- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Ayy bulantım falan hiç yok ama iştahım da yok canım hiçbişey istemiyo sonradan bulantı olucak yani öylemiBak bi de bulantıların filan başlamadıysa bugünlerin tadını çıkarbol bol keyif yap, canın ne istiyorsa ye. 9.hafta beni fena vurdu. Bulantılar başlayınca hayattan soğudum resmen 5.-6. Haftalarım ne güzeldi. Kese hatasıyla da uyumlu çıkmış ne güzel sen şimdi ona bol bol mutluluk hormonu yollaki güzel güzel büyüsün.
Zaten o olmasa kafayı yerdim galibaEvdeki yavruna saril bebegim. Onla teselli bul.Allah güç verecektir.
Oyle pahaliya gelir canim tabiki hakli esin bi maas zor:) bnm ozel sigortam oldgndn rahatim. Evt ya onu bnde duymstm azmis yurtdsnda die garipsemstm:) oy pasaya bak senn dogsada sevseniz aynen o asamalara ins hepimiz geliriz canim❤Valla canım benim eşim pek doktora girme yanlısı değil sgk geçerli özel hastanede 10 gün geçerli muayene ücreti 360tl ayda 2-3kere gittiğimde 720-1000 civarında. Bende ücretsiz izin aldım, maaşta yok adam fıttırıyor. Amerikada 4 kere ultrasona alıyorlar sen özledikçe gidelim diyorsun diyo bana. Doktorumda ona destek çıkıyo 6 hafta gelme zaten aynı seyleri ölçüyoruz demezmi.. bizimki kendini göstermeye pek meraklı ilk görüntü hep pipi oluyoröylemyada böyle şu 32 haftayı bi tamamlasak sağ salim rahatlayacağım inan
Demek zornlu degl canim:) ay zaten zamannda bizlere sanki ne yapilms ki masallah her cocuk saglklyms smdi bisuru tetkik prosedur:) inss canimcm o gunlere gorelim hayirlisiyla❤Benden sonra sen canimm cabucacik gececek zaman inşallahvalla aile hekimim doktoruna sor dedi demek zorunlu degil aramadilarda zaten kaydım olmasina rağmen dotkorda tarlada dogurmayacagina göre karar senin dedi olmazsa olmaz değilmis ne bilim ablama sordum 4 çocuktan en sonuncuya yaptrmis sadece Allah'a sukur biseyde olmadı rabbim korusun inşallah hepimizi kaza bela olmadktan sonra hastanelerde doğurucucz
Aynen canim disari cikacagimz ani cok merak ediyorum nasil bir kaos olacak :)) allaha sikir yavrularmz olsn yeterki bi yolu bulunr elbet canim❤Sorma ya. Bebek arabası çantası iki puset derken arabada başka kimseye oturacak yer kalmıcakçekirdek aile olrak gezeceğiz artık
Hahhahahah cok erken canim bulanti için bende bu haftalarda oh ne rahatim derken 9 dan sonra aman tanrim dedim tatli mamul filan birak gormek adını duymak bile yetti çok şükür atlatım zaten iste bi sabah bulantilari kaldı onada çok şükürAyy bulantım falan hiç yok ama iştahım da yok canım hiçbişey istemiyo sonradan bulantı olucak yani öylemibende ne güzel bulantısız geçiricrm sanıyodum eyvah eyvah neyse olursa onada katlanıcaz artık napim herşey bebeğim için
Yapma yaaaHahhahahah cok erken canim bulanti için bende bu haftalarda oh ne rahatim derken 9 dan sonra aman tanrim dedim tatli mamul filan birak gormek adını duymak bile yetti çok şükür atlatım zaten iste bi sabah bulantilari kaldı onada çok şükürRabbim korusun miniklerimizi.
Evet herkeste olmuyor kimi çok hafif atlatıyor senin de öyle olur inşallah. Benim 6+3 gibi hafiften başladı gid gide arttı. Arada bir geçer gibi oluyor ertesi gün daha şiddetli geliyorYapma yaaaeyvah eyvah mide bulantısı olmayacak diye sevinirken 9.haftadan sonra diyosun yani ay belkide olmaz herkeste olmuyomuş ki diyerek teselli olayım bari
Yapma yaaaeyvah eyvah mide bulantısı olmayacak diye sevinirken 9.haftadan sonra diyosun yani ay belkide olmaz herkeste olmuyomuş ki diyerek teselli olayım bari
İnşallah olmaz canım yaa olursa da yapıcak bişey yok katlanıcaz mecbur ama bunun bi kolaylığı yokmu bulantı kesen bişey ben bileklik falan duymuştum ama illa ki çaresi vardır yaniEvet herkeste olmuyor kimi çok hafif atlatıyor senin de öyle olur inşallah. Benim 6+3 gibi hafiften başladı gid gide arttı. Arada bir geçer gibi oluyor ertesi gün daha şiddetli geliyorsırf bebiş için sabırla geçmesini bekliyorum ben de
Ahh mide bulantı durumu da feci bişey yaa inşallah olmaz , bu aralar zaten çok iştahsızım birde bılantı olursa fena bişey olur doktor bişey önermiyomu ki öyle durumdainşallah olmaz canım
bende ilk öğrendiğimde rahattım sonra 7de bi basladı 14e kadar devam etti bi sürü kilo verdim o yüzden
Geçmiş olsun canım herşeyin yolunda olmasına sevindimCanım şimdi geldim ultrason baktı karnımdan 6+2 keseyi gördük ama bebek ve kalp atışları için derken dedi bi sıkıntı yok korkma kesen uyumlu tarihle dedi vajinal bakınca bebek belki görünür ama gerek yok bekleyelim dedi hafif de olsa içim rahatladı canım
Çok sağol canım benim Allah razı olsunGeçmiş olsun canım herşeyin yolunda olmasına sevindim
Canım özele devam et ayda 1 kere gitValla canım benim eşim pek doktora girme yanlısı değil sgk geçerli özel hastanede 10 gün geçerli muayene ücreti 360tl ayda 2-3kere gittiğimde 720-1000 civarında. Bende ücretsiz izin aldım, maaşta yok adam fıttırıyor. Amerikada 4 kere ultrasona alıyorlar sen özledikçe gidelim diyorsun diyo bana. Doktorumda ona destek çıkıyo 6 hafta gelme zaten aynı seyleri ölçüyoruz demezmi.. bizimki kendini göstermeye pek meraklı ilk görüntü hep pipi oluyoröylemyada böyle şu 32 haftayı bi tamamlasak sağ salim rahatlayacağım inan
Canim sevindim iyi olmaniza masallah boyle devam etsin gonlunu ferah tut once umutİnşallah olmaz canım yaa olursa da yapıcak bişey yok katlanıcaz mecbur ama bunun bi kolaylığı yokmu bulantı kesen bişey ben bileklik falan duymuştum ama illa ki çaresi vardır yani
Gecede dört beş kere tuvalete kalkıyorum doğru dürüst uyuyamıyorum ben deİlk 3 ay ne güzel mışıl mışıl sızıyorduk dönüyorum 1 saattir 1 damla uyku yok.
Canım artık 20 oldum devlet beni kabul etmez baltan gidecektim. Birde iğne kullanıyorum prolutex kutuda 7 tane var 128tl enjektörüyle 150 yapıyo sadece 3,5 günlük doz haftada 300 de iğnelere veriyorum. Bugün eczacıya sorucam bakalım ödüyormu ödüyorsa ona göre devlet kadındopumcusuna yazdırıcamCanım özele devam et ayda 1 kere git
Devletede her hafta git gör yavrunu hem ücretsiz
ben öyle yapiyorum aklıma bişey takildikca özledikce her hafta gidiyorum çok iyi oluyor
Bide ben devletten çok memnunum ozelden farksiz cidden tavsiye ederim
İyiyim çok şükür şuanda bi sıkıntı yok rabbim kimseye zorluk yaşatmasın inşallahCanim sevindim iyi olmaniza masallah boyle devam etsin gonlunu ferah tut once umut5 te baslamsti benim canim ve 15 16 ya kadr surdu ama herkste olmuyo ins olmaz ne yesn yapsn gecmiyo ve cok siddetli olabiliyo. Yiyebildgn zamanlarini degerlendr saglkli seleri depola mtlaka:)
Gecede dört beş kere tuvalete kalkıyorum doğru dürüst uyuyamıyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?