Arkadaşlar merhaba, güzel bir gün diliyorum hepinize...
Bursa da yaşayan ve kadın Doğum doktoru tavsiyesi olan var mı acaba aranızda.
İstanbul’ da yaşıyorduk. Tüp bebek tedavisi ile hamileyim ve doktorum İstanbul’da.
Eşimin iş değişikliği nedeniyle bir süre Bursa’da yaşamak durumundayız, burayı hiç bilmiyorum.
İyi bir kadın Doğum doktoru arayışı içindeyim.
Tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim...

Kızlar ben iki hafta önce kalp atışı duymuştum ikizlerimin dün bi tanesinin kalbi durmuş daha cok yeni durmus dedi doktorm cok yıprandm çok agladm istahtan kesildm ama diğer bebegm de karnimda ve sağlıklı çok şükür onun için toparlanmak ve beslenmek zorundaydm doktor muhtemelen genetiği bozuktu ilerde daha zor olurdu şimdiden böyle olması daha iyi dedi napalım Rabbimden gelene boynumuz kildan ince tek gebelik le devam ediyorum suan buarada Leke kanama da gormemstm doktoruma sordum leke kanama gorecekmiyim nasil düşecek dedm o daha çok küçük erir gider demişti... çok çok üzüldüm başı kolları bacakları gövdesi herseyi oluşmuştu.. Napalım elhamdulillah diyeceğiz.....

Geçmiş olsun Allah diğer bebeğine sağlık versin inşallah

Canım başın sağolsun, ikizlerde her zaman maalesef riskler söz konusu. Benim doktoeum bu nedenle hep tek embriyo transferinden yana. Geçen gebeliğimde ikiz olduğunu görünce keşke tek transfer etseydik ikiz demek risk demek herşeye haZır ol ilk 3 ay bebeklerden biri kaybedebilşim birisi geriden gelebilir erken doğurabilirsin vs diyerek bana risklerden bahsetmişti. Eğer ilk 3 ay düşerse üzülme genetikleriyle ilgili sıkıntı vardır tutunamamıştor sağlıkla embrio ile devam etmek çok önemli demişti. İnsan görünce kaybına çok üzülüyor ama rabbim sana bir tanesini bağışladı. O sağlıkla devam eder inş

Arkadaşım çok üzüldüm gerçekten...
Allah diğer bebeğine sağlık versin... Sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.. Zor bir durum ama kendini toparlamak zorundasın bebeğin için..
Çünkü şu an en çok ihtiyacı olan şey sensin ve senin iyi beslenebilmen...

Canım geçmişler olsun bu kadar küçükken olması ilerde daha çok yıpranmanı engelledi karnındaki canın için beslenmene kendine dikkat et, biliyorum zor ama diğerini bağışlasn sana Rabbim

Rabbim digerine saglık sıhhat versin. Benimde ilk gebeligim ikiz başlayıp teke düşmüştü. Üzülme, diger bebegin etkilenmesin

Canım gerçekten çok üzüldüm bunlar zor kavuştuğumuz bebekler olduğu için her duyduğum olumsuzlukta benim de içim yanıyor. Ama çok şükür diğer bebeğin sağlam ve belki tek olması daha iyi olacaktır. İkiz gebelik çok riskli sonuçta belki ikisi devam etse ilerleyen aylarda ikisi birden riskte olacaktı bilemiyoruz ki.

Amin canm aminn benm doktorumda tek istiyordu daha sağlıklı diye garibim oda cok üzüldü ama yapacak birsey yok Rabbim bunu bana bagislasn teselli olarak en azından eşimde yanımda degl ben evimde kalmiyorum annemlerdeyim doktorum istanbulda olduğu için tup bebek doktorumda devam ediyorum şimdilik evim il dışında eşim bana daha çok üzuldu benm çok yiprandigmi farketti napalm Allahtan gelene başımız üstüne seninde tek mi canm

Aynen canm doktorumda öyle dedi ilerde sorun yasayacagina böylesi daha iyi oldu emin ol ddi dün çok kötüydum ama bugün toparlandm elhamdulillah Allah razı olsn sizlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…