Kızlar yarın e bebekte bütün bebek bakım ürünlerinde indirim varmış deterjan fln alsammı diyorum hamgi marka tercih etmek lazım en doğalı hangisidir fikrin olanlar varmıdır ? :)
Iyi oldu bu ay indirmler vala canim:) bnde yenidogn islak havlu ordn almstm. Zibin onlk flaan aldm. Bunu demen de iyi oldu yarin bakayim. Bnde hacisakir sabun granul dusunuyorm paketi 40 tl di indrmdn yararlansm iyi olur. Birde sivilar var sanirm ben sabun daha iyi ilk aylar diye duymstm ilk cocuk benimde deneyim yok:))

Kızlar muhendisinıglu instagrm adresinde bu hafta hep bebek deterjanları incelenmiş. Çoğu parfüm içerikliymiş bu deterjanda sles paraban içermemesi güzel. Doğal yaZan birçok sey doğal olmuyormuş bir bakın isterseniz

Kızlar benim karnım bayaği bi büyümuştu ve sertti ama
dünden beri bi yumuşadı yayıldı gibi bişey oldu korkmalımiyim bundan bilemedim

Yarına randevu aldım gidicem inşallah bi terslik yoktur

Canım hacışajir için doğal demiyor

Eklentiler

• 25D05A48-DE22-45B9-A3E8-24CCE79A3C83.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 29
Aklmda bulunsn buda canim sagolasn hpsi paraben icermiyo zatn ki hpsinde icermez yaziyo baknca magazalarda anlamadm bunu da:))

Baby me içinde güzel yorum yapmış mühendisoğlu ben onu almayı düşünüyorum ebebek in kendi markasıymış
Canım onda sls sles içermez demiyor, koruyuzu olarakta ne kullandığı belli değilmiş.
isimsiz871 canım belki ozaman kasılman vardı belki ondan sivri oluyordur. Yarın doktoruna iyice sor

Ben oğlumda hacışakir kullanmıştım, bir sorun yaşamadım
Normalde sabun markalarnda hacisakiri terch ederm bnde ama bebek ksmini hic blmiyorm ya :) internette yayilan hrsyede inanmamak lazm icerkleri okuyp karsilastrmk mantkli drlara danisabilrz bisuru marka var kafalarmz corba oldu yahu

Kızlar, beli sırtı ve sağ göğsünün altı agrıyan var mı?
Birde leğen kemiği
Bu ara fazla dinlenemiyorum, heryerim batıp, ağrıyor
Ayy beni tarif etmissin resmennn. Belim sirtim zaten agriyor ustune sag gogus alti. hatta son gittigimde dedim doktoruma sagolsun safra keseme bakti kum tas var mi diye bisey cikmadi. durus bozuklugundandir dedi. Gercektende sola meyilli otururum ben duz oturdugumda sanki hamisligimin son zamani gibi kaburgam falan batmaya basliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…