Evet canım ilk buluşma olacak ama muhtemelen kalp atşını yarın duyamam sadece kese için gidiyorum.. Aöin amin rabnim bu yolda emek veren herkese nasip etsin inşallah :)
Kalp atısı için erken tabiki benim daldim gittim :))) hormonlarim saolsun beni alak bulak ediyor

Canim annelik dünyanin en zor meslegi. Gecemeyecek diye cok korktum. Her gun tedirgin olacak birsey buluyorum kendime. Uyusa niye uyudu bu kadar uyumasa neden uyumuyor hastami diye diye geciyor gunler. Soylemesi ayip Meriç Ege cok yakisikli. Doktorlar hemsireler hep bu cocugu disari cikarma kimse gornesin nazar olur diyor Ayni babasina benziyor kocamda çok yakisiklidir ay biraz ovmusum

Kendi kendine nazar etcen, poponu kaşı   gerçekten anne ve babanın çocuguna yabancıdan daha çok nazarı değermiş.

Okuyup bol bol dua edin, rabbim korur

Evet, annelik bitmek bilmeyen büyüsede sürekli insanı telaşa iten bir şey. İnsan çocugu olunca herşeyden sakınmak korumak kollamak istiyor emin ol, telaşı hiç bitmiyor :)

Evet canim annenin babanin daha cok nazari degermis surekli okuyorum.

Çok geçmiş olsun canım. Bende iyiyim, 5 aylık olduk. Kaldı 4 ay :)
Hazırlık aşamasına geçeceğiz kısmetse
En tatli telas benim dogum kisa denk geldigi icin birde tecrubesiz oldugum icin eksikler cikti hep. Eksikleri arasira disari cikip aliyorum. Kv yanimda gitmedi ona birakiyorum Meriçi.

En tatli telas benim dogum kisa denk geldigi icin birde tecrubesiz oldugum icin eksikler cikti hep. Eksikleri arasira disari cikip aliyorum. Kv yanimda gitmedi ona birakiyorum Meriçi.
Sagolsun canım, az çok yardımı dokunuyordur. Bende dolap alacağım. Oglumun küçüklüklerini çıkarıp yıkamam lazım. Ne lazım ne eksik bir bakmam lazım. Çocuk olunca eksik bitmiyor :)

Sagolsun canım, az çok yardımı dokunuyordur. Bende dolap alacağım. Oglumun küçüklüklerini çıkarıp yıkamam lazım. Ne lazım ne eksik bir bakmam lazım. Çocuk olunca eksik bitmiyor :)
Oglunun kuculenleri degerlendirmek cokmantikli. Bu bebisler surekli kusuyor altini actiginda çiş yapiyor birde her kiyafeti 3 kez anca giyiyor cok cabuk buyuyorlar

Bizde dolap aldık canım netten ilk mobilyaları dayıları aldı sağolsun. Fiyatı da iyi geldi bana bebek mağazalarında çok pahalı

Oglunun kuculenleri degerlendirmek cokmantikli. Bu bebisler surekli kusuyor altini actiginda çiş yapiyor birde her kiyafeti 3 kez anca giyiyor cok cabuk buyuyorlar
Ben ikiz olunca bilemiyorum yenidoğan kıyafeti çok mu alınmalı yoksa az mı. Tecrübeli anneler yardımcı olsa iyi olacak

Aynen canım, öyle oluyor malesef. Bide şuan yaşadığım yer çok sıcak oluyor. Yazlık ince kıyafetler almam lazım. Bere falan takamayız herhalde. Bebiş sıcakta isilik olur mu diye şimdiden telaş içindeyim

Bizde dolap aldık canım netten ilk mobilyaları dayıları aldı sağolsun. Fiyatı da iyi geldi bana bebek mağazalarında çok pahalı
güle güle güzel günlerde kullanırsınız inşallah canım. 3 kapılı ve çekmeceli düşünüyorum, bakalım :)
Ben ikiz olunca bilemiyorum yenidoğan kıyafeti çok mu alınmalı yoksa az mı. Tecrübeli anneler yardımcı olsa iyi olacak
Valla ben tek bebek oldugu halde hastanede falann 3 takım zor yetmişti. Kakası çişi, kusmugu bitmiyor 5 takım olsa yeterli galiba. Zaten yazın doguyorlar. Çamaşırlar yıkayınca hızlı kurur

Yaaaaaa çok çok sevindim Allahım ne güzel darısı başımıza inşallah

Yaaaaaa çok çok sevindim Allahım ne güzel darısı başımıza inşallah
Yıllardır bu anı bekliyodum sonunda o mucize sesi duydum Allahıma binlerce kez şükürler olsun daimi olur inşallah kuzum sanada az kalmış inşallah duyduğun zaman nasıl bi his olduğunu daha iyi anlıycaksın dünyanın en güzel sesi ya valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…