Canım ben 2 kere baktırdım iki katı artması yeterliydi. Hiç kafanı karıştırma. 4. Haftada kan 6. Haftada keseye gitmiştim.Kızlar doktor artık test yapmana gerek yok dediği halde ben gittim test yaptım bugün ve biraz moralim bozuldu şimdiye kadar gayet güzel 2 kat artıyordu pazar 1975 idi bugün 3246 olmuş yarın kese için gidicem neden böyle oldu ki aranızda bu durumu yaşayan var mı
Valla hemen içim kıyılıyor canımda hep zararlı şeyleri istiyor yaa. 11 martta detaylı var hoca reçel bal pekmez yasak dedi ben şekerli çaylar içiyorum. Kızacak bana.Aman tadini cikar canim hamileligin bnce yiyebilmek cok guzel:) ben 4 ay cok cektm son 2 haftada aldim kilo 1 bucuk suan son rakam:) yiyip karnini doyurmak neguzel his diyorumcocuklarda artik acikiyo surkli tekmeler geliyo tontik olcam bundn sorasnda bu gidisle
Canım bebeğe mi veriyorsun yoksa kendin mi içiyorsun kekik çayını?2 gun kimyon cayi vermedim gaz sancisindan uyumadi. Bi verdim yarim saat icinde uyudu. Onun disinda iyiyiz aslinda sadece kucak istiyor geceleri bu yuzden uykusuz kaliyorum.gunduzde is bitmiyor.ole iste sen nasilsin canim.Ne durumdasin
Çok şükür canım, sağlıkla büyüsün şimdiKızlar bugün miniğimin kalp atışlarını duydumçoooook şükür Allahıma, çok acayip bişeymiş acayip duygulandım mutluluktan ağladım herşey yolunda dedi minikkuşum 13mm rabbim herkese nasip eder inşallah dualarım onlar için hepimiz için
Arkandan geliyorum merak etme yalniz degilsinnnKızlar kilolarınız ne durumda ben 8 kilo almışım
Dua et benim için de canım .ben de 7 yıldır bekliyorum .sana da nasıl sevindim bilsen canım.inşallah ben ve bekleyen herkes duyarız ve hayırlısıyla kucağımıza alırızYıllardır bu anı bekliyodum sonunda o mucize sesi duydum Allahıma binlerce kez şükürler olsun daimi olur inşallah kuzum sanada az kalmış inşallah duyduğun zaman nasıl bi his olduğunu daha iyi anlıycaksın dünyanın en güzel sesi ya valla
Allahım yar ve yardımcın olsun canım inşallah duyucaksın bunu kalpten istiyorum dualarım seninle güzel haberini alıcam inşallah yıllarca olmayanı yıllarca olmayan anlarmış inşallah muradımıza ericez canım o kadar imkansız geliyodu ki anne olmak bu kalp atışları gerçekten mucize bişeyDua et benim için de canım .ben de 7 yıldır bekliyorum .sana da nasıl sevindim bilsen canım.inşallah ben ve bekleyen herkes duyarız ve hayırlısıyla kucağımıza alırız
Bana da aynen imkansız ve çok uzak geliyordu.bugün 5+6 bir dahaki hafta Salı kalp atışı için gideceğim ben de.çok sağol.bu haberle çok mutlu ve umutlu oldum içim ferahladıAllahım yar ve yardımcın olsun canım inşallah duyucaksın bunu kalpten istiyorum dualarım seninle güzel haberini alıcam inşallah yıllarca olmayanı yıllarca olmayan anlarmış inşallah muradımıza ericez canım o kadar imkansız geliyodu ki anne olmak bu kalp atışları gerçekten mucize bişeyşuan tam kaç haftalıksın kuzum?
Valla icimden o koktukca pisman oluyorum kusup cikarasim geliyoYatarken iciyorum canimben yillar kan demir ilaci ignedi hapi surubu cok kullandm bunyem alskin ondan zorlanmadim bnce:)) bebeklerimi dusunuyorm iciyorm istemesmde
Sagol canim aminnnn. Caiz degilmis ama annem cok mutlu oldu. Arada kaynar bosver diyoMasallah adiyla saglikla buyusunler ins canim guzel isimlermelek ismini bende severim annenin ismi cok guzelmis❤
Amin canim sagolll.Orkide_sever canım, isimleri çok güzel, adıyla saglıkla kucağına alırsın inşallah :)
gve Allah yardımcın olsun canım, işitme testiniz nasıl geçti. Oraları kaçırmışım
Maşallah Meriç Ege'ye, mis gibi süt kokuyordur şimdi
Hayırlı akşamlar kızlar
Sanki ben doğurursam dünyada herkes doğurabilir diye düşünürdüm okadar imkansız gelirdi ilk tedavide bebeğim gelişmedi kürtaj olunca da tamam dedim benim hiç olmayacak ama şükür şu pıtpıtlar içimi rahatlattı ama yinede insan korkmuyo değil bişey olursa diye aman rabbim esirgesin bütün bebişleri canım haftaya salı güzel haberini alıcaz Allahın izniyleBana da aynen imkansız ve çok uzak geliyordu.bugün 5+6 bir dahaki hafta Salı kalp atışı için gideceğim ben de.çok sağol.bu haberle çok mutlu ve umutlu oldum içim ferahladı
allahın izni ile duydunn kalp atışını allahm sağa salim doğurmayıda nasip etsin inşallahKızlar bugün miniğimin kalp atışlarını duydumçoooook şükür Allahıma, çok acayip bişeymiş acayip duygulandım mutluluktan ağladım herşey yolunda dedi minikkuşum 13mm rabbim herkese nasip eder inşallah dualarım onlar için hepimiz için
Amin canım Allah razı olsun inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız tek çırpıda doğururuzallahın izni ile duydunn kalp atışını allahm sağa salim doğurmayıda nasip etsin inşallah
Canim 2 gun felan vermemistim bu cayi 2 gun aglamaktan bitti cocuk uyumadi uyutmadi. Sonra yaptim cayi verdim agzina henen uyudu.Nasil kivraniyordu yavrum. Once su kaynatiyorum. Bir caybardagi sicak suya kaynar suya bir cay kasigi kimyon 2 cay kasigi rezene atiyorum 5 dk felan bekliyor sonra ince suzgecten suzuyorum. Suzdukten sonra kimyonun dibe cokmesini bekliyorum. Uste kalan suyunu kasikla alip mamasinin icine koyuyorum. O yaptigin su bir gun boyunca yetiyor zaten. 4-5 cay kasigi icebilir. Bende iciyorum kendimede yapiyorum. Birde yakisan yemeklere kendi tabagima yemeklerin ustune dokup yiyorum. Sutumede geciyor. Cok rahat eder banada dua edersiniz. O gaz icin satilan damlalari almayin hic bir ise yaramiyor. O kimyon vermedigim 2 gun o damladan verdim cocuk hic uyumadi gazdan kivrana kivrana agladi. Bu kimyon cayini arkadasima uzman doktor soylemis.gve bende merak ediyorum kimyon cayini nasil yapiyosun ne kadar veriyosun. Tozu mu tohumu mu? Dun nette okudum hamilelikte emzirme doneminde bebekte falan cok faydaliymis gaz problemine bire birmis. Benim yan komsumun 6 aylik bebegi var corbaya basladi corbalarina katiyomus ama cay verdim demedi hic. Oglumda cok cekmistik gaz problemi haliyle sezaryan sonrasida ben cekmistim. Hastane de bile yaptirip icerim. Tarifini verirmisinnn.
Canım çok sağol ben bu tarifi favorilere ekledim.Canim 2 gun felan vermemistim bu cayi 2 gun aglamaktan bitti cocuk uyumadi uyutmadi. Sonra yaptim cayi verdim agzina henen uyudu.Nasil kivraniyordu yavrum. Once su kaynatiyorum. Bir caybardagi sicak suya kaynar suya bir cay kasigi kimyon 2 cay kasigi rezene atiyorum 5 dk felan bekliyor sonra ince suzgecten suzuyorum. Suzdukten sonra kimyonun dibe cokmesini bekliyorum. Uste kalan suyunu kasikla alip mamasinin icine koyuyorum. O yaptigin su bir gun boyunca yetiyor zaten. 4-5 cay kasigi icebilir. Bende iciyorum kendimede yapiyorum. Birde yakisan yemeklere kendi tabagima yemeklerin ustune dokup yiyorum. Sutumede geciyor. Cok rahat eder banada dua edersiniz. O gaz icin satilan damlalari almayin hic bir ise yaramiyor. O kimyon vermedigim 2 gun o damladan verdim cocuk hic uyumadi gazdan kivrana kivrana agladi. Bu kimyon cayini arkadasima uzman doktor soylemis.
Yeni dogan takimlari en az onar takim almalisin canim cunku cok sık degistiriyorsun. agiz mendili 23 tane aldim anca yetiyor. Onluk al 3 er tane. Kiyafetleri cok asiri kucuk alma. Boy boy al yani. Inan cok cabuk buyuyor kucuk geliyor. Benim pasanin bir ayda giyecek kitafeti kalmadi. 3 tane biberon kullaniyorum. Surekli yikiyorum. Hesaplamadim dogumun kisa gelecekse yelekte al en ustte kaldigi icin en cok o batiyor onu cikarmak daha basit. Sut pompasi alacaksan elektronik al. Manuel tavsiye etmem cok iyi cekmiyor ve kolun yoruluyor. Alt degistirme bezide birkactane olsun. Cok batiyor.Ben ikiz olunca bilemiyorum yenidoğan kıyafeti çok mu alınmalı yoksa az mı. Tecrübeli anneler yardımcı olsa iyi olacak
23 ağız mendilimiYeni dogan takimlari en az onar takim almalisin canim cunku cok sık degistiriyorsun. agiz mendili 23 tane aldim anca yetiyor. Onluk al 3 er tane. Kiyafetleri cok asiri kucuk alma. Boy boy al yani. Inan cok cabuk buyuyor kucuk geliyor. Benim pasanin bir ayda giyecek kitafeti kalmadi. 3 tane biberon kullaniyorum. Surekli yikiyorum. Hesaplamadim dogumun kisa gelecekse yelekte al en ustte kaldigi icin en cok o batiyor onu cikarmak daha basit. Sut pompasi alacaksan elektronik al. Manuel tavsiye etmem cok iyi cekmiyor ve kolun yoruluyor. Alt degistirme bezide birkactane olsun. Cok batiyor.
Ama o kış bebeği, çamaşırı zor kurur. Bizimki yaz Allahtan, kirleneni yıkar, asarız23 ağız mendilimibiz en iyisi eminönüne gidip metreyle alalım
gözünüz aydın olsun canım, rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı tüm isteyenlerin, bekleyenlerin başına :)Kızlar bugün miniğimin kalp atışlarını duydumçoooook şükür Allahıma, çok acayip bişeymiş acayip duygulandım mutluluktan ağladım herşey yolunda dedi minikkuşum 13mm rabbim herkese nasip eder inşallah dualarım onlar için hepimiz için
Allah razi olsum canimmmm. Saglikla mutlulukta buyut bebegini. Aynen gaz damlasi bizimkinde de ise yaramamisti. Yazdim bunu not defterime nasip olurda dogurursam yapicam bebislereCanim 2 gun felan vermemistim bu cayi 2 gun aglamaktan bitti cocuk uyumadi uyutmadi. Sonra yaptim cayi verdim agzina henen uyudu.Nasil kivraniyordu yavrum. Once su kaynatiyorum. Bir caybardagi sicak suya kaynar suya bir cay kasigi kimyon 2 cay kasigi rezene atiyorum 5 dk felan bekliyor sonra ince suzgecten suzuyorum. Suzdukten sonra kimyonun dibe cokmesini bekliyorum. Uste kalan suyunu kasikla alip mamasinin icine koyuyorum. O yaptigin su bir gun boyunca yetiyor zaten. 4-5 cay kasigi icebilir. Bende iciyorum kendimede yapiyorum. Birde yakisan yemeklere kendi tabagima yemeklerin ustune dokup yiyorum. Sutumede geciyor. Cok rahat eder banada dua edersiniz. O gaz icin satilan damlalari almayin hic bir ise yaramiyor. O kimyon vermedigim 2 gun o damladan verdim cocuk hic uyumadi gazdan kivrana kivrana agladi. Bu kimyon cayini arkadasima uzman doktor soylemis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?