Ben kuandgmdada bole yasadm canim dedigin gibi yapiyodum:) sormstm normal dedielr bstnda geri gelir demslerdi islaklkda yapiyo ama jelden sora o kesldi onla alakalyms yani
Pijamam bile ıslanınca acaba kesede kaçakmı var dedim. Çamaşır değişiyorum 2 dk sonra yine ıslak 1tlden büyük. Şimdi bu normalmı?Günaydın... Bende kullanıyorum jeli ve aynı sıkıntılar bende de var. Dün doktordaydım normal dedi tedirgin olacak birşey yokmuş. Bebiş de baktı tekrar herşey yolunda çok şükür.
Canim ben hp gunluk kullandgmdn disa islaklk okadr gcmiyodu olcusini soleyemiyorm suan oyzdn. Camasirlda kenrlarnda hafif islklk yapiyordu ama. Yeni bsladysa sor doktoruna icin rahat etsn en iyisi canimPijamam bile ıslanınca acaba kesede kaçakmı var dedim. Çamaşır değişiyorum 2 dk sonra yine ıslak 1tlden büyük. Şimdi bu normalmı?
Bebeginde iyi saglkli ve buyuyorsa al nolck verirsn canim:) bende 18+3oldm bugun. Smdi sabah tartldm 57 ayniyim almamisim 2 hfta once kontroldede boleydi karnim buyudugundn aldm saniyorm:))Canımmsevgiyle sağlıkla başarıyla dolu ömrü olsun inşaalah.
Günaydın kızlar. Kilolar ne durumda sanırım rekor bende 19 hafta 6-7 kg
Canım ben de öyle oluyorum ama yine de sor istersen doktoruna için rahat etsinPijamam bile ıslanınca acaba kesede kaçakmı var dedim. Çamaşır değişiyorum 2 dk sonra yine ıslak 1tlden büyük. Şimdi bu normalmı?
Canim ben hp gunluk kullandgmdn disa islaklk okadr gcmiyodu olcusini soleyemiyorm suan oyzdn. Camasirlda kenrlarnda hafif islklk yapiyordu ama. Yeni bsladysa sor doktoruna icin rahat etsn en iyisi canim
Mesaj attım crinone etkisimi kaçakmı vardır diye direk sordum oda gel bakalım demiş. Öğleden sonra gideceğim.Canım ben de öyle oluyorum ama yine de sor istersen doktoruna için rahat etsin
Valla ben tartıya çıkmaya korkuyorum. Misafir olmasıda bi etken, masada kendi kendime düşünüyorum yeme annem yeme bitanem bak riskli diyorum bi bakmışım silmiş süpürmüşüm.Bebeginde iyi saglkli ve buyuyorsa al nolck verirsn canim:) bende 18+3oldm bugun. Smdi sabah tartldm 57 ayniyim almamisim 2 hfta once kontroldede boleydi karnim buyudugundn aldm saniyorm:))
Dogru canim hamurisi tarzi cok hizli kilo aldirir ben otarz yemedmpek. misafirli ortama henuz yakalanmadim:))Valla ben tartıya çıkmaya korkuyorum. Misafir olmasıda bi etken, masada kendi kendime düşünüyorum yeme annem yeme bitanem bak riskli diyorum bi bakmışım silmiş süpürmüşüm.
Dolapta geldi ama onu daha kurmadık canım demonte halde geldiOyy masallah neguzel olms canim❤ ayy foto atsana agiz tadyla saglkla kullanin ins
Ben kullaniyorum çok normal canım merak etmeGünaydın kızlar. Crinone jel kullanan varmı? Benim pijamamı az da olsa ıslatacak kadar su gibi renksiz akıntım var. Normalmidir acaba sizdede olıyormu? Yani. 2-3 saatta 1 günlük ped koysam yeri. Acaba crinone mu yapıyor normal mi doktoramı görünmem lazım bilemedim.
Odada yerini almis hayorli olsn cok gizel canim gule gule kullanDolapta geldi ama onu daha kurmadık canım demonte halde geldi
Besiği aldigim yer emzirme yastigida göndermiş hediye olarak
Eki Görüntüle 2236267 Eki Görüntüle 2236267 Eki Görüntüle 2236268 Eki Görüntüle 2236269 Eki Görüntüle 2236270
Sağol canım benim :) bir an önce zaman geçse keske sabırsızlanıyorum yaOdada yerini almis hayorli olsn cok gizel canim gule gule kullanhediyede guzelmis:) tamam onuda atarsin:) senin besgnde kullansli olmus yani dolaplilar cok buyk yer kapliyor:)
Ben iki kere baktırdım canım ikisinde de %70-%75 civarında artış olmuştu yani 2 günde 2 kat artmadı ama doktor normal dedi bebişim çok şükür çok sağlıklıGüzel anneler inşallah hepiniz bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza. Dünden beri kafama takılıyo hcg değerim. Ben 2.aşılamamda hamile kaldım çok şükür. Adetim 8 şubatta 2 gün geçmişti hcg 63 çıktı, 11 şubatta 174 çıktı, 13 şubatta 352 çıktı, 15 şubatta yani dün 604 çıktı. Hesaplıyorum %70-71 gibi bi artış olmuş. Sizce normalmidir? Çok korkuyorum bişeyler ters gidecek diye.. Sizin artışlarınız hep iki katı mı oldu ?
Canım herşey yolunda merak etmeGüzel anneler inşallah hepiniz bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza. Dünden beri kafama takılıyo hcg değerim. Ben 2.aşılamamda hamile kaldım çok şükür. Adetim 8 şubatta 2 gün geçmişti hcg 63 çıktı, 11 şubatta 174 çıktı, 13 şubatta 352 çıktı, 15 şubatta yani dün 604 çıktı. Hesaplıyorum %70-71 gibi bi artış olmuş. Sizce normalmidir? Çok korkuyorum bişeyler ters gidecek diye.. Sizin artışlarınız hep iki katı mı oldu ?
Doktorum 1000 olana kadar tekrarlayalım demişti canım. Rabbim bağışlasın bebeğini. Sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.Ben iki kere baktırdım canım ikisinde de %70-%75 civarında artış olmuştu yani 2 günde 2 kat artmadı ama doktor normal dedi bebişim çok şükür çok sağlıklıiki günde %66 artış olması yeterli diye boşuna demiyorlarmış demekki. İnşallah seninki de sağlıklıdır, sana tavsiyem bu kadar sık baktırma insanın psikolojisi bozuluyor
Çok teşekkür ederim canım. Rabbim bebeğini sana bağışlasın. Sağlıkla kavuştursun sizi.Canım herşey yolunda merak etme
Gayet normal guzel artişların olmuş bence inşallah en yakin zamanda kalp atişini duyarsında rahatlarsin
Güzel anneler inşallah hepiniz bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza. Dünden beri kafama takılıyo hcg değerim. Ben 2.aşılamamda hamile kaldım çok şükür. Adetim 8 şubatta 2 gün geçmişti hcg 63 çıktı, 11 şubatta 174 çıktı, 13 şubatta 352 çıktı, 15 şubatta yani dün 604 çıktı. Hesaplıyorum %70-71 gibi bi artış olmuş. Sizce normalmidir? Çok korkuyorum bişeyler ters gidecek diye.. Sizin artışlarınız hep iki katı mı oldu ?[/QUOT
Öncelikle hayirli olsun bu artışlar cok normal beninkide böyleydi inşalla sağlıkla kucaginiza alirsnz
Cok guzellerms annesi güzel gunlerde güle güle kullanin insallah yavrusunlaDolapta geldi ama onu daha kurmadık canım demonte halde geldi
Besiği aldigim yer emzirme yastigida göndermiş hediye olarak
Eki Görüntüle 2236267 Eki Görüntüle 2236267 Eki Görüntüle 2236268 Eki Görüntüle 2236269 Eki Görüntüle 2236270
İnşallah canım benimCok guzellerms annesi güzel gunlerde güle güle kullanin insallah yavrusunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?