Evet, benim oglan haziran 2015 doğumlu2015ten sonra cikmis bu yasa ben ilk ogluma alamicam galiba ama onuda yazmam gerekiyormus. Yoksa cikmazmis para. Cikarsa hepsine bin tl az degil
Başın sağolsun canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunKizlar gunaydin dedemi kaybettik malesef cok uzgunum bebeklerimi dusunmeye calisiyorum da zormus Allah yardimcimz olsun
Kizlar gunaydin dedemi kaybettik malesef cok uzgunum bebeklerimi dusunmeye calisiyorum da zormus Allah yardimcimz olsun
Geçmiş olsun Allah diğer bebeğine sağlık versin inşallahKızlar ben iki hafta önce kalp atışı duymuştum ikizlerimin dün bi tanesinin kalbi durmuş daha cok yeni durmus dedi doktorm cok yıprandm çok agladm istahtan kesildm ama diğer bebegm de karnimda ve sağlıklı çok şükür onun için toparlanmak ve beslenmek zorundaydm doktor muhtemelen genetiği bozuktu ilerde daha zor olurdu şimdiden böyle olması daha iyi dedi napalım Rabbimden gelene boynumuz kildan ince tek gebelik le devam ediyorum suan buarada Leke kanama da gormemstm doktoruma sordum leke kanama gorecekmiyim nasil düşecek dedm o daha çok küçük erir gider demişti... çok çok üzüldüm başı kolları bacakları gövdesi herseyi oluşmuştu.. Napalım elhamdulillah diyeceğiz.....
Kızlar ben iki hafta önce kalp atışı duymuştum ikizlerimin dün bi tanesinin kalbi durmuş daha cok yeni durmus dedi doktorm cok yıprandm çok agladm istahtan kesildm ama diğer bebegm de karnimda ve sağlıklı çok şükür onun için toparlanmak ve beslenmek zorundaydm doktor muhtemelen genetiği bozuktu ilerde daha zor olurdu şimdiden böyle olması daha iyi dedi napalım Rabbimden gelene boynumuz kildan ince tek gebelik le devam ediyorum suan buarada Leke kanama da gormemstm doktoruma sordum leke kanama gorecekmiyim nasil düşecek dedm o daha çok küçük erir gider demişti... çok çok üzüldüm başı kolları bacakları gövdesi herseyi oluşmuştu.. Napalım elhamdulillah diyeceğiz.....
Canım bu sallanıyormu? Birde 2 kademelimi?Eki Görüntüle 2239883
Kızlar ben beşik aldım dün erken mi sizler ne düşünüyorsunuz. Görselini ekledim
Arkadaşım çok üzüldüm gerçekten...Kızlar ben iki hafta önce kalp atışı duymuştum ikizlerimin dün bi tanesinin kalbi durmuş daha cok yeni durmus dedi doktorm cok yıprandm çok agladm istahtan kesildm ama diğer bebegm de karnimda ve sağlıklı çok şükür onun için toparlanmak ve beslenmek zorundaydm doktor muhtemelen genetiği bozuktu ilerde daha zor olurdu şimdiden böyle olması daha iyi dedi napalım Rabbimden gelene boynumuz kildan ince tek gebelik le devam ediyorum suan buarada Leke kanama da gormemstm doktoruma sordum leke kanama gorecekmiyim nasil düşecek dedm o daha çok küçük erir gider demişti... çok çok üzüldüm başı kolları bacakları gövdesi herseyi oluşmuştu.. Napalım elhamdulillah diyeceğiz.....
Kis mevsimi oldugu icin kurumuyor23 ağız mendilimibiz en iyisi eminönüne gidip metreyle alalım
Basin saolsun canimKizlar gunaydin dedemi kaybettik malesef cok uzgunum bebeklerimi dusunmeye calisiyorum da zormus Allah yardimcimz olsun
Canım üç kademeli hem sallanıyor hem stoplanıyor. N11 den aldım sepette ekstra 33 lira indirim yapıyor. 646 liraya geldi içindeki uyku seti yatağı dahilCanım bu sallanıyormu? Birde 2 kademelimi?
Canım geçmişler olsun bu kadar küçükken olması ilerde daha çok yıpranmanı engelledi karnındaki canın için beslenmene kendine dikkat et, biliyorum zor ama diğerini bağışlasn sana RabbimKızlar ben iki hafta önce kalp atışı duymuştum ikizlerimin dün bi tanesinin kalbi durmuş daha cok yeni durmus dedi doktorm cok yıprandm çok agladm istahtan kesildm ama diğer bebegm de karnimda ve sağlıklı çok şükür onun için toparlanmak ve beslenmek zorundaydm doktor muhtemelen genetiği bozuktu ilerde daha zor olurdu şimdiden böyle olması daha iyi dedi napalım Rabbimden gelene boynumuz kildan ince tek gebelik le devam ediyorum suan buarada Leke kanama da gormemstm doktoruma sordum leke kanama gorecekmiyim nasil düşecek dedm o daha çok küçük erir gider demişti... çok çok üzüldüm başı kolları bacakları gövdesi herseyi oluşmuştu.. Napalım elhamdulillah diyeceğiz.....
Bende böyle bişey istiyorum 2-3 yaşına kadar yataın sonra montessori düşünüyorumCanım üç kademeli hem sallanıyor hem stoplanıyor. N11 den aldım sepette ekstra 33 lira indirim yapıyor. 646 liraya geldi içindeki uyku seti yatağı dahil
Rabbim digerine saglık sıhhat versin. Benimde ilk gebeligim ikiz başlayıp teke düşmüştü. Üzülme, diger bebegin etkilenmesinKızlar ben iki hafta önce kalp atışı duymuştum ikizlerimin dün bi tanesinin kalbi durmuş daha cok yeni durmus dedi doktorm cok yıprandm çok agladm istahtan kesildm ama diğer bebegm de karnimda ve sağlıklı çok şükür onun için toparlanmak ve beslenmek zorundaydm doktor muhtemelen genetiği bozuktu ilerde daha zor olurdu şimdiden böyle olması daha iyi dedi napalım Rabbimden gelene boynumuz kildan ince tek gebelik le devam ediyorum suan buarada Leke kanama da gormemstm doktoruma sordum leke kanama gorecekmiyim nasil düşecek dedm o daha çok küçük erir gider demişti... çok çok üzüldüm başı kolları bacakları gövdesi herseyi oluşmuştu.. Napalım elhamdulillah diyeceğiz.....
Çok sağol canım Allah razı olsun herkese nasip olsun inşallah hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alırız inşallahgözünüz aydın olsun canım, rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı tüm isteyenlerin, bekleyenlerin başına :)
Canım gerçekten çok üzüldümKızlar ben iki hafta önce kalp atışı duymuştum ikizlerimin dün bi tanesinin kalbi durmuş daha cok yeni durmus dedi doktorm cok yıprandm çok agladm istahtan kesildm ama diğer bebegm de karnimda ve sağlıklı çok şükür onun için toparlanmak ve beslenmek zorundaydm doktor muhtemelen genetiği bozuktu ilerde daha zor olurdu şimdiden böyle olması daha iyi dedi napalım Rabbimden gelene boynumuz kildan ince tek gebelik le devam ediyorum suan buarada Leke kanama da gormemstm doktoruma sordum leke kanama gorecekmiyim nasil düşecek dedm o daha çok küçük erir gider demişti... çok çok üzüldüm başı kolları bacakları gövdesi herseyi oluşmuştu.. Napalım elhamdulillah diyeceğiz.....
Amin canm aminn benm doktorumda tek istiyordu daha sağlıklı diye garibim oda cok üzüldü ama yapacak birsey yok Rabbim bunu bana bagislasn teselli olarak en azından eşimde yanımda degl ben evimde kalmiyorum annemlerdeyim doktorum istanbulda olduğu için tup bebek doktorumda devam ediyorum şimdilik evim il dışında eşim bana daha çok üzuldu benm çok yiprandigmi farketti napalm Allahtan gelene başımız üstüne seninde tek mi canmCanım başın sağolsun, ikizlerde her zaman maalesef riskler söz konusu. Benim doktoeum bu nedenle hep tek embriyo transferinden yana. Geçen gebeliğimde ikiz olduğunu görünce keşke tek transfer etseydik ikiz demek risk demek herşeye haZır ol ilk 3 ay bebeklerden biri kaybedebilşim birisi geriden gelebilir erken doğurabilirsin vs diyerek bana risklerden bahsetmişti. Eğer ilk 3 ay düşerse üzülme genetikleriyle ilgili sıkıntı vardır tutunamamıştor sağlıkla embrio ile devam etmek çok önemli demişti. İnsan görünce kaybına çok üzülüyor ama rabbim sana bir tanesini bağışladı. O sağlıkla devam eder inş
Aynen canm doktorumda öyle dedi ilerde sorun yasayacagina böylesi daha iyi oldu emin ol ddi dün çok kötüydum ama bugün toparlandm elhamdulillah Allah razı olsn sizlerdenCanım gerçekten çok üzüldümbunlar zor kavuştuğumuz bebekler olduğu için her duyduğum olumsuzlukta benim de içim yanıyor. Ama çok şükür diğer bebeğin sağlam ve belki tek olması daha iyi olacaktır. İkiz gebelik çok riskli sonuçta belki ikisi devam etse ilerleyen aylarda ikisi birden riskte olacaktı bilemiyoruz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?