Ayy canım ne güzel anlar bunlar ya iyi bari işini gücünü yapıyosn ben heralde ona bakmaktan bişey yapamazdmAh kizlar ahh yeni aldim telefonu elime bebek uyuyunca is yapiyorum. Bebek uyuyunca emzir altini al uyutmaya calis zaman su gibi akip geciyor. Ama cok tatlii
Allah sabır güç versin canım. Geçen eylül öztürkün videolarını gördüm doğuma güle oynaya girdi bitik halde çıktı kadın kendine gelememişti bende tedirgin olmadım değil. Valla annelik çok zorAh kizlar ahh yeni aldim telefonu elime bebek uyuyunca is yapiyorum. Bebek uyuyunca emzir altini al uyutmaya calis zaman su gibi akip geciyor. Ama cok tatlii
Mrblar, ben halen yerimde sayikliom 4 kilo vermiştim halen oyle duruom ne aldim ne verdimKızlar kilolarınız ne durumda ben 8 kilo almışım
Canim doguma apar topar gittim. Devlette yaptim ama ozel gibiydi.suyum gelince sanciyi beklemeden gidince biraz fazla bekledim hastanede. Dogum sancisi ise cok abartili degildi. Yani benim aci esigim yuksek. Adet sancilarimin aynisiydi. Dogumdan sonra wc ye felan gidebildim. Ilk gun bebekte emdi zaten. Ama sonra emmedi. Tavsiyem doguma sut sagma makinesi mama felan goturmen. Doktorunada danisirsin zaten.sadece basima geldigi icin soyluyorum. Bebek ac kalinca hemen sarilik oluyor. Dogumdan korkma. Allah yardim ediyor. Sonrasinda bebegi gorunce zaten kendini toparliyorsun. Benim dikislerim vardi. O biraz sanci yapti. Ama kuzum anne oluyorsun icinden bir can cikiyor bu kadarda normal yani. Son olarak sunu soyliyim. Ben bobrek tasi dusurmustum inan o daha zordu. Yorgani yastigi isirmistim. Dogumda gayet sakindim. Yine sorun olursa yaz mutlakaAllah sabır güç versin canım. Geçen eylül öztürkün videolarını gördüm doğuma güle oynaya girdi bitik halde çıktı kadın kendine gelememişti bende tedirgin olmadım değil. Valla annelik çok zor
Allah yardımcın oldun canım onun güzelliğine herşey değer. Yorgunluk gelir geçer inşallahAh kizlar ahh yeni aldim telefonu elime bebek uyuyunca is yapiyorum. Bebek uyuyunca emzir altini al uyutmaya calis zaman su gibi akip geciyor. Ama cok tatlii
Canım ben 3 kilo almışım gerçi bugün aç karnına tartılmadım ama olsunKızlar kilolarınız ne durumda ben 8 kilo almışım
Yatarken iciyorum canimCanim yaa 3 gun icebildim ben bu ilaci. Sen ne zaman iciyosun. Aksam yatmadan hemen once iciyorum bu sefer sabah icimden kokuyo sanki
Masallah adiyla saglikla buyusunler ins canim guzel isimlerKizlarrr bebislerimizin isimlerine karar verdik. 7 yasindaki tosunumun adi Alparslan. Gobusumde ki oglusumuza Ertuğrul. kizimiza hem annemin ismi olan Melek hemde kendi sevdigim Gökçe ismini koyacağiz insallah. Melek Gökçe olacak.
Bugun aklima sen gldin yazcktm sen yazmssn bizlere:) Meric Ege nasil bakalim:) cok zor olur ilk zmaanlr first bulamassn ki canim ama bncede deger herseye❤Ah kizlar ahh yeni aldim telefonu elime bebek uyuyunca is yapiyorum. Bebek uyuyunca emzir altini al uyutmaya calis zaman su gibi akip geciyor. Ama cok tatlii
Aman tadini cikar canim hamileligin bnce yiyebilmek cok guzel:) ben 4 ay cok cektm son 2 haftada aldim kilo 1 bucuk suan son rakam:) yiyip karnini doyurmak neguzel his diyorumKızlar kilolarınız ne durumda ben 8 kilo almışım
Ah kizlar ahh yeni aldim telefonu elime bebek uyuyunca is yapiyorum. Bebek uyuyunca emzir altini al uyutmaya calis zaman su gibi akip geciyor. Ama cok tatlii
Evet canım benim de iki kat artmadı %70 civarı attı ama bebeğim gayet sağlıklıydı. Senin de değerin güzel artmışKızlar doktor artık test yapmana gerek yok dediği halde ben gittim test yaptım bugün ve biraz moralim bozuldu şimdiye kadar gayet güzel 2 kat artıyordu pazar 1975 idi bugün 3246 olmuş yarın kese için gidicem neden böyle oldu ki aranızda bu durumu yaşayan var mı
Çok sağol cevap için canım peki bir kere mi öyle oldu yoksa hep miEvet canım benim de iki kat artmadı %70 civarı attı ama bebeğim gayet sağlıklıydı. Senin de değerin güzel artmış
Artıs var ? Neye canini sıktın ki canim olagan üstü seyler bekleme artık tutunmuş masallah doktorunda sorun yok demiş bence olumsuz düşünüp kendini bunlarla yorma yemene icmene kendine dikkat et Olsuzluklardan uzak dur unutmaki bizim gibi savaşan anneler için moral cok ama cok onemliKızlar doktor artık test yapmana gerek yok dediği halde ben gittim test yaptım bugün ve biraz moralim bozuldu şimdiye kadar gayet güzel 2 kat artıyordu pazar 1975 idi bugün 3246 olmuş yarın kese için gidicem neden böyle oldu ki aranızda bu durumu yaşayan var mı
Evet haklısın şimdiye kadar hep iki kat artınca biraz endişelendim ama artık kafama takmıcam zaten yarın kese görmek için gidicem inşallah :)Artıs var ? Neye canini sıktın ki canim olagan üstü seyler bekleme artık tutunmuş masallah doktorunda sorun yok demiş bence olumsuz düşünüp kendini bunlarla yorma yemene icmene kendine dikkat et Olsuzluklardan uzak dur unutmaki bizim gibi savaşan anneler için moral cok ama cok onemli
Yaaa ilk buluşmaEvet haklısın şimdiye kadar hep iki kat artınca biraz endişelendim ama artık kafama takmıcam zaten yarın kese görmek için gidicem inşallah :)
2 gun kimyon cayi vermedim gaz sancisindan uyumadi. Bi verdim yarim saat icinde uyudu. Onun disinda iyiyiz aslinda sadece kucak istiyor geceleri bu yuzden uykusuz kaliyorum.gunduzde is bitmiyor.ole iste sen nasilsin canim.Ne durumdasinBugun aklima sen gldin yazcktm sen yazmssn bizlere:) Meric Ege nasil bakalim:) cok zor olur ilk zmaanlr first bulamassn ki canim ama bncede deger herseye❤
Evet canım ilk buluşma olacak ama muhtemelen kalp atşını yarın duyamam sadece kese için gidiyorum.. Aöin amin rabnim bu yolda emek veren herkese nasip etsin inşallah :)Yaaa ilk buluşmaçok duygusal ve guzel bir an Hele ki o ilk hissetme canında can tasiyor hissini o minnacik kalp gumbür gümbür atan kalp atisiyla hissetmek duygulandım gene Rabbim nerde varsa yardimcisi olsun kimsenin kicagini bos birakmasin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?