Ayy bulantım falan hiç yok ama iştahım da yok canım hiçbişey istemiyo sonradan bulantı olucak yani öylemi bende ne güzel bulantısız geçiricrm sanıyodum eyvah eyvah neyse olursa onada katlanıcaz artık napim herşey bebeğim için

Oyle pahaliya gelir canim tabiki hakli esin bi maas zor:) bnm ozel sigortam oldgndn rahatim. Evt ya onu bnde duymstm azmis yurtdsnda die garipsemstm:) oy pasaya bak senn dogsada sevseniz aynen o asamalara ins hepimiz geliriz canim❤

Demek zornlu degl canim:) ay zaten zamannda bizlere sanki ne yapilms ki masallah her cocuk saglklyms smdi bisuru tetkik prosedur:) inss canimcm o gunlere gorelim hayirlisiyla❤

Sorma ya. Bebek arabası çantası iki puset derken arabada başka kimseye oturacak yer kalmıcak çekirdek aile olrak gezeceğiz artık
Aynen canim disari cikacagimz ani cok merak ediyorum nasil bir kaos olacak :)) allaha sikir yavrularmz olsn yeterki bi yolu bulunr elbet canim❤

Hahhahahah cok erken canim bulanti için bende bu haftalarda oh ne rahatim derken 9 dan sonra aman tanrim dedim tatli mamul filan birak gormek adını duymak bile yetti çok şükür atlatım zaten iste bi sabah bulantilari kaldı onada çok şükür Rabbim korusun miniklerimizi.

Yapma yaaa eyvah eyvah mide bulantısı olmayacak diye sevinirken 9.haftadan sonra diyosun yani ay belkide olmaz herkeste olmuyomuş ki diyerek teselli olayım bari

Yapma yaaa eyvah eyvah mide bulantısı olmayacak diye sevinirken 9.haftadan sonra diyosun yani ay belkide olmaz herkeste olmuyomuş ki diyerek teselli olayım bari
Evet herkeste olmuyor kimi çok hafif atlatıyor senin de öyle olur inşallah. Benim 6+3 gibi hafiften başladı gid gide arttı. Arada bir geçer gibi oluyor ertesi gün daha şiddetli geliyor sırf bebiş için sabırla geçmesini bekliyorum ben de

inşallah olmaz canım
bende ilk öğrendiğimde rahattım sonra 7de bi basladı 14e kadar devam etti bi sürü kilo verdim o yüzden

İnşallah olmaz canım yaa olursa da yapıcak bişey yok katlanıcaz mecbur ama bunun bi kolaylığı yokmu bulantı kesen bişey ben bileklik falan duymuştum ama illa ki çaresi vardır yani

inşallah olmaz canım
bende ilk öğrendiğimde rahattım sonra 7de bi basladı 14e kadar devam etti bi sürü kilo verdim o yüzden
Ahh mide bulantı durumu da feci bişey yaa inşallah olmaz , bu aralar zaten çok iştahsızım birde bılantı olursa fena bişey olur doktor bişey önermiyomu ki öyle durumda

Geçmiş olsun canım herşeyin yolunda olmasına sevindim

Canım özele devam et ayda 1 kere git

Devletede her hafta git gör yavrunu hem ücretsiz
ben öyle yapiyorum aklıma bişey takildikca özledikce her hafta gidiyorum çok iyi oluyor
Bide ben devletten çok memnunum ozelden farksiz cidden tavsiye ederim

İnşallah olmaz canım yaa olursa da yapıcak bişey yok katlanıcaz mecbur ama bunun bi kolaylığı yokmu bulantı kesen bişey ben bileklik falan duymuştum ama illa ki çaresi vardır yani
Canim sevindim iyi olmaniza masallah boyle devam etsin gonlunu ferah tut once umut 5 te baslamsti benim canim ve 15 16 ya kadr surdu ama herkste olmuyo ins olmaz ne yesn yapsn gecmiyo ve cok siddetli olabiliyo. Yiyebildgn zamanlarini degerlendr saglkli seleri depola mtlaka:)

Canım artık 20 oldum devlet beni kabul etmez baltan gidecektim. Birde iğne kullanıyorum prolutex kutuda 7 tane var 128tl enjektörüyle 150 yapıyo sadece 3,5 günlük doz haftada 300 de iğnelere veriyorum. Bugün eczacıya sorucam bakalım ödüyormu ödüyorsa ona göre devlet kadındopumcusuna yazdırıcam

İyiyim çok şükür şuanda bi sıkıntı yok rabbim kimseye zorluk yaşatmasın inşallah senin bulantı da baya erken başlayıp bayada sürmüş Allah yardımcın olsun nasıl zor geçmiştir ay inşallah olmaz zaten midem çok hassas birde bulantı olursa ben bulantıya bile midesi bulanan biriyim

Gecede dört beş kere tuvalete kalkıyorum doğru dürüst uyuyamıyorum ben de

Tesadüfen gördüm hemen yazayım dedim. Doğum sonrasina hazırlık bunlar kuzumm.. uyuyabildigin kadar uyu, 1 saat deliksiz uykuya hasretimm

Bu yollardan geçmiş biri olarak hepinize sağlıklı hamilelikler ve tatlı bebeklerinizi kucağınıza almanizi diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…