Allah acil şifalar versin canım çok geçmiş olsun insallah biran önce iyileşir

Allah şifa versin canım

Canm suan çok şükür kanama vs yok bulanti hafif ama pıhtılaşma testi yaptraym yinede en azından belki dozu yukseltilemesi gerekir canm Allah razı olsn sizlerden

Aynen canm en işte bende onu Merk ediyorum bu igneyi kullanırken testini de yaptrabilrmiyz insan korkuyor ya

Masallah canim ay cok sevindimm bir prenses gelicek super ya bi kiz bi erkek cok tatli olir baslarsn kiz cicilerine❤
Sagol canim baslamayi cok istiyorum da kiz kardesimin bebegi var onunkileri alicam kiz icin. hepsi yepyeni bide iri dogan bi bebek olmustu cogunu giyemedi bile. Erkege alirim onuda ortak renklerde gibi alirim diye dusunuyorum ama esim simdiden 1 mendil bile aldirmiyo

Sagol canim. Insallah hepimizin bebekleri saglicakla gelsinnnn

Gunaydin kizlar. Hülyacim masallah bebegine. Bu gün meriçte bisey fark ettim. 3 gundur gece emmiyordu. Yanima yatirmiyordum. Bu gun yanima alip uyuttum. Gece emdi. Meğersem yumurcak beni yaninda uyutmuyorsun diye kusmus bana emmemiş. Yanimda uyudugu icin bu gun emdi fındik kadar ama nelerde biliyor

Sagol canimmm daha neler neler bilir onlarrrr. Gece daha cok emzirmek gerekiyormus canim sut daha yagli oluyormus. Dun kayit actiriyorken kucuk bi seminer verdiler

Allah safi isminin hürmetine şifa versin inşallah canım

Sağol canım

Kızlar ikili test nasıl yapılıyor? Devlet hastanesinde yaptıran var mı? Ben aslında yaptırmayı pek düşünmüyordum ama doktorum muhakkak yaptır herşeye baştan hazırlıklı olmak en güzeli deyince tamam dedim.

Canım eğer doktoruna yaptırırsan o olcumleri yapıyor sonra kan veriyosn olcumum yapıldığı gun sonra sonucunu değerlendiriyosnz ben oyle yaptrmstm devlet hastanesindede yapiliyor 12. Haftada herhangi bir hastaneden randevu alip 2 li test icin geldim dersin doktor halledr ya da yonlendirir seni.

Tebrik ederim canım Masallah
Bu gun agzina elma suyu verdim. Kakasini yapti. Kimyob ve corek otu cayi iyi geliyor. Doktor damla vermedi
Şükür rahatladı Meriç Ege
Benimki de aldırmıyor
ay canım benim

Çok teşekkürler canım

Kızlar yarın e bebekte bütün bebek bakım ürünlerinde indirim varmış deterjan fln alsammı diyorum hamgi marka tercih etmek lazım en doğalı hangisidir fikrin olanlar varmıdır ? :)
Canım bende deterjan alacaktım bebekler icin olandan ablam sabun tozu almamı onerdi aktardan onu Alicam normal tursil gibi kullanabiliyorsun onu deniycem bı alıp hiç bişey dogal gelmiyor bana vallahi annem usul zeytinyağli sabunla ykycm heralde çocuğu bu gidisle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…