Erkek milleti işte, eli işte gözü oynaştaSutyenlerimi buyuk bedenlerle degistirdim canim evde zaten takmiyorum. Iyi hatirlattin gobuse suruyorum da orayla arkasini hep unutuyorum surmuyorum yoksa arkam yine catlicakben oynamiyorum da bazilarinin dikkatini fazla cekti buyuyunce
Maşallah canım, bizde tam tersi oluyorBende güreşçiler gibi yağlanıyorumtahmin edebiliyorum bizde de durum aynı benim popom küçülmüş bu arada ya herkes öyle söylüyor
Sen transfer öncesi genetik test yaptırmışmıydın canım embriyolara? Eğer kalpta parlaklık yok ense kalınlığı normal yada burun oluşmuşsa sorun yok diye düşünüyorumKac cikmisti canim orani?
Yarin konuscam canim doktorla
Bu degerlere sahip 8 kadindan birinin bebegi down sendromlu oluyormus
hic bilmiyorum ya nasil kotu oldum bi anda. Yarin konuscam ne derse artik bilmiyorumm.
Ense kalınlığı filan nasıldı canım tam bilmiyorum ama onlar da önemli değil mi?Kac cikmisti canim orani?
hic bilmiyorum ya nasil kotu oldum bi anda. Yarin konuscam ne derse artik bilmiyorumm.
Ya bilmiyorum canım aslında hala aynı kıyafetlerimi giyiyorum göbeğim dışında bir yerim dikkatimi çekmemişti. Dün elbisenin altına tayt giydim evde eşim söyledi, arkadaş toplantısında kızlar da söylediAa o nasil oluyo canimmm. Kiyafetlerinden sen anlarsin
Canım inşallah hayırlı haberler alırsınKac cikmisti canim orani?
Merhaba canım, hoş geldin aramıza. Rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı da nasip etsin inşallahMerhaba bende yaklasik 6 haftalik hamileyim keseyi gorduk 5 Martta kalp atisi icin gidecegiz ilk tedavimde 2 denemem negatif oldu dondurulmuş embriyolarla 2. Tedavim de yine dondurulmuş iki embriyo transfer edildi çok şükür pozitif tek kese var.
Erkek milleti işte, eli işte gözü oynaşta
Benimki harbi küçülmüş sanırım canım çok kilo da almadım etkisi vardır belkiMaşallah canım, bizde tam tersi oluyor
Benimki harbi küçülmüş sanırım canım çok kilo da almadım etkisi vardır belki
Ense kalinligi 1,2 kalple burunla ilgili bisi demedi canimSen transfer öncesi genetik test yaptırmışmıydın canım embriyolara? Eğer kalpta parlaklık yok ense kalınlığı normal yada burun oluşmuşsa sorun yok diye düşünüyorum
1,2 dedi canimEnse kalınlığı filan nasıldı canım tam bilmiyorum ama onlar da önemli değil mi?
amin canim insallahhh
Ya bilmiyorum canım aslında hala aynı kıyafetlerimi giyiyorum göbeğim dışında bir yerim dikkatimi çekmemişti. Dün elbisenin altına tayt giydim evde eşim söyledi, arkadaş toplantısında kızlar da söyledizaten pek büyük olduğu söylenemez kiloma göre bacaklar ince birde
Canım inşallah hayırlı haberler alırsın
Doktorun daha iyi bilir ama inşallah olumsuz bir şey yoktur gibi geliyor bana. Doğruluk payı bile %100 değil sonuçta, böyle sonuç alıp sağlıklı bebeği olan çok var.Ense kalinligi 1,2 kalple burunla ilgili bisi demedi canim
1,2 dedi canim
amin canim insallahhh
Gecmis olsun canim ama bu bir olasilik yanlista olabilir. Insallahta yanlistir.Kac cikmisti canim orani?
Gobus cikinca belki kucuk gorunmustur canim. Kilo vermediysen su siralar goz yanilmasi olabilir
Ya bilmiyorum canım aslında hala aynı kıyafetlerimi giyiyorum göbeğim dışında bir yerim dikkatimi çekmemişti. Dün elbisenin altına tayt giydim evde eşim söyledi, arkadaş toplantısında kızlar da söyledizaten pek büyük olduğu söylenemez kiloma göre bacaklar ince birde
Canım inşallah hayırlı haberler alırsın
Maalesef canim cok bi kurtulus yolu yok. Sansliysan bulantin ve hassasiyetin erken gecer. Catlak icinde 4. Aya yakin hindistan cevizi yagi bslayabilirsinBu arada beni bu hafta bulantılarım ve kokulara yiyeceklere hassasiyetim başladı yemek yiyemiyorum yaşayanlar nasıl çözüm buldunuz ? ve çatlak için hangi ürünleri kullanıyorsunuz ne zaman başlamak gerekir?
Canım ben yaptırdım. Drunun istem kağıdıyla üniversite yada araştırma hastanesinin genetik bölümüne gidiyorsun. Onlar senden ve eşinden kan alıyor sonuçlar bir aya çıkıyor hemen hemen. Daha sonra genetik uzmanı bunları yorumluyor. Bana bir ay sonraya randevu vermişlerdi bende üniversitede ki genetik hocasından özel muayene randevusu aldım daha erken oldu aklında bulunsun
Sa
Hiç sormadım canım uzunluğu heyecandan sadece normal dedi ;( unuttum
Ah canim daha yeni dogdu bebegin buna bi yardm etsnler sana direk bunlari demeleride yanls. Bnde onu dusunuyorm birakip gitmek kolay mi daha yasi gelmeden. Daha dogurmadm ben aylar var cocuk muhabbeti yaplmasi sacma geliyo:)Benimkilerde arkasi kiz olsun isallah diyor. Dogurmak sorun degilde ben calisan kadinim ise baslayip bebegi evde birakmak zor.
Ay sorma canim bi siparis verdim nettenKızlar ebebekte giysilerde çok indirim varmış benim için erken ama alışveriş yapanlar değerlendirebilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?