Gece dedim sana okdr agladin helak ettin kendini cok gecmis olsun hersey daha guzel olack Allah izniyle

Tabiki normal canim benim cok minik suanda cok sukur vallahi tum gun aklimdaydin masallah

Gece dedim sana okdr agladin helak ettin kendini cok gecmis olsun hersey daha guzel olack Allah izniyle
Canım elimde olmadan ağladım perişan oldum ama kan görünce insan rahat olamıyo ki , bebeği göremedim 6.hafta erken gibi gelmiyo bana ya herkes altı bilmem kaçta kalp atışını duydum falan filan diyo ama

Biraz rahatladım ama herkes bebeği falan görüyo sadece keseyi gördüm 6.hafta görenler vajinalmi görünüyo acaba ondan tam rahat edemedim sadece kese gördük
Şimdi soyle canim benim alttan bakıldı bebek görüldu senin kadardı 6+3 falan ama üstten baksaydi göremezdi bence ben hiç karismamstm doktora alttan bakın üstten bakin diye normal gebelik geçiren bir arkadasima istedigi halde alttan bakmadı nerdeyse 8. Haftada gösterdi bebegini üstten o yüzden bence çok çok erken biz işte bekleyemiyoruz malum sebeplerden dolayı hemen duyalim istiyoruz inşallah bidaha gitmende bakar gorursunz üstten

Canım elimde olmadan ağladım perişan oldum ama kan görünce insan rahat olamıyo ki , bebeği göremedim 6.hafta erken gibi gelmiyo bana ya herkes altı bilmem kaçta kalp atışını duydum falan filan diyo ama
Simdide bunumu dert edeceksin kendine yha kiz biraz oluruna birak Allah biliyo goruyo ac dua oku dinle insirahi icin rahatlasin uyu biraz hersey olacagina varir saglikla yerlesmis devami gelir bnce kotu dusunme

Biraz rahatladım ama herkes bebeği falan görüyo sadece keseyi gördüm 6.hafta görenler vajinalmi görünüyo acaba ondan tam rahat edemedim sadece kese gördük
Bide şu var ben Altan bakıldığında ilk yolk saci yuvarlak halka gibi bişey gordum bebek doğru duzgun gorunmuyordu bile doktor gördü daha minicikler için rahat olsun yeterince uzuldun bak bebeği etkiler lütfen sakin olup güzel dusunmeye çalış

Cnm çok şükür bak artık biraz rahatlamaya çalış benim 6+5 de vajinal zor gördü doktor daha erken karından görmesi için kanamanda durdu çok şükür
Benim kanamam sabah uyandığımda wc e gittiğimde çamaşırım kan içindeydi baya heryeri altımdaki eşofmana kadar geçmiş sabah hala daha geliyordu
Herkes yaşayabiliyor kese günüylede uyumlu çıkmış demekki gelişmesinde bir problem yok kendinide bebişinide üzme

Ay valla içimi nasıl rahatlattın Allah razı olsun canım biraz daha sabretmem gerekiyo bi sıkıntı olmasın da 1 ay da beklerim inşallah bişey olmaz bugün daha iyiyim psikolojik çok şükür rabbime

Simdide bunumu dert edeceksin kendine yha kiz biraz oluruna birak Allah biliyo goruyo ac dua oku dinle insirahi icin rahatlasin uyu biraz hersey olacagina varir saglikla yerlesmis devami gelir bnce kotu dusunme
Yok yok rahatladım çok şükür iyiyim canım Allah razı olsun çok destek oldunuz rabbim işinizi gücümüzü rast getirsin içim rahat stres yok artık Allahın izniyle

Böyle şeyleri duyunca için daha çok rahatladı çok şükür normal ozaman sağol canım ya Allah razı olsun işin gücün rast gelsin kafam rahatladı

Ayyy çok sevindim yaaaaa gözün aydın canım ,gördünmü boşuna kendini ve bebeğini üzdün,birdaha bebeğini üzme hepimiz çoğu 3 aya kadar bu tip kanamalar geçerdik ,bu stres çok kötü olacağa varsa da olmaz bu stresin üzünden ,o üzden birdaha kesinlikle stres yapma

Yok canım stres yapmıycam artık,içim rahatladı bi sıkıntı olmuycak Allahın izniyle inşallahhhhhhhhhhhh

İnşallaaahhh canım iğneyi vurdurdun mu sen ,ben 3 aya kadar 3 güne bir proluton iğneyi vurdurdum canım çok güzel bir iğne
Proluton’u diğer tedavimde kullanmıştım sıkıntı yapmıyo güzel iğneydi ama dün acilde progestan yaptırdım doktorla telefonda konuştuk o öyle istedi ama progestan korktuğum tek iğne şuan sol popomun üzerine oturup yatamıyorum kötü bi iğne ama tek bebeğim iyi olsunda napim dayanırım bugün iğne vermedi doktor demekki riskli görmedi öyle olsa bugünde yaptır derdi sanırım

Ohhh maşallah çok şükür bebişin iyi olmasına sevindim. Benim 6+2 de bebiş ve kalp atışı görüldü ama vajinal ultrasonda ve kalp atışı bayağa zor görüldü karından bakılsa görülmezdi büyük ihtimal.

Karından görülmeyebilir canım rahat ol. Ama çok stres yapıyorsan bi kaç gün sonra vajinal baktır. Benim tüp bebek doktorum vajinal baktı hep hiç bir zararı yok korkma dedi bayağa bilgili tecrübeli bir prof kendisi en ufak risk olsa yapmaz, acaip üstüne titriyor bebişin çok zor oldu diye

Benim ilk tedavide kese uyumlu değilde geriden geliyodu önce 5 gün sonra iki hafta derken gelişimi zayıflayıp kaybetmiştim onda da kanamam olmuştu ama çok şükür bunda uyumlu dedi keseye normalmiş inşallah sıkıntı olmaz 10 gün sonra hem bebeğimi hemde onun pıtpıtlarını duyarım inşallah canım doktorda vajinal belki bebek görünür ama gerek yok dedi şimdi sabır zamanı

Bak bi de bulantıların filan başlamadıysa bugünlerin tadını çıkar bol bol keyif yap, canın ne istiyorsa ye. 9.hafta beni fena vurdu. Bulantılar başlayınca hayattan soğudum resmen 5.-6. Haftalarım ne güzeldi. Kese hatasıyla da uyumlu çıkmış ne güzel sen şimdi ona bol bol mutluluk hormonu yollaki güzel güzel büyüsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…