Hmm anladm canm Allah yardımcın olsun insallah. Bende 8.hafta bitti bıraktım. İnşallah bi sorun olusmazBenim kasıklarımda sertleşme oluyor progesteron biraz işe yarıyor. Vajinal kullanıyordum enfeksiyon olunca iğneye geçti
Hayırlı olsun canım hoşgeldin. Merak etme Rabbim nasip edecekse harekete falan bakmıyor o. Benim 3. Transferimdi. İlk ikisinde yürürken bile yavaş hareket ediyordum hep evdeydim olmadı. Bunda iğnem vardı hastaneye gidip geldim gün aşırı. Komşulara gittik oturmaya. Ve daha rahat yürüdüm kendimi kasmadım çok şükür nasip oldu. İnşallah sende hayırlısıyla duyarsın kalp atışını. Hepimiz saglıklıca kucagımıza alırız inşallahArkadaşlar merhaba,
aranıza yeni katıldım.
Yani inşallah katılmışımdır :)
henüz kese ve kalp atışını görmedik.
Gerçekten dedikleri gibiymiş,
pozitifi görünce de bitmiyormuş. Sürekli tetikteyim. Ufak bir hızlı hareket ediyorum, hemen içimi bir hüzün alıyor, acaba herşey yolunda mı, acaba güzel ilerliyor mu diye.
Bir de tüm aileye söyledik güzel haberi,
onun da ayrı bir stresi oldu bende, herkes çok sevindi. Rabbim hayırlısıyla en güzel şekilde bu süreci geçirip sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Öyle bir içimi dökeyim istedim
Hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hep bitedirginlik oluyor ben 20. Haftama girdim hala kanamamı suyummu geliyo akıntımı derken hep bişey var endişelenecek. Benim doktorum yatak döşek yatma günlük işlerini yap gez bu hastalık değil rahim kanlansın derdi. Eğilip kalkıp ağır kaldırmamak yeterli bence burda biçok arkadaşımızın 2. Bebeği birde çocuklarının peşinde koşuyorlar allah emeklerimizi görür hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip eder inşArkadaşlar merhaba,
aranıza yeni katıldım.
pozitifi görünce de bitmiyormuş. Sürekli tetikteyim. Ufak bir hızlı hareket ediyorum, hemen içimi bir hüzün alıyor, acaba herşey yolunda mı, acaba güzel ilerliyor mu diye.
onun da ayrı bir stresi oldu bende, herkes çok sevindi. Rabbim hayırlısıyla en güzel şekilde bu süreci geçirip sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Öyle bir içimi dökeyim istedim
Hoşgeldin canım hayirli ugurlu olsun bebegin allahm gönlünden gecenleri versin sana bu süreçte güzel haberler al inşallah hep artık gerisi rabbimde biz elimizden geleni yaptıkArkadaşlar merhaba,
aranıza yeni katıldım.
Canim büyuk ihtimalle kilo vermen ile alakalı karnin bebek kendini belli etmese bile karnımz şiş oluyor genelde bu süreçte ilaclardan dolayi benim ilk 3 ay şişti hep ama kimse hamile oldugumu anlamazdi hamile olmadan önce 58 falandm bende dunduzdu karnim sen bide vermişsin karninin belli olmamasi normal benim hamile olduğumu dışardan bı göz ancak yeni yeni anlıyor 5 aylıkken bazısı erkenden sisiyor mesela kişiden kişiye değişiyor iç karin muhabbeti sanirim bulantıların devammi ediyor hala yemek konusunda yiyebiliyor musun?mrb arkadaslr 11+4 oldm bugun ama halen karnim dumduz 56 ile hamile kaldm 52ye dustum zayifliktan mi yoksa ic karinla mi alakali, sizin kacinci haftada cikmaya basladi
Ayyy ne güzel. Ben kilo almadım da vermedim de ama karnım şimdiden 5 aylık hamile gibi çıktı. İç karınla alakalı bir durum sanırım ya da belki de genetiktir. Şuan o şiş göbeğin için de bebiş minicik bişey sonuçta göbeğimin kalan kısmı muhtemelen ödem ve yağmrb arkadaslr 11+4 oldm bugun ama halen karnim dumduz 56 ile hamile kaldm 52ye dustum zayifliktan mi yoksa ic karinla mi alakali, sizin kacinci haftada cikmaya basladi
Çooook tatlılar. Sağlıkla giymek nasip olsunEki Görüntüle 2237210 Eki Görüntüle 2237210 Eki Görüntüle 2237214 Eki Görüntüle 2237210 uEki Görüntüle 2237212 Eki Görüntüle 2237215 Eki Görüntüle 2237213 Eki Görüntüle 2237211
Teyzeleri oğlumun ilk kıyafetleri nasıl :)
Amin canım inşallahÇooook tatlılar. Sağlıkla giymek nasip olsun
Maşallah annesi pek tatlilar güzel günlerde giysin minik beyefendiEki Görüntüle 2237210 Eki Görüntüle 2237210 Eki Görüntüle 2237214 Eki Görüntüle 2237210 uEki Görüntüle 2237212 Eki Görüntüle 2237215 Eki Görüntüle 2237213 Eki Görüntüle 2237211
Teyzeleri oğlumun ilk kıyafetleri nasıl :)
istahsizim baya yemek yiyemiom bulantim var ama karnim ciksn istiom insallah gorurum o gunleriCanim büyuk ihtimalle kilo vermen ile alakalı karnin bebek kendini belli etmese bile karnımz şiş oluyor genelde bu süreçte ilaclardan dolayi benim ilk 3 ay şişti hep ama kimse hamile oldugumu anlamazdi hamile olmadan önce 58 falandm bende dunduzdu karnim sen bide vermişsin karninin belli olmamasi normal benim hamile olduğumu dışardan bı göz ancak yeni yeni anlıyor 5 aylıkken bazısı erkenden sisiyor mesela kişiden kişiye değişiyor iç karin muhabbeti sanirim bulantıların devammi ediyor hala yemek konusunda yiyebiliyor musun?
An itibariyle 7 kilo almama rağmen 5. Aya kadar bekledim vallahi yeni görünüyor disaridan geniş biraz dik degil genele bı yayılma var ondan sanırımistahsizim baya yemek yiyemiom bulantim var ama karnim ciksn istiom insallah gorurum o gunleri
Kaç haftalık hamilesinArkadaşlar merhaba,
aranıza yeni katıldım.
daha hiç doktora gitmedim ama internetten hesapladığımda 4+4 bugünKaç haftalık hamilesin
Hayırlı olsun canım hoşgeldin. Merak etme Rabbim nasip edecekse harekete falan bakmıyor o. Benim 3. Transferimdi. İlk ikisinde yürürken bile yavaş hareket ediyordum hep evdeydim olmadı. Bunda iğnem vardı hastaneye gidip geldim gün aşırı. Komşulara gittik oturmaya. Ve daha rahat yürüdüm kendimi kasmadım çok şükür nasip oldu. İnşallah sende hayırlısıyla duyarsın kalp atışını. Hepimiz saglıklıca kucagımıza alırız inşallah
Hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hep bitedirginlik oluyor ben 20. Haftama girdim hala kanamamı suyummu geliyo akıntımı derken hep bişey var endişelenecek. Benim doktorum yatak döşek yatma günlük işlerini yap gez bu hastalık değil rahim kanlansın derdi. Eğilip kalkıp ağır kaldırmamak yeterli bence burda biçok arkadaşımızın 2. Bebeği birde çocuklarının peşinde koşuyorlar allah emeklerimizi görür hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip eder inş
Hoşgeldin canım hayirli ugurlu olsun bebegin allahm gönlünden gecenleri versin sana bu süreçte güzel haberler al inşallah hep artık gerisi rabbimde biz elimizden geleni yaptık
Daha cok minik sanki canim doktorun ne zaman gel dediyse o zamana kadar beklemeni tavsiye ederim biliyorm beklemek zor ama ben ilk gttm bebegi gördüm ama kalp atışı yoktu tekrar endiseyle bekledim bı seferde hepsini görmen daha iyi olur vajinal ultrasona gelince benim ilk 2 muaynem vajinal oldu sonrasnda hep üstten oldu bana bı zararı olmadi ne leke ne kanama anlamadm bile ne ara bakti doktor.Arkadaşlar güzel mesajlarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim, bir yandan dediğiniz gibi Rabbim birşey vericekse ne yapsak da onu verir. Ama işte bir görsem, duysam içim rahat edecek sanki.
Buarada sizce tam 5 hafta bitiyor tahminime göre cumartesi, sizce bir doktora gitsem keseyi görebilir miyim? Bir de oldu ki karından görülmedi, vajinal ultrasonun zararı oluyor mu acaba?
Daha cok minik sanki canim doktorun ne zaman gel dediyse o zamana kadar beklemeni tavsiye ederim biliyorm beklemek zor ama ben ilk gttm bebegi gördüm ama kalp atışı yoktu tekrar endiseyle bekledim bı seferde hepsini görmen daha iyi olur vajinal ultrasona gelince benim ilk 2 muaynem vajinal oldu sonrasnda hep üstten oldu bana bı zararı olmadi ne leke ne kanama anlamadm bile ne ara bakti doktor.
Rica ederim Allahm Sabrini versin canim hepimiz saglikla kavusalm kuzularimiza inşallah nasıl olsa hep bekliycz annelik Sanrm böyle bisey doğunca ne zaman emekleyecek ne zaman yuruyecek mutlaka kendimize bişey bulurzçok teşekkür ederim canım cevabın için.
Allah bağışlasın, hayırlısıyla kavuştursun bebeğini de. Kalp atımı için baya erken biliyorum, ama kese görünür mü acaba? tüp bebek doktorum 3 hafta sonraya randevu verdi.
nasıl dayanıcam bilmiyorum, ama keşke başarbilsem dediğin gibi ikisini de göeebilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?