Kızlar yarın e bebekte bütün bebek bakım ürünlerinde indirim varmış deterjan fln alsammı diyorum hamgi marka tercih etmek lazım en doğalı hangisidir fikrin olanlar varmıdır ? :)
Iyi oldu bu ay indirmler vala canim:) bnde yenidogn islak havlu ordn almstm. Zibin onlk flaan aldm. Bunu demen de iyi oldu yarin bakayim. Bnde hacisakir sabun granul dusunuyorm paketi 40 tl di indrmdn yararlansm iyi olur. Birde sivilar var sanirm ben sabun daha iyi ilk aylar diye duymstm ilk cocuk benimde deneyim yok:))
Kızlar muhendisinıglu instagrm adresinde bu hafta hep bebek deterjanları incelenmiş. Çoğu parfüm içerikliymiş bu deterjanda sles paraban içermemesi güzel. Doğal yaZan birçok sey doğal olmuyormuş bir bakın isterseniz
Iyi oldu bu ay indirmler vala canim:) bnde yenidogn islak havlu ordn almstm. Zibin onlk flaan aldm. Bunu demen de iyi oldu yarin bakayim. Bnde hacisakir sabun granul dusunuyorm paketi 40 tl di indrmdn yararlansm iyi olur. Birde sivilar var sanirm ben sabun daha iyi ilk aylar diye duymstm ilk cocuk benimde deneyim yok:))
Icerigin arastrmadim canim ben daha dogrudur. Sabunlarn icnde en dogal o geldi bana onerenler coktu ackcasi. Arastirip inceleyecegiz artik hepsini bebisler icin
Kızlar muhendisinıglu instagrm adresinde bu hafta hep bebek deterjanları incelenmiş. Çoğu parfüm içerikliymiş bu deterjanda sles paraban içermemesi güzel. Doğal yaZan birçok sey doğal olmuyormuş bir bakın istersenizEki Görüntüle 2235148
Canım onda sls sles içermez demiyor, koruyuzu olarakta ne kullandığı belli değilmiş. isimsiz871
canım belki ozaman kasılman vardı belki ondan sivri oluyordur. Yarın doktoruna iyice sor
Canım onda sls sles içermez demiyor, koruyuzu olarakta ne kullandığı belli değilmiş. isimsiz871
canım belki ozaman kasılman vardı belki ondan sivri oluyordur. Yarın doktoruna iyice sor
Kızlar yarın e bebekte bütün bebek bakım ürünlerinde indirim varmış deterjan fln alsammı diyorum hamgi marka tercih etmek lazım en doğalı hangisidir fikrin olanlar varmıdır ? :)
Ayy beni tarif etmissin resmennn. Belim sirtim zaten agriyor ustune sag gogus alti. hatta son gittigimde dedim doktoruma sagolsun safra keseme bakti kum tas var mi diye bisey cikmadi. durus bozuklugundandir dedi. Gercektende sola meyilli otururum ben duz oturdugumda sanki hamisligimin son zamani gibi kaburgam falan batmaya basliyo.