Gecms olsn canim iyi ki gitmissin. Toplu ortm etkiliyodr blki isyernde falan senin elnde olcagini sanmiyorm canim:) merkli oluyo insn ya goresi geliyo kafama takldi mi bnde gidiyorm aksm bikac kere gtmsligimiz var bizmde bakmaya nobtci kadndogmcu oluyo sncta cinsiyt kesn midir bugn gtsk mi dedim esimede yemedi zor geldi detyli gitcz 2 hftaya zaten dedi

Nolur dua edin bebeğime bişey olmasın , yine hevesim kursağımda kalmasın
Canım Allah korusun kuzunu. .. Ben ilk gebeligimde 3 aya kadar yaşadım kanamayı Allah a şükür kızım sağlıkla yanımızda... sen lütfen dinlen ve moralini yüksek tut. Vakit kaybetmeden bi kontrole git ki için rahat etsin

Benden sonra sen canimm cabucacik gececek zaman inşallah valla aile hekimim doktoruna sor dedi demek zorunlu degil aramadilarda zaten kaydım olmasina rağmen dotkorda tarlada dogurmayacagina göre karar senin dedi olmazsa olmaz değilmis ne bilim ablama sordum 4 çocuktan en sonuncuya yaptrmis sadece Allah'a sukur biseyde olmadı rabbim korusun inşallah hepimizi kaza bela olmadktan sonra hastanelerde doğurucucz

Valla canım benim eşim pek doktora girme yanlısı değil sgk geçerli özel hastanede 10 gün geçerli muayene ücreti 360tl ayda 2-3kere gittiğimde 720-1000 civarında. Bende ücretsiz izin aldım, maaşta yok adam fıttırıyor. Amerikada 4 kere ultrasona alıyorlar sen özledikçe gidelim diyorsun diyo bana. Doktorumda ona destek çıkıyo 6 hafta gelme zaten aynı seyleri ölçüyoruz demezmi.. bizimki kendini göstermeye pek meraklı ilk görüntü hep pipi oluyor öylemyada böyle şu 32 haftayı bi tamamlasak sağ salim rahatlayacağım inan

Canım iğne yaptırdım doktor sabah gelip ultrasonla bakıcak acildeyim serum takılı şuan, senin kanaman kırmızımıydı yoksa pembe kahve falanmıydı? Çok üşüyorum birazda adet sancısına benzer ağrım var çok korkuyorum inşallah bebeğime bişey olmaz

Canım her üçü de oldu bende... müdahale yapılmış zaten bundan sonrası Rabbimin takdiri... sen gönlünü ferah tut... bebişin de seni bırakmak istemiyor öyle düşün lutfen

Canım her üçü de oldu bende... müdahale yapılmış zaten bundan sonrası Rabbimin takdiri... sen gönlünü ferah tut... bebişin de seni bırakmak istemiyor öyle düşün lutfen
İnşallah bişey olmaz canım karnımda ağrıyo ondan daha çok korktum rabbim bebeğimi korur inşallah adet ağrısı gibi ağrım var

Çok sağol canım kırmızımıydı seninkide miktarı ne kadardı? Ağrıda olmuşmuydu
Canım ben afedersin tuvalate oturdum pıt pıt damladı bir anda bir yer kesilmiş gibi. Kırmızıydı. Akşam vakti gece hastaneye gittim fakültede olunca benim drum asistanı baktı. O gün ilk defa kalp atışlarını da duymuş oldum. Çok şükür sonra bir hafta leke şeklinde devam edip bitti

Canım Allah razı olsun yazdıkların beni biraz rahatlattı inşallah benim bebeğimede bişey olmaz dua et nolur

Canım Allah razı olsun yazdıkların beni biraz rahatlattı inşallah benim bebeğimede bişey olmaz dua et nolur
İnşallah canım Allah sana bağışlasın bebeğini üzülme onu da üzme . Sık sık yaşayanlar var maalesef bu durumu. Son olsun inşallah

Sende bendensn desene tatlim:) kafalar karisiyor baya ya haliyle:) hayir bide bu bebek arabasini araca sigdirmak mesele bakalm neler yasicaz hayirlisi
Sorma ya. Bebek arabası çantası iki puset derken arabada başka kimseye oturacak yer kalmıcak çekirdek aile olrak gezeceğiz artık

Çok sağol canım kırmızımıydı seninkide miktarı ne kadardı? Ağrıda olmuşmuydu
Gecmis olsun canim. Endiselenme igneni de olmussun korkma artik gerisi Allah'in takdiri. 7. Haftada bende kanama yasadim gece ansizin geldi wc icin yattigim yerden kalktigimda adet zamanindaki gibi biseyin aktigini hissetmistim. Wcde kipkirmizi pecete gorunce senin gibi beynim durdu sandim. Doktorumu aramistim fitilini kullan uzan kalkma ertesu gun igneni ol demisti. Ben o gece fitil kullanip yattim rabbim sana emanetler dedim. Cok sukur sabaha cok cok az kahve rengine donuk leke vardi devami yoktu. Insallah seninde daha gelmicek. Bu arada kanamadan once 3 gun bende adet agrisi gibi agri cekmistim belime vurmustu usuyo gibiydim zaten kanama olacakmis demek diye ona yordum hep. Ama bak cok sukur ikizlerimle 18 -19 haftayi gorduk. Sende endiselenme rabbim sana emanet de icini ferah tutmaya calis.

Kanaması olup gebeliği sağlıkla devam eden çok var canım inşallah senin de bebişin bişey olmaz kan sulandırıcı kullanıyorsan bazen onlarda kanamayı tetikleyebiliyormuş rahimde ki ufacık bir kılcal damar çatlaması bile olabilir yani. Hep olumlu düşün dua et

Oksapar kullanıyorum canım diğer tedavide bebeğimi kaybetmeden öncede kanamam olduğu için gerçekten çok korkuyorum inşallah bişey olmaz inşallah valla perişan oldum üzüntüden

Allah razı olsun canım yıllardır anne olma hayalim gerçekleşecek diye sevinirken yine hüsrana uğruycam diye ölüp ölüp diriliyorum kan görünce beynimden kaynar sular döküldü şuan bişey yok lekenme oldu geçti inşallah daha olmaz sabah doktor ultrasondan bakıcak inşallah herşey yolundadır inşallahh adak adadım bebeğime bişey olmaz sağ salim doğarsa kurban kesicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…