Gece dedim sana okdr agladin helak ettin kendini cok gecmis olsun hersey daha guzel olack Allah izniyleCanım şimdi geldim ultrason baktı karnımdan 6+2 keseyi gördük ama bebek ve kalp atışları için derken dedi bi sıkıntı yok korkma kesen uyumlu tarihle dedi vajinal bakınca bebek belki görünür ama gerek yok bekleyelim dedi hafif de olsa içim rahatladı canım
Tabiki normal canim benim cok minik suanda cok sukur vallahi tum gun aklimdaydin masallahKızlar kontrolden geldim sıkıntı yok korkma dedi 6+2 dedi doktor karnımdan ultrasonla baktı keseyi gördük ama bebek ve kalp atışları için erken dedi belki vajinal bebek görünür ama gerek yok bekleyelim dedi sizce normalmi 6.haftada bebeğin karından görünmemesi sizler kaçıncı hafta gördünüz?
Canım elimde olmadan ağladım perişan oldum ama kan görünce insan rahat olamıyo ki , bebeği göremedim 6.hafta erken gibi gelmiyo bana yaGece dedim sana okdr agladin helak ettin kendini cok gecmis olsun hersey daha guzel olack Allah izniyle
İyi kötü biraz rahatladım ama bebeğide görseydim keşkeTabiki normal canim benim cok minik suanda cok sukur vallahi tum gun aklimdaydin masallah
Şimdi soyle canim benim alttan bakıldı bebek görüldu senin kadardı 6+3 falan ama üstten baksaydi göremezdi bence ben hiç karismamstm doktora alttan bakın üstten bakin diye normal gebelik geçiren bir arkadasima istedigi halde alttan bakmadı nerdeyse 8. Haftada gösterdi bebegini üstten o yüzden bence çok çok erken biz işte bekleyemiyoruz malum sebeplerden dolayı hemen duyalim istiyoruz inşallah bidaha gitmende bakar gorursunz üsttenBiraz rahatladım ama herkes bebeği falan görüyo sadece keseyi gördüm 6.hafta görenler vajinalmi görünüyo acaba ondan tam rahat edemedim sadece kese gördük
Simdide bunumu dert edeceksin kendine yha kiz biraz oluruna birak Allah biliyo goruyo ac dua oku dinle insirahi icin rahatlasin uyu biraz hersey olacagina varir saglikla yerlesmis devami gelir bnce kotu dusunmeCanım elimde olmadan ağladım perişan oldum ama kan görünce insan rahat olamıyo ki , bebeği göremedim 6.hafta erken gibi gelmiyo bana yaherkes altı bilmem kaçta kalp atışını duydum falan filan diyo ama
Bide şu var ben Altan bakıldığında ilk yolk saci yuvarlak halka gibi bişey gordum bebek doğru duzgun gorunmuyordu bile doktor gördü daha minicikler için rahat olsun yeterince uzuldun bak bebeği etkiler lütfen sakin olup güzel dusunmeye çalışBiraz rahatladım ama herkes bebeği falan görüyo sadece keseyi gördüm 6.hafta görenler vajinalmi görünüyo acaba ondan tam rahat edemedim sadece kese gördük
Cnm çok şükür bak artık biraz rahatlamaya çalış benim 6+5 de vajinal zor gördü doktor daha erken karından görmesi için kanamanda durdu çok şükürKızlar kontrolden geldim sıkıntı yok korkma dedi 6+2 dedi doktor karnımdan ultrasonla baktı keseyi gördük ama bebek ve kalp atışları için erken dedi belki vajinal bebek görünür ama gerek yok bekleyelim dedi sizce normalmi 6.haftada bebeğin karından görünmemesi sizler kaçıncı hafta gördünüz?
Ay valla içimi nasıl rahatlattın Allah razı olsun canım biraz daha sabretmem gerekiyo bi sıkıntı olmasın da 1 ay da beklerim inşallah bişey olmaz bugün daha iyiyim psikolojik çok şükür rabbimeŞimdi soyle canim benim alttan bakıldı bebek görüldu senin kadardı 6+3 falan ama üstten baksaydi göremezdi bence ben hiç karismamstm doktora alttan bakın üstten bakin diye normal gebelik geçiren bir arkadasima istedigi halde alttan bakmadı nerdeyse 8. Haftada gösterdi bebegini üstten o yüzden bence çok çok erken biz işte bekleyemiyoruz malum sebeplerden dolayı hemen duyalim istiyoruz inşallah bidaha gitmende bakar gorursunz üstten
Yok yok rahatladım çok şükür iyiyim canım Allah razı olsun çok destek oldunuz rabbim işinizi gücümüzü rast getirsin içim rahat stres yok artık Allahın izniyleSimdide bunumu dert edeceksin kendine yha kiz biraz oluruna birak Allah biliyo goruyo ac dua oku dinle insirahi icin rahatlasin uyu biraz hersey olacagina varir saglikla yerlesmis devami gelir bnce kotu dusunme
Böyle şeyleri duyunca için daha çok rahatladı çok şükür normal ozaman sağol canım ya Allah razı olsun işin gücün rast gelsin kafam rahatladıCnm çok şükür bak artık biraz rahatlamaya çalış benim 6+5 de vajinal zor gördü doktor daha erken karından görmesi için kanamanda durdu çok şükür
Benim kanamam sabah uyandığımda wc e gittiğimde çamaşırım kan içindeydi baya heryeri altımdaki eşofmana kadar geçmiş sabah hala daha geliyordu
Herkes yaşayabiliyor kese günüylede uyumlu çıkmış demekki gelişmesinde bir problem yok kendinide bebişinide üzme
Ayyy çok sevindim yaaaaa gözün aydın canım ,gördünmü boşuna kendini ve bebeğini üzdün,birdaha bebeğini üzme hepimiz çoğu 3 aya kadar bu tip kanamalar geçerdik ,bu stres çok kötü olacağa varsa da olmaz bu stresin üzünden ,o üzden birdaha kesinlikle stres yapmaCanım şimdi geldim ultrason baktı karnımdan 6+2 keseyi gördük ama bebek ve kalp atışları için derken dedi bi sıkıntı yok korkma kesen uyumlu tarihle dedi vajinal bakınca bebek belki görünür ama gerek yok bekleyelim dedi hafif de olsa içim rahatladı canım
Yok canım stres yapmıycam artık,içim rahatladı bi sıkıntı olmuycak Allahın izniyle inşallahhhhhhhhhhhhAyyy çok sevindim yaaaaa gözün aydın canım ,gördünmü boşuna kendini ve bebeğini üzdün,birdaha bebeğini üzme hepimiz çoğu 3 aya kadar bu tip kanamalar geçerdik ,bu stres çok kötü olacağa varsa da olmaz bu stresin üzünden ,o üzden birdaha kesinlikle stres yapma
İnşallaaahhh canımYok canım stres yapmıycam artık,içim rahatladı bi sıkıntı olmuycak Allahın izniyle inşallahhhhhhhhhhhh
Proluton’u diğer tedavimde kullanmıştım sıkıntı yapmıyo güzel iğneydi ama dün acilde progestan yaptırdım doktorla telefonda konuştuk o öyle istedi ama progestan korktuğum tek iğne şuan sol popomun üzerine oturup yatamıyorum kötü bi iğne ama tek bebeğim iyi olsunda napim dayanırım bugün iğne vermedi doktor demekki riskli görmedi öyle olsa bugünde yaptır derdi sanırımİnşallaaahhh canımiğneyi vurdurdun mu sen ,ben 3 aya kadar 3 güne bir proluton iğneyi vurdurdum canım çok güzel bir iğne
Ohhh maşallah çok şükür bebişin iyi olmasına sevindim. Benim 6+2 de bebiş ve kalp atışı görüldü ama vajinal ultrasonda ve kalp atışı bayağa zor görüldü karından bakılsa görülmezdi büyük ihtimal.Biraz rahatladım ama herkes bebeği falan görüyo sadece keseyi gördüm 6.hafta görenler vajinalmi görünüyo acaba ondan tam rahat edemedim sadece kese gördük
Karından görülmeyebilir canım rahat ol. Ama çok stres yapıyorsan bi kaç gün sonra vajinal baktır. Benim tüp bebek doktorum vajinal baktı hep hiç bir zararı yok korkma dedi bayağa bilgili tecrübeli bir prof kendisi en ufak risk olsa yapmaz, acaip üstüne titriyor bebişin çok zor oldu diyeCanım elimde olmadan ağladım perişan oldum ama kan görünce insan rahat olamıyo ki , bebeği göremedim 6.hafta erken gibi gelmiyo bana yaherkes altı bilmem kaçta kalp atışını duydum falan filan diyo ama
Benim ilk tedavide kese uyumlu değilde geriden geliyodu önce 5 gün sonra iki hafta derken gelişimi zayıflayıp kaybetmiştim onda da kanamam olmuştu ama çok şükür bunda uyumlu dedi keseye normalmiş inşallah sıkıntı olmaz 10 gün sonra hem bebeğimi hemde onun pıtpıtlarını duyarım inşallah canımOhhh maşallah çok şükür bebişin iyi olmasına sevindim. Benim 6+2 de bebiş ve kalp atışı görüldü ama vajinal ultrasonda ve kalp atışı bayağa zor görüldü karından bakılsa görülmezdi büyük ihtimal.
Bak bi de bulantıların filan başlamadıysa bugünlerin tadını çıkarBenim ilk tedavide kese uyumlu değilde geriden geliyodu önce 5 gün sonra iki hafta derken gelişimi zayıflayıp kaybetmiştim onda da kanamam olmuştu ama çok şükür bunda uyumlu dedi keseye normalmiş inşallah sıkıntı olmaz 10 gün sonra hem bebeğimi hemde onun pıtpıtlarını duyarım inşallah canımdoktorda vajinal belki bebek görünür ama gerek yok dedi şimdi sabır zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?