Canım ben 2 kere baktırdım iki katı artması yeterliydi. Hiç kafanı karıştırma. 4. Haftada kan 6. Haftada keseye gitmiştim.

Valla hemen içim kıyılıyor canımda hep zararlı şeyleri istiyor yaa. 11 martta detaylı var hoca reçel bal pekmez yasak dedi ben şekerli çaylar içiyorum. Kızacak bana.

2 gun kimyon cayi vermedim gaz sancisindan uyumadi. Bi verdim yarim saat icinde uyudu. Onun disinda iyiyiz aslinda sadece kucak istiyor geceleri bu yuzden uykusuz kaliyorum.gunduzde is bitmiyor.ole iste sen nasilsin canim.Ne durumdasin
Canım bebeğe mi veriyorsun yoksa kendin mi içiyorsun kekik çayını?

Çok şükür canım, sağlıkla büyüsün şimdi

Dua et benim için de canım .ben de 7 yıldır bekliyorum .sana da nasıl sevindim bilsen canım.inşallah ben ve bekleyen herkes duyarız ve hayırlısıyla kucağımıza alırız

Dua et benim için de canım .ben de 7 yıldır bekliyorum .sana da nasıl sevindim bilsen canım.inşallah ben ve bekleyen herkes duyarız ve hayırlısıyla kucağımıza alırız
Allahım yar ve yardımcın olsun canım inşallah duyucaksın bunu kalpten istiyorum dualarım seninle güzel haberini alıcam inşallah yıllarca olmayanı yıllarca olmayan anlarmış inşallah muradımıza ericez canım o kadar imkansız geliyodu ki anne olmak bu kalp atışları gerçekten mucize bişey şuan tam kaç haftalıksın kuzum?

Bana da aynen imkansız ve çok uzak geliyordu.bugün 5+6 bir dahaki hafta Salı kalp atışı için gideceğim ben de.çok sağol.bu haberle çok mutlu ve umutlu oldum içim ferahladı

Amin canim sagolll.
gve ayyy minnak saglikla buyusunnn. Oglumu gogsume yatirir yari oturur sekilde oyle uyurdum. Eziyet oluyodu bana ama alismistim yeterki uyusun rahat etsin diyodum

Bana da aynen imkansız ve çok uzak geliyordu.bugün 5+6 bir dahaki hafta Salı kalp atışı için gideceğim ben de.çok sağol.bu haberle çok mutlu ve umutlu oldum içim ferahladı
Sanki ben doğurursam dünyada herkes doğurabilir diye düşünürdüm okadar imkansız gelirdi ilk tedavide bebeğim gelişmedi kürtaj olunca da tamam dedim benim hiç olmayacak ama şükür şu pıtpıtlar içimi rahatlattı ama yinede insan korkmuyo değil bişey olursa diye aman rabbim esirgesin bütün bebişleri canım haftaya salı güzel haberini alıcaz Allahın izniyle

Son düzenleme:
gve bende merak ediyorum kimyon cayini nasil yapiyosun ne kadar veriyosun. Tozu mu tohumu mu? Dun nette okudum hamilelikte emzirme doneminde bebekte falan cok faydaliymis gaz problemine bire birmis. Benim yan komsumun 6 aylik bebegi var corbaya basladi corbalarina katiyomus ama cay verdim demedi hic. Oglumda cok cekmistik gaz problemi haliyle sezaryan sonrasida ben cekmistim. Hastane de bile yaptirip icerim. Tarifini verirmisinnn.

allahın izni ile duydunn kalp atışını allahm sağa salim doğurmayıda nasip etsin inşallah

Canim 2 gun felan vermemistim bu cayi 2 gun aglamaktan bitti cocuk uyumadi uyutmadi. Sonra yaptim cayi verdim agzina henen uyudu.Nasil kivraniyordu yavrum. Once su kaynatiyorum. Bir caybardagi sicak suya kaynar suya bir cay kasigi kimyon 2 cay kasigi rezene atiyorum 5 dk felan bekliyor sonra ince suzgecten suzuyorum. Suzdukten sonra kimyonun dibe cokmesini bekliyorum. Uste kalan suyunu kasikla alip mamasinin icine koyuyorum. O yaptigin su bir gun boyunca yetiyor zaten. 4-5 cay kasigi icebilir. Bende iciyorum kendimede yapiyorum. Birde yakisan yemeklere kendi tabagima yemeklerin ustune dokup yiyorum. Sutumede geciyor. Cok rahat eder banada dua edersiniz. O gaz icin satilan damlalari almayin hic bir ise yaramiyor. O kimyon vermedigim 2 gun o damladan verdim cocuk hic uyumadi gazdan kivrana kivrana agladi. Bu kimyon cayini arkadasima uzman doktor soylemis.

Canım çok sağol ben bu tarifi favorilere ekledim.

Ben ikiz olunca bilemiyorum yenidoğan kıyafeti çok mu alınmalı yoksa az mı. Tecrübeli anneler yardımcı olsa iyi olacak
Yeni dogan takimlari en az onar takim almalisin canim cunku cok sık degistiriyorsun. agiz mendili 23 tane aldim anca yetiyor. Onluk al 3 er tane. Kiyafetleri cok asiri kucuk alma. Boy boy al yani. Inan cok cabuk buyuyor kucuk geliyor. Benim pasanin bir ayda giyecek kitafeti kalmadi. 3 tane biberon kullaniyorum. Surekli yikiyorum. Hesaplamadim dogumun kisa gelecekse yelekte al en ustte kaldigi icin en cok o batiyor onu cikarmak daha basit. Sut pompasi alacaksan elektronik al. Manuel tavsiye etmem cok iyi cekmiyor ve kolun yoruluyor. Alt degistirme bezide birkactane olsun. Cok batiyor.

23 ağız mendilimi biz en iyisi eminönüne gidip metreyle alalım

gözünüz aydın olsun canım, rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı tüm isteyenlerin, bekleyenlerin başına :)

Allah razi olsum canimmmm. Saglikla mutlulukta buyut bebegini. Aynen gaz damlasi bizimkinde de ise yaramamisti. Yazdim bunu not defterime nasip olurda dogurursam yapicam bebislere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…