- 7 Aralık 2018
- 145
- 125
- 18
- 36
Kalp atısı için erken tabiki benim daldim gittim :))) hormonlarim saolsun beni alak bulak ediyorEvet canım ilk buluşma olacak ama muhtemelen kalp atşını yarın duyamam sadece kese için gidiyorum.. Aöin amin rabnim bu yolda emek veren herkese nasip etsin inşallah :)
Canim annelik dünyanin en zor meslegi. Gecemeyecek diye cok korktum. Her gun tedirgin olacak birsey buluyorum kendime. Uyusa niye uyudu bu kadar uyumasa neden uyumuyor hastami diye diye geciyor gunler. Soylemesi ayip Meriç Ege cok yakisikli. Doktorlar hemsireler hep bu cocugu disari cikarma kimse gornesin nazar olur diyor@Hulyaylmzalp canım, isimleri çok güzel, adıyla saglıkla kucağına alırsın inşallah :)
gve Allah yardımcın olsun canım, işitme testiniz nasıl geçti. Oraları kaçırmışım
Maşallah Meriç Ege'ye, mis gibi süt kokuyordur şimdi
Hayırlı akşamlar kızlar
Kendi kendine nazar etcen, poponu kaşı  Canim annelik dünyanin en zor meslegi. Gecemeyecek diye cok korktum. Her gun tedirgin olacak birsey buluyorum kendime. Uyusa niye uyudu bu kadar uyumasa neden uyumuyor hastami diye diye geciyor gunler. Soylemesi ayip Meriç Ege cok yakisikli. Doktorlar hemsireler hep bu cocugu disari cikarma kimse gornesin nazar olur diyorAyni babasina benziyor kocamda çok yakisiklidir ay biraz ovmusum
Evet canim annenin babanin daha cok nazari degermis surekli okuyorum.Kendi kendine nazar etcen, poponu kaşı  gerçekten anne ve babanın çocuguna yabancıdan daha çok nazarı değermiş.
Okuyup bol bol dua edin, rabbim korur
Evet, annelik bitmek bilmeyen büyüsede sürekli insanı telaşa iten bir şey. İnsan çocugu olunca herşeyden sakınmak korumak kollamak istiyoremin ol, telaşı hiç bitmiyor :)
Ne güzel haller ben de inşallah senin geldiğin aşamalara gelebilirim aşlak bullak olöaya razıyım :)) rabbim kucağına almayı nasip etsin canımKalp atısı için erken tabiki benim daldim gittim :))) hormonlarim saolsun beni alak bulak ediyor
Maşallah diyelim, rabbim korusunEvet canim annenin babanin daha cok nazari degermis surekli okuyorum.
En tatli telas benim dogum kisa denk geldigi icin birde tecrubesiz oldugum icin eksikler cikti hep. Eksikleri arasira disari cikip aliyorum. Kv yanimda gitmedi ona birakiyorum Meriçi.Çok geçmiş olsun canım. Bende iyiyim, 5 aylık olduk. Kaldı 4 ay :)
Hazırlık aşamasına geçeceğiz kısmetse
Sagolsun canım, az çok yardımı dokunuyordur. Bende dolap alacağım. Oglumun küçüklüklerini çıkarıp yıkamam lazım. Ne lazım ne eksik bir bakmam lazım. Çocuk olunca eksik bitmiyor :)En tatli telas benim dogum kisa denk geldigi icin birde tecrubesiz oldugum icin eksikler cikti hep. Eksikleri arasira disari cikip aliyorum. Kv yanimda gitmedi ona birakiyorum Meriçi.
Oglunun kuculenleri degerlendirmek cokmantikli. Bu bebisler surekli kusuyor altini actiginda çiş yapiyorSagolsun canım, az çok yardımı dokunuyordur. Bende dolap alacağım. Oglumun küçüklüklerini çıkarıp yıkamam lazım. Ne lazım ne eksik bir bakmam lazım. Çocuk olunca eksik bitmiyor :)
Ben zaten 3 kere baktırdım beta yani iki artışı görmüş oldum ikiside %77 civarıydı.Çok sağol cevap için canım peki bir kere mi öyle oldu yoksa hep mi
Bizde dolap aldık canım netten ilk mobilyalarıSagolsun canım, az çok yardımı dokunuyordur. Bende dolap alacağım. Oglumun küçüklüklerini çıkarıp yıkamam lazım. Ne lazım ne eksik bir bakmam lazım. Çocuk olunca eksik bitmiyor :)
Ben ikiz olunca bilemiyorum yenidoğan kıyafeti çok mu alınmalı yoksa az mı. Tecrübeli anneler yardımcı olsa iyi olacakOglunun kuculenleri degerlendirmek cokmantikli. Bu bebisler surekli kusuyor altini actiginda çiş yapiyorbirde her kiyafeti 3 kez anca giyiyor cok cabuk buyuyorlar
Aynen canım, öyle oluyor malesef. Bide şuan yaşadığım yer çok sıcak oluyor. Yazlık ince kıyafetler almam lazım. Bere falan takamayız herhalde. Bebiş sıcakta isilik olur mu diye şimdiden telaş içindeyimOglunun kuculenleri degerlendirmek cokmantikli. Bu bebisler surekli kusuyor altini actiginda çiş yapiyorbirde her kiyafeti 3 kez anca giyiyor cok cabuk buyuyorlar
güle güle güzel günlerde kullanırsınız inşallah canım. 3 kapılı ve çekmeceli düşünüyorum, bakalım :)Bizde dolap aldık canım netten ilk mobilyalarıdayıları aldı sağolsun. Fiyatı da iyi geldi bana bebek mağazalarında çok pahalı
Valla ben tek bebek oldugu halde hastanede falann 3 takım zor yetmişti. Kakası çişi, kusmugu bitmiyorBen ikiz olunca bilemiyorum yenidoğan kıyafeti çok mu alınmalı yoksa az mı. Tecrübeli anneler yardımcı olsa iyi olacak
Anladım canım sağolBen zaten 3 kere baktırdım beta yani iki artışı görmüş oldum ikiside %77 civarıydı.
Yaaaaaa çok çok sevindim Allahım ne güzel darısı başımıza inşallahKızlar bugün miniğimin kalp atışlarını duydumçoooook şükür Allahıma, çok acayip bişeymiş acayip duygulandım mutluluktan ağladım herşey yolunda dedi minikkuşum 13mm rabbim herkese nasip eder inşallah dualarım onlar için hepimiz için
Yıllardır bu anı bekliyodum sonunda o mucize sesi duydum Allahıma binlerce kez şükürler olsun daimi olur inşallah kuzum sanada az kalmış inşallah duyduğun zaman nasıl bi his olduğunu daha iyi anlıycaksın dünyanın en güzel sesi ya vallaYaaaaaa çok çok sevindim Allahım ne güzel darısı başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?