Hosgeldin canim hayirli olsun inss saglkli guzel haberler alirsinArkadaşlar merhaba,
aranıza yeni katıldım.
Yani inşallah katılmışımdır :)
henüz kese ve kalp atışını görmedik.
Gerçekten dedikleri gibiymiş,
pozitifi görünce de bitmiyormuş. Sürekli tetikteyim. Ufak bir hızlı hareket ediyorum, hemen içimi bir hüzün alıyor, acaba herşey yolunda mı, acaba güzel ilerliyor mu diye.
Bir de tüm aileye söyledik güzel haberi,
onun da ayrı bir stresi oldu bende, herkes çok sevindi. Rabbim hayırlısıyla en güzel şekilde bu süreci geçirip sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Öyle bir içimi dökeyim istedim
Daha erken sanki canim bu donemde benimde belli olmuyordu ikiz olmasina ragmen 2 vermstm ben sen 4 kilo vermssn bide. 16 17 lrde benim birden cikip buyumeye basladi:) birden gelsti herseymrb arkadaslr 11+4 oldm bugun ama halen karnim dumduz 56 ile hamile kaldm 52ye dustum zayifliktan mi yoksa ic karinla mi alakali, sizin kacinci haftada cikmaya basladi
Oy oy maslalah hepsi birbirinden tatli guzel saglkli mutlu gunlerde giysin oglusun tatlimEki Görüntüle 2237210 Eki Görüntüle 2237210 Eki Görüntüle 2237214 Eki Görüntüle 2237210 uEki Görüntüle 2237212 Eki Görüntüle 2237215 Eki Görüntüle 2237213 Eki Görüntüle 2237211
Teyzeleri oğlumun ilk kıyafetleri nasıl :)
Amin canım inşallahOy oy maslalah hepsi birbirinden tatli guzel saglkli mutlu gunlerde giysin oglusun tatlim
Evet ya gercektn oylecanim:) iyi yapmssn ya birden 1 2 aya masraflarn hepsinin sksmasida kotu olur zatnAmin canım inşallah
Aslında ben 7.aydan önce alışveriş yapmaya karşıydım ama okadar güzel şeyler varki tutamadım kendimi
Çoğu şeyleri aldım şimdiden
Evlatlarımizi Sağliklı sıhhatlı kucağimiza alalım inşallah
Hepsi çok güzel canım güzel günlerde giysin inşallahEki Görüntüle 2237210 Eki Görüntüle 2237210 Eki Görüntüle 2237214 Eki Görüntüle 2237210 uEki Görüntüle 2237212 Eki Görüntüle 2237215 Eki Görüntüle 2237213 Eki Görüntüle 2237211
Gecmis olsun canim masallah bebeklerin iyiymis Daha once yasamadim ama bu serklaj olayi rahim ağzının acilmasini erken doğumu önlüyor diye biliyorum Ceyda Düvenci nin bı videosunda izlemistm sanırım oda bu yüzden erken doğum yapmsti ilk bebeğini ikinciye rahim ağzına serklaj uygulandı ve haftasında doğum yapti ama onun servikal yetmezligi vardı sende sanirim onlem amacli yapacak ikiz sanırım bide ondan olabilir.Selam kizlar bugün doktor günüydü. Çok sukur bebeklerimin durumu iyi. İkiside erkek dedi doktor. Ama rahim boyunda az da olsa bi kısalma var önlem olarak serklaj yapalım dedi. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Canım ben 25+4te erken doğurdum ikizdi. 20. Haftadan sonra sürekli rahim ağzı ölçüldü pzt 4,5 cm olan rahim ağzı cuma 10cm açılmış bebek kanala girmişti. Senin erken farketmen çok iyi olmuş. Çok yorma kendini. Dikiş evet erken doğumu engelleyebiliyor ama enfeksiyona açık olduğu için doğumu tetikleyebiliyormuş. Doktorlarda kararsız dikiş için. Kaç cm ölçtü doktorun?Selam kizlar bugün doktor günüydü. Çok sukur bebeklerimin durumu iyi. İkiside erkek dedi doktor. Ama rahim boyunda az da olsa bi kısalma var önlem olarak serklaj yapalım dedi. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Benim doktorum ilk günden beri bu konuya dikkat ediyor. Zor kazandığımiz bir hamilelik bütün risklere karşı hazırlıklı olmalıyız dedi. Bir ay onceki muayenede rahim boyu 35mm di bugün ise 27mm. 30 un altını risk sayabiliriz ilerleyen zamanda bebekler büyüdükçe baskı oluşabilir o yuzden önlem alalım dedi. Bende onay verdimCanım ben 25+4te erken doğurdum ikizdi. 20. Haftadan sonra sürekli rahim ağzı ölçüldü pzt 4,5 cm olan rahim ağzı cuma 10cm açılmış bebek kanala girmişti. Senin erken farketmen çok iyi olmuş. Çok yorma kendini. Dikiş evet erken doğumu engelleyebiliyor ama enfeksiyona açık olduğu için doğumu tetikleyebiliyormuş. Doktorlarda kararsız dikiş için. Kaç cm ölçtü doktorun?
Hoş geldin canım :)Arkadaşlar merhaba,
aranıza yeni katıldım.
pozitifi görünce de bitmiyormuş. Sürekli tetikteyim. Ufak bir hızlı hareket ediyorum, hemen içimi bir hüzün alıyor, acaba herşey yolunda mı, acaba güzel ilerliyor mu diye.
onun da ayrı bir stresi oldu bende, herkes çok sevindi. Rabbim hayırlısıyla en güzel şekilde bu süreci geçirip sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Öyle bir içimi dökeyim istedim
çok güzeller canım. Paşa sağlıkla güzel günlerde güle güle giysin eskitsin :))Eki Görüntüle 2237210 Eki Görüntüle 2237210 Eki Görüntüle 2237214 Eki Görüntüle 2237210 uEki Görüntüle 2237212 Eki Görüntüle 2237215 Eki Görüntüle 2237213 Eki Görüntüle 2237211
Canım gerçekten çok pahalı Allah kolaylık versin. Drunla konuşup kalçadan progestan amp geç istersen . Ben öyle yapmıştım altından kalkamam diyeKızlar bu arada prolutex’e 40tl zam gelmiş, 128dsn 168e çıkmış benim 3 günlük dozum. Çok üzüldüm
hoşbulduk canım, amin, çok saolHosgeldin canim hayirli olsun inss saglkli guzel haberler alirsintabiki dikatli ol ama strste yapma gonlunu ferh tut Allah nasip ettyse olacktir elbet aminn canim❤
Rica ederim Allahm Sabrini versin canim hepimiz saglikla kavusalm kuzularimiza inşallah nasıl olsa hep bekliycz annelik Sanrm böyle bisey doğunca ne zaman emekleyecek ne zaman yuruyecek mutlaka kendimize bişey bulurzbaktın olmuyor 2 hafta sonra git bı doktoruna hocam keseyi gorebilirmyz de bakiverir
Beni de çok şişirdi progesteron igneleri anlatmıştımEczaneye sordum prolutexi karşılamıyormuş ben zaten 25+25 toplam 50mg enjeksiyon yapıyorum. Progesteronun 50mglık iğnesi varmış onu ödüyormuş doktor sordu kalçadan mı istersin göbekten mi diye hergün kim gidecek acile bende gönekten dedim belki ondan bu ilacı yazmıştır. 2 flk göbeğimi şişiriyor daha 22 gün vurulacağım
Hayırlı olsun canımArkadaşlar merhaba,
aranıza yeni katıldım.
valla neye zam gelmedi kiKızlar bu arada prolutex’e 40tl zam gelmiş, 128dsn 168e çıkmış benim 3 günlük dozum. Çok üzüldüm
Olmadı öyle yapıcam canım. Senin aşağı baskı hissin noldu?Canım gerçekten çok pahalı Allah kolaylık versin. Drunla konuşup kalçadan progestan amp geç istersen . Ben öyle yapmıştım altından kalkamam diye
Canım sen kaç haftalıksın? Benim daha 3 haftam varBeni de çok şişirdi progesteron igneleri anlatmıştım
Sadece vururken agrıyor cabuk geciyor acısı enox gibi morartmadı
valla neye zam gelmedi ki
Ben bugun detaylı ultrasona gittim hersey yolunda çok şükür Allahım esirgesin 4 boyutluda gordum ilk defa
Canim bende senin gibi oldum bugun sanciyla uyandim tuvalete gittigimde peceteye kan geldi.doktora gittim bebek iyi ama kan ve kasilma varsa duzuk tehlikesi vardir dedi jel verdi birde igne. Eve geldim yine sancim oldu.ve yine cok sulu kan geldi.acaba dedim bebegin suyumu. Sende nasil olmustu cok korkuyorum bende bisey olacak diye.Hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hep bitedirginlik oluyor ben 20. Haftama girdim hala kanamamı suyummu geliyo akıntımı derken hep bişey var endişelenecek. Benim doktorum yatak döşek yatma günlük işlerini yap gez bu hastalık değil rahim kanlansın derdi. Eğilip kalkıp ağır kaldırmamak yeterli bence burda biçok arkadaşımızın 2. Bebeği birde çocuklarının peşinde koşuyorlar allah emeklerimizi görür hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip eder inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?