Ah kizlar ahh yeni aldim telefonu elime bebek uyuyunca is yapiyorum. Bebek uyuyunca emzir altini al uyutmaya calis zaman su gibi akip geciyor. Ama cok tatlii
Ayy canım ne güzel anlar bunlar ya iyi bari işini gücünü yapıyosn ben heralde ona bakmaktan bişey yapamazdm allah yardım etsin ne tatlıdır o şimdi

Ah kizlar ahh yeni aldim telefonu elime bebek uyuyunca is yapiyorum. Bebek uyuyunca emzir altini al uyutmaya calis zaman su gibi akip geciyor. Ama cok tatlii
Allah sabır güç versin canım. Geçen eylül öztürkün videolarını gördüm doğuma güle oynaya girdi bitik halde çıktı kadın kendine gelememişti bende tedirgin olmadım değil. Valla annelik çok zor

Canim doguma apar topar gittim. Devlette yaptim ama ozel gibiydi.suyum gelince sanciyi beklemeden gidince biraz fazla bekledim hastanede. Dogum sancisi ise cok abartili degildi. Yani benim aci esigim yuksek. Adet sancilarimin aynisiydi. Dogumdan sonra wc ye felan gidebildim. Ilk gun bebekte emdi zaten. Ama sonra emmedi. Tavsiyem doguma sut sagma makinesi mama felan goturmen. Doktorunada danisirsin zaten.sadece basima geldigi icin soyluyorum. Bebek ac kalinca hemen sarilik oluyor. Dogumdan korkma. Allah yardim ediyor. Sonrasinda bebegi gorunce zaten kendini toparliyorsun. Benim dikislerim vardi. O biraz sanci yapti. Ama kuzum anne oluyorsun icinden bir can cikiyor bu kadarda normal yani. Son olarak sunu soyliyim. Ben bobrek tasi dusurmustum inan o daha zordu. Yorgani yastigi isirmistim. Dogumda gayet sakindim. Yine sorun olursa yaz mutlaka

Allah yardımcın oldun canım onun güzelliğine herşey değer. Yorgunluk gelir geçer inşallah
Kızlar kilolarınız ne durumda ben 8 kilo almışım
Canım ben 3 kilo almışım gerçi bugün aç karnına tartılmadım ama olsun

Kızlar doktor artık test yapmana gerek yok dediği halde ben gittim test yaptım bugün ve biraz moralim bozuldu şimdiye kadar gayet güzel 2 kat artıyordu pazar 1975 idi bugün 3246 olmuş yarın kese için gidicem neden böyle oldu ki aranızda bu durumu yaşayan var mı

Canim yaa 3 gun icebildim ben bu ilaci. Sen ne zaman iciyosun. Aksam yatmadan hemen once iciyorum bu sefer sabah icimden kokuyo sanki
Yatarken iciyorum canim ben yillar kan demir ilaci ignedi hapi surubu cok kullandm bunyem alskin ondan zorlanmadim bnce:)) bebeklerimi dusunuyorm iciyorm istemesmde

Kizlarrr bebislerimizin isimlerine karar verdik. 7 yasindaki tosunumun adi Alparslan. Gobusumde ki oglusumuza Ertuğrul. kizimiza hem annemin ismi olan Melek hemde kendi sevdigim Gökçe ismini koyacağiz insallah. Melek Gökçe olacak.
Masallah adiyla saglikla buyusunler ins canim guzel isimler melek ismini bende severim annenin ismi cok guzelmis❤

Bugun aklima sen gldin yazcktm sen yazmssn bizlere:) Meric Ege nasil bakalim:) cok zor olur ilk zmaanlr first bulamassn ki canim ama bncede deger herseye❤

Kızlar kilolarınız ne durumda ben 8 kilo almışım
Aman tadini cikar canim hamileligin bnce yiyebilmek cok guzel:) ben 4 ay cok cektm son 2 haftada aldim kilo 1 bucuk suan son rakam:) yiyip karnini doyurmak neguzel his diyorumcocuklarda artik acikiyo surkli tekmeler geliyo tontik olcam bundn sorasnda bu gidisle

Evet canım benim de iki kat artmadı %70 civarı attı ama bebeğim gayet sağlıklıydı. Senin de değerin güzel artmış

Artıs var ? Neye canini sıktın ki canim olagan üstü seyler bekleme artık tutunmuş masallah doktorunda sorun yok demiş bence olumsuz düşünüp kendini bunlarla yorma yemene icmene kendine dikkat et Olsuzluklardan uzak dur unutmaki bizim gibi savaşan anneler için moral cok ama cok onemli

Evet haklısın şimdiye kadar hep iki kat artınca biraz endişelendim ama artık kafama takmıcam zaten yarın kese görmek için gidicem inşallah :)

Evet haklısın şimdiye kadar hep iki kat artınca biraz endişelendim ama artık kafama takmıcam zaten yarın kese görmek için gidicem inşallah :)
Yaaa ilk buluşma çok duygusal ve guzel bir an Hele ki o ilk hissetme canında can tasiyor hissini o minnacik kalp gumbür gümbür atan kalp atisiyla hissetmek duygulandım gene Rabbim nerde varsa yardimcisi olsun kimsenin kicagini bos birakmasin..

Bugun aklima sen gldin yazcktm sen yazmssn bizlere:) Meric Ege nasil bakalim:) cok zor olur ilk zmaanlr first bulamassn ki canim ama bncede deger herseye❤
2 gun kimyon cayi vermedim gaz sancisindan uyumadi. Bi verdim yarim saat icinde uyudu. Onun disinda iyiyiz aslinda sadece kucak istiyor geceleri bu yuzden uykusuz kaliyorum.gunduzde is bitmiyor.ole iste sen nasilsin canim.Ne durumdasin

@Hulyaylmzalp canım, isimleri çok güzel, adıyla saglıkla kucağına alırsın inşallah :)

gve Allah yardımcın olsun canım, işitme testiniz nasıl geçti. Oraları kaçırmışım
Maşallah Meriç Ege'ye, mis gibi süt kokuyordur şimdi

Hayırlı akşamlar kızlar

Evet canım ilk buluşma olacak ama muhtemelen kalp atşını yarın duyamam sadece kese için gidiyorum.. Aöin amin rabnim bu yolda emek veren herkese nasip etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…