Bende diger insnlari pek umursamam da sacma geliyo ve korktugm esim gaza geliyo icinde bi erkek bebis vrdi ismi hazirdi allah yardmcim olsn ne deym artik banka kariyerimi bitircekler benim bide kenarda 5 tane daha embriyo vrya rahatlar konsmakta bnce onlarinda cogu kiz:)) ilahi arkadasm hic bu acidan dusunmemistim sekerim

Aynen canim allah olmaynlarada nasip rtsn saglkli hayirli evlat verdn yeterki herseye sukur❤ cok hareket ediyo benim kuzularda canim ya yazmisn gordm de oleym bnde uyumuyolar bazen:)

İnşallah ilerleyen aylarda bu rutinleri değişir yoksa doğunca da genelde benzer oluyormuş uyku düzenleri. Gece sabaha kadar dans modu

Benmde oldu hatta daha once olmstu yazdm smdi renkli styn tkanca farkediyorm suandada gelms camasira ama ucundn cikmadi:) kanrlarnda beyaz kalnti var gibi vala benm ilk oldgndn bilemiyorm erken olmasi iyimi kotu mu sut mu toplaniyo. Bi arkadas aciklama gondermsti okudum 2. 3 aylk donemde olurms normalmis

Malesef kesin bir çözümü yok uzun süre aç kalma bulantıyı arttırıyor. Bana yoğurt, patates, makarna, ekmek, peynir, meyve (kivi, yeşil elma, muz, ayva), leblebi, soğuk portakal suyu bunlar iyi geliyordu 8. Ve 9. Hafta sırf bunlarla besledim diyebilirim. Şuan 10.haftadayım sanki çok az hafifledi gibi. Bi de ben annemin evine gelince, yemekler önüme hazır geldiğinden biraz daha rahat yiyorum evde kendi yaptığımı pek yiyemedim.

Ben leblebi kraker ve ağvayı bulantım olunca çok tüketmiştim. Özellikle ayva
Ayy valla benimkide öyle. Diğer gebeliğimde çikolata ve rap müzikle çosuyorlardı. Bu gebeliğimde süt içinde hareketleniyor birde gündüz tık yok gece ben uyandığımda oda hep uyanık. Ben 11de yatmaya çalışıp uyku düzeni koymaya çalışırken zibidi beni uyanık tutmaya alıştırıyor

Aynen canim allah olmaynlarada nasip rtsn saglkli hayirli evlat verdn yeterki herseye sukur❤ cok hareket ediyo benim kuzularda canim ya yazmisn gordm de oleym bnde uyumuyolar bazen:)
İnşallah ilerleyen aylarda bu rutinleri değişir yoksa doğunca da genelde benzer oluyormuş uyku düzenleri. Gece sabaha kadar dans modu
Aynen insallah duzelir uykulari. Biri uyusa digeri basliyo. Birbirlerini tetikliyorlar resmen.

Benimde aklima erken olmasi takiliyo son zamanlarda olsa. Sut guzel gelir derdim de. Insallah normaldirrr

Aynen canim yaa. Ayni saatte gec olmadan yatayim diyorum yataga girmemle birlikte basliyolar kipirdamaya. Hala devam ediyolar dursalar uyucam

Neyse daha 4 ay var, büyür belki. Sen yinede küçük kalır diye fazla ümid etme
Böyle yemeye devam edersem işim yaş zaten canım
Gobus cikinca belki kucuk gorunmustur canim. Kilo vermediysen su siralar goz yanilmasi olabilir
Benimde aklıma öyle geldi canım başka bir şey düşünemedim yani. Baştan beri 7 kilo verdim ama iki kilo aldım
Ay neguzel bence canim karnin buyusn diger bolgeletimize ock gerk yok:))
Çıkmasın canım bebecikler kilo aldın biz çok almayalım

Tabiki bi torun daha isteyebilirler ama bunu cinsiyete bağlamaları yanlış canım bence hele Bi doğsunlar büyüsünler sonra sana yardımcı biri olursa yaparsın embriyonda varmış ne güzel canınn ne zaman isterse dilerim Rabbim nasip etsin

Ay benim her vakit vuruyor bide senin iki tane nerden darbe gelecek belli değil kız bide benim karnım açken hiç durmadan geziniyor yemek yeyince az duruluyor ilginç bu arada bi sitede okudum bebekler anne karnında 7. Ayda gerçek uyku yaşıyorlarmiş bizler gibi yani

Aynem oyle canim allah ne verirse biz bilemeyiz ki cinsiyeti:) bi yandanda hak veriyorum esimle ben tek cocuguz bizim cocuklarimz torunlari olcak bitek hayirlisi diyelim cumlemiz icin❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…