Evet canimcm ya bisiler geldi mi insan sabirsizlaniyor:) cok iyi disinmssn bnce bnde kucuk alcm annemde bebek buyudumu cikiyo zatn diyo icndn:) anne yani olmasida guzel agiz tadyla kullan❤

Doktorum 1000 olana kadar tekrarlayalım demişti canım. Rabbim bağışlasın bebeğini. Sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Artarak devam etms sknti yok bnce masallah canim rakamlara taklmamak lazm kisiye gore degisiyor allahn izniyle saglkla buyusun bebisin❤

Hanımlar merhaba bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım son adet tarihime göre 7+2 günlük ultrason görüntüsüne göre 5+2 görünüyor dün kontrolüm vardı kalp atışı duymaya diye gittim ama elim boş döndüm kese boş bebek yok dedi sonra bebek ölü dedi bende anlamadım her ihtimale karşılık 1 hafta daha bekleyelim ama umudum yok dedi doktor kese boyum GS 4.6 mm çıktı 2 hafta bekleyip öyle gideyim tekrar diyorum çünkü 2 hafta geriden geliyor ne derdiniz umut var mı benim için

Canım Allah'tan ümit kesilmez... sen bol bol dua ve tevekkül et... Bizim için en hayırlısını Rabbim bilir... sağlıklı güzel haberler alırsın inşallah

Kendi tüp bebek doktoruna mı gittin? Tüp bebek tedavisinde durum Biraz daha farklı olabiliyor çünkü. Mesela benim donmuş embriyo transferi oldu daha önce adet olmama rağmen transferle uyumlu olsun diye 11 aralığı son adet tarihi kabul edip bebeğin haftasını hesaplıyor doktor o şekilde haftası ile uyumlu oluyor. Bebeği ve kalp atışını da 6+2 de gördük o da vajinal ultrason ile zar zor karından bakılsa görünmezdi

Evet canım kendi tüp bebek doktoruma gittim. Bende hesap yaptığımda transfer tarihi ile uyumlu

Bizde aynı kiradayız bize de travel sistem büyük geldi. Normal bebek arabası düşünüyoruz ama taşıma ve araba için ayrı iki puset gerekecek gibi geliyor. Kafalar karışık

Ben kullanıyorum canım. Aynı şekilde oluyor. Günlük ped koyuyorum sürekli. Koymadığım an iç çamasırım iptal bazen öyle bir akıyor ki adet olur gibi. Hala wcye gidip bakıyorum hemen

Bu jel 12. Haftada bırakılmıyor muydu ya. Öyle ümit ediyordum. Suan sizden duyunca şaşırdım

Bu jel 12. Haftada bırakılmıyor muydu ya. Öyle ümit ediyordum. Suan sizden duyunca şaşırdım
Her doktorun tarzı farklı sanırım. Benim doktorum progestanı 9.haftada bırakırtırdı prulaton iğneyi 12.haftada bıraktırcak, crinone jel hiç vermedi dile. Tabi benimki çoğul gebelik değil, düşük riskim lekelenmem vs de yok.

Canım herkeste aynı olmaz belki ama
Ben jeli 12.haftada bıraktiktan 2 gün sonra kanamam geldi

Bu yüzden doktor devam etmemi söyledi

Sanırım 8.ayıma kadar kullanırım

Bende muayenede herşeyi normal görsem içim biraz rahatlayacak. Geçen seferde 25+4te doğurdum bu sefer daha baştan beri ağrılı akıntılı geçiyor. Sabaha kadar uyuyamadım ya suyum sızıykrsa diye çok zor. Sanırım jeli sıkıp 10dk sonra yürümek gerekiyormuş. Ondan tortu oluyormuş

Canım benim 12. Haftada kesmişti hatta 10da bırak dedi ben 12ye tamamladım. Daha sonra kasıkta sertleşme ve karın ağrılarım oluyordu geri başladı 17. Haftada. Yani kesin yararlı diye çalışmalar yokmuş ama en azından boşuna kullanmış olursun tedbir alalım dedi. Sanırım en az 28e kadar kullamırım. Hep dua ediyorum allahım bi 32yi görsem diye.

Selam kızlar herkese hayırlı doğumlar diliyorum. Bugün 8. Günüm transferden sonra. İdrar testim böyle çıktı. Ne dersiniz? Yarın test günüm.
Bence hafif ikinci çizgi belirgin. Hayırlı olsun güzel haberler al inşallah.

Teşekkür ederim bakalım yarınki değerim ne çıkçak Sen de mutlu sorunsuz hamilelik geçirip bebeğine sağlıkla kavuşursun inşaAllah

Canım ben progestan alıyorum vajinal hem ıslaklık yapıyor çamaşırımı biraz değiştirmeyi ertelesem koku da yapıyor. Benimde pijamama çıkıyor ıslaklık sürekli çamaşır yıkıyorum. Normal diyor sorum ama sen giyecekmişsin zaten hayırlı haberlerle gel inşallah
Canım çok güzel sağlıklı günlerde kullan inşallah
Çok teşekkür ederim canım. Rabbim bebeğini sana bağışlasın. Sağlıkla kavuştursun sizi.
Değerin iyi artmış bencede sağlıkla ilerlesin inşallah
Selam kızlar herkese hayırlı doğumlar diliyorum. Bugün 8. Günüm transferden sonra. İdrar testim böyle çıktı. Ne dersiniz? Yarın test günüm.
İkinci çizgiyi görüyorum pozitif gibi inşallah kan testinde de hayırlı haberler alırsın

Kızlar freioil markasında FLAMİNGO50
koduyla %50 indirim var. Bebek yağları içilebilir ve doğal. Ben bebek yağı ve gebelikte kullanılabilecek çatlak yağından oluşan setten aldım. İki çatlak yağı iki bebek yağı 139,90 a geldi. Tanesi 35 lira oluyor. Belki ilgilenirsiniz. İnternet sitesi de googla freioil yazarsanız ulaşırsınız

Kizlar haftaya cumartesi ayrıntılı ultrasona gun aldm bakalım allahm hayırlısını versin herseyin bugun kontroldu genel bakti iyi dedi kilosu falan bu aralar hareketlendi iyice tetanoz aşısı yaptrmycm sanirim hos sağlık ocağından da arayan olmadi zaten hafta içi gidip bildiricem genel kan bakilcak yine tiroid bakilcak bugun Elif'e yeni ciciler aldik ama size foto atamiyorm telden nedenini bulamadım 20+5 de 7 kilo almisim Allah sonumu hayr etsin

Canım herkeste aynı olmaz belki ama
Ben jeli 12.haftada bıraktiktan 2 gün sonra kanamam geldi

Bu yüzden doktor devam etmemi söyledi

Sanırım 8.ayıma kadar kullanırım
Anladım canım. Bakalım biz neler yaşayacağız. O zamanlara gelelim de hayırlısıyla. Artık neyse razıyız minikler için dayanacağız el mahkum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…