Kac cikmisti canim orani?

Yarin konuscam canim doktorla

Bu degerlere sahip 8 kadindan birinin bebegi down sendromlu oluyormus
hic bilmiyorum ya nasil kotu oldum bi anda. Yarin konuscam ne derse artik bilmiyorumm.
Sen transfer öncesi genetik test yaptırmışmıydın canım embriyolara? Eğer kalpta parlaklık yok ense kalınlığı normal yada burun oluşmuşsa sorun yok diye düşünüyorum

hic bilmiyorum ya nasil kotu oldum bi anda. Yarin konuscam ne derse artik bilmiyorumm.
Ense kalınlığı filan nasıldı canım tam bilmiyorum ama onlar da önemli değil mi?

Aa o nasil oluyo canimmm. Kiyafetlerinden sen anlarsin
Ya bilmiyorum canım aslında hala aynı kıyafetlerimi giyiyorum göbeğim dışında bir yerim dikkatimi çekmemişti. Dün elbisenin altına tayt giydim evde eşim söyledi, arkadaş toplantısında kızlar da söyledi zaten pek büyük olduğu söylenemez kiloma göre bacaklar ince birde

Canım inşallah hayırlı haberler alırsın

Merhaba canım, hoş geldin aramıza. Rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı da nasip etsin inşallah :)

Sen transfer öncesi genetik test yaptırmışmıydın canım embriyolara? Eğer kalpta parlaklık yok ense kalınlığı normal yada burun oluşmuşsa sorun yok diye düşünüyorum
Ense kalinligi 1,2 kalple burunla ilgili bisi demedi canim
Ense kalınlığı filan nasıldı canım tam bilmiyorum ama onlar da önemli değil mi?
1,2 dedi canim
amin canim insallahhh

Gecmis olsun canim ama bu bir olasilik yanlista olabilir. Insallahta yanlistir.

Gobus cikinca belki kucuk gorunmustur canim. Kilo vermediysen su siralar goz yanilmasi olabilir

Bu arada beni bu hafta bulantılarım ve kokulara yiyeceklere hassasiyetim başladı yemek yiyemiyorum yaşayanlar nasıl çözüm buldunuz ? ve çatlak için hangi ürünleri kullanıyorsunuz ne zaman başlamak gerekir?

Maalesef canim cok bi kurtulus yolu yok. Sansliysan bulantin ve hassasiyetin erken gecer. Catlak icinde 4. Aya yakin hindistan cevizi yagi bslayabilirsin

Ayy benim bu minnaklar gece canavari olacak simdiden belli. gunduz tik yok ama bu saatlerde vura vura bi hal ediyolar . Bi de sirt ustu yattigimda cok oynuyolar. Gece falan uykumun arasinda vurduklarini hisseder oldum. Hangi yana donsem o yandaki vuruyo nasil yaticami sasirdim.

Benimkilerde arkasi kiz olsun isallah diyor. Dogurmak sorun degilde ben calisan kadinim ise baslayip bebegi evde birakmak zor.
Ah canim daha yeni dogdu bebegin buna bi yardm etsnler sana direk bunlari demeleride yanls. Bnde onu dusunuyorm birakip gitmek kolay mi daha yasi gelmeden. Daha dogurmadm ben aylar var cocuk muhabbeti yaplmasi sacma geliyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…