliyo bebekleri anlatiyo falan cok sevdim doktoru. Cok sukur bebislerin her yeri iyi suyu vs. Rahim uzunlugu 32mm dedi o da iyi cikti cok sukur. 21. Veya 22. Hafta gel organlara bakalim. Detayli icin erken gelmissin dedi. Insallah burda olursam gelirim dedim. Cinsiyetlerini sordum. Soldakine her zamanki gibi bu doktorda erkek dedi. Sagdakine kiz tecrubeyle sabit dedi ayy nasil mutlu oldum. Rabbim saglikli evlar versin. Acildeki doktorda kiz demisti. Simdi kendi doktoruma geldim sonuc gosterme bahanesine yine sorucam cinsiyetlerini
Sağol canım ilaç bir şey değil de yatıp dinlenemiyorum çünkü 5 yaşında bir kızım var ona bakacak kimse yok ki dinleneyim mecbur onunla da ilgilenmem lazım inşallah onada bulaştırmadan atlatırımCok gecms olsn canim bu yilkiler agir geciyor ins hmeen iyilesrsn baktn olmuyo gidersn zatn bisi degsmiyo parol icip yatiyon:))
Iste ilac da pek veremiyorlar sorun o yatip dinlenmen lazim oda herzmaan olmuyo bak kucuk cocugn varms nasi yatcan surekli analik zor vala:) serum veriyolar anca halszlige vitamn icerkli. ins kizina bulasmz canim.Sağol canım ilaç bir şey değil de yatıp dinlenemiyorum çünkü 5 yaşında bir kızım var ona bakacak kimse yok ki dinleneyim mecbur onunla da ilgilenmem lazım inşallah onada bulaştırmadan atlatırım
Aaa ne güzel canım çok güzel olur pembiş mobilyaIyi disinmssn tabi herks 2 li dusunuyo mecbursepet besik alcm 2 tane cocuk odasima cibnlkli suslulerden cok begeniyodm onlari bide pembe mobilyada yapiyorm dedi baktgmz yer oyle yaptirabilrm ic uyku seti beyaz olsn:)
Sagol canim ins guzel olur bakalim foto atarim bndeAaa ne güzel canım çok güzel olur pembiş mobilya
genelde mobilya beyaz
uyku seti renkli oluyor
Seninki farklı olucak :)
Bende de oluyor, sarımsı gibiYa kızlar sizde akıntı ne durumda ben günde 3-4 çamaşır değişiyorum 1 tl kadar ıslaklık oluyor genelde. Acaba normal mi yoksa kese kaçağımıdır?
Çok güzel canım
Kızlar internetten anne yanı beşik sipariş ettim 2.3 güne gelicek sizce nasıl
Sallanabiliyor
Uyku seti,cibinliğide içinde
Kayınvalidenin oldugu odanın peteğini kapatın madem9
Sariligimiz dusuyor. Bazen uslu bazen hic durmuyor. Bu gaz sancisi uyutmuyor yavrumu. Ama genel olarak iyiyiz. Onunla gun cabuk bitiyor. Kv yanimda hala. Seker hastasi ates basiyor surekli kombiyi kapatiyor. Patik giydirince sanki kistayiz diyor . Bebegi usutnekten korkuyorum. Ondan gizli kombiyi aciyorum onun disinda iyiyiz. Kan degerlerim dusuk. Kanamam azar azar hala devam ediyor. Durmazsa bi doktora gideyim diyorum
Geçmiş olsun canımSelam kızlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben griple savaşıyorum doktora gitsem mi gitmesem mi karar veremedim
Gözünüz aydınCanım son adet başlama gunune göre hesaplanıyor. Ben 6+5 im ve bugün kapl atışını duyduk çok şükür :)
Kizlarrr devlet hastanesindeki perinatologdan ciktim. Cok sevecen bi kadin surekli biseyler acikliyo bebekleri anlatiyo falan cok sevdim doktoru. Cok sukur bebislerin her yeri iyi suyu vs. Rahim uzunlugu 32mm dedi o da iyi cikti cok sukur. 21. Veya 22. Hafta gel organlara bakalim. Detayli icin erken gelmissin dedi. Insallah burda olursam gelirim dedim. Cinsiyetlerini sordum. Soldakine her zamanki gibi bu doktorda erkek dedi. Sagdakine kiz tecrubeyle sabit dedi ayy nasil mutlu oldum. Rabbim saglikli evlar versin. Acildeki doktorda kiz demisti. Simdi kendi doktoruma geldim sonuc gosterme bahanesine yine sorucam cinsiyetlerini
Kizlar kendi doktorumdan da ciktim. Bebislerin cinsiyetini kesinlestirdikkk. Hayirlisiyla bi kizim 1 oglum olacakkkksagliklarida yerinde cok sukur. Guzelinden birerde yuz resmi verin kimse bisey anlamiyo dedim aldimmmm
Maşallah maşallah canım, gözün aydın. Çok güzel, bir kız iki oglanOglusum kucuk cukummm...(ustteki)Eki Görüntüle 2234656 bu da agzini yuzunu yedigim guzel kizim geriniyoken (alttaki)Eki Görüntüle 2234655
Çok geçmiş olsun canım, rabbim şifa versinDedem hala hastanede yatiyor kizlaryer yoktu serviste tedavi ediyorlardi smdi tekrar acil yogun bakim talebi istemsler bekleniyor annemde maskeni tak gel gor yognbakima girdimi goremeyiz de dedi. Bilinc kapali gibi arada kendine geliyor. Geldim maskemle gordum icim koptu suanki duygu yognlugmzla bu ortamlari kaldrmak cok zormus Allahim tum hastslarimiza sifa versin
Anladım canım iyi yapmışsın. Kullandığımız günleri de görürüz inşallahYok canim 1900 du fiyati 1360 mi dustu cok iyibi dusis kacirmadim vala:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?