Kızlar doktordan geldim. Enfeksiyon dedi vajinal ilacı kesti göbekten iğneye döndü. Alttan baktı enfeksiyon için fitil verdi. Suyum normalmiş. Sekreter en çok gelen hasta sizsiniz deyince eşim bi güZel payladı senden çok gelen yok diye. Her muayenede 360 ayda 720 zor geldi heralde hiç dikkat etmiyorsun kilo alıyorsun hergün duş al vs.. ben nerden bileyim enfeksiyon neden oluyor yaa.

Gözünaydın cnm sağsalim gelsinde giysin inşallah cicilerini:)

Geçmiş olsun canım. Sürekli vajinal ilaç kullanımından da enfeksiyon olmuş olabilir. Eşler alem zaten :) bir derdimiz olmasa gitmeyiz zaten demi

Afedersin tuvalet kağıdına silerken oldu kırmızıydı oyüzden daha çok korkuyorum şuan daha gelmedi korkudan ölüyorum canım
Sakin olmaya çalış kendi kendine durmuş demekki çok tehlikeli bir durum yok doktoruna haber verdinmi benim de daha önce yoğun kırmızı kanamam olmuştu atlattık çok şükür inşallah geçicektir seninkide

Afedersin tuvalet kağıdına silerken oldu kırmızıydı oyüzden daha çok korkuyorum şuan daha gelmedi korkudan ölüyorum canım
Benim 7-11 ve 16. Haftalarda oldu dediğin gibi sabah kalktığımda peçeteye pembe kırmızı geldi öğleden sonra kahverengiye döndü. Ultrasonla baktı ve kanama alanı görememişti.

Bizde aynı kiradayız bize de travel sistem büyük geldi. Normal bebek arabası düşünüyoruz ama taşıma ve araba için ayrı iki puset gerekecek gibi geliyor. Kafalar karışık
Sende bendensn desene tatlim:) kafalar karisiyor baya ya haliyle:) hayir bide bu bebek arabasini araca sigdirmak mesele bakalm neler yasicaz hayirlisi

Benimde bir soraki hafta canim 2 hfta nasi gecick diyorm:) yaptrmama sansi varmi zorunlu sanki ya beninde dun aradilar saglk ocagndan:s tiroit onmli canim bnde hersabah hap iciyorm oyy masallah guzel gnlerde saglkla giysin Elif prenses❤ bzde bikac sey aldk annemle cikmstik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…