- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Amin canim insallahhh. Sevgililer gununde dog artik dedikten sonra gece 3 de suyumun gelmesiyle tam bugun oglen 1 ceyrekte dogdu cirkin ordegimmmCanım oğlunun bahtı açık olsun hayırlı sağlıklı uzun ömürleri olsun sizinle ve kardeşleriyle birlikte inşallah
hayırlı olsun inşallah senin de sağlıklı bir hamilelik sürecin olurMerhaba arkadaşlar, beni de ekler misiniz?
36 yaşındayım, tüp bebek yöntemiyle hamileyim.
Dün doktor kontrolümüz vardı, 6 hafta 2 günlüğüz, henüz kalp atışı için erken sanırım.
Bu arada hamile kalmak isteyenler inşallah bir an önce güzel haberi alırlar, hamile olanlar da sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip sağlıklı bebekler dünyaya getirirler inşallah
kıyamam inşallah ya bebek alışır sese ya da inşaat işi biterUykusuzluktan oluyorum. Hic is yapamadik gece sabaha karsi uyandi yeni uyudu. Yantarafta insaat var. Matkap sesi geliyor surekli sicradi daha bitmez bu insaat.
güle güle kullanın hepsi çok güzelCnta cok kullansliyms bisuru goz hosuma gtti dayanklida n11 dn 110 a aldim bilginizearkali onlu hic uygun gelmiyor bana arabada ben en cok bu model ve msrkayi begendm kullananlar memnn kalms hep gens degl cnku kapilrda engel olmaz on tekrlk 360 derece donuyo ve tekrleklr baya buyk norml kucuk tekrlk degl hosumuza gtti kalitelyms bakalm ins saglikla kullaniriz❤
Gunaydin kizlarrr bugun saglik ocaginda randevum var gebelik takibi icinn. inceden de kar yagiyor buraya catilar beyazlamaya baslamisss. Oglusunda dogum gunuuuu... dunya uzerindeki en kiymetli tek sevgililer gunu hediyemmmm.7 sene once oglusumu dogurdugumda da bugun kar yagiyordu istanbulda o gune geri dondum sanki
Amim canim insallahhh.Canımmsevgiyle sağlıkla başarıyla dolu ömrü olsun inşaalah.
Günaydın kızlar. Kilolar ne durumda sanırım rekor bende 19 hafta 6-7 kg
Başın sağolsun canım çok üzüldüm ben de yaşadım bunu önceki gebeliğimde maalesefSelam kızlar benim için hiç güzel bir gün değil şimdi doktordan çıktım maalesef bebeğimi kaybettim Rabbim hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor
valla iş seyahatine gittim geldim gene şiştim gibi tartılmaya korktum yarın sabah tartılacam ama yazarımCanımmsevgiyle sağlıkla başarıyla dolu ömrü olsun inşaalah.
Canim cok uzuldum allah bir daha yasatmasin.guc versin sanaSelam kızlar benim için hiç güzel bir gün değil şimdi doktordan çıktım maalesef bebeğimi kaybettim Rabbim hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor
Canimmm ne diyecegimi bilemiyorum. Zaten anne olunca duygusallastim. Nasil üzüldüm anlatamam. Allahim yardim etsin eminim cok zordur.Detaylı ultrason çekildi ama sebebi belirlenemedi her şeyi tam dedi doktor oda anlayamadı birde tüp bebek olduğunu öğrenince oda üzüldü ben zaten hiç tutamıyorum kendimi
19+1 iki kilo aldım canımCanımmsevgiyle sağlıkla başarıyla dolu ömrü olsun inşaalah.
Aynen canim bzde aman bisi olmasn modundayiz onlara guveniyorz hepimiz icn hayirlisi gonlune gore olsn swninde❤canım hep tüp bebek hemde ikiz olunca normal doğumun risklerini almak istemiyor doktorlar en iyisini doktorun bilir yine
bende normal doğumdan korkuyorum daha doktorumla konuşmadım ama epidural sezeryan olmak istiyorum bende
Oyy masallah neguzel olms canim❤ ayy foto atsana agiz tadyla saglkla kullanin insKızlar geçen sene bugün hayatımın en kötü günüydütüp bebek tedavimin test günüydü ve negatif olmuştu
14 şubat çok kötü geçmişti benim için
Ama bu sene mucize oldu Allah dualarımı kabul etti yüzümü güldürdü
beşik ve bebek dolabı sipariş ettmiştim geldiler bugün okadar tarifsiz bi duygu yaşadımki anlatamam kızlar
Allah istiyen herkese nasip etsin inşallah
Kimsenin kucağını boş bırakmasın allah
Cok sagol canim hehe sizler ayrisinz sagolasn❤hayırlı olsun inşallah senin de sağlıklı bir hamilelik sürecin olur
kıyamam inşallah ya bebek alışır sese ya da inşaat işi biter
güle güle kullanın hepsi çok güzel
tek ve büyük tekerlek ikizler için iyi olur daha hızlı sürersin ağırlığın azalır
bebek arabası deneyimim yok ama mühendisim seçimin iyi olmuş gerçekten
Bu aldgim bebek arabasi dogmdn itibaren kullanim ozellgnde canim bas destegi vs ayarlanms ona gore. Ona guvendm:) Bitane arac icn ayri dusunuyorz dedgn gibi ama aracimz kucuk bakalim nolcak:)) travel sistemler cok kullansli bnce canim ama tek bebek icin iste 2 tane almk lazim oyle dusunuebilrsn rahat edersnMorasigi canım puset almazsan ilk zaman hastane kontrolü için ya da bi yere gidileceği zaman arabada nasıl muhafaza edeceksin bebişleri. Ben travel sistem bebek arabası almasam da ilk zaman kullanım için ayrı puset alayım diye düşünmüştüm de. Fikrini sorayım dedim
Masallah canim. 20. Hftada yapiyolar ilkini die biliyorm. Dunde beni aradilar dety sorulari sordu 20.hftada gelrsn dedi blki bidi olmuyodur bi haftadn vs. Ay nasildi acidimi asilari hic sevmem:) kolum agrir siser hep benm:sKizlae saglik ocagindan geldim. Iki tane tetanoz asisi yapicaz dedi. Ilkini oldum tansiyonuma bakildi 12 ye 7 cikti. Kilom 58 ust basla tabi. Bi de duyulmaz belki ama ben yinede dinliyorum dedi bebislerin kalp atisina bakti kizimin kalbi daha derinden duyuldu erkek daha rahim duvarina yakindir ondedir dedi az daha iyi duyuldu ama oyle gumbur gumbur yakindan gelmedi ikisininkide. Cok sukur iyiler yani geldim eveee
Ben kuandgmdada bole yasadm canim dedigin gibi yapiyodum:) sormstm normal dedielr bstnda geri gelir demslerdi islaklkda yapiyo ama jelden sora o kesldi onla alakalyms yaniGünaydın kızlar. Crinone jel kullanan varmı? Benim pijamamı az da olsa ıslatacak kadar su gibi renksiz akıntım var. Normalmidir acaba sizdede olıyormu? Yani. 2-3 saatta 1 günlük ped koysam yeri. Acaba crinone mu yapıyor normal mi doktoramı görünmem lazım bilemedim.
Günaydın... Bende kullanıyorum jeli ve aynı sıkıntılar bende de var. Dün doktordaydım normal dedi tedirgin olacak birşey yokmuş. Bebiş de baktı tekrar herşey yolunda çok şükür.Günaydın kızlar. Crinone jel kullanan varmı? Benim pijamamı az da olsa ıslatacak kadar su gibi renksiz akıntım var. Normalmidir acaba sizdede olıyormu? Yani. 2-3 saatta 1 günlük ped koysam yeri. Acaba crinone mu yapıyor normal mi doktoramı görünmem lazım bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?