Onu devlet ödemiyor canm ya benm doktorum yeni bıraktrdi bana onu sen niye hala kulaniyodm düşük önleyici iğne oCanım artık 20 oldum devlet beni kabul etmez baltan gidecektim. Birde iğne kullanıyorum prolutex kutuda 7 tane var 128tl enjektörüyle 150 yapıyo sadece 3,5 günlük doz haftada 300 de iğnelere veriyorum. Bugün eczacıya sorucam bakalım ödüyormu ödüyorsa ona göre devlet kadındopumcusuna yazdırıcam
Aminncanim hicbirimize yasatmasn Allah bunlari. Ah sorma kafami kaldiramiyodm ben kusamayan bi insanim bide iskence oluyodu cikarmk arada:) sukur iyim suan. Miden de hassassa kotu olur dilerim yasamassn canim❤ bebisler icin hersye gozyumuyoruz onlr saglkli olsn yeter kiİyiyim çok şükür şuanda bi sıkıntı yok rabbim kimseye zorluk yaşatmasın inşallahsenin bulantı da baya erken başlayıp bayada sürmüş Allah yardımcın olsun nasıl zor geçmiştir ay inşallah olmaz zaten midem çok hassas birde bulantı olursa ben bulantıya bile midesi bulanan biriyim
Bu tuvalet olayi baya sknti ya bn hic gece kalkmam kendimi bildm bileli smdi kalkiyorm sancidn kimildayamiyorm gelnce hrmen gtmem lazim. Wcdn cikamadgm oluyo snde olemisin ya kuzum seninde ikiz ya:)) yarim saati bulmadn gidiyorum bazenGecede dört beş kere tuvalete kalkıyorum doğru dürüst uyuyamıyorum ben de
Aynen canım yaa bebişlerimiz bizimle olsun da çekeriz bulantıyıda napalım sağlık olsun hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseye imrendirmesin inşallahAminncanim hicbirimize yasatmasn Allah bunlari. Ah sorma kafami kaldiramiyodm ben kusamayan bi insanim bide iskence oluyodu cikarmk arada:) sukur iyim suan. Miden de hassassa kotu olur dilerim yasamassn canim❤ bebisler icin hersye gozyumuyoruz onlr saglkli olsn yeter ki
Benim kasıklarımda sertleşme oluyor progesteron biraz işe yarıyor. Vajinal kullanıyordum enfeksiyon olunca iğneye geçtiOnu devlet ödemiyor canm ya benm doktorum yeni bıraktrdi bana onu sen niye hala kulaniyodm düşük önleyici iğne o
Allah razı olsun canım:) sende kolay sahip olmadık meleğine. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaTesadüfen gördüm hemen yazayım dedim. Doğum sonrasina hazırlık bunlar kuzumm.. uyuyabildigin kadar uyu, 1 saat deliksiz uykuya hasretimm
Bu yollardan geçmiş biri olarak hepinize sağlıklı hamilelikler ve tatlı bebeklerinizi kucağınıza almanizi diliyorum
Evet canım aynı durumdayım sürekli gidiyorum bazen saatte ili üç bile gidiyorumBu tuvalet olayi baya sknti ya bn hic gece kalkmam kendimi bildm bileli smdi kalkiyorm sancidn kimildayamiyorm gelnce hrmen gtmem lazim. Wcdn cikamadgm oluyo snde olemisin ya kuzum seninde ikiz ya:)) yarim saati bulmadn gidiyorum bazen
6 kilodayimvalla iş seyahatine gittim geldim gene şiştim gibi tartılmaya korktum yarın sabah tartılacam ama yazarım
ben bu tedavide prolutex kullandim geçmiyordu en son aralıkta hafta dayanmıyor pahalıya geliyor gerçektenCanım artık 20 oldum devlet beni kabul etmez baltan gidecektim. Birde iğne kullanıyorum prolutex kutuda 7 tane var 128tl enjektörüyle 150 yapıyo sadece 3,5 günlük doz haftada 300 de iğnelere veriyorum. Bugün eczacıya sorucam bakalım ödüyormu ödüyorsa ona göre devlet kadındopumcusuna yazdırıcam
Bnde oleym canim aynen isyernde zor oluyo otur kalk:) yarim saatlk toplantiya girdm bugun alttarafi girerken wc gittim ciktm yine gittim:)Allah razı olsun canım:) sende kolay sahip olmadık meleğine. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Evet canım aynı durumdayım sürekli gidiyorum bazen saatte ili üç bile gidiyorum
Unutmuyorum ilk sikaytimde doktorum e bu olsun die ugrastik ya demsti:) amin kuzum amin inss gorelm o gunleri dileyn herkese nasip etsn rabibm❤Aynen canım yaa bebişlerimiz bizimle olsun da çekeriz bulantıyıda napalım sağlık olsun hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseye imrendirmesin inşallah
Bnde oleym canim aynen isyernde zor oluyo otur kalk:) yarim saatlk toplantiya girdm bugun alttarafi girerken wc gittim ciktm yine gittim:)
Sen bebekleri hissediyor musun canımUnutmuyorum ilk sikaytimde doktorum e bu olsun die ugrastik ya demsti:) amin kuzum amin inss gorelm o gunleri dileyn herkese nasip etsn rabibm❤
Bende öyleyim, gece saga dön sola dön, uyuyamıyorumİlk 3 ay ne güzel mışıl mışıl sızıyorduk dönüyorum 1 saattir 1 damla uyku yok.
İdrar sıkıntısı bende de var. Sürekli sıkışık vaziyetteyim sankiGecede dört beş kere tuvalete kalkıyorum doğru dürüst uyuyamıyorum ben de
Çok güzel olmuş canım, çok yakışmış
Hissediyorum canim. Degisiyo ama erken zamanlarda cok hissediyodm sora duruldu smdi arada iste oluyo:) sen canimSen bebekleri hissediyor musun canım
Bazı günler çok iyi hissediyorum bazı günler varla yok arası canım:)Hissediyorum canim. Degisiyo ama erken zamanlarda cok hissediyodm sora duruldu smdi arada iste oluyo:) sen canim
Eczaneye sordum prolutexi karşılamıyormuş ben zaten 25+25 toplam 50mg enjeksiyon yapıyorum. Progesteronun 50mglık iğnesi varmış onu ödüyormuş doktor sordu kalçadan mı istersin göbekten mi diye hergün kim gidecek acile bende gönekten dedim belki ondan bu ilacı yazmıştır. 2 flk göbeğimi şişiriyor daha 22 gün vurulacağım6 kilodayim
ben bu tedavide prolutex kullandim geçmiyordu en son aralıkta hafta dayanmıyor pahalıya geliyor gerçekten
Keşke özel sigorta yaptırsaymışsın bu kadar gideceğini bilsen
Aynen bndede ole canim bazn ustuste bazn tik yok:)Bazı günler çok iyi hissediyorum bazı günler varla yok arası canım:)
Allah kolaylk versn canim sana surkli olmk zor git gel zor. Zatn sgk karsilamadgni genelde ozellerde ksrsilamiyor. Ctlatma ignesi vs. Onlari ozel sigortada karsilamiyor bnmde sgk yok ordn biliyorm nadirdi karsiladigi seler:)Eczaneye sordum prolutexi karşılamıyormuş ben zaten 25+25 toplam 50mg enjeksiyon yapıyorum. Progesteronun 50mglık iğnesi varmış onu ödüyormuş doktor sordu kalçadan mı istersin göbekten mi diye hergün kim gidecek acile bende gönekten dedim belki ondan bu ilacı yazmıştır. 2 flk göbeğimi şişiriyor daha 22 gün vurulacağım
Canım progestan daha kolay olur yaptıracak birini bulursan benceEczaneye sordum prolutexi karşılamıyormuş ben zaten 25+25 toplam 50mg enjeksiyon yapıyorum. Progesteronun 50mglık iğnesi varmış onu ödüyormuş doktor sordu kalçadan mı istersin göbekten mi diye hergün kim gidecek acile bende gönekten dedim belki ondan bu ilacı yazmıştır. 2 flk göbeğimi şişiriyor daha 22 gün vurulacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?