Hosgeldin canim hayirli olsun inss saglkli guzel haberler alirsin tabiki dikatli ol ama strste yapma gonlunu ferh tut Allah nasip ettyse olacktir elbet aminn canim❤

mrb arkadaslr 11+4 oldm bugun ama halen karnim dumduz 56 ile hamile kaldm 52ye dustum zayifliktan mi yoksa ic karinla mi alakali, sizin kacinci haftada cikmaya basladi
Daha erken sanki canim bu donemde benimde belli olmuyordu ikiz olmasina ragmen 2 vermstm ben sen 4 kilo vermssn bide. 16 17 lrde benim birden cikip buyumeye basladi:) birden gelsti hersey

Oy oy maslalah hepsi birbirinden tatli guzel saglkli mutlu gunlerde giysin oglusun tatlim
Amin canım inşallah

Aslında ben 7.aydan önce alışveriş yapmaya karşıydım ama okadar güzel şeyler varki tutamadım kendimi
Çoğu şeyleri aldım şimdiden

Evlatlarımizi Sağliklı sıhhatlı kucağimiza alalım inşallah

arkadaslr laclarimin hepsi kesildi sukur kurtuldm, ama 2 gundr kasik agrisi yasiom batmalr dra sordm ilaclari birakmnla alaklidr endiselenme ddi sizde boyle bir durum oldu mu

Evet ya gercektn oylecanim:) iyi yapmssn ya birden 1 2 aya masraflarn hepsinin sksmasida kotu olur zatn bnde ole dusunuyorm. Aminn canim

Selam kizlar bugün doktor günüydü. Çok sukur bebeklerimin durumu iyi. İkiside erkek dedi doktor. Ama rahim boyunda az da olsa bi kısalma var önlem olarak serklaj yapalım dedi. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Gecmis olsun canim masallah bebeklerin iyiymis Daha once yasamadim ama bu serklaj olayi rahim ağzının acilmasini erken doğumu önlüyor diye biliyorum Ceyda Düvenci nin bı videosunda izlemistm sanırım oda bu yüzden erken doğum yapmsti ilk bebeğini ikinciye rahim ağzına serklaj uygulandı ve haftasında doğum yapti ama onun servikal yetmezligi vardı sende sanirim onlem amacli yapacak ikiz sanırım bide ondan olabilir.

Selam kizlar bugün doktor günüydü. Çok sukur bebeklerimin durumu iyi. İkiside erkek dedi doktor. Ama rahim boyunda az da olsa bi kısalma var önlem olarak serklaj yapalım dedi. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Canım ben 25+4te erken doğurdum ikizdi. 20. Haftadan sonra sürekli rahim ağzı ölçüldü pzt 4,5 cm olan rahim ağzı cuma 10cm açılmış bebek kanala girmişti. Senin erken farketmen çok iyi olmuş. Çok yorma kendini. Dikiş evet erken doğumu engelleyebiliyor ama enfeksiyona açık olduğu için doğumu tetikleyebiliyormuş. Doktorlarda kararsız dikiş için. Kaç cm ölçtü doktorun?

Benim doktorum ilk günden beri bu konuya dikkat ediyor. Zor kazandığımiz bir hamilelik bütün risklere karşı hazırlıklı olmalıyız dedi. Bir ay onceki muayenede rahim boyu 35mm di bugün ise 27mm. 30 un altını risk sayabiliriz ilerleyen zamanda bebekler büyüdükçe baskı oluşabilir o yuzden önlem alalım dedi. Bende onay verdim

Hoş geldin canım :)
Amin inşallah, sende saglıkla kucağına al
çok güzeller canım. Paşa sağlıkla güzel günlerde güle güle giysin eskitsin :))

Kızlar bu arada prolutex’e 40tl zam gelmiş, 128dsn 168e çıkmış benim 3 günlük dozum. Çok üzüldüm
Canım gerçekten çok pahalı Allah kolaylık versin. Drunla konuşup kalçadan progestan amp geç istersen . Ben öyle yapmıştım altından kalkamam diye

Doğru söylüyorsun arkadaşım hep bir bekleme bundan sonrası. Tabi bundan bikaç hafta öncesini düşünüp bugüne şükrediyorum. İnşallah güzelce sonuçlarinır tüm süreçlerimiz de.
Dru da dediğin gibi yapayım olmazsa. en azından bir hafta daha bekleyeyim

Beni de çok şişirdi progesteron igneleri anlatmıştım
Sadece vururken agrıyor cabuk geciyor acısı enox gibi morartmadı
Hayırlı olsun canım
Kızlar bu arada prolutex’e 40tl zam gelmiş, 128dsn 168e çıkmış benim 3 günlük dozum. Çok üzüldüm
valla neye zam gelmedi ki

Ben bugun detaylı ultrasona gittim hersey yolunda çok şükür Allahım esirgesin 4 boyutluda gordum ilk defa

Canım gerçekten çok pahalı Allah kolaylık versin. Drunla konuşup kalçadan progestan amp geç istersen . Ben öyle yapmıştım altından kalkamam diye
Olmadı öyle yapıcam canım. Senin aşağı baskı hissin noldu?

Canım sen kaç haftalıksın? Benim daha 3 haftam var

Canim bende senin gibi oldum bugun sanciyla uyandim tuvalete gittigimde peceteye kan geldi.doktora gittim bebek iyi ama kan ve kasilma varsa duzuk tehlikesi vardir dedi jel verdi birde igne. Eve geldim yine sancim oldu.ve yine cok sulu kan geldi.acaba dedim bebegin suyumu. Sende nasil olmustu cok korkuyorum bende bisey olacak diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…