Biraz ismail beyde öyle olsa süper olucak :)

çok teşekkürler böyle fark yaşayan var mı acaba aslında hep aynı yere gitmek ve sabretmek lazım
Gecms olsn canim makineye gore degisiyo gercktn dusun laboratuvara gore bile referans araliklari degisiyor. Suan cok kucuk oldgndn tam olcememste olabilir bnde onmli olan bebek die biliyorm. Dua et gonlunu ferah tut canim❤ benimde 5. Gun embriyosu 2 tane 2m bebegim cok geriden geldi 1 hfta blki daha fzlaydi frki zamanla kapandi hizli gelsti demk ki tupde olsa gelsme yavsligi olabiliyo basta demstim ins icin biraz rahatlamstir canim Allah sana bagislasn bebisini

Çok teşekkür ederim çok korkuyorum biraz rahatlamam lazım
Canim bir gün ara ile farkli doktorlara gitmistim bana ilk gitigim doktor 5 gun geri söyleyince moralim inanilmaz bozuldu resmen kendimi yedim bitirdim sonra ikili rest yaptirdim 1 gun sonra cok degil herseyini olctu bicti ve gununde cikti yani bazen makinayla alakali olabiliyor moralini bozma

çok teşekkürler böyle fark yaşayan var mı acaba aslında hep aynı yere gitmek ve sabretmek lazım
Bu arada enfeksiyonu bende gecirdim doktorum baharatli yememi yasakladi ve ic camasirlarimi kaynatmami utulememi soyledi akonti cok oluyor gunluk ped kullaniyordum ama onuda yasakladi pamuklu yiginmem gerektigini ve asla utusuz kullanmamami soyledi belki sanada yardimi dokunur.

ben hiç çözüm bulamadım canım 7 ile 14. hafta arası mahvoldum bulantıdan
en kolay meyve tüketebiliyordum
hergün taze sıkılmış portakal suyu içtim
çatlak içinde 14. haftadan beri lierac sürüyorum her gece bir de her duştan sonra bio oil sürüyorum
bulantım geçtiğinden beride bol su içmeye calısıyorum

Yaaaa çok çok teşekkür ederim benim de sebep akıntı zaten bunları yapayım

Çok sağol canım .Referans Aralıkları her laboratuvarda farklı demekki.sabırla Salı günkü randevumu bekleyeceğim

Gun icinde ayakta biseylerle ugrastigimdan belki hissetmiyorumdur ama ona da az kaldi hissederim yakinda. oturdugumda da hissediyorum genelde soldaki daha cok vuruyorrr

Kızlar merhabalar bu rahim ağzı aklıma takildi benm biri bana dedi ki tuvalete sıkışık olup muayeneye girersen kısa görülebilir bende sıkışık miydim degilmiydim bilmiyorum geçen 2 hafta önce 3.1 mm idi yarın muayene gunum yarın sıkışık olmadan muayene gireyim bakalm abdominal serklaj diye birşey varmış sürekli serklaj olup tutmayanlar içinmis ama oda gebelik öncesi yapılan bi işlem herhalde bakalm yarın kaç çıkacak ona göre artk serklaj tedbir için yaptrcam fiyatları da bilmiyorum gerçi ne kadr aceba ikiz anneleri sizin rahim uzunluğunz kaç mm

Gecmis olsun canim. Insallah dedigin gibi olmustur. normaldirde gerek kalmaz. Benim yolculuktan sonra 3.7 cikmisti en son 4.1 dedi doktor.

Kizlarrr bebislerimizin isimlerine karar verdik. 7 yasindaki tosunumun adi Alparslan. Gobusumde ki oglusumuza Ertuğrul. kizimiza hem annemin ismi olan Melek hemde kendi sevdigim Gökçe ismini koyacağiz insallah. Melek Gökçe olacak.
Masallah canm inşallah isimleriyle sağlıklı büyüp doğarlar buyur ler annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…