Kızlar sağlık ocağına kan ilacı yazdrmaya gittim gynoferrasonal dedim kadın gynoferon yazmış eczanede anladm ilacı alınca bilemedm ikisi farklı mı ya bunu içsem mi yoksa gidip değiştrsemmi ?

Kızlar sağlık ocağına kan ilacı yazdrmaya gittim gynoferrasonal dedim kadın gynoferon yazmış eczanede anladm ilacı alınca bilemedm ikisi farklı mı ya bunu içsem mi yoksa gidip değiştrsemmi ?
Icerigi farkli olmasin canim bi doktoruna danis istersen icmeden once senin ictgn buydu dimi bnde bunu kullaniyorm icerigini bi oku bakalm neler var

Eklentiler

• 20190225_115930.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 143
Bugün çok moralim bozuldu ve ağladım .idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle bugün devlete gittim idrar tahlili için .karnım ağrıyor kaç gündür.doktor önce usg istedi karından baktılar Cuma özel hastanede 10mm ve 4 gün geri çıkan kese bugün 8 mm çıktı gününden 1 gün geri çıktı.kese boyutunu duyunca çok ağladım doktor dediki günümden 1gün geri hem kese boyutu önemli değil makina farkı olabilir ve önemli olan bebek boyutu bugün 5+5 henüz bebek görmedi.idrar yolu da canımı sıkıyor şimdi de kaşık ve karın ağrısı başladı.çok zor çok beklemek.enfeksiyon olmasa asla girmezdim 5 Mart’ı beklerdim merkezin söylediği günü.böyle çok üzüldüm

Canım tüp bebekte de geç tutunma oluyorsa iyi bari ben de anca kalp sesinde rahatlayacağım

Geçmiş olsun canım üzülme doktorun dediği gibi bebek önemli daha küçük bebiş 1 gün gerilik ten bişey olmaz bence enfeksiyona dikkat et kendini çok çok korumalısın bu konuda gelmiş geçmiş olsun bu hemecik bi daha inşaallah olmazsn dışarda vcye gitmemeye çalış gidiyosanda poşet falan götür klozet için.

Kese 1 gün geri diye mi stres oldunuz
Benimde öyleydi bunun bir sorun olduğunu hiç söylememişti doktorum

Canım tüp bebekte de geç tutunma oluyorsa iyi bari ben de anca kalp sesinde rahatlayacağım
Canım sen neden üzüyorsun kendini? Jinekologa gidip baktır kesene kesin sonuç için. Anladığım kadarıyla idrar yolu için gittiğin doktor usg yaptırırken keseyede baktırıyorsun. Doğru mu ? Dur bir bakalım sakin ol. Herkes kendi alanında uzman takma kafana bu kadar. Ayrıca 4. Gün embriyosu değilmiydi senin ki? Ve tüp bebekle normal yolla olan gebelik farklı. Kaldı ki her gebelik farklı. Benimde kasık ağrım var bende korkuyorum arada ama bunlar normal. Dayanılmaz şiddetli ağrı problem o yüzden relax biraz az kaldı.

Bence moralini bozma canım illaki makineye göre farkediyordur ölçümler, moralini yüksek tut inşallah çok güzel sağlıklı bir şekilde gelişecek bebişlerimiz. Benim de karnım kasıklarım çok sık ağrıyor adet olacakmışım gibi sancı giriyor 1 dk falan sürüp geçiyor ama çok sık oluyor. Onu da sordum doktora artık hamilesin kasık ağrın karın ağrıların olacak göğüslerin acıyacak korkulacak bişey yok dedi.

Canım 5. Gün embriyosu benim.ya bakmadan tahlil yapmıyorlar ilaç yazmıyorlar.keşke bakmasalardı teşekkür ederim biraz rahatlamak lazım haklısın

çok teşekkürler böyle fark yaşayan var mı acaba aslında hep aynı yere gitmek ve sabretmek lazım
Bende sizin gibi herşeyi kafaya takarak geçiriyorum ilk zamanlardada böyleydi hala aynıyım bence korkmayın oluyor böyle sonraki zamanlardada ölçüleri bi gün tam bidahaki kontrol de 3-4 gün geri çıkabiliyor dediğim gibi benim kesemden gününden 1 gün küçüktü

Canım asıl stresim Cuma 10 çıkıp bugün 8 çıkması tabi farklı makineler
Doktorun eli oynasa ölçüm 1-2 mm fark ediyor. Çok ciddi bir sorun yokki. Benim de 6.haftada 1 gün gerideydi şimdi önden önden gidiyor enfeksiyon için bol su iç. Stresten uzak dur. Bana doktor stres yapmayayım diye fazla ayrıntı bile anlatıyordu, herşey çok güzel herşey harika, hiç bişeyi kafana takma deyip yolluyordu hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…