Bende diger insnlari pek umursamam da sacma geliyo ve korktugm esim gaza geliyo icinde bi erkek bebis vrdi ismi hazirdi allah yardmcim olsn ne deym artik banka kariyerimi bitircekler benimSen boşver kim ne derse desin tatlım ben insanları dinlemeyi bile bıraktm bide dikkate alıcam bi tane kuzum oldu prensesim seninde iki tane3. De kız olursa sen mi bakacaksn annecim de bidaha ses etmez kız sana iki tane damat gelecek ammaaannnmm
Aynen canim allah olmaynlarada nasip rtsn saglkli hayirli evlat verdn yeterki herseye sukur❤ cok hareket ediyo benim kuzularda canim ya yazmisn gordm de oleym bnde uyumuyolar bazen:)Canim kusura bakma da eski kafaya ne desen bos. Sen duymamazliktan gelicen. Eli ayagi duzgun olsun. saglikli evlatlar dilemek yerine maalesef cinsiyete takiliyorlar. Uzme kendini kiz evladin yeri her zaman baskadir ben buna inaniyorum.o yuzden birine kiz dediginde doktor icimde ki sevincin tarifi yoktu. Rabbim saglikli sekilde dogmak dogurmak nasip etsin.
İnşallah ilerleyen aylarda bu rutinleri değişir yoksa doğunca da genelde benzer oluyormuş uyku düzenleri. Gece sabaha kadar dans moduAyy benim bu minnaklar gece canavari olacak simdiden belli. gunduz tik yok ama bu saatlerde vura vura bi hal ediyolar . Bi de sirt ustu yattigimda cok oynuyolar. Gece falan uykumun arasinda vurduklarini hisseder oldum. Hangi yana donsem o yandaki vuruyo nasil yaticami sasirdim.
Benmde oldu hatta daha once olmstu yazdm smdi renkli styn tkanca farkediyorm suandada gelms camasira ama ucundn cikmadi:) kanrlarnda beyaz kalnti var gibi vala benm ilk oldgndn bilemiyorm erken olmasi iyimi kotu mu sut mu toplaniyo. Bi arkadas aciklama gondermsti okudum 2. 3 aylk donemde olurms normalmisIyi geceler kizlar cok afedersiniz ama bisey soracagim. Biliyosunuz ben bebisleri ogrenmeden once goguslerimde ki degisimi hissetmistim. O zamandan beri de bayagi buyuduler. Bir iki haftadirda goguslerimden o ilk agiz sutu denilen sivi geliyor. Sutyende duzetlerken falan damla damla cikiyor. Cok erken gelmeye basladi telaslandiriyor beni. Sizlerde de olan var mi bu kadar erken.
Ay neguzel bence canim karnin buyusn diger bolgeletimize ock gerk yok:))Bende güreşçiler gibi yağlanıyorumtahmin edebiliyorum bizde de durum aynı benim popom küçülmüş bu arada ya herkes öyle söylüyor
Malesef kesin bir çözümü yokBu arada beni bu hafta bulantılarım ve kokulara yiyeceklere hassasiyetim başladı yemek yiyemiyorum yaşayanlar nasıl çözüm buldunuz ? ve çatlak için hangi ürünleri kullanıyorsunuz ne zaman başlamak gerekir?
Ben leblebi kraker ve ağvayı bulantım olunca çok tüketmiştim. Özellikle ayvaBu arada beni bu hafta bulantılarım ve kokulara yiyeceklere hassasiyetim başladı yemek yiyemiyorum yaşayanlar nasıl çözüm buldunuz ? ve çatlak için hangi ürünleri kullanıyorsunuz ne zaman başlamak gerekir?
Ayy valla benimkide öyle. Diğer gebeliğimde çikolata ve rap müzikle çosuyorlardı. Bu gebeliğimde süt içinde hareketleniyor birde gündüz tık yok gece ben uyandığımda oda hep uyanık. Ben 11de yatmaya çalışıp uyku düzeni koymaya çalışırken zibidi beni uyanık tutmaya alıştırıyorAyy benim bu minnaklar gece canavari olacak simdiden belli. gunduz tik yok ama bu saatlerde vura vura bi hal ediyolar . Bi de sirt ustu yattigimda cok oynuyolar. Gece falan uykumun arasinda vurduklarini hisseder oldum. Hangi yana donsem o yandaki vuruyo nasil yaticami sasirdim.
Aynen canim allah olmaynlarada nasip rtsn saglkli hayirli evlat verdn yeterki herseye sukur❤ cok hareket ediyo benim kuzularda canim ya yazmisn gordm de oleym bnde uyumuyolar bazen:)
Aynen insallah duzelir uykulari. Biri uyusa digeri basliyo. Birbirlerini tetikliyorlar resmen.İnşallah ilerleyen aylarda bu rutinleri değişir yoksa doğunca da genelde benzer oluyormuş uyku düzenleri. Gece sabaha kadar dans modu
Benimde aklima erken olmasi takiliyo son zamanlarda olsa. Sut guzel gelir derdim de. Insallah normaldirrrBenmde oldu hatta daha once olmstu yazdm smdi renkli styn tkanca farkediyorm suandada gelms camasira ama ucundn cikmadi:) kanrlarnda beyaz kalnti var gibi vala benm ilk oldgndn bilemiyorm erken olmasi iyimi kotu mu sut mu toplaniyo. Bi arkadas aciklama gondermsti okudum 2. 3 aylk donemde olurms normalmis
Aynen canim yaa. Ayni saatte gec olmadan yatayim diyorum yataga girmemle birlikte basliyolar kipirdamaya. Hala devam ediyolar dursalar uyucamBen leblebi kraker ve ağvayı bulantım olunca çok tüketmiştim. Özellikle ayva
Ayy valla benimkide öyle. Diğer gebeliğimde çikolata ve rap müzikle çosuyorlardı. Bu gebeliğimde süt içinde hareketleniyor birde gündüz tık yok gece ben uyandığımda oda hep uyanık. Ben 11de yatmaya çalışıp uyku düzeni koymaya çalışırken zibidi beni uyanık tutmaya alıştırıyor
Böyle yemeye devam edersem işim yaş zaten canım
Neyse daha 4 ay var, büyür belki. Sen yinede küçük kalır diye fazla ümid etme
Benimde aklıma öyle geldi canım başka bir şey düşünemedim yani. Baştan beri 7 kilo verdim ama iki kilo aldımGobus cikinca belki kucuk gorunmustur canim. Kilo vermediysen su siralar goz yanilmasi olabilir
Çıkmasın canım bebecikler kilo aldın biz çok almayalımAy neguzel bence canim karnin buyusn diger bolgeletimize ock gerk yok:))
Doktorun daha iyi bilir ama inşallah olumsuz bir şey yoktur gibi geliyor bana. Doğruluk payı bile %100 değil sonuçta, böyle sonuç alıp sağlıklı bebeği olan çok var.
Gecmis olsun canim ama bu bir olasilik yanlista olabilir. Insallahta yanlistir.
Ense kalınlığı normal sınırlarda canım tarama testi bunlar kesin değil inşaşlah seninde herşey yolunda gidecek. Yaşın kaçtı yaş da risk grubunu artırıyor
İnsallah kizlar insallahh
Adet oldum malesef..test gunum yarin yaptiricam yinedeBen de içemiyom süt valla hem içimini sevmiyom hem de şişkinlik gaz yapıyo ben yogurt yiyom yerine
Doktoruna soyle mutlaka endişelenme atlatacagın durum olabilir test günün geldi mi
Idrar yolu degildi bi sikayetim yoktu.yuksek atesle beraber suyum geldi.kanda enfeksiyon cikti. Ne oldugunu bende anlamadim.Canim öncelikle geçmiş olsun.Allah sabir versin.idrar yolu enfekdiyonumu gecirdin?
Tabiki bi torun daha isteyebilirler ama bunu cinsiyete bağlamaları yanlış canım bence hele Bi doğsunlar büyüsünler sonra sana yardımcı biri olursa yaparsın embriyonda varmış ne güzel canınn ne zaman isterse dilerim Rabbim nasip etsinBende diger insnlari pek umursamam da sacma geliyo ve korktugm esim gaza geliyo icinde bi erkek bebis vrdi ismi hazirdi allah yardmcim olsn ne deym artik banka kariyerimi bitircekler benimbide kenarda 5 tane daha embriyo vrya rahatlar konsmakta bnce onlarinda cogu kiz:)) ilahi arkadasm hic bu acidan dusunmemistim sekerim
Ay benim her vakit vuruyor bide senin iki tane nerden darbe gelecek belli değilAyy benim bu minnaklar gece canavari olacak simdiden belli. gunduz tik yok ama bu saatlerde vura vura bi hal ediyolar . Bi de sirt ustu yattigimda cok oynuyolar. Gece falan uykumun arasinda vurduklarini hisseder oldum. Hangi yana donsem o yandaki vuruyo nasil yaticami sasirdim.
Aynem oyle canim allah ne verirse biz bilemeyiz ki cinsiyeti:) bi yandanda hak veriyorum esimle ben tek cocuguz bizim cocuklarimz torunlari olcak bitek hayirlisi diyelim cumlemiz icin❤Tabiki bi torun daha isteyebilirler ama bunu cinsiyete bağlamaları yanlış canım bence hele Bi doğsunlar büyüsünler sonra sana yardımcı biri olursa yaparsın embriyonda varmış ne güzel canınn ne zaman isterse dilerim Rabbim nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?