Çok teşekkürler canım. Doğum yaza gelecek nasipse. Yedişerli iki paket almıştım ağız mendili ebebekten. Bu ay beşik aldım Nisa’ndan sonra da kıyafet durumuna bakayım diyorum

Eki Görüntüle 2239828 kizlar dogum ucreti almak icin nasil basvuru yapilir. Ben almayi dusunuyorum en azindan bi kac paket bez alinir
Canım memurlar kendi kurumlarındaki maaş bürosuna başvuruyurlar onu biliyorum. Tek çocuk 300 2. Çocuk 400 3. Çocuk 700 olması laxım. Ama aile ve sosyal hüzmetlere eldende başvurabilşyorsun.

• İlk kez bebek sahibi olan bir annenin ikiz çocukları doğuyor. Bu durumda birinci bebek için 300 TL, İkinci çocuk için 400 TL şeklinde toplam 700 TL ödeme alacaktır.
  • Yada daha önceden bir çocuğu olan kadın ikiz bebek doğurdu. Bu durumda da ikizlerden biri için 400 TL, ikincisi için 600 TL şeklinde toplam 1.000 TL alacaktır.
  • Allah bereket versin kizlar. Nasip olursa basvuru yapacagim

Canım memurlar kendi kurumlarındaki maaş bürosuna başvuruyurlar onu biliyorum. Tek çocuk 300 2. Çocuk 400 3. Çocuk 700 olması laxım. Ama aile ve sosyal hüzmetlere eldende başvurabilşyorsun.
Ayrintilari simdi okudum canim. Kimlikleri ciktiktan sonra olmaliymis. Ben calismadigim icin dogumdan sonra esim basvuru yapar bende gider cekerim.

Ayrintilari simdi okudum canim. Kimlikleri ciktiktan sonra olmaliymis. Ben calismadigim icin dogumdan sonra esim basvuru yapar bende gider cekerim.

Evet benim doğumumda ölüm belgesi için tc almak lazımdı. Tcleri varken sosyal hizmetler bebekler öldü diye paramı vermedi size olmuyor dedi. Bende cimere şikayet ettim zaten ölüm acın var parasında değilim anne yerine konulmamak beni çok incitmişti, sapolsunlar hemen döndüler.

Evet anne ve bebegin sag olmasi lazimmis. Rabbim bi daha yasatmasin o aciyi. Bu sefer soke soke al valla. Bezler mamalar almis basini gitmis. Insan ihtiyacini giderir.

Kizlar gunaydin dedemi kaybettik malesef cok uzgunum bebeklerimi dusunmeye calisiyorum da zormus Allah yardimcimz olsun
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah
Kızlar bebeklerinizi nerede hissediyorsunuz, benimki hep kasıkta çamaşır çizgisinde. Aşagıda mı acaba?
Canım değişiyor göbek etrafında da kasıkta da hissediyorum. Geçtiğimiz günlerde direk vajinaya vuruyorlardı

Kizlar gunaydin dedemi kaybettik malesef cok uzgunum bebeklerimi dusunmeye calisiyorum da zormus Allah yardimcimz olsun
Başınız sağ olsun canım mekanı cennet olsun. Geride kalanlara rabbim sabır versin. Elden bişey gelmiyor, üzülme. Bebeklerin etkilenmesin
Eki Görüntüle 2239828 kizlar dogum ucreti almak icin nasil basvuru yapilir. Ben almayi dusunuyorum en azindan bi kac paket bez alinir
Ben oğlumda 300 almıştım, bundada 400 alacağım kısmetse
Kızlar bebeklerinizi nerede hissediyorsunuz, benimki hep kasıkta çamaşır çizgisinde. Aşagıda mı acaba?
Bende kasık, yada karnın sağ sol tarafında hissediyorum
ay inşallah tedavide olan herkes gebe kalırda birlikte günn sayarız
İnşallah canım, rabbim her isteyene nasip etsin

Ikiz diye belki yer kavgasi vardir genelde sagda ve solda tekmeler var ama bazen oturuyorken bende camasir cizgimde hissediyorum ve gecende iyi denk getirdi soldaki canimi yakti resmen.

2015ten sonra cikmis bu yasa ben ilk ogluma alamicam galiba ama onuda yazmam gerekiyormus. Yoksa cikmazmis para. Cikarsa hepsine bin tl az degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…