hayırlı olsun inşallah senin de sağlıklı bir hamilelik sürecin olur
Uykusuzluktan oluyorum. Hic is yapamadik gece sabaha karsi uyandi yeni uyudu. Yantarafta insaat var. Matkap sesi geliyor surekli sicradi daha bitmez bu insaat.
kıyamam inşallah ya bebek alışır sese ya da inşaat işi biter

güle güle kullanın hepsi çok güzel
tek ve büyük tekerlek ikizler için iyi olur daha hızlı sürersin ağırlığın azalır
bebek arabası deneyimim yok ama mühendisim seçimin iyi olmuş gerçekten

Canımmsevgiyle sağlıkla başarıyla dolu ömrü olsun inşaalah.

Günaydın kızlar. Kilolar ne durumda sanırım rekor bende 19 hafta 6-7 kg

Canımmsevgiyle sağlıkla başarıyla dolu ömrü olsun inşaalah.

Günaydın kızlar. Kilolar ne durumda sanırım rekor bende 19 hafta 6-7 kg
Amim canim insallahhh.
Yok kiz 1 hafta onde olmalarini ve ikiz olmalarini saymazsak su zamanda 6 kilo ile bende olmali rekor

Selam kızlar benim için hiç güzel bir gün değil şimdi doktordan çıktım maalesef bebeğimi kaybettim Rabbim hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor
Başın sağolsun canım çok üzüldüm ben de yaşadım bunu önceki gebeliğimde maalesef
Allah bir an evvel sağlıklı gebelik nasip eder inşallah sana

Kizlae saglik ocagindan geldim. Iki tane tetanoz asisi yapicaz dedi. Ilkini oldum tansiyonuma bakildi 12 ye 7 cikti. Kilom 58 ust basla tabi. Bi de duyulmaz belki ama ben yinede dinliyorum dedi bebislerin kalp atisina bakti kizimin kalbi daha derinden duyuldu erkek daha rahim duvarina yakindir ondedir dedi az daha iyi duyuldu ama oyle gumbur gumbur yakindan gelmedi ikisininkide. Cok sukur iyiler yani geldim eveee

Detaylı ultrason çekildi ama sebebi belirlenemedi her şeyi tam dedi doktor oda anlayamadı birde tüp bebek olduğunu öğrenince oda üzüldü ben zaten hiç tutamıyorum kendimi
Canimmm ne diyecegimi bilemiyorum. Zaten anne olunca duygusallastim. Nasil üzüldüm anlatamam. Allahim yardim etsin eminim cok zordur.

canım hep tüp bebek hemde ikiz olunca normal doğumun risklerini almak istemiyor doktorlar en iyisini doktorun bilir yine
bende normal doğumdan korkuyorum daha doktorumla konuşmadım ama epidural sezeryan olmak istiyorum bende
Aynen canim bzde aman bisi olmasn modundayiz onlara guveniyorz hepimiz icn hayirlisi gonlune gore olsn swninde❤

Oyy masallah neguzel olms canim❤ ayy foto atsana agiz tadyla saglkla kullanin ins

Cok sagol canim hehe sizler ayrisinz sagolasn❤

Günaydın kızlar. Crinone jel kullanan varmı? Benim pijamamı az da olsa ıslatacak kadar su gibi renksiz akıntım var. Normalmidir acaba sizdede olıyormu? Yani. 2-3 saatta 1 günlük ped koysam yeri. Acaba crinone mu yapıyor normal mi doktoramı görünmem lazım bilemedim.

Bu aldgim bebek arabasi dogmdn itibaren kullanim ozellgnde canim bas destegi vs ayarlanms ona gore. Ona guvendm:) Bitane arac icn ayri dusunuyorz dedgn gibi ama aracimz kucuk bakalim nolcak:)) travel sistemler cok kullansli bnce canim ama tek bebek icin iste 2 tane almk lazim oyle dusunuebilrsn rahat edersn onada yer lazm ben kendim eve zor sigiyorm kiradaym zatn:)

Masallah canim. 20. Hftada yapiyolar ilkini die biliyorm. Dunde beni aradilar dety sorulari sordu 20.hftada gelrsn dedi blki bidi olmuyodur bi haftadn vs. Ay nasildi acidimi asilari hic sevmem:) kolum agrir siser hep benm:s

Ben kuandgmdada bole yasadm canim dedigin gibi yapiyodum:) sormstm normal dedielr bstnda geri gelir demslerdi islaklkda yapiyo ama jelden sora o kesldi onla alakalyms yani

Günaydın... Bende kullanıyorum jeli ve aynı sıkıntılar bende de var. Dün doktordaydım normal dedi tedirgin olacak birşey yokmuş. Bebiş de baktı tekrar herşey yolunda çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…