Canım hayırlı olsun baya belli ikinci çizgi insallah yarın güzel bi değer görürsünSelam kızlar herkese hayırlı doğumlar diliyorum. Bugün 8. Günüm transferden sonra. İdrar testim böyle çıktı. Ne dersiniz? Yarın test günüm.
Gözünaydın cnm sağsalim gelsinde giysin inşallah cicilerini:)Kizlar haftaya cumartesi ayrıntılı ultrasona gun aldm bakalım allahm hayırlısını versin herseyin bugun kontroldu genel bakti iyi dedi kilosu falan bu aralar hareketlendi iyice tetanoz aşısı yaptrmycm sanirim hos sağlık ocağından da arayan olmadi zatenhafta içi gidip bildiricem genel kan bakilcak yine tiroid bakilcak bugun Elif'e yeni ciciler aldik ama size foto atamiyorm telden nedenini bulamadım 20+5 de 7 kilo almisim Allah sonumu hayr etsin
Sağol canim hepimizin ki inşallah saga saglim gelsinGözünaydın cnm sağsalim gelsinde giysin inşallah cicilerini:)
Geçmiş olsun canım. Sürekli vajinal ilaç kullanımından da enfeksiyon olmuş olabilir. Eşler alem zaten :) bir derdimiz olmasa gitmeyiz zaten demiKızlar doktordan geldim. Enfeksiyon dedi vajinal ilacı kesti göbekten iğneye döndü. Alttan baktı enfeksiyon için fitil verdi. Suyum normalmiş. Sekreter en çok gelen hasta sizsiniz deyince eşim bi güZel payladı senden çok gelen yok diye. Her muayenede 360 ayda 720 zor geldi heraldehiç dikkat etmiyorsun kilo alıyorsun hergün duş al vs.. ben nerden bileyim enfeksiyon neden oluyor yaa.
Canım bir çoğumuz kanamalı geçirdik. Hala 20. Hafta olacak ipne kullanıyoruz, progesteron alıyorx. Üzülme inşallah bebekle ilgili bir yrden değildir. Güzel haberler ver inşKızlar kanamam başladı çok kötüyüm çok korkuyorum
Canım bişey olmaz dimi çok korkuyorum iğne yaptırmaya gidiyorum acileCanım bir çoğumuz kanamalı geçirdik. Hala 20. Hafta olacak ipne kullanıyoruz, progesteron alıyorx. Üzülme inşallah bebekle ilgili bir yrden değildir. Güzel haberler ver inş
Ne renk kanama kırmızımı lekelenme gibi kahve renk mi ?Canım bişey olmaz dimi çok korkuyorum iğne yaptırmaya gidiyorum acilesenin kanaman nasıl olmuştu ilk
Afedersin tuvalet kağıdına silerken oldu kırmızıydı oyüzden daha çok korkuyorumNe renk kanama kırmızımı lekelenme gibi kahve renk mi ?
Sakin olmaya çalış kendi kendine durmuş demekki çok tehlikeli bir durum yok doktoruna haber verdinmi benim de daha önce yoğun kırmızı kanamam olmuştu atlattık çok şükür inşallah geçicektir seninkideAfedersin tuvalet kağıdına silerken oldu kırmızıydı oyüzden daha çok korkuyorumşuan daha gelmedi korkudan ölüyorum canım
Benim 7-11 ve 16. Haftalarda oldu dediğin gibi sabah kalktığımda peçeteye pembe kırmızı geldi öğleden sonra kahverengiye döndü. Ultrasonla baktı ve kanama alanı görememişti.Afedersin tuvalet kağıdına silerken oldu kırmızıydı oyüzden daha çok korkuyorumşuan daha gelmedi korkudan ölüyorum canım
Nolur dua edin bebeğime bişey olmasın , yine hevesim kursağımda kalmasınSakin olmaya çalış kendi kendine durmuş demekki çok tehlikeli bir durum yok doktoruna haber verdinmi benim de daha önce yoğun kırmızı kanamam olmuştu atlattık çok şükür inşallah geçicektir seninkide
Ayy cnm yeni haberim oldu ins seninledir skma canini yha yerlesme kanamasidir belki stres yapma drunu ara direkNolur dua edin bebeğime bişey olmasın , yine hevesim kursağımda kalmasın
Sende bendensn desene tatlim:) kafalar karisiyor baya ya haliyle:) hayir bide bu bebek arabasini araca sigdirmak mesele bakalm neler yasicaz hayirlisiBizde aynı kiradayızbize de travel sistem büyük geldi. Normal bebek arabası düşünüyoruz ama taşıma ve araba için ayrı iki puset gerekecek gibi geliyor. Kafalar karışık
Selam canim hayirli olsn tedavn teste gore cizgi var canim bebegin seninle olsn insSelam kızlar herkese hayırlı doğumlar diliyorum. Bugün 8. Günüm transferden sonra. İdrar testim böyle çıktı. Ne dersiniz? Yarın test günüm.
Sağol canım çok acı Rabbim hiç kimseye yaşatmasın içim yanıyorCanimmm ne diyecegimi bilemiyorum. Zaten anne olunca duygusallastim. Nasil üzüldüm anlatamam. Allahim yardim etsin eminim cok zordur.
Gece nbtçi kadındoğumcu yokmu? Ultrasonla bakacakNolur dua edin bebeğime bişey olmasın , yine hevesim kursağımda kalmasın
Benimde bir soraki hafta canim 2 hfta nasi gecick diyorm:) yaptrmama sansi varmi zorunlu sanki ya beninde dun aradilar saglk ocagndan:s tiroit onmli canim bnde hersabah hap iciyormKizlar haftaya cumartesi ayrıntılı ultrasona gun aldm bakalım allahm hayırlısını versin herseyin bugun kontroldu genel bakti iyi dedi kilosu falan bu aralar hareketlendi iyice tetanoz aşısı yaptrmycm sanirim hos sağlık ocağından da arayan olmadi zatenhafta içi gidip bildiricem genel kan bakilcak yine tiroid bakilcak bugun Elif'e yeni ciciler aldik ama size foto atamiyorm telden nedenini bulamadım 20+5 de 7 kilo almisim Allah sonumu hayr etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?