- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Aradım canım ben doktor başka şehirde ama kendi yaşadığım şehirdeki doktorum sabah ultrason bakıcak progestan iğne yaptırdım serumda taktılar inşallah bebeğim beni bırakmazAyy cnm yeni haberim oldu ins seninledir skma canini yha yerlesme kanamasidir belki stres yapma drunu ara direk
Ins cnm dualarim seninle yha yerlesmedir bence igneyide yaptirmssn guzel bi uyu dinlen herseyin basi saglik biliyosun guzel dusun guzel olsun kotuye yorma guzel haberlerini bekliyorm insAradım canım ben doktor başka şehirde ama kendi yaşadığım şehirdeki doktorum sabah ultrason bakıcak progestan iğne yaptırdım serumda taktılar inşallah bebeğim beni bırakmaz
6.haftadayım sanırım yanlış hesap yapmadıysam 6.hafta yerleşme kanaması olurmu kiIns cnm dualarim seninle yha yerlesmedir bence igneyide yaptirmssn guzel bi uyu dinlen herseyin basi saglik biliyosun guzel dusun guzel olsun kotuye yorma guzel haberlerini bekliyorm ins
Amin cnm amin aglama kiyamam yha benimde hatirlarsan 7.gun baslmisti kanama ve vucut disari atti senin masallah 6haftalik olmus annesi kendini yorduysan ondan olmustur belkide hic kotu dusunme aglamada biliyorum elinde degil ama sabah kalb atisini duyacaksn ve icin rahatliyacak 4.5.aya kdr kanamasi olanlar vr belki rahimde biyerde birikmslik vardi o saliverildi bide progestan kullaniyosun yha bazen o bile kanama yapabiliyoms netten arastirdim aglayip onuda uzme annesi sicak balli bi sut ic gozlerini kapa guzel seyler hayal et kanama kestimi peki6.haftadayım sanırım yanlış hesap yapmadıysam 6.hafta yerleşme kanaması olurmu kiaynı şeyleri yine yaşamamıştım dejavu yaşamaktan çok korkuyodum ki yine aynı oldu rabbim sonunu benzetmesin tekrar hevesim kursağımda kalıcak diye ödüm kopuyo ne güzel rahattım sevinçliydim kanamayı gördüm bütün herşey alt üst oldu ağlamaktan gözyaşım kalmadı perişanım inşallah uyurum yarın doktor ultrasondan baktığında herşey yolunda der şuan ihtiyacım olan tek şey o bebeğime kavuşmak istiyorum anne olmak istiyorum rabbim kimseyi yavrusuyla sınamasın
Canim bende 3 defa kanama gecirdim.son gecirdigim baya yogundu.ama bebege bisey olmadi.kanama alani goruldu ultrasonda simdi oda kayboldu.merak etme düsuk yapsan anlardin. Ama hak veriyorum insan çok korkuyor.6.haftadayım sanırım yanlış hesap yapmadıysam 6.hafta yerleşme kanaması olurmu kiaynı şeyleri yine yaşamamıştım dejavu yaşamaktan çok korkuyodum ki yine aynı oldu rabbim sonunu benzetmesin tekrar hevesim kursağımda kalıcak diye ödüm kopuyo ne güzel rahattım sevinçliydim kanamayı gördüm bütün herşey alt üst oldu ağlamaktan gözyaşım kalmadı perişanım inşallah uyurum yarın doktor ultrasondan baktığında herşey yolunda der şuan ihtiyacım olan tek şey o bebeğime kavuşmak istiyorum anne olmak istiyorum rabbim kimseyi yavrusuyla sınamasın
Allah razı olsun canımm işin rast gelsin gece ağlaya ağlaya sızmışım uykumu aldım uyandım şimdilik bişey yok tuvalete gitmeye korkar oldum inşallah doktor aradığında gidicem bakıcak keşke duyulma kalp atışları ve herşey yolunda dese dünyalar benim olur kuzum hayırlı haberle gelirim inşallahAmin cnm amin aglama kiyamam yha benimde hatirlarsan 7.gun baslmisti kanama ve vucut disari atti senin masallah 6haftalik olmus annesi kendini yorduysan ondan olmustur belkide hic kotu dusunme aglamada biliyorum elinde degil ama sabah kalb atisini duyacaksn ve icin rahatliyacak 4.5.aya kdr kanamasi olanlar vr belki rahimde biyerde birikmslik vardi o saliverildi bide progestan kullaniyosun yha bazen o bile kanama yapabiliyoms netten arastirdim aglayip onuda uzme annesi sicak balli bi sut ic gozlerini kapa guzel seyler hayal et kanama kestimi peki
Destekleriniz için çok teşekkür ederim iyiki varsınız canım inşallah dediğin gibi olur ve bebeğime bişey olmazGünaydın guzel anneler bugun nasılsınız?
Pembepanterr canım kanamanin bebekle hiç ama hiç alakası olmayabilir burda bir çok arkadaşta yaşadı bunu ama psikolojinin böyle olması cok normal allah bilmez mi sen nasıl yürekten istiyorsun yavrunu korkma kuzum doktorun baktiktan sonra bizede haber et bol bol dua edicem sana rabbim ikinizide korusun
Canımmm inşallah senin gibi benimde bebeğime bişey olmaz kan görünce yüreğim ağzıma geldi inşallah bugünleri atlatırım da hepimiz bebişlerimizi kucağımaza alırız inşallah doktor bugün güzel şeyler söylesede kendimi toparlasam çünkü çok ihtiyacım var gözlerim kaybolmuş şişmekten gözükmüyo kafam kazan gibi tuhafım canımPembepanterr Oyy canım iyi anlıyorum seni bende aynısını yaşadım elimizde değil korkmamak yaaa,ama hiç üzme kendine ve bebeğini çünkü ben transferden sonra 18 günü başladım hafif kanamaları görmeye ve 3 aya kadar sürdü çok korkuyordum hele bir defa avuç kadar kan geldi eşime aradım hemen hastaneye gittik ama sandım düştü bebeğim hatırlamak bille istemiyorum ,ama çok şükür bebeğim bana sımsıkı tutundu ve kavuşmamı az kaldı Allahın izniyle inşallaaahhh 31 haftalık olduk ,sana tavsiyem kesinlikle stresten uzak bebeğine zarar olur,inşallaaahhh seninde bebeğin oýle tutunur
Inşallah canım sana dua ediyorum ,evet çok zor ama geçeci inşallaaahhhhhCanımmm inşallah senin gibi benimde bebeğime bişey olmaz kan görünce yüreğim ağzıma geldi inşallah bugünleri atlatırım da hepimiz bebişlerimizi kucağımaza alırız inşallah doktor bugün güzel şeyler söylesede kendimi toparlasam çünkü çok ihtiyacım var gözlerim kaybolmuş şişmekten gözükmüyo kafam kazan gibi tuhafım canım
Düşük değilde embriyonun gelişimi zayıflıyo diye korkuyorum inşallah herşey yolunda gider şuan herhangi kanama lekelenme vs yok crinone jel kullanıyorum çubuğunu çıkarırken ödüm kopuyo bulaşıcak diye ama şükür temiz çıktı inşallah ultrasonda bakınca güzel şeyler söyler rahatlatır doktorCanim bende 3 defa kanama gecirdim.son gecirdigim baya yogundu.ama bebege bisey olmadi.kanama alani goruldu ultrasonda simdi oda kayboldu.merak etme düsuk yapsan anlardin. Ama hak veriyorum insan çok korkuyor.
Ee doktora ne zaman görünecen sen yaaaaCanımmm inşallah senin gibi benimde bebeğime bişey olmaz kan görünce yüreğim ağzıma geldi inşallah bugünleri atlatırım da hepimiz bebişlerimizi kucağımaza alırız inşallah doktor bugün güzel şeyler söylesede kendimi toparlasam çünkü çok ihtiyacım var gözlerim kaybolmuş şişmekten gözükmüyo kafam kazan gibi tuhafım canım
Doktor beni arayacak ben hastaneye geçicem orda bakıcak ultrasondan canım ters zamana denk geldi cumartesi akşamı bugünde pazar ama sağolsun gelip bakıcak doktor kuzumEe doktora ne zaman görünecen sen yaaaa
Doğrudur yaaa buğün pazar ,iyi Allah razı olsun ondan eğer gelip bakıyorsa,benimki öyle bakmadı hafta içi bekliyordum gitmek için ,sadece telefonda bana iğneyi vurdur dedi ve dinlen dedi ,zaten düşüceyi varsa zaten düşer ben birşey yapamam dediDoktor beni arayacak ben hastaneye geçicem orda bakıcak ultrasondan canım ters zamana denk geldi cumartesi akşamı bugünde pazar ama sağolsun gelip bakıcak doktor kuzum
Evdeki yavruna saril bebegim. Onla teselli bul.Allah güç verecektir.Sağol canım çok acı Rabbim hiç kimseye yaşatmasın içim yanıyor
Canım şimdi geldim ultrason baktı karnımdan 6+2 keseyi gördük ama bebek ve kalp atışları için derken dedi bi sıkıntı yok korkma kesen uyumlu tarihle dedi vajinal bakınca bebek belki görünür ama gerek yok bekleyelim dedi hafif de olsa içim rahatladı canımDoğrudur yaaa buğün pazar ,iyi Allah razı olsun ondan eğer gelip bakıyorsa,benimki öyle bakmadı hafta içi bekliyordum gitmek için ,sadece telefonda bana iğneyi vurdur dedi ve dinlen dedi ,zaten düşüceyi varsa zaten düşer ben birşey yapamam dedi
Gecmis olsun canım vajinal yapmamasi iyi olmus 1 hafta sonra falan duyarsn kalp atisini Allahn izni ileCanım şimdi geldim ultrason baktı karnımdan 6+2 keseyi gördük ama bebek ve kalp atışları için derken dedi bi sıkıntı yok korkma kesen uyumlu tarihle dedi vajinal bakınca bebek belki görünür ama gerek yok bekleyelim dedi hafif de olsa içim rahatladı canım
Biraz rahatladım ama herkes bebeği falan görüyo sadece keseyi gördüm 6.hafta görenler vajinalmi görünüyo acaba ondan tam rahat edemedim sadece kese gördükGecmis olsun canım vajinal yapmamasi iyi olmus 1 hafta sonra falan duyarsn kalp atisini Allahn izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?