Hangisi saglikli ve dogru secm olacksa canim yetrki saglkla kucagimza alalim inss dogru diyorsn canim. sonum sezryn gibi ama olsn katlaniriz herseye allah o gunleri hepimize inss nasip etsinBenimki de aynen oyle diyor önce bı buyusun bakalim diyor ikiz oldugundan sezeryani tercih edebilir riske atmamak adina dogru canım, her ikiside bı sure sezeryanda, normalde hepsi geçecek Allahn izni
Allah sabır versin canım çok üzüldümSelam kızlar benim için hiç güzel bir gün değil şimdi doktordan çıktım maalesef bebeğimi kaybettim Rabbim hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor
Canım teşekkür ederim. Amin Rabbim bekleyen herkesn yüzünü güldürür inşallah... Transferden 30 gün sonra duymuş oldumGözün aydın canım darısı bizlerin başına transferden kaç gün sonra duymuş oldun kalp atışlarını?
Detaylı ultrason çekildi ama sebebi belirlenemedi her şeyi tam dedi doktor oda anlayamadı birde tüp bebek olduğunu öğrenince oda üzüldü ben zaten hiç tutamıyorum kendimierzurumlu25en canim acini desmek degil amacim ama 13 haftayi da gormussunuz sebep neymis.
Dogum hkda konusmadk aslnda ben merakliym sorulari siraladim genelde 36 buckta cognlk sezaryan oluyor dedi sen buyut hele bi gelelim o gnlere dedi:)) doktorm biraz garntici risk almaz gibi geliyo bana canim bnde aksine sezaryandan korkuyorm
Kolay degildir evlat acisi. Rabbim sabir versin. Tez zamanda evlat nasip etsinDetaylı ultrason çekildi ama sebebi belirlenemedi her şeyi tam dedi doktor oda anlayamadı birde tüp bebek olduğunu öğrenince oda üzüldü ben zaten hiç tutamıyorum kendimi
hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah canım Allah izin verirse o halde bi haftaya bende duyarım 22.gündeyim o pıtpıtları duymak için sabırsızlanıyorumCanım teşekkür ederim. Amin Rabbim bekleyen herkesn yüzünü güldürür inşallah... Transferden 30 gün sonra duymuş oldum
rabbim sabır versin kuzum. Rabbim den gelene bişey denmiyor. İnşallah tekrar sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.Selam kızlar benim için hiç güzel bir gün değil şimdi doktordan çıktım maalesef bebeğimi kaybettim Rabbim hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor
İnşallah sağ salim duyarsın canımhepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah canım Allah izin verirse o halde bi haftaya bende duyarım 22.gündeyim o pıtpıtları duymak için sabırsızlanıyorum
Canım şimdi gördüm mesajini çok uzuldumSelam kızlar benim için hiç güzel bir gün değil şimdi doktordan çıktım maalesef bebeğimi kaybettim Rabbim hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor
Amin canımKızlar geçen sene bugün hayatımın en kötü günüydütüp bebek tedavimin test günüydü ve negatif olmuştu
14 şubat çok kötü geçmişti benim için
Ama bu sene mucize oldu Allah dualarımı kabul etti yüzümü güldürdü
beşik ve bebek dolabı sipariş ettmiştim geldiler bugün okadar tarifsiz bi duygu yaşadımki anlatamam kızlar
Allah istiyen herkese nasip etsin inşallah
Kimsenin kucağını boş bırakmasın allah
İnşallah kuzum Allah razı olsunİnşallah sağ salim duyarsın canım
Bende de oluyor pelteler.ben çubuğu çok itmiyorum rahim ağzına değerde keseye zarar verir diyezArkadaşlar merhaba, crinone jel kullanıyorum 1 aydır. Bir süredir pelte gibi geri geliyor ve içimde kahve ve pembe renkler oluyor. Çok endişeleniyorum. Aranızda böyle birşey yaşayan var mı acaba?
Başın sağolsun canım, Allah sabır versinSelam kızlar benim için hiç güzel bir gün değil şimdi doktordan çıktım maalesef bebeğimi kaybettim Rabbim hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor
Canım oğlunun bahtı açık olsun hayırlı sağlıklı uzun ömürleri olsun sizinle ve kardeşleriyle birlikte inşallahGunaydin kizlarrr bugun saglik ocaginda randevum var gebelik takibi icinn. inceden de kar yagiyor buraya catilar beyazlamaya baslamisss. Oglusunda dogum gunuuuu... dunya uzerindeki en kiymetli tek sevgililer gunu hediyemmmm.7 sene once oglusumu dogurdugumda da bugun kar yagiyordu istanbulda o gune geri dondum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?