Allah acil şifalar versin canım çok geçmiş olsun insallah biran önce iyileşirDedem hala hastanede yatiyor kizlaryer yoktu serviste tedavi ediyorlardi smdi tekrar acil yogun bakim talebi istemsler bekleniyor annemde maskeni tak gel gor yognbakima girdimi goremeyiz de dedi. Bilinc kapali gibi arada kendine geliyor. Geldim maskemle gordum icim koptu suanki duygu yognlugmzla bu ortamlari kaldrmak cok zormus Allahim tum hastslarimiza sifa versin
Allah şifa versin canımDedem hala hastanede yatiyor kizlaryer yoktu serviste tedavi ediyorlardi smdi tekrar acil yogun bakim talebi istemsler bekleniyor annemde maskeni tak gel gor yognbakima girdimi goremeyiz de dedi. Bilinc kapali gibi arada kendine geliyor. Geldim maskemle gordum icim koptu suanki duygu yognlugmzla bu ortamlari kaldrmak cok zormus Allahim tum hastslarimiza sifa versin
Canm suan çok şükür kanama vs yok bulanti hafif ama pıhtılaşma testi yaptraym yinede en azından belki dozu yukseltilemesi gerekir canm Allah razı olsn sizlerdenBulantı bazen 2. Aydan sonra başlıyor bende öyle oldu oda hafif geçti çok kanaman ya da ağrın olmadığı surece korkma canım su kanda pihtilasmayi tekrarlayan dusuklerde yapıyorlar ancak niyeyse senin özellikle istemen gerekiyor ben istemistm ameliyat olmstm zaten oncesnde doktorm yok demisti phtilasma her ihtimale karsi corasprn verdi son aya kadar kullancam şendere öyle dusunulms olabilir rabbim yavrunu korusun o sana tutundysa bırakmaz Allahn izniyle
Aynen canm en işte bende onu Merk ediyorum bu igneyi kullanırken testini de yaptrabilrmiyz insan korkuyor yaCanım bende 9+2 günlüğüm bende bugune kadar hiç bulantı kusma falan olmadı insallah bundan sonrada olmaz o kişiden kişiye değişiyor insallah sende de olmaz bende clexane 0.6ve coraspin kullanıyorum bana da kan pırtılasması testi yapılmadı ama tedbir amaçlı doktorum Doğuma kadar kullanacağımı söyledi ilaçları kullanırken test yaptırabilir misin bu konuda bi fikrim yok bende yaptırmayı düşünüyorum aslında
Sagol canim baslamayi cok istiyorum da kiz kardesimin bebegi var onunkileri alicam kiz icin. hepsi yepyeni bide iri dogan bi bebek olmustu cogunu giyemedi bile. Erkege alirim onuda ortak renklerde gibi alirim diye dusunuyorum ama esim simdiden 1 mendil bile aldirmiyoMasallah canim ay cok sevindimm bir prenses gelicek super ya bi kiz bi erkek cok tatli olir baslarsn kiz cicilerine❤
Sagol canim. Insallah hepimizin bebekleri saglicakla gelsinnnnBende de oluyor, sarımsı gibi
Çok güzel canım
Kayınvalidenin oldugu odanın peteğini kapatın madembebecik üşütür hasta olur, soguk alınca da gaz yapar
Geçmiş olsun canım
Gözünüz aydın
Maşallah maşallah canım, gözün aydın. Çok güzel, bir kız iki oglan
Sağlıcakla gelsinler
Çok geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin
Sagol canimmmGunaydin kizlar. Hülyacim masallah bebegine. Bu gün meriçte bisey fark ettim. 3 gundur gece emmiyordu. Yanima yatirmiyordum. Bu gun yanima alip uyuttum. Gece emdi. Meğersem yumurcak beni yaninda uyutmuyorsun diye kusmus bana emmemiş. Yanimda uyudugu icin bu gun emdifındik kadar ama nelerde biliyor
Allah safi isminin hürmetine şifa versin inşallah canımDedem hala hastanede yatiyor kizlaryer yoktu serviste tedavi ediyorlardi smdi tekrar acil yogun bakim talebi istemsler bekleniyor annemde maskeni tak gel gor yognbakima girdimi goremeyiz de dedi. Bilinc kapali gibi arada kendine geliyor. Geldim maskemle gordum icim koptu suanki duygu yognlugmzla bu ortamlari kaldrmak cok zormus Allahim tum hastslarimiza sifa versin
Sağol canımBende de oluyor, sarımsı gibi
Çok güzel canım
Kayınvalidenin oldugu odanın peteğini kapatın madembebecik üşütür hasta olur, soguk alınca da gaz yapar
Geçmiş olsun canım
Gözünüz aydın
Maşallah maşallah canım, gözün aydın. Çok güzel, bir kız iki oglan
Sağlıcakla gelsinler
Çok geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin
Tesekkurler tatlimSagol canimmmdaha neler neler bilir onlarrrr. Gece daha cok emzirmek gerekiyormus canim sut daha yagli oluyormus. Dun kayit actiriyorken kucuk bi seminer verdiler
Canım eğer doktoruna yaptırırsan o olcumleri yapıyor sonra kan veriyosn olcumum yapıldığı gun sonra sonucunu değerlendiriyosnz ben oyle yaptrmstm devlet hastanesindede yapiliyor 12. Haftada herhangi bir hastaneden randevu alip 2 li test icin geldim dersin doktor halledr ya da yonlendirir seni.Kızlar ikili test nasıl yapılıyor? Devlet hastanesinde yaptıran var mı? Ben aslında yaptırmayı pek düşünmüyordum ama doktorum muhakkak yaptır herşeye baştan hazırlıklı olmak en güzeli deyince tamam dedim.
Tebrik ederim canımKizlarrr devlet hastanesindeki perinatologdan ciktim. Cok sevecen bi kadin surekli biseyler acikliyo bebekleri anlatiyo falan cok sevdim doktoru. Cok sukur bebislerin her yeri iyi suyu vs. Rahim uzunlugu 32mm dedi o da iyi cikti cok sukur. 21. Veya 22. Hafta gel organlara bakalim. Detayli icin erken gelmissin dedi. Insallah burda olursam gelirim dedim. Cinsiyetlerini sordum. Soldakine her zamanki gibi bu doktorda erkek dedi. Sagdakine kiz tecrubeyle sabit dedi ayy nasil mutlu oldum. Rabbim saglikli evlar versin. Acildeki doktorda kiz demisti. Simdi kendi doktoruma geldim sonuc gosterme bahanesine yine sorucam cinsiyetlerini
Şükür rahatladı Meriç EgeBu gun agzina elma suyu verdim. Kakasini yapti. Kimyob ve corek otu cayi iyi geliyor. Doktor damla vermedi
Benimki de aldırmıyorSagol canim baslamayi cok istiyorum da kiz kardesimin bebegi var onunkileri alicam kiz icin. hepsi yepyeni bide iri dogan bi bebek olmustu cogunu giyemedi bile. Erkege alirim onuda ortak renklerde gibi alirim diye dusunuyorum ama esim simdiden 1 mendil bile aldirmiyo
ay canım benimGunaydin kizlar. Hülyacim masallah bebegine. Bu gün meriçte bisey fark ettim. 3 gundur gece emmiyordu. Yanima yatirmiyordum. Bu gun yanima alip uyuttum. Gece emdi. Meğersem yumurcak beni yaninda uyutmuyorsun diye kusmus bana emmemiş. Yanimda uyudugu icin bu gun emdifındik kadar ama nelerde biliyor
Çok teşekkürler canımCanım eğer doktoruna yaptırırsan o olcumleri yapıyor sonra kan veriyosn olcumum yapıldığı gun sonra sonucunu değerlendiriyosnz ben oyle yaptrmstm devlet hastanesindede yapiliyor 12. Haftada herhangi bir hastaneden randevu alip 2 li test icin geldim dersin doktor halledr ya da yonlendirir seni.
Ya bende bunlari cok merak ediyorum hic bilgim yok.Kızlar yarın e bebekte bütün bebek bakım ürünlerinde indirim varmış deterjan fln alsammı diyorum hamgi marka tercih etmek lazım en doğalı hangisidir fikrin olanlar varmıdır ? :)
Canım bende deterjan alacaktım bebekler icin olandan ablam sabun tozu almamı onerdi aktardan onu Alicam normal tursil gibi kullanabiliyorsun onu deniycem bı alıp hiç bişey dogal gelmiyor bana vallahi annem usul zeytinyağli sabunla ykycm heralde çocuğu bu gidisleKızlar yarın e bebekte bütün bebek bakım ürünlerinde indirim varmış deterjan fln alsammı diyorum hamgi marka tercih etmek lazım en doğalı hangisidir fikrin olanlar varmıdır ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?