Çok teşekkürler canım. Doğum yaza gelecek nasipse. Yedişerli iki paket almıştım ağız mendili ebebekten. Bu ay beşik aldım Nisa’ndan sonra da kıyafet durumuna bakayım diyorumYeni dogan takimlari en az onar takim almalisin canim cunku cok sık degistiriyorsun. agiz mendili 23 tane aldim anca yetiyor. Onluk al 3 er tane. Kiyafetleri cok asiri kucuk alma. Boy boy al yani. Inan cok cabuk buyuyor kucuk geliyor. Benim pasanin bir ayda giyecek kitafeti kalmadi. 3 tane biberon kullaniyorum. Surekli yikiyorum. Hesaplamadim dogumun kisa gelecekse yelekte al en ustte kaldigi icin en cok o batiyor onu cikarmak daha basit. Sut pompasi alacaksan elektronik al. Manuel tavsiye etmem cok iyi cekmiyor ve kolun yoruluyor. Alt degistirme bezide birkactane olsun. Cok batiyor.
Basiniz sagolsun canim. Rabbim kalanlara sabir versin. Dedigin gibi sen bebeklerini dusun sonucta hayatin bi dongusu bu da.Kizlar gunaydin dedemi kaybettik malesef cok uzgunum bebeklerimi dusunmeye calisiyorum da zormus Allah yardimcimz olsun
Başınız sağolsun canım, rabbim sabırlar versin, sanki sevdiklerimiz hep bizimle alacak gibi düşünüyoruz. Mekanı cennet olsunKizlar gunaydin dedemi kaybettik malesef cok uzgunum bebeklerimi dusunmeye calisiyorum da zormus Allah yardimcimz olsun
Canım memurlar kendi kurumlarındaki maaş bürosuna başvuruyurlar onu biliyorum. Tek çocuk 300 2. Çocuk 400 3. Çocuk 700 olması laxım. Ama aile ve sosyal hüzmetlere eldende başvurabilşyorsun.Eki Görüntüle 2239828 kizlar dogum ucreti almak icin nasil basvuru yapilir. Ben almayi dusunuyorum en azindan bi kac paket bez alinir
Ayrintilari simdi okudum canim. Kimlikleri ciktiktan sonra olmaliymis. Ben calismadigim icin dogumdan sonra esim basvuru yapar bende gider cekerim.Canım memurlar kendi kurumlarındaki maaş bürosuna başvuruyurlar onu biliyorum. Tek çocuk 300 2. Çocuk 400 3. Çocuk 700 olması laxım. Ama aile ve sosyal hüzmetlere eldende başvurabilşyorsun.
Ayrintilari simdi okudum canim. Kimlikleri ciktiktan sonra olmaliymis. Ben calismadigim icin dogumdan sonra esim basvuru yapar bende gider cekerim.
Evet anne ve bebegin sag olmasi lazimmis. Rabbim bi daha yasatmasin o aciyi. Bu sefer soke soke al valla. Bezler mamalar almis basini gitmis. Insan ihtiyacini giderir.Evet benim doğumumda ölüm belgesi için tc almak lazımdı. Tcleri varken sosyal hizmetler bebekler öldü diye paramı vermedi size olmuyor dedi. Bende cimere şikayet ettim zaten ölüm acın var parasında değilim anne yerine konulmamak beni çok incitmişti, sapolsunlar hemen döndüler.
basiniz sagolsun cnm allah sabir versinnKizlar gunaydin dedemi kaybettik malesef cok uzgunum bebeklerimi dusunmeye calisiyorum da zormus Allah yardimcimz olsun
Başınız sağolsun, Allah mekanını cennet eylesin ...Kizlar gunaydin dedemi kaybettik malesef cok uzgunum bebeklerimi dusunmeye calisiyorum da zormus Allah yardimcimz olsun
Başın sağolsun canım Rabbim sabrını versin doğanın dengesi doğumlar olurken ölümlerde oluyor allahm sizlere uzun ömürler versin dedeninde mekanı cennet olsunKizlar gunaydin dedemi kaybettik malesef cok uzgunum bebeklerimi dusunmeye calisiyorum da zormus Allah yardimcimz olsun
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallahKizlar gunaydin dedemi kaybettik malesef cok uzgunum bebeklerimi dusunmeye calisiyorum da zormus Allah yardimcimz olsun
Canım değişiyor göbek etrafında da kasıkta da hissediyorum. Geçtiğimiz günlerde direk vajinaya vuruyorlardıKızlar bebeklerinizi nerede hissediyorsunuz, benimki hep kasıkta çamaşır çizgisinde. Aşagıda mı acaba?
Başınız sağ olsun canım mekanı cennet olsun. Geride kalanlara rabbim sabır versin. Elden bişey gelmiyor, üzülme. Bebeklerin etkilenmesinKizlar gunaydin dedemi kaybettik malesef cok uzgunum bebeklerimi dusunmeye calisiyorum da zormus Allah yardimcimz olsun
Ben oğlumda 300 almıştım, bundada 400 alacağım kısmetseEki Görüntüle 2239828 kizlar dogum ucreti almak icin nasil basvuru yapilir. Ben almayi dusunuyorum en azindan bi kac paket bez alinir
Bende kasık, yada karnın sağ sol tarafında hissediyorumKızlar bebeklerinizi nerede hissediyorsunuz, benimki hep kasıkta çamaşır çizgisinde. Aşagıda mı acaba?
İnşallah canım, rabbim her isteyene nasip etsinay inşallah tedavide olan herkes gebe kalırda birlikte günn sayarız
Bazen bende oralarda hissediyorum en son ayrıntılıda ayakları sağ kasığımdaydı şuan daha yukarda hissediyorum.Kızlar bebeklerinizi nerede hissediyorsunuz, benimki hep kasıkta çamaşır çizgisinde. Aşagıda mı acaba?
Ikiz diye belki yer kavgasi vardir genelde sagda ve solda tekmeler var ama bazen oturuyorken bende camasir cizgimde hissediyorum ve gecende iyi denk getirdi soldaki canimi yakti resmen.Kızlar bebeklerinizi nerede hissediyorsunuz, benimki hep kasıkta çamaşır çizgisinde. Aşagıda mı acaba?
2015ten sonra cikmis bu yasa ben ilk ogluma alamicam galiba ama onuda yazmam gerekiyormus. Yoksa cikmazmis para. Cikarsa hepsine bin tl az degilBaşınız sağ olsun canım mekanı cennet olsun. Geride kalanlara rabbim sabır versin. Elden bişey gelmiyor, üzülme. Bebeklerin etkilenmesin
Ben oğlumda 300 almıştım, bundada 400 alacağım kısmetse
Bende kasık, yada karnın sağ sol tarafında hissediyorum
İnşallah canım, rabbim her isteyene nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?