Ben kuandgmdada bole yasadm canim dedigin gibi yapiyodum:) sormstm normal dedielr bstnda geri gelir demslerdi islaklkda yapiyo ama jelden sora o kesldi onla alakalyms yani

Günaydın... Bende kullanıyorum jeli ve aynı sıkıntılar bende de var. Dün doktordaydım normal dedi tedirgin olacak birşey yokmuş. Bebiş de baktı tekrar herşey yolunda çok şükür.
Pijamam bile ıslanınca acaba kesede kaçakmı var dedim. Çamaşır değişiyorum 2 dk sonra yine ıslak 1tlden büyük. Şimdi bu normalmı?

Pijamam bile ıslanınca acaba kesede kaçakmı var dedim. Çamaşır değişiyorum 2 dk sonra yine ıslak 1tlden büyük. Şimdi bu normalmı?
Canim ben hp gunluk kullandgmdn disa islaklk okadr gcmiyodu olcusini soleyemiyorm suan oyzdn. Camasirlda kenrlarnda hafif islklk yapiyordu ama. Yeni bsladysa sor doktoruna icin rahat etsn en iyisi canim

Canımmsevgiyle sağlıkla başarıyla dolu ömrü olsun inşaalah.

Günaydın kızlar. Kilolar ne durumda sanırım rekor bende 19 hafta 6-7 kg
Bebeginde iyi saglkli ve buyuyorsa al nolck verirsn canim:) bende 18+3oldm bugun. Smdi sabah tartldm 57 ayniyim almamisim 2 hfta once kontroldede boleydi karnim buyudugundn aldm saniyorm:))

Canim ben hp gunluk kullandgmdn disa islaklk okadr gcmiyodu olcusini soleyemiyorm suan oyzdn. Camasirlda kenrlarnda hafif islklk yapiyordu ama. Yeni bsladysa sor doktoruna icin rahat etsn en iyisi canim

Canım ben de öyle oluyorum ama yine de sor istersen doktoruna için rahat etsin
Mesaj attım crinone etkisimi kaçakmı vardır diye direk sordum oda gel bakalım demiş. Öğleden sonra gideceğim.

Bebeginde iyi saglkli ve buyuyorsa al nolck verirsn canim:) bende 18+3oldm bugun. Smdi sabah tartldm 57 ayniyim almamisim 2 hfta once kontroldede boleydi karnim buyudugundn aldm saniyorm:))
Valla ben tartıya çıkmaya korkuyorum. Misafir olmasıda bi etken, masada kendi kendime düşünüyorum yeme annem yeme bitanem bak riskli diyorum bi bakmışım silmiş süpürmüşüm.

Valla ben tartıya çıkmaya korkuyorum. Misafir olmasıda bi etken, masada kendi kendime düşünüyorum yeme annem yeme bitanem bak riskli diyorum bi bakmışım silmiş süpürmüşüm.
Dogru canim hamurisi tarzi cok hizli kilo aldirir ben otarz yemedmpek. misafirli ortama henuz yakalanmadim:))

Ben kullaniyorum çok normal canım merak etme
Bide 3.4 gunde bir icerde birikme oluyor bazen şişme yapiyor zaten
Dikkat et biriktiginde elince çıkar
Yeni jel koyduğunda işe yaramaz sonra

İnanılmaz çok sıkıldım şu jelden nezaman bırakıcaz yaaa

Güzel anneler inşallah hepiniz bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza. Dünden beri kafama takılıyo hcg değerim. Ben 2.aşılamamda hamile kaldım çok şükür. Adetim 8 şubatta 2 gün geçmişti hcg 63 çıktı, 11 şubatta 174 çıktı, 13 şubatta 352 çıktı, 15 şubatta yani dün 604 çıktı. Hesaplıyorum %70-71 gibi bi artış olmuş. Sizce normalmidir? Çok korkuyorum bişeyler ters gidecek diye.. Sizin artışlarınız hep iki katı mı oldu ?

Odada yerini almis hayorli olsn cok gizel canim gule gule kullan hediyede guzelmis:) tamam onuda atarsin:) senin besgnde kullansli olmus yani dolaplilar cok buyk yer kapliyor:)
Sağol canım benim :) bir an önce zaman geçse keske sabırsızlanıyorum ya
her dakka gidip gidip bakıyorum dokunuyorum :)

Bu mavili beşiğin tek tarafını cıkarıp anne yanı olarak kullanıcam canım
o yüzden cok kaba olsun istemedim 1 yaşina Kadar kullanır diye düşünüyorum

sonra oda yapıcam inşallah
Beşikler ayaklaninca çok güvenilir gelmiyor bana korkuyorum düşer diye

Ben iki kere baktırdım canım ikisinde de %70-%75 civarında artış olmuştu yani 2 günde 2 kat artmadı ama doktor normal dedi bebişim çok şükür çok sağlıklı iki günde %66 artış olması yeterli diye boşuna demiyorlarmış demekki. İnşallah seninki de sağlıklıdır, sana tavsiyem bu kadar sık baktırma insanın psikolojisi bozuluyor

Canım herşey yolunda merak etme
Gayet normal guzel artişların olmuş bence inşallah en yakin zamanda kalp atişini duyarsında rahatlarsin

Doktorum 1000 olana kadar tekrarlayalım demişti canım. Rabbim bağışlasın bebeğini. Sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…