Benimki de aynen oyle diyor önce bı buyusun bakalim diyor ikiz oldugundan sezeryani tercih edebilir riske atmamak adina dogru canım, her ikiside bı sure sezeryanda, normalde hepsi geçecek Allahn izni
Hangisi saglikli ve dogru secm olacksa canim yetrki saglkla kucagimza alalim inss dogru diyorsn canim. sonum sezryn gibi ama olsn katlaniriz herseye allah o gunleri hepimize inss nasip etsin

Dogum hkda konusmadk aslnda ben merakliym sorulari siraladim genelde 36 buckta cognlk sezaryan oluyor dedi sen buyut hele bi gelelim o gnlere dedi:)) doktorm biraz garntici risk almaz gibi geliyo bana canim bnde aksine sezaryandan korkuyorm

canım hep tüp bebek hemde ikiz olunca normal doğumun risklerini almak istemiyor doktorlar en iyisini doktorun bilir yine
bende normal doğumdan korkuyorum daha doktorumla konuşmadım ama epidural sezeryan olmak istiyorum bende

Canım teşekkür ederim. Amin Rabbim bekleyen herkesn yüzünü güldürür inşallah... Transferden 30 gün sonra duymuş oldum
hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah canım Allah izin verirse o halde bi haftaya bende duyarım 22.gündeyim o pıtpıtları duymak için sabırsızlanıyorum

Kızlar geçen sene bugün hayatımın en kötü günüydü tüp bebek tedavimin test günüydü ve negatif olmuştu
14 şubat çok kötü geçmişti benim için

Ama bu sene mucize oldu Allah dualarımı kabul etti yüzümü güldürdü

beşik ve bebek dolabı sipariş ettmiştim geldiler bugün okadar tarifsiz bi duygu yaşadımki anlatamam kızlar

Allah istiyen herkese nasip etsin inşallah
Kimsenin kucağını boş bırakmasın allah

Selam kızlar benim için hiç güzel bir gün değil şimdi doktordan çıktım maalesef bebeğimi kaybettim Rabbim hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor
Canım şimdi gördüm mesajini çok uzuldum
İnşallah bir an önce tekrar hamile kalırsın...

Allah sabır versin sana...

Amin canım
Dolanız ve beşiğiniz hayırlı olsun, güle güle kullanın. Oğluşun saglıkla sıhhatle doğup büyüsün :)

Arkadaşlar merhaba, crinone jel kullanıyorum 1 aydır. Bir süredir pelte gibi geri geliyor ve içimde kahve ve pembe renkler oluyor. Çok endişeleniyorum. Aranızda böyle birşey yaşayan var mı acaba?
Bende de oluyor pelteler.ben çubuğu çok itmiyorum rahim ağzına değerde keseye zarar verir diyez
Selam kızlar benim için hiç güzel bir gün değil şimdi doktordan çıktım maalesef bebeğimi kaybettim Rabbim hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor
Başın sağolsun canım, Allah sabır versin

Gunaydin kizlarrr bugun saglik ocaginda randevum var gebelik takibi icinn. inceden de kar yagiyor buraya catilar beyazlamaya baslamisss. Oglusunda dogum gunuuuu... dunya uzerindeki en kiymetli tek sevgililer gunu hediyemmmm.7 sene once oglusumu dogurdugumda da bugun kar yagiyordu istanbulda o gune geri dondum sanki

Canım oğlunun bahtı açık olsun hayırlı sağlıklı uzun ömürleri olsun sizinle ve kardeşleriyle birlikte inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…